♦️ سرگذشت مبلّغ توانمندمسیحی که مسلمان شد
🔶نام اینجانب، نجیب محمد رسول است و در خانوادهای مسیحی با احساسات عمیق مذهبی متولد شدم. خانواده من ارتباط بسیار نزدیکی با کلیسا داشتند و جایگاه ویژهای را برای آن قائل بودند. مادرم نیز یکی از خادمین کلیسا بود. البته مادر، پدر و یکی از خواهرانم، به لطف خداوند و قبل از مرگ، به دین اسلام گرویدند. قبل از تشرف به اسلام گرایش ما به گروهی با عنوان ساباتیست Sabbathist بود که در واقع، اشتراکی از عقاید مسیحیت و یهودیت داشت
🔶 از چه زمانی از مسیحیت جدا شدید؟
آخرین مأموریتی که در مسیحیت به اینجانب واگذار شد در اوایل سال ۱۹۷۷ میلادی بود که تا حدود ۱۹۷۹ به طول انجامید. در آن زمان برنامههای رادیویی کلیسا در بحث با گروههای مختلف دینی به اینجانب واگذار شد. برای انجام این بحثها مشکلی برای ارتباط با دیگران نداشتم، همین نقطه آغازین جدایی من از مسیحیت بود، چرا که زمینه آشنایی من با #اسلام را فراهم کرد. در اواخر سال ۱۹۷۸ میلادی تحقیقات خود دربارۀ اسلام را به منظور تبلیغ بهتر مسیحیت در بین مسلمانان، به طور جدی آغاز کردم و به بسیاری از حقایق اسلام دست یافتم...
🔶با توجه به این توضیحات میتوان چارچوب کلّی دلیل تشرّف شما به اسلام را فهمید، اما به طور دقیقتر در این زمینه توضیح بدهید.؟
• شما در ابتدا به اهل سنت گرایش پیدا کردید و سپس به مکتب اهل بیت علیهم السلام مشرف شدید. چگونگی و زمان این تغییر را توضیح بدهید.؟
• در مورد حادثه ترور و انگیزههای آن توضیح بدهید.
🔺شرح کامل مصاحبه وپاسخ این سوالات رادرسایت رهیافته بخوانید👇
rahyafteha.ir/24013/
سلوک #بی_نمازی در #عرفان_حلقه
در عرفان ضاله ی حلقه از ترم دو #مسترها #مریدان خود را به #بی_نمازی تشویق میکنند و در این باب توجیهات مضحکی دارند که این توجیهات نه تنها #بدعت است بلکه عملا راه دور شدن از مکتب اهل بیت(س) را پیش روی مخاطب میگذارد. یکی از این توجیهات این هست که تا وقتی #عاشق نشدی نیاز به خواندن #نماز نیست و #عبادت واقعی خدمت به خلق است.. حال آنکه مهمترین #واجب_الهی در همه مکاتب اسلامی نماز است.
@feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کریشنام از روحانیون هندو در مراسم 13 رجب دانشگاه علیگر هند
✅ جالبه حتما ببینید
💡#دو_مغالطه_جدید
ا 💠D20(ادعای بدون استدلال)
1⃣مغالطه؛ توسل به احتمالات
ا 💠H14(مغالطات ناشی از پیشفرض نادرست)
2⃣مغالطه؛ میتواند باشد پس هست!
این دو مغلطه شباهت فراوانی با یکدیگر دارند. تنها تفاوت بین این دو، بخاطر تفاوت بین دو مفهوم «احتمال(probability)» و «امکان(possibility)» است.
برای روشن شدن اختلاف بین این دو مفهوم، یک تاس اریب(کج) را در نظر بگیرید. هر یک از گزینههای مندرج بر روی تاس(اعداد 1تا6)، امکان رخ دادن دارند.
اما عدد 6 با احتمال 20%، عدد 2 با احتمال 10% و ...، احتمال رخ دادن دارد.
امکان و احتمال، هر دو مفاهیم ارزشمندی برای شناخت هستند. اما خطای در بکارگیری این دو مفهوم باعث بروز مغالطههای مختلفی میشود. مهمترین این مغالطات استدلالهایی با صورت زیر هستند:
1⃣ احتمال دارد که p صادق باشد.
پس p صادق است.
