🔴سوفی مسلمان میشود...!
🔷🔹 حدود یک سالی هست که به ایران امدم…اوایل،رفتارهای اطرافیان برام خیلی عجیب بود و خیلی از کارهایی که انجام میدادن از نظرم غیر منطقی و غیرضروری بودن ولی چند ماهی که گذشت احساس کردم دلم میخواهد دلیل این کارها را بدونم و عجیب تر برام این بود که هیچکدوم از این کارها برای پدرومادرم عجیب نبود..!پدرم یک ایرانی هستش و میشد گفت که درزمان بچگیش اینجور چیزها را دیده ولی این که مادرم تعجب نمیکرد برایم خیلی عجیب بود!
داشتم میگفتم…
🔶🔸اولین چیزی که برام جای سوال داشت #نماز خواندن اطرافیانم بود..ازپدرم پرسیدم معنی این کاری که میکنندچی هست؟که پدرم بهم گفت توی مسائل اطرافیات خیلی دقیق نشو..! یک مشکلی که من داشتم این بود که بخاطر مخالفت خانوادم با اسلام نمیتونستم علنا و بطور آشکار مطالعاتم را انجام بدم و مجبور بودم پنهانی این کار را بکنم…چون که خانواده من مسیحی متعصبی هستن!
🔷🔹اولین تغییری که کردم در حجابم بود..اول یک مقداری روسری ام را جلوتر آوردم بعد هم یک چادر خریدم و وقتی بیرون میرفتم طوری که پدرم نبیند چادر سرم میکردم…کار سختی بود ولی یک لذت خاصی برام داشت!!
توی اوج مطالعاتم بودم و هرلحظه اشتیاق و عطش بیشتری برای آشنایی با اسلام درون خودم حس میکردم..!اما یک مسئله پیش آمد که مجبور بودم برگردم اسپانیا!
🔺ادامه مطلب را در سایت #رهیافته بخوانید
rahyafte.com/15192/
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
☑️ #دین_و_تکامل
🔵 تکامل یک مشکل برای الهیات دینی نیست!!
بلکه خدا بوسیله تکامل حیات را بر روی زمین بوجود آورده است!!
بطور مشابه خدا بوسیله جاذبه، جهان را در سطح ماکرو ایجاد کرده است، نه تکامل و نه جاذبه، هیچکدام چالشی را برای الهایت دینی بوجود نیاورده اند!!
🔘 خدا علت غایی وجود است!!
خدا چیزی است که بدون آن اصلا تکاملی وجود نداشت!!
⭕️ #Evolution does not constitute a problem for Christian Theology. God uses evolution to unfold the living world around us. In a similar way, God uses gravity to unfold the universe on a large scale. Neither gravity nor evolution present challenges for Christian Faith. God is the ultimate cause of all that exists. God is that without which there would be no evolution at all.
📖 مارتین نواک - پروفسور زیست شناسی و ریاضیات دانشگاه هاروارد
▫️ لینک دانشگاه هاروارد:
🌐 fas.harvard.edu/~etc/Nowak_traccia_En.pdf
#فرگشت #داروینیسم
@Naghde_elhad
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
🔴من در یکی از شهرهای مرکزی روسیه در یک خانواده مسیحی به دنیا آمدم. خانواده چهار نفره ما اهل هنر و موسیقی بودند. ماجرای مسلمان شدن من هم شاید برایتان شنیدنی باشد، از این جهت که تلاش دیگران برای انصراف من از تصمیم بر مسلمان شدن ناکام ماند...
🔷🔷برایم جالب بود که بین ادیان آسمانی، اسلام تا این اندازه به خانواده اهمیت میدهد. اطرافم خانواده¬های مسلمان را میدیدم که چه اندازه به هم وابستهاند و بنیان خانواده مستحکمی دارند. در دنیای پرتلاطم امروز این پایبندی برای من خیلی ارزشمند بود. مجموع این باورها مرا برای شناخت اسلام مصممتر کرد. برای آگاهی بیشتر شروع به تهیه کتاب و جزوه کردم، چون کسی که بتواند به پرسشهای من پاسخ دهد حضور نداشت. از خدا میخواستم که کمکم کند تا راه روشن را بیابم. از خدا خواستم کسی را سر راهم قرار دهد که اسلام را بشناسد و مسلمانی و زندگی درست را به من آموزش دهد. فقط چند روز از این خواست من از خدا گذشته بود که با همسرم آشنا شدم...
🔸🔸ادامه مطلب در سایت #رهیافته
🌎rahyafteha.ir/53099
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
حکایتی از سیاست #چماق و #هویج، برای حفظ پیروان در #بهائیت!
فرقهی بهائیت یکی از آموزههای اصلی و ابداعی خود را به عنوان "تحری حقیقت" معرفی میکند. تحری حقیقت به معنای حقجویی و دوری از تقلید، اولین آموزهایست که بهائیان میبایست پس از رسیدن به بلوغ، در پی آن باشند؛ همچنان که عبدالبهاء میگوید: «اول اساس #بهاءالله تحری حقیقت است؛ یعنی نفوس از تقالیدی که از آباء و اجداد، موروث مانده، منزه و مقدس گردند».[1]
اما جالب است بدانیم که این آموزهی اساسی در بهائیت، برای بهائیان از هیچ جایگاهی برخوردار نیست. چرا که رهبران این #فرقه، با ایجاد یک نظام تشکیلاتی و اعمال سیاست چماق و هویج [2]، عملاً راه تحری حقیقت را بر پیروان خود بستهاند.
تشکیلات بهائیت از یکسو با تأثیر مستمر بر افکار کودکان در قالب طرح روحی [3]، که بهائیان در آن، از دوسالگی تا سنّ بلوغ، تحت آموزشهای فشردهی عقیدتی بهائیت قرار میگیرند، دیگر امکان تحری حقیقتی (به صورت واقعی و نه تشریفاتی) برای آنان باقی نمیماند.
#پینوشت:
[1]. عبدالحمید اشراق خاوری، پیام ملکوت، 1985 م، ص 11.
[2]. سیاست چماق و هویج در واقع به سیاست ارائهی تشویق برای رفتار خوب و ارائه تنبیه برای رفتار بد گفته و به عبارتی به معنی سیاست تهدید و تحبیب به کار میرود.
[3]. یکی از مهاجرین ایرانی به نام روحی ارباب، طرحی تبلیغی را به تشکیلات بهائیت ارائه میدهد که پس از موفقیت در آزمون ده سالهی خود در کلمبیا، به عنوان یک راهنمای عمل، به همهی محافل بهائیت اعلام شد.
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
#تشابه_وهابیت_با_یهود
📗در #تورات ، آمده: خدا در همین دنیا دیده شده!
و یعقوب آن مکان را فنبئیل نامیده گفت: زیرا خدا را روبرو دیدم و جانم رستگار شد
📚تورات سفر پیدایش باب٣٢ آیه٣١
📒در کتب مذهب سقیفه نیز آمده که پیامبر، خدا را دیده است. (البته روایات صحیحین گفته اند که در قیامت خدا دیده میشود که ما برای جلوگیری از فرار این جماعت، روایات صحیح شان را منتشر میکنیم که گفته اند: در همین دنیا خدا دیده شده است)
▫️ثنا أَبُو مُوسَى، ثنا مُعَاذُ بْنُ هِشَامٍ، ثنا أَبِي، عَنْ قَتَادَةَ، عَنْ أَبِي قِلابَةَ، عَنْ خَالِدِ بْنِ اللَّجْلاجِ، عَنِ ابْنِ عَبَّاسٍ، قَالَ: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ : " رأَيْتُ رَبِّی فِي أَحْسَنِ صُورَةٍ "
▪️«پیامبر: خدا را دیدم در بهترین صورت!»
📚السنه لابن ابی عاصم شماره٣٨١ طبق جوامع الکلم
حکم برنامه جوامع الکلم:اسناده حسن
اسکن 👈 yon.ir/BgEHf
حکم آلبانی: صحیح
📚سلسله احادیث صحیحه شماره٣١۶٩
📒روایت دوم :صد درصد صحیح
حَدَّثَنِي أَبِي، نا أَسْوَدُ بْنُ عَامِرٍ، نا حَمَّادُ بْنُ سَلَمَةَ، عَنْ قَتَادَةَ، عَنْ عِكْرِمَةَ، عَنِ ابْنِ عَبَّاسٍ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُ قَالَ: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ "رأَيْتُ رَبِّي"
📚السنه عبدالله بن احمد بن حنبل شماره١٠٠٩
▪️سند روایت: متصل و صحیح (تمام راویان،هم از روات بخاری هستند هم مسلم.)