2⃣احتمال دارد که p کاذب باشد.
پس p کاذب است.
3⃣امکان دارد که p صادق باشد.
پس p صادق است.
4⃣امکان دارد که p کاذب باشد.
پس p کاذب است.
✅ توجه کنید که کلمه «امکان» میتواند با جانشینهایی مثل «شاید»، جایگزین شود.
3⃣شاید p صادق باشد.
پس p صادق است.
4⃣شاید p کاذب باشد.
پس p کاذب است.
شاید در ابتدا این دو مغالطه پیش پا افتاده به نظر برسند، اما موارد زیادی وجود دارد که حتی دانشمندان را نیز به دام خود انداخته است.
در واقع این مغالطات باعث تعصب هستند.
مهمترین نمونه: نادیده گرفتن این نکته که فرضیهها، امکان هستند؛ نه واقعیت. چون فرضیهها به فرضهایی اثبات نشده ختم میشوند. (و اگر فرضیه به بهترین شکل ممکن هم ساخته شده باشد، بَری از تناقض است) و در نتیجه فرضیه؛ بیان یک امکان است.
این مطالب در تمامی اشکال خود (نه فقط باور های دینی) صحیح است.
پس حقیقت دانستن فرضیهای مثل فرضیه تکامل، فرضیه ID و ...، به صرف مطرح شدن، تنها یک مغالطه است.
و دقیقا همانگونه؛ اشتباه دانستن فرضیه تکامل، فرضیه ID و ...، به صرف مطرح شدن، تنها یک مغالطه است.
«امکان»، برای فراهم کردن گزینههایی برای «باورِ بدون اثبات» بکار میآید؛ گزینههایی که برخلاف منطق نباشند. و کارایی اثبات ندارد.
«احتمال»، برای تشخیص موجهبودن فرضیههایی که به آنها باور داریم بهکار میآید. و کارایی اثبات ندارد.
@feraghvaadyan
✅ پاسخی به ادعای آتئیستها مبنی بر اینکه به زودی با پیشرفت علم انسانها میتوانند ذهن و هوش خود را به درون کامپیوتر منتقل کرده و برای همیشه جاوید زنده بمانند و یا پیشرفت علم سرانجام انسانها را به مرحلهای میرساند که میتوانند با دستکاری ژنهای خود برای همیشه جوان بمانند.
همانگونه که میدانید خداوند اعلام کرده است همهی انسانها طعم مرگ را خواهند چشید و هیچ انسانی جاودانه نخواهند ماند. اما در سالهای اخیر عدهای از دانشمندان این ایده را مطرح کردهاند که شاید بتوان ذهن و روان انسان را به کامپیوتر منتقل کرده و برای همیشه زنده ماند. عدهای دیگر نیز این ایده را مطرح کرده که شاید بتوان روزی به این مرحله رسید که با دستکاری ژنهای موجود در بدن کاری کنیم که بدنمان پیر نشده و برای همیشه هم زنده و هم جوان بمانیم. این سخنان به دو دلیل موجب خوشحالی آتئیستهای ایرانی شده است. اول اینکه از نظرشان اگر انسانها بتوانند جاوید زنده بمانند جملهی قرآن نقض شده است و دوم اینکه هیچگاه طعم مرگ را نخواهند چشید و در پیشگاه خداوند قرار نخواهند گرفت که شاهد محاسبهی اعمالشان باشند.
اما آیا بشر روزی به این مرحله خواهد رسید؟ و آیا اگر روزی بشر به این مرحله رسید جملهی خداوند که اعلام کرده است بشر هیچگاه جاودانه نخواهد بود و طعم مرگ را خواهد چشید نقض میشود؟
صرف نظر از اینکه بسیار بسیار بعید است که بشر به چنین مرحلهای برسد و این سخنان صرفا تبلیغات تخیلی برای ایجاد هیجان است اما ما در اینجا فرض میکنیم که بشر به چنین توانایی برسد و بتواند با دستکاری ژنهای خود برای همیشه جوان بماند و یا بتواند مغز و ذهن و روان خود به درون کامپیوتر منتقل کند. اما آبا این به معنای زندگی جاودانهی انسانها است؟
قطعا خیر. حتی اگر انسان با دستکاری ژن خود برای همیشه جوان بماند و یا بتواند خود را به درون کامپیوتر منتقل کند باز هم هیچ جاودانگی در انتظار انسان نخواهد بود. دلیل آن را کیهان شناسان بارها اعلام کرده و یک حقیقت انکار نشدنی است. همانگونه که میدانید جهان ما در حال بزرگتر شدن است. به عبارت دیگر اندازهی جهانی که در آن زندگی میکنیم ثابت نیست بلکه در حال بزرگ شدن است. دانشمندان اعلام کردهاند که جهان ما در آینده دو حالت را پیشرو دارد:
1: یا این گسترش جهان آنقدر ادامه پیدا میکند که تمام اتمهای موجود در جهان از هم جدا شده و جهان از هم گسسته و نابود میشود.
2: یا تمام جهان هستی در یک روند معکوس در خود فروریخته و خرد خواهد شد.
این موضوع را ناسا با انتشار مقالهای اعلام کرده است که آن را به همراه ترجمه میآوریم:
Cosmologists envision two possible fates for the Universe: The Big Freeze or the Big Crunch.
If the density of the Universe is less than the critical density, then the Universe will expand forever. If the density of the Universe is greater than the critical density, then gravity will eventually win, and the Universe will collapse back on itself.
ترجمه:
کیهان شناسان دو احتمال برای سرنوشت کیهان پیشبینی کردهاند: یخ زدگی عظیم یا خرد شدن عظیم. اگر چگالی جهان کمتر از چگالی بحرانی باشد, در این صورت جهان برای همیشه گسترش خواهد یافت( در نهایت تمام جهان از هم گسسته و متلاشی خواهد شد). اگر چگالی جهان بزرگ تر از چگالی بحرانی باشد, در این صورت گرانش پیروز خواهد شد و تمام جهان در خود فرو خواهد ریخت.
لینک مقاله ی منتشر شده در سایت ناسا:
https://imagine.gsfc.nasa.gov/science/questions/origin_destiny.html
به طور خلاصه به هیچ وجه جهان هستی که ما در آن زندگی میکنیم جاودانه نیست و سرنوشت جهان ما این است که یا آنقدر گسترش یابد که متلاشی شود, و یا در خود فروریخته و به طور کامل از بین رود و به همین دلیل هیچ راهی وجود ندارد که انسانها بتوانند جاودانه بمانند. به عبارت دیگر حتی اگر انسان درون کامپیوتر باشد و یا با دستکاری ژنهای خود به اکسیر جوانی دست پیدا کرده باشد, باز هم دارای عمر محدود است چون جهان هستی و تمام میلیاردها کهکشان موجود در آن در آینده به طور کامل از بین خواهد رفت.
در انتها مجددا تاکید میکنیم که این ایدهها( یعنی انتقال خودمان به کامپیوتر و یا دستکاری ژنی برای رسیدن به جاودانگی) در حد بسیار زیادی داستانهای تخیلی هستند اما حتی اگر این امر رخ دهد باز هم به هیچ وجه به معنای جاودانگی انسانها نخواهد بود چون تمام جهان هستی در آینده متلاشی خواهد شد. پس خداوند به درستی اعلام کرده است که هیچ جاودانگی در انتظار انسانها نخواهد بود و همهی انسانها( از جمله آتئیستهای عزیز) طعم مرگ را خواهند چشید و در پیشگاه خداوند حاضر خواهند شد.
@feraghvaadyan
🔶🔷شیر محمد طاطار مردی از اهالی ترکمن صحرا با مطالعه وتحقیق مسیر حق را پیدا می کند و به مذهب اهل البیت روی می آورد , ایشان در جهت نشر این حقیقت کوشش فراوان کرد و تهدیدی برای وهابیت منطقه خود به حساب می آمد و …تا اینکه در فروردین ۱۳۸۷ به دست گروهک وهابیون و با نقشه از پیش حساب شده به شهادت رسیدند ...
🔶تمثال مبارک مستبصر مظلوم ، مدافع ولایت ، شهید شیر محمد طاطار عضو شورای اسلامی روستای ترکمن نشین قره سو از توابع گنبد کاووس با تلاش و زحمات اهالی و ساکنین مومن ، و مسئولان ولایتمدار در کیلومتر پنج گنبد کاووس واقع در محور اصلی جاده ی آزادشهر به گنبد کاووس نصب و مستقر گردید .