▪️جالبه برنامه جوامع الکلم که ساخت خود وهابی هاست گفته: این روایت علاوه بر اینکه متن و سندش صحیح است حتی ۳۳ سند دارد این روایت
اسکن 👈 yon.ir/PI3g3
⁉️به نظر شما علت این همه تشابه بین مذهب #سقیفه و دین یهود در چیست؟
@feraghvaadyan
@adyan8
🍃عرفان حقیقی و عرفان کاذب🍂
✍️با توجه به پیشرفت انسان در عصر حاضر و دور شدن افراد از معنویت، عرفانهای کاذب و مدعیان دروغین پیشرفت چشمگیری داشتهاند و روز به روز شاهد شاخههای جدیدی از مدعیان دروغین هستیم. این افراد به جای سیراب کردن مردم از معارف الهی، به ترویج عرفان کاذب و معنویت سکولار میپردازند تا با تضعیف باورهای الهی به اهداف شوم خود برسند.
✍️باتوجه به استقبال قشر جوان به بحث عرفان، این موضوع باعث سوء استفاده مدعیان دروغین از این موضوع شده است و بحث عرفان به پوششی تبدیل شده است که مدعیان دروغین به آن تمسک جسته و با فریب و نیرنگ، جمعیتهایی از جوانان و نوجوانان کشور اسلامی ما را جذب و از اسلام ناب محمدی دور کردهاند. با این شرایط یکی از ضروریترین اقدامات، شناخت و عرضهی عرفان ناب اسلامی به نسل جوان است.
✍️با توجه به حساسیت موضوع، این ضرورت احساس میشود که به بیان مشخصههای عرفان حقیقی و مشخصههای آن بپردازیم تا مقدمهای باشد برای رسیدن به معرفت حقیقی اسلام ناب محمدی. «عرفان در لغت به معنی معرفت است و در اصطلاح به معنای شناخت شهودی و باطنی از خدا، اسماء و افعال او، شناخت از سنخ مفاهیم و الفاظ و صورتهای ذهنی است و عرفان حقیقی موضوع علم شناخت حق و اسماء و صفات او است و به طور خلاصه راه و روشی که اهل الله برای شناسایی حق انتخاب کردهاند.» [1]
✍️عرفای حقیقی عقیده دارند برای رسیدن به حق و حقیقت باید مراحلی را طی کنند تا نفس بتواند از حق و حقیقت بر طبق استعداد خود، آگاهی حاصل کند و این موضوع فقط با شناخت الهی حاصل میشود و این موضوع کاملا با تعاریف و ویژگی عرفانهای کاذب متفادت است و آنچه به طور قطع در اینباره میتوان گفت ایناست که غربیان با تکیه بر مبانی سکولاریستی و اومانیستی به دنبال پاسخ گویی به نیازهای معنوی انسان جدید هستند.
✍️به عنوان مثال برخی از معنویتهای شرقی از قبیل بودیسم، هندویسم و جینیسم که در غرب فعالاند و یا معنویتهایی که با خاستگاه غربی اعم از اروپایی و آمریکایی و سرخ پوستی در حال گسترشاند همگی معنویتهایی هستند که یا با مبانی سکولار غرب سازگارند یا صورت سازگار شدهی آنها با آن مبانی است که از سوی رسانههای غربی تبلیغ میشوند. «معنویت گراهای جدید لازمهی معنویت را اعتقاد به خدا نمیدانند چه رسد به دین.» [2]
✍️این موضوع خلاف باور عرفان ناب محمدی است. چنین معنویتی بر خلاف معنویت ساختگی مدعیان دروغین نه مستلزم باور به خداست و نه مستلزم تن دادن به پیام پیامبران و نه محتاج وجود دنیایی دیگر! تنها چیزی که در معنویت ساختگی عرفانهای کاذب انسان بدست میآورد رسیدن به پرتگاه گمراهی و ظلالت در قالب راه حقیقی است.