🔷شهید مظلوم در فروردین ماه سال ۱۳۸۷ به دست عوامل وهابیت و گروهک جنایتکار ریگی به فیض شهادت نائل آمد . او خادم مردم بوده و برای او شیعه و سنی فرقی نمی کرد همه از او راضی بودند ولی متاسفانه دشمنان حقانیت #تشیع این عزیز زحمت کش را در حالی که پاسی از شب گذشته بود سه نفر نقاب به چهره به درب منزل او می آیند و ناجوانمردانه ایشان را در جلوی منزل با ۲۱ ضربه قمه به شهادت می رسانند.
🔶وی تمام هستی خود اعم از مال و جان را عاشقانه در راه تبلیغ و ترویج مکتب حقه ی #تشیع هدیه کرد و همسر و فرزندان مکرمش سالهاست از دیار خود آواره و به جوار حرم کریمه اهل بیت حضرت فاطمه ی معصومه در قم پناهنده شده اند . از جملات مشهور این شهید سعید این بوده است که : ما ترکمن ها ۱۴۰۰ سال به اهل بیت سلام الله علیهم اجمعین بدهکار هستیم و باید قضایش را به جا آوریم
@feraghvaadyan
@rahyafte_com
🎤گفتگوی #اختصاصی با دکتر «ابوذر ابراهیمی ترکمان»
✅ادیان با هم بیگانه نیستند
👈گفتگو و تعامل، از جمله مباحث مهم و تأثیرگذار در زندگانی بشر از گذشته تا امروز میباشد و آثار آن بر عرصههای مختلف حیات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و...، غیر قابل انکار. مسئله گفتگو و تعامل، بهویژه در حوزه ادیان و پیروان آیینهای مختلف، از اهمیتی دوچندان برخوردار است، چراکه تجربه گفتگوهای بینالادیانی صورتگرفته در سالهای اخیر، نمایانگر ارتقای سطح تعامل میان پیروان مذاهب، بهبود روحیه ادراک و تفاهم و زمینهیابی برای مرتفع ساخت چالشها و ضرورتهای پیشرو در این حوزه میباشد.
🔰بهمنظور بررسی و درک هرچه بهتر این مقوله، گفتگویی ترتیب دادهایم با آقای دکتر «ابوذر ابراهيمي تركمان»، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که تجربه سالها فعالیت و مطالعه در این فضا، اطلاعات و دیدگاه جامعی به ایشان بخشیده. مشروح این گفتگو را در شماره جدید فصلنامه تخصصی فرق و ادیان؛ «روشنا» مطالعه بفرمایید.
📖فصلنامه روشنا(نوبت بهار 1397) به همراه ویژهنامه اغتشاشات سال 96 منتشر و در کیوسکهای مطبوعاتی سراسر کشور برای علاقهمندان ومحققان حوزه فرق و ادیان، قابل دسترسی میباشد.
@feraghvaadyan
❓کدام عرفان؟(قسمت اول)
👁🗨نقد و بررسی کتاب «درمان با عرفان»، نوشته «وین دایر»
✍سراسر نوشتههای دایر، از جمله کتاب «درمان با عرفان»(که به عنوان یکی از پرفروشترین کتابها در امریکا مطرح شده) اشاره به حوادث و وقایعی با مضمون کشف و شهود میباشد که دایر مدعی است در زندگي شخصیاش آنها را تجربه کرده. این کتاب -نیز همچون دیگر آثار وی- مکتوبِ سخنرانیهای اوست و بیشتر به خطابهای مطول شباهت دارد تا کتابی مستدل و دارای پشتوانه عقلی، علمی و یا نقلی.
دایر برخلاف اغلب نویسندگان حوزه موفقیت که دیدگاهی خنثی یا حتی منفی نسبت به وجود خداوند و هدفمند بودن هستی دارند، به وجود خالق مطلق و پوچ نبودن هستی اعتقاد داشته و در آثار خود ازجمله کتاب اخیر، فصولی را به این امر اختصاص داده تا مخاطبِ –به ویژه غربی- خود را متقاعد سازد که خالقی قدرتمند، او را آفریده و رسالتی نیز بر عهده دارد و زندگیاش پوچ و بیهدف نیست.