✍️در پایان به علل گرایش انسان عصر حاضر به عرفانهای کاذب خواهیم پرداخت؛
1- سرخوردگی و علم مدرن
2- شکست نظامهای معنویت ستیز
3- پیروزی انقلاب اسلامی
4- زندگی ماشینی و خستگیهای روحی-روانی
5- هیجان طلبی جوانان. [3]
📚پینوشت:
[1]. برگرفته ازنقدی بر عرفانهای نوظهور و شناخت عرفان حقیقی، مدرسه علمیه حضرت خدیجه (علیها السلام) مشهد. واحد پژوهش، عرفان، دفاعیهها و ردیهها، شماره کتابشناسی ملی: 4274075، سال95، ص 161.
[2]. همان، ص 162.
[3]. همان، ص 166.
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔺افزایش پرسشهای تخصصی اقلیتهای دینی در کنکور سراسری
🔺افزایش پرسشهای تخصصی اقلیتهای دینی در کنکور سراسری
🔹سازمان سنجش اعلام کرد، در پی بررسیهای به عمل آمده در خصوص نحوه تقسیمبندی پرسشها و نیز در راستای بهبود وجه تخصصی آزمون معارف اقلیتهای دینی، از اين پس در سؤالات دینی کنکور سراسری، 10 سوال اختصاصى از كتاب فرهنگ يهود، ویژه اقلیتهای دینی کلیمی، طرح خواهد شد.
پیش از این،تنها پنج پرسش، خاص اقلیتهای دینی در نظر گرفته میشد که افزایش مذکور، گام مثبتی برای داوطلبان کلیمی تلقی میگردد.
بیتردید، این تغییر در بودجه بندی سؤالات، گامی است مؤثردر راستای بهبود برابری حقوقی و فرصتسازی برای حضور مؤثرتر اقلیتهای دینی در عرصههای فرهنگی-علمی جامعه.
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
#خدایان_هندو
یوگا؛ ورزش یا #طریقت_عرفانی برای خدایان هندو!؟
یوگا که طریقهی عرفانی کاذب #هندویی است، با نام #ورزش بین عموم مردم شناخته شده است. معمولاً کسانی که با #یوگا آشنا میشوند، در مراحل اولیه آن را به صورت حرکات جسمی میشناسند و ممکن است برای لاغری یا زیبایی اندام و حتی رسیدن به آرامش از آن استفاده کنند، اما به تدریج آن را به عنوان یک ورزش #ذهنی و سپس به عنوان یک #راه_معنوی به کار میگیرند و به مسیری وارد میشوند که از ابتدا تصوری از آن نداشتهاند و بهتر است بگوییم آن را آگاهانه انتخاب نکردهاند./فرقه نیوز
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
✍آیا استیفن هاوکینگ پیش از مرگ موضع خدا را تقویت کرد؟
⏰زمان مطالعه: 5Min
▪️در مقاله اخیر خود درباره فرضیه جهان های چندگانه، خداناباور معروف جهان، وجود خالقی فراطبیعی را قابل قبول تر کرده است.
دانشمندان طی 40 سال گذشته حقیقتی شگفت آور را درباره جهان ما دریافته اند: به نحوی ظریف، اعداد موجود در فیزیک پایه دقیقا همان مقداری هستند که با امکان [ظهور] حیات مطابقت دارند. اگر گرانش اندکی ضعیف تر بود، ستاره ها در قالب ابرنواختر (سوپرنووا) متلاشی نمی شدند. ابرنواختران منشا مهم بسیاری از عناصر سنگین دخیل در حیات هستند. برعکس، اگر اندکی قوی تر بود ستاره ها به جای میلیون ها سال، هزاران سال عمر می کردند و به این ترتیب مهلت کافی را برای وقوع تکامل زیست شناختی نمی یافتند. این تنها یک نمونه از مثال های بسیار "تنظیم ظریف" قوانین فیزیک برای حیات است.
🔻برخی فلاسفه این طور فکر می کنند که تنظیم ظریف مدرک قدرتمندی دال بر وجود خداست. به هر حال سال 2010 در کتاب "طرح بزرگ"، استیفن هاوکینگ (در همکاری با لئونارد ملودینو) از تبیینی طبیعت گرایانه برای تنظیم ظریف به نام فرضیه جهان های چندگانه دفاع می کند. طبق این ایده، جهانی که ما زندگی می کنیم تنها یکی از پرشمار و شاید بی شمار جهان است. اگر به اندازه کافی جهان وجود داشته باشد، نامحتمل نخواهد بود که دست کم یکی از آن ها شانس برخورداری از قوانین مناسب برای حیات را داشته باشد.
در نسخه قدیمی هاوکینگ از جهان های چندگانه، تنوعی شگرف بین قوانین هر جهان وجود دارد. در برخی گرانش قوی تر و در برخی ضعیف تر است و... به هر حال، فیزیکدانان مشکلاتی را سر راه این چند جهانی ناهمگون دیده اند، به ویژه اگر تعداد جهان ها بی شمار باشد. ما پیش بینی های یک فرضیه چند جهانی معین را با پرسیدن این که جهان ما طبق این فرضیه تا چه حد محتمل است، استنتاج کردیم. اما اگر بی نهایت جهان وجود داشته باشد، این سوال بی معنا می شود. بنابراین در مقاله اخیر خود به نام "خروجی ملایم از تورم ابدی؟"، هاوکینگ و همکارش توماس هرتوگ، محدودیت های حاکم بر هر یک از جهان های چندگانه صورت بندی کرده اند.
↩️ مسئله این است که هر چه تنوع کمتری بین جهان ها وجود داشته باشد، فرضیه جهان های چندگانه کمتر از ظرفیت تبیین تنظیم ظریف برخوردار است. اگر تفاوت عظیمی در قوانین حاکم بر جهان ها وجود داشته باشد، تعجب آور نیست که یکی از جهان ها امکان برخورداری از قوانین تنظیم یافته را داشته باشد. اما اگر همه جهان ها قوانینی دقیقا یکسان داشته باشند - چنانچه در پیشنهاد اخیر هاوکینگ و هرتوگ آمده - مسئله به قوت خود باقی است، به این صورت که چرا یگانه مجموعه قوانین حاکم بر جهان های چندگانه، تنظیم شده اند.
🔹هرتوگ با گفتن آن که "این مقاله گامی رو به جلو در راستای تبیین تنظیم ظریف اسرار آمیز است... جهان های چندگانه را به مجموعه قابل کنترلی از جهان ها که همگی شبیه به نظر می رسند، تقلیل می دهد"، موافق به نظر نمی رسد. به هر حال، این صرفا طفره رفتن از تبیین تنظیم ظریف است، زیرا نتیجه آن می گوید قوانین زمینه ساز تولید جهان های چندگانه، خود تنظیم شده است. ما اکنون نه تنها نیاز داریم توضیح بدهیم چرا جهان ما تنظیم شده است، بلکه چرایی تنظیم شدگی هر جهان را هم باید توضیح دهیم! در راستای توجیه تنظیم ظریف، این اکتشاف گامی به جلو نیست بلکه گامی به عقب است.
☑️البته همه چیز از دست نرفته است. هاوکینگ مدل های چند جهانی مبتنی بر کیهان شناسی تورمی را کاوش می کرد و مقاله وی امکان تبیین تنظیم ظریف را توسط این نوع از چند جهانی مورد تردید قرار می دهد. اما منبع دیگری جهت پشتیبانی علمی از نظریه جهان های چندگانه وجود دارد: تعبیر "جهان های بسیار" از مکانیک کوانتومی. در حالی که فیزیکدانان تاکنون تبیین های مبتنی بر تورم را کاویده اند، فیلسوف های فیزیک به بررسی راه های توجیه تنظیم ظریف از طریق مکانیک کوانتومی پرداخته اند. اگر در زمان های آغازین، قوانین جهان ما به وسیله نوعی فرایند کاملا احتمالاتی شکل گرفته باشند، نظریه جهان های بسیار می تواند تنوعی کافی از قوانین حاکم را در اختیار بگذارد تا تنظیم شدگی یک جهان را تییین کند. ما شواهدی در اختیار نداریم که نشان دهد قوانین با چنین فرایندی شکل گرفته اند. اما اگر بدیل آن خالقی فراطبیعی باشد باشد، به نظر می آید پیشنهادی قابل قبول تر باشد.