↙️اشاره به سجایای اخلاقی و ابعاد الهی وجود انسانی(مانند عشق، سعادت، کمال و...) و تشویق به آنها، شکرگزاری و سپاس به درگاه خداوند، قناعت و سادهزیستی، گذشت و ایثار، عدم قضاوت دیگران، خدمت به همنوع، راز و نیاز با خالق و...، ازجمله ویژگیهای متمایزساز معنویت دایر است. منتها هر یک از این ویژگیها که باید آنها را اخذشده از فرهنگ و برخی آیینهای شرقی دانست، از مجرای دیدگاه خاص او تبلیغ و تشویق گردیده و فاقد نظام منسجم اخلاقی توصیهشده در ادیان آسمانی و توحیدی، بهویژه دین مبین اسلام میباشد. بهگونهای که دایر بعضی جاها با سخنان خود، عملاً برخی از این شاخصها را زیر پا نهاده و بدان پایبند نبودهاست. برای نمونه میتوان به قناعت و سادهزیستی اشاره کرد. دایر در جایجای سخنانش ضمن نقد اندیشه مادیگرایانه فرهنگ غربی و تفکرات ثروتاندوزانه حاکم بر آن، مخاطبان را به سادهزیستی و زندگی همراه با قناعت تشویق کرده و برای اقناع مخاطب، مصادیقی از این سادهزیستی و تلاش برای آن را در زندگی شخصیاش به عنوان شاهد مثال ذکر میکند اما هر جا لازم باشد به اقتضای موضوع، از بیان مصادیقی دیگر در باب موفقیتهای مادی و تلاشهایش برای کسب درآمد بیشتر اِبایی ندارد. مواردی چون تلاش برای حضور در شبکههای تلویزیونی تا سفر به نقاط مختلف امریکا و دنیا به منظور تبلیغ کتابهایش. ضمن اینکه در سراسر کتاب درمان با عرفان -واغلب کتابهایش- به تبلیغ ضمنی دیگر آثار خود نیز پرداخته و مخاطب را به مطالعه آنها و گوش دادن به سخنرانیهایش تشویق میکند. البته نفس تلاش برای کار و کسب درآمد، مذموم نیست اما استفاده از یک تریبون برای تبلیغ غیرمستقیم و در عینحال ادعای سادهزیستی و قناعتپیشگی داشتن، ناسازگار مینماید.
@feraghvaadyan
چرا نظر استیون هاوکینگ درباره وجود بهشت و جهنم هیچ اهمیتی ندارد؟!
🔺 استیون هاوکینگ فیزیکدانِ ملحد بارها در مصاحبه های خود اعلام داشت که به زندگیِ پس از مرگ اعتقاد ندارد. گذشته از اینکه این اظهارات صرفا دیدگاه های شخصی ایشان بوده و هیچ ارزش علمی ندارد، همان اظهارات، با اعتراض جمعی از دانشمندان و روانشناسان بزرگ نیز همراه بوده است.
Fairy story or not, a belief in heaven does seem to come with some benefits.Humans didn't evolve in an environment where an understanding of black holes or the origin of the universe would be helpful, said Daniel Kruger, an evolutionary psychologist at theUniversity of Michigan
دنیل کروگر، استاد روانشناسی تکاملیِ دانشگاه میشیگان: این داستان خیالی باشد یا خیر، با این حال به نظر میرسد که باور به بهشت با مزایایی همراه است. انسان ها در محیطی تکامل پیدا نکرده اند که فهمیدن اسرار سیاهچاله و منشا حیات برای ( روان) آنها مفید باشد.
We're not designed at the level of theoretical physics," Kruger told LiveScience."What really matters to us is what happens at the human scale, relationships to other people, things we experience in a lifetime.
ما در سطح فیزیک نظری طراحی نشده ایم. چیزی که واقعا برای ما مهم است، وقایعی است که در مقیاس انسانی رخ میدهد، مانند روابط با سایر مردم، و اندیشه ایی که ما در دوران زندگی تجربه میکنیم.
Studies have shown that a belief in life after death seems to play that handholding role, said Nathan Heflick, a doctoral student in psychology at the University of South Florida who has studied belief in the afterlife. The more people believe, the less death anxiety they tend to have.
دکتر ناتهان هفلیک، دانشجوی دکترای روانشناسی در دانشگاه فلوریدای جنوبی در اینباره میگوید: مطالعات نشان میدهند که باور به زندگیِ پس از مرگ میتواند نقش مهمی را ایفا کند. هر چه مردم بیشتر به زندگی پس از مرگ ایمان داشته باشند اضطراب کمتری از مرگ و میر خواهند داشت.
On a societal level, religious belief in the afterlife can be a powerful motivator to follow the rules, Kruger said. When you have an afterlife that is influenced by the actions that you take now, you basically see a system of rewards and punishments. Those rewards and punishments can keep people in line, or, more charitably, provide a way for humans to codify and pass along moral laws.
دکتر کروگر: در سطح اجتماعی نیز باور مذهبی به زندگی پس از مرگ، میتواند انگیزه ایی قوی برای پیروی از قوانین جامعه باشد. هنگامی که شما یک زندگیِ پس از مرگ دارید که کیفیت آن تحت تاثیر اعمال (دنیوی) است، اساسا شما یک نظام پاداش و تنبیه را می بینید. این نظام پاداش و تنبیه میتواند افراد را در یک خط حفظ کند. به عبارت دیگر راه را برای انسان ها برای تصویب قوانین اخلاقی فراهم می کند.
بنگرید:
https://www.livescience.com/14183-hawking-afterlife-fairy-story.html
@feraghvaadyan
🔴 #بیت_العدل، #فضای_مجازی، فرصتها و چالشها
♨️ نهاد رهبری #تشکیلات_بهائیت موسوم به بیت العدل، در ابلاغیهی خود خطاب به #بهائیان، چارچوب فعالیتهای این فرقه را در فضای مجازی تعیین کرد.
♨️ نهاد بیت العدل در ابتدا با بیان جایگاه بیبدیل #اینترنت، به فرصتهای پیش آمده برای تبلیغ آسان #بهائیت پرداخته و مبلّغان بهائی را به بهرهگیری گسترده از این فضا ترغیب نموده است.
✍️ از اینرو در ادامه، به نقد و بررسی فرصتها و چالشهای اعلامی بیت العدل، در استفادهی بهائیان از این فضا را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
📌 چالشها:
♨️ نهاد بیت العدل در پیام خود، به طور تلویحی به بهائیان دستور میدهد که از مراجعه به صفحات غیربهائی که به تبیین #حقایق_بهائیت میپردازند، خودداری کنند و در این خصوص، به بیان راهکار نیز متوسل میشود؛
🔻 همچنان که میخوانیم: «یاران عزیز الهی با توجّه به این امور باید هر سایت اینترنتی حاوی اطّلاعات و اخبار دربارهی #آیین_بهائی را با دقّت بررسی نموده با بذل توجّه به نکاتی چون محتوا، لحن و شیوهی ارائهی مطالب و سؤالات مطرح شده و غیره در مورد معتبر بودن آن تعمّق کنند. در صورت عدم اطمینان از اعتبار یک رسانهی خاصّ میتوانند با افراد باتجربه و معتمد و یا با #محفل_روحانی_ملّی کشور خود مشورت نمایند».[1]
⚠️ اما بحث اینست که اگر به راستی، اولین و مهمترین آموزهای که بهائیت ادعای ابداع آن را دارد، #تحری_حقیقت است [2]، پس منع بهائیان از مراجعه به سایتهای غیربهائی که به بررسی واقعگرایانهی #عقاید_بهائیت میپردازند دیگر چه معنایی خواهد داشت⁉️
📌 فرصتها:
📛 از طرفی استفاده از فضای مجازی این فرصت را به تشکیلات بهائیت داده است تا با ایجاد کانالهای ظاهراً بیطرف و مستقل، شمشیر از رو بسته و فعالیتهای تبلیغی، سیاسی و ضدانقلابی خود در #ایران (که ظاهراً در تضاد با تعالیم این فرقه است) را بدون هیچ دغدغهای پیگیری کند❗️
🚫 امتیاز این کانالهای به اصطلاح مستقل اینست که دست تشکیلات بهائیت را برای هرگونه فعالیتهای سیاسی و ضدانقلابیاش باز میگذارد و همچنین هرگاه مثل رسانهی بهائینیوز، بیش از حد گندش درآمد، با انتشار بیانیهای انتساب آن را به خود رد میکند و مجدداً مشابههای بدتر از آن را راهاندازی میکند❗️[3]
📚پینوشت:
📖[1]. پیام تشکیلات بهائیت موسوم به بیت العدل، مورخ: 18 فوریه 2018.
📕[2]. اشراق خاوری، پیام ملکوت، ص 17 (به نقل از عبدالبهاء).
📋[3]. جهت مطالعهی بیشتر، بنگرید به مقالهی: جریان تعطیلی بهائینیوز !
@feraghvaadyan
🔴از گانگستری تا طلبگی(قسمت اول)
«حجرهای برای گانگستر» ترجمهای است از «Over the Wall»؛ کتابی که #مایکل_بوث دیروز و شیخ «حامد حسین وقار» امروز، سرگذشت مسلمان شدنش را در آن شرح داده است
🔷فصل اول، کودکی
دوران کودکی من با کودکی معمول دیگر آمریکاییها تفاوتی نداشت. پدرم پیش از دوسالگیام ما را رها کرد و مادرم مجبور شد من را دستتنها بزرگ کند. مادرم زن خاصی است؛ عشق من نسبت به او در قالب کلمات نمیگنجد. من خودم دو بچۀ ناز دارم و حالا میفهمم که بزرگ کردن من در آن دوره چقدر برای مادرم سخت بوده است. وقتی من به دنیا آمدم، مادرم بیست سال بیشتر نداشت
🔶هنوز دهساله نشده بودم که مادرم با مردی آشنا شد و مدتی بعد با او ازدواج کرد. او پدر واقعی من است و از این به بعد، هر جا کلمۀ «پدر» را بهتنهایی به کار بردم، منظورم اوست. وقتی حدود دوازده سال داشتم، بالاخره از خانۀ پدربزرگم نقلمکان کردیم و مدت کوتاهی به دنبال خانه بودیم تا اینکه پدر و مادرم اولین خانۀ خود را خریدند. پدرم هم به دانشکدۀ حقوق رفت و آنها هر دو وکیل شدند. من افتخار میکنم که فرزند آنها هستم. یادم هست در حدود هشتسالگیام، پدرم قانوناً من را به فرزندی قبول کرد و من نام خانوادگیام را از «آرو» به «بوث» تغییر دادم...
#ادامه_دارد
🔹🔹شرح کامل قسمت اول این داستان رادر سایت #رهیافته ودرلینک زیر بخوانید👇
rahyafteha.ir/6698
🔰افتتاح مجموعه فرهنگی «شهدای ارامنه» با حضور نمایندگان ارامنه در تهران
👈صبح روز شنبه 18 فروردین ماه 1397، 20 پروژه شهری، مجموعههای فرهنگی، ورزشی و کتابخانه در منطقه 8 تهران، با حضور شهردار و نمایندگانیاز جامعه ارامنه این منطقه افتتاح گردید.
🔹در این مراسم، کشیش کومیتاس قره خانیان و نمایندگان هیئت امنای کلیسای تارکمانچاتس مقدس (وابسته به خلیفه گری ارامنه تهران) نیز حضور داشتند. طی این مراسم، مادر شهید ارمنی، «ویگن کاراپطیان»، همچنین نویسنده و محقق ارمنی، «هویک میناسیان» تقدیر به عمل آمد.
در مراسم افتتاح پروژهها در محله مجیدیه، کشیش «مسروپ راتوسیان»، کشیش «گورکن نرسیسیان» و نمایندگان هیئت امنای کلیسای «گریگور» مقدس وابسته به خلیفهگری ارامنه تهران نیز حضور داشتند. در این محله مجموعه فرهنگی افتتاح شد که سالن آمفی تئاتر آن به نام «شهدای ارامنه» نامگذاری گردید.
🔹در این مراسم، دانشآموز کودکستان ارامنه ساسون، لئونید شامیریان، به دو زبان ارمنی و فارسی به شهردار تهران خوشآمد گفتند.
(تصاویر 📸👇👇👇)
https://goo.gl/AjnsBB
#بدعت
#انحراف
احمد بصری یکی از #مدعیان_دروغین به پیروان خود می گوید؛ ورود شما به سایت انصار در اینترنت، #جلوه_دیدار و #زیارت با #امیرالمؤمنین است.
پ.ن؛ #وضو و #اذن_دخول هم لازمه!
#توجه؛ امام_زمان (عج) هنگام ظهور با جهلی از سوی مردم مواجه می شوند که بیشتر از جهل دوران جاهلیت می باشد. #منبع؛ غیبت نعمانی ص297
@feraghvaadyan
📝 #علم_و_دین
- من فکر میکنم «علم» بدون آنکه حتی درک شود، بر مبنای «ایمان» عمل میکند.
- همین رفتن من به آزمایشگاه و انجام آزمایش نشان دهنده «ایمان» به این است که:
«نظمی» وجود دارد که من می توانم آن را مشاهده کنم.
اگر آن واقعیت نداشت،
اگر آن ایمان وجود نداشت؛
- من دلیلی نمی داشتم که به آزمایشگاه بروم.
(مارتینز هیولت - زیست شناس معاصر آمریکایی)
بنگرید:
Science and Spritual Quest:
Essay by Leading Scientists (London: Routledge,2002)p.79
@feraghvaadyan
✴️ دلایل مسلمان شدن #مسیحیان در غرب
✍مجتبی ایمانی دانشجوی فوق لیسانس رشته کامپیوتر و کارآفرینی - گرایش محاسبات ابری در دانشگاه رن فرانسه
🔸بعد از دیدن #ویدئوهای متعدد از مصاحبه با مسیحیانی که مسلمان شدهاند میتوان دید که این محورها، مهمترین دلایل علاقهمندی و تشرف آنها به دین اسلام است:
- معجزات قرآن و حقایق علمی در قرآن و برخی پیشگوییهای قرآن.
- اینکه ملاک برتری در اسلام تقوای انسانهاست نه پول و قدرت و رنگ پوست.
- تعالیم اسلام دربارهی احترام به انسانها، ارزش خانواده و اهمیت دوست و همسایه.
- این موضوع که ممنوعیت خوردن خوک و شراب حتی در #انجیل هم آمده ولی مسیحیان به آن عمل نمیکنند و مسلمانان عمل میکنند.
- اینکه پیشگویی ظهور پیامبر اسلام در انجیل و تورات هم آمده بود.
- آشنا شدن با امام حسین علیه السلام و فداکاریهایی که در روز عاشورا برای حفظ دین اسلام کردند و آشنایی با پیادهروی اربعین به عنوان بزرگترین گردهمایی انسانها در طول تاریخ.
- شناخت حضرت مهدی علیه السلام و اینکه به زودی ظهور خواهند کرد و حضرت عیسی علیه السلام هم به همراه ایشان خواهد آمد.
- اینکه انسان در روز قیامت نتیجهی اعمال خوب و بد خودش را دریافت خواهد کرد و هرکس مسئولیت اعمال خودش را خواهد داشت و فرق اسلام با مسیحیت که اعتقاد دارند حضرت عیسی برای آمرزش گناهان #مسیحیان به صلیب رفت و وجود این تلقی که مسیحیان آزادند هر گناهی مرتکب شوند.
- دیگر ارزشهای اسلامی که برای غیرمسلمانان جالب و امیدوار کننده است و آنها را از پوچی و تاریکی بیرون میآورد.
🔸همین نکات ساده و اولیه برای بسیاری از افراد در دنیا ناشناخته است و به دلیل یکسونگری رسانهها، تنها تصویری که از اسلام دارند خلاصه در داعش و خشونت است. ویدئوهای متعددی از مصاحبهها و صحبتهای این مسیحیان تازه مسلمان شده وجود دارد که میتوانید در اینترنت و یوتیوب و کانالهای تلگرامی پیدا کنید.
🔸یک ایدهی خوب این است که هر کسی یک متن دو سه صفحهای به زبانهای انگلیسی و فرانسوی و دیگر زبانها در دسترس داشته باشد که به صورت خیلی خلاصه به این نکات دین اسلام اشاره کند. اگر کسی را دید که علاقهمند بود یک شناخت اجمالی و سریع از دین اسلام پیدا کند آن را برایش بفرستد...
@feraghvaadyan
@adyan8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مستند بررسی نقش #انگلیس در
شکل گیری رژیم صهیونیستی و فساد دوم یهود حسب سوره اسراء
🔵قسمت سوم
@adyan8
@feraghvaadyan