▫️هنوز امیدی برای توجیه علمی تنظیم ظریف وجود دارد. به هر حال هاوکینگ و هرتوگ با کنار گذاشتن یکی از دو گزینه پذیرفتنی از لحاظ علمی، تبیین بدیل مبتنی بر وجود خدا را تقویت کرده اند. خنده دار است که هاوکینگ خداناباور باید در آخرین مشارکت خود در علم، وجود خدا را محتمل تر سازد.
↩️منبع:
🔖گاردین.
https://www.theguardian.com/commentisfree/2018/may/07/stephen-hawking-god-multiverse-cosmology
➖➖➖➖➖
@Naghde_elhad
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/fera
ghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
🔶🔶اسم من ویکتوریا نسر هست
در سال ۱۹۸۵در دکارک متولد شدم.
فکر میکنم از سن ده سالگی تا شانزده سالگی مرتب به کلیسا میرفتم. به خدا معتقد بودم، به شیطان و بهشت و جهنم هم معتقد بودم. با این حال قضیه تثلیث برایم بی معنا بود. مثل این بود که شما خدا را دارید و یک جورایی مسیحِ خدا را هم دارید. آیا روح مسیح بود که بعد از مرگش احیاء شده بود؟ یادم می آید گیج شده بودم که به درگاه چه کسی دعا کنم؟ آیا به درگاه مسیح یا خدا یا روح القدس؟!
🔷🔷قبل از اینکه به دانشگاه برم، هیچ فرد مسلمانی را نمیشناختم و تقریبا دیدگاه های جاهلانه ای نسبت به این مسئله که اسلام چی هست داشتم. به عنوان مثال اگر زنی را میدیدم که حجاب داشت دلم برایش میسوخت. فکر میکردم خانواده اون زن یا دختر، اون را مجبور کردن به داشتن حجاب. اساسا فکر می کردم که اونها سرکوب شدند. می دانستم که مسلمانها را با تروریسم و حادثه ۱۱سپتامبر و چیزهای شبیه به اون نسبت میدهند ولی هیچ وقت توجه خاصی به اونها نمی کردم...
⭕ادامه مطلب در سایت #رهیافته
🌎rahyafteha.ir/53136/
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
ویژگی #رهبر از زبان #عبدالبهاء
دومین پیشوای #بهائیان جناب #عباس_افندی، در بیان مهمترین ویژگی انتخاب رهبر و رئیس جامعه میگوید:
«باید شخصی رئیس باشد که خود اصرار در ریاست نداشته باشد. فیالحقیقه در خیال #شهرت و #برتری نباشد. بلکه بگوید من خود را سزاوار و لایق این مقام نمیدانم و طاقت تحمّل این ثِقل عظیم (بار سنگین) ندارم. اینگونه #نفوس، مستحقّق ریاستند. زیرا اگر خیر و فائدۀ عموم مراد است که رئیس باید خیرخواه باشد نه خودخواه؛ و اگر غرض شخصی منظور باشد که این مضرّ به عالم انسانی و منفعت عمومی است».
#منبع؛ بدایعالآثار، ج 1، ص 309
اما گویا این ملاک پیشوای بهائی در انتخاب رهبر، با نوع رهبری او #انطباق ندارد. چرا که وی پس از به قدرت رسیدن، به دلیل ترس از #توطئهی_برادر خود (محمدعلی)، به دشمنی با او برخواست و با زشتترین القاب ممکن، وی را مورد خطاب قرار داد.
#منبع؛ ر.ک: مکاتیب، ج 1، صص 443-442
دشمنی عبدالبهاء با برادر خود برای حفظ قدرت، تا جایی پیش رفت که به نادیده گرفتن وصیت پیامبر خواندهی بهائیان (در جانشینی محمدعلی) انجامید.
#منبع؛ ر.ک: الواح بعد از اقدس، ص 135
اما تعجب اینجاست که این پیشانیسفیدِ قدرت طلبی در عالم، مردم را به چه چیز فرامیخواند؟!
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan