هدایت شده از آقا تنها نیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴یک سؤال، وقتی ولی فقیه نمیتونه وضع فعلی مملکت را اصلاح کنه ، چرا هست چرا نمیره؟
لطفاً این کلیپ را بدقت مشاهده کنیم
#بصیرت
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist
هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
👤 توییت استاد #رائفی_پور :
#روحانی در مراسم روز صنعت و معدن ١٠تیر٩٣ :
'والله بالله تالله سالهای ۸۴ تا ۹۲ گذشت و دیگر تکرار نمیشود'
سکوت امروز طرفدارانت هیچ
به خاک سیاه نشستن بقیه مردم و خستگی ایران هم به کنار
شما آخوندید ، حداقل کفاره قسم های جلاله دروغی که خورده اید را بدهید
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
هدایت شده از محمود معلمی
🔴افشای خیانت خاتمی به روایت خارج از دید۱!
دریافت کمک اصلاح طلبان از ال سعود !سفر خاتمی در سال ۸۸ به عربستان و دریافت کمک برای ستاد میرحسین موسوی
درکلیپ زیرببینید
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از محمود معلمی
14.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴محرمانههای سفر بشار اسد به تهران
صبح دوشنبه ششم اسفند، تهران یک مهمان خاص داشت که با اسکورتی کوچک، اما قوی و آزموده، فرودگاه مهرآباد را به مقصد ساختمانی در مرکز شهر ترک کرد.
اتومبیل مشکی، حدود ساعت9 به محل دیدارهای رهبر انقلاب در انتهای خیابان فلسطین رسید و بدون طی تشریفات متداول، وارد ساختمان مقصد شد. مهمانان دعوت شده به ساختمان دیدارهای رهبری که ساعتی قبلتر به این دیدار دعوت شده بودند میدانستند که جمهوری اسلامی میزبان یکی از رهبران بزرگ جبهه مقاومت است، اما نام او را کمتر حدس میزدند؛ لحظهای بعد آقای بشار اسد و سپس فرمانده شهیر سپاه قدس از خودرو پیاده شدند.
آقای اسد با یک هواپیمای ایرانی، دمشق را به شکلی کاملاً محرمانه، به مقصد تهران ترک کرده بود. موضوع سفر رییسجمهوری سوریه از مدتها قبل در دستور کار بود؛ اما روز و ساعتش به شدت، سرّی نگه داشته میشد و شاید کمتر از انگشتان یک دست میدانستند که او چه زمانی به تهران خواهد آمد. چرا؟ آیا در تهران، نمیشد از جان او حفاظت کرد یا مشکلی دیگر در میان بود؟
اسد در طول هشت سال گذشته، حتی بهندرت از دمشق خارج شده بود؛ علت آن تهدید جانی مستمر او از جانب تکفیریها و بهطور ویژه رژیم صهیونیستی بود. کاملاً محتمل بود که جان او، در حین سفر از سوی این رژیم تهدید شود.
در گذشته، چهرههای شناختهشدهای در راه سفر به ایران، توسط عوامل دشمن کشته شدند؛ مهمترین آنها محمدبنیحیی، وزیر امور خارجه وقت الجزایر بود که در اوایل جنگ، برای میانجیگری راهی تهران شد و صدام، هواپیمای او را در نقطه مرزی ایران سرنگون کرد. درز خبر سفر اسد، میتوانست صهیونیستها را برای اجرای سناریوی خود تقویت کند، هرچند که ایران امروز میتواند در افقهایی دورتر از مرزهای جغرافیاییاش، تأمین امنیت هوایی به وجود آورد، اما خطر بالایی در این زمینه وجود داشت. سفر محرمانه رییسجمهوری سوریه به تهران نشان داد که دستگاه نظامی-امنیتی مرتبط با این برنامه تا چه حد در راز نهانی موفق بوده است.
اسد بلافاصله بعد از دیدار گرم و صمیمیاش با رهبر انقلاب، راهی دفتر رییسجمهوری شد؛ آقای حسن روحانی یک روز پیشتر در جریان موضوع قرار داشت و دعوت از وزیر خارجه در اختیار وی بود. با این همه رییسجمهوری ترجیح داد حتی تا ساعتی قبل از رسیدن، موضوع را با کمتر کسی در میان بگذارد و همین امر، موجب قرار نگرفتن پرچم سوریه در هنگام دیدار شد. اتفاقی که در دیدار اسد از روسیه هم افتاده بود و در محل حضور ولادیمیر پوتین، پرچم این کشور به دلیل در جریان نبودن تشریفات، قرار نداشت.
رییس دفتر رییسجمهوری به بیرون از ساختمان رفته بود و انتظار حضور مهمان ویژه را از دری غیرمتعارف میکشید تا ورودش را به اطلاع روحانی برساند؛ او نیز به درستی مطلع نبود چه کسی قرار است با پای پیاده وارد ساختمان دولت شود. رییسجمهوری پس از اطلاع از ورود اسد به محوطه، اتاق کار خود را ترک و در راهروی ورودی به استقبال اسد رفت و آنها به گرمی یکدیگر را در آغوش گرفتند. تیم همراه اسد نیز بسیار محدود بود و نه وزیر خارجه او از این سفر خبر داشت و نه سفیرش
در تهران؛ البته هیچ کدام از آنها عجولانه استعفا ندادند و این اتفاق بزرگ را به حاشیه نبردند.
اسد بعد از دیدار دوم، پس از حدود چهار ساعت حضور در پایتخت ایران اسلامی، با سردار سلیمانی به سمت فرودگاه و با او به دمشق رفت؛ تا زمانی که او به محل استقرار خود در پایتخت سوریه رسید، عکاسان و فیلمبرداران در قرنطینه قرار داشتند و بعد از آنکه پیغام فرمانده رسید، اطلاعرسانیهای محدود و سپس خبررسانی وسیع صورت گرفت.
سفری که «رأی الیوم» آن را اینگونه روایت کرد: «استقبال ایران از بشار اسد و لبخندهای گرمی که توسط دوربینها ضبط شد، یک صحنه استثنایی یا تصویر سیاسی عجیبی به نظر نمیرسد؛ چرا که آنچه دو کشور ایران و سوریه را به هم پیوند میدهد، بسیار عمیقتر از دوستی یا رابطه دو همسایه نزدیک است. در اینجا صحبت از استحکام روابط ائتلاف راهبردی بین دمشق و تهران است که در نتیجه جنگ سوریه حاصل شد و در پی آن، دو طرف خوانش عمیق و مشترکی از اتفاقات سوریه در طول هشت سال گذشته دارند. حال باید گفت این سفر نه فقط برای رساندن پیامهای سیاسی به دشمنان، بلکه با هدف بررسی مرحله آینده، چالشها، موانع و راه حلها انجام شد.» پیروزی راهبردی دیگری برای محور مقاومت رقم خورده بود./فارس
✅اگر از دعواهای سياسی خسته شدین، #بدون_سانسوری شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
⭕️ دفاع لیست امیدهای افراطی غربگرا از #خاتمی_فتنه_گر با فحش دادن!
🔻خاتمی خون ریخته است و فتنه گر است.
🔻جواب اصلاحطلبان: دهانت را ببند، خفه شو!
👤 محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان در مجلس در نطق میان دستور خود طی سخنانی اظهار داشت: دیدار جمعی از اهالی مجلس با فردی که در فتنه ۸۸ باغی انقلاب بوده حمایت از طغیان است.
🔻وی افزود: انتظار است نمایندگان مجلس منافع ملی را بر منافع جناحی و قومی ارجح دانسته و همراهی کامل با امام و انقلاب داشته باشند، ضمن اینکه از دستگاه های نظارتی نیز انتظار اقدام مقتضی می رود.
🔻پس از آن برخی اعضا فراکسیون امید مجلس (اصلاح طلبان) نسبت به این سخنان درخواست تذکر اصل ۷۵ دادند که نهایتا با اعلام امیرآبادی تذکرات کتبی به اتمام رسید، علی مطهری که ریاست جلسه را بر عهده داشت عنوان کرد که تذکرات شفاهی بیان شود، آنهم تذکرات اصل ۷۵ و پس از آن محمدعلی وکیلی را به عنوان نفر اولین نفر برای تذکر شفاهی اعلام کرد.
🔻سپس علیرضا رحیمی نماینده مردم تهران نامه ای از طرف محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی نامه ای به علی مطهری داد.
🔻در ادامه وکیلی که با نظر مطهری قرار بود تذکر دهد، اظهاراتش را آغاز کرد: آقای زاهدی! خلاف منافع ملی آنجایی صورت گرفت که با تنگ نظری و فتنه نمایی سرمایههای انسانی را به حاشیه بردید و رئیس جمهور ۸ ساله همچنان در گوشه و کنار کشور سخنرانی آزاد میکند و تمام مرزهای رسمی کشور را زیر سوال میبرد اما کسی معترض نمی شود نه رئیس جمهوری که سالها گوشهای نشسته و جز دعوت به وحدت چیزی ندارد.
🔻در همین حال نمایندگان با فریاد دو دو، مخالفت خود را نسبت به این سخنان اعلام کردند و تعدادی هم با حضور در جایگاه هیأت رئیسه این اعتراضات را خطاب به رئیس مجلس و وکیلی عنوان کردند.
🔻در ادامه برخی نمایندگان همچون حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری نماینده قم با اعتراض گفت: ما از صبح گلوی خود را پاره کردیم تا تذکر اصل ۷۵ بدهیم؛ زمان تذکر هم بلندگو را قطع میکنید اما اکنون سر این بحث به راحتی به وکیلی تریبون دادید. در حالی به ما از صبح نویت نمی دهید.
🔻و پس از طرح این اعتراضات مشاجرات لفظی بین نمایندگان اصلاح طلب و اصولگرا اوج گرفت.
🔻در ادامه نیز جواد کریمی قدوسی عنوان کرد: خاتمی اینهمه خون ریخت و فتنه کرد.
🔻در همین حال نمایندگان در حمایت از این سخنان تجمع کردند تا جایی که نمایندگان با وکیلی درگیری لفظی پیدا کردند و خطاب به اصلاح طلبان گفتند که شما دارید فتنه نمایی می کنید.
🔻در ادامه نیز مطهری ضمن دعوت نمایندگان برای نشستن در صندلیهای خود اعلام کرد: اولا تذکر آقای وکیلی وارد است. آقای خاتمی ممنوع الملاقات نیست و ممنوع التصویر است و مجرای قانونی ندارد. همین اظهارات نائب رئیس دوم مجلس باعث شد که تنش در نشست پارلمان بیشتر شود.
🔻پس از مدتی زاهدی با قرار گرفتن مقابل جایگاه هیات رئیسه به اظهارات وکیلی اعتراض کرد که این عضو هیات رئیسه با به کار بردن لفظ «دهانت را ببند؛ خفه شو» به اعتراض زاهدی پاسخ داد.
✍جریان غربگرا با سوء مدیریت تعمدی #کودتای_اقتصادی به راه انداخته اند و درصدد هستند با میدان دادن به سران فتنه ۸۸ برای سال ۹۸ فتنه جدیدی را به اجرا دربیاورند
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
هدایت شده از خط هدایت( امید به آینده)
معلمی:
سلام سئوالاتی درخصوص قوه قضائیه از اینجانب شده که جهت اطلاع اعضای کانال پاسخ آنهارا محضرشمادرج می کنم
بسم الله الرحمن الرحیم
ایام رجب رو تبریک عرض میکنم و آرزوی توفیق برای همه عزیزان دارم
همچنین آرزوی توفیق برای ریاست جدید قوه قضائیه آقای رئیسی داریم
سئوال نظرشمادرباره قوه قضائیه چیست؟
پاسخ:
قوه قضائیه با سه دسته مشکل روبرو است که باید به آن ها توجه داشت
1. قوه قضائیه برای اصلاح قوانین باید لایحه راازطریق دولت به مجلس ارائه کند و اگر مجلس تصویب کرد میتواند اجرا کند و این خود یک مشکل است
2. مسئله بودجه: بودجه آن به دولت وصل است و اگر دولت به هر دلیلی همکاری نکند قوه قضائیه با مشکلات جدی مواجه خواهد شد
3. مسئله سوم ساختار آن است که نیاز به اصلاح دارد و چون آقای رئیسی خود سابقه طولانی در قوه قضاییه دارد بهتر از قبلی ها می تواند اقدام کند
سئوال : نظر شما درخصوص انتصاب آقای رئیسی برای ریاست قوه قضائیه چیست؟
پاسخ :
آقای رئیسی دو ویژگی دارد که در روسای قبلی نبود. یکی سابقه ایشان در قوه قضاییه که از ابتدای انقلاب در جایگاه های مختلف حضور داشته است. و دوم اینکه روسای قبلی فقیه بودند ولی حقوقدان نبودند، اما آقای رئیسی هم فقیه است هم حقوقدان دانشگاهی و این مسئله به موفقیت ایشان بیشتر کمک میکند ولی
نباید انتظارات از آقای رئیسی را بالا برد زیرا بخش زیادی از موفقیت قوه قضائیه نیاز به همکاری دو قوه دیگر دارد ولی متاسفانه دو قوه ی دیگر را ما خیلی همسو با ایشان نمیبینیم و امیدواریم در آینده این موضوع حل شود
سئوال : آقای رئیسی چه برنامه ای برای اداره این قوه به مقام معظم رهبری داده اند ؟
پاسخ :
برنامه ای که آقای رئیسی به آقا دادند منتشر نشده است ولی قسمتی از آن را امروز در معارفه گفتند. شاید در آینده بخش هایی از آن رسانه ای بشود
در صحبت هایتان پرسیدید قضیه بابک زنجانی چه شد؟
پاسخ :
در دادگاه بدوی محکوم به اعدام شده است ولی به دلیل اینکه اطلاعات زیادی از اموال ایشان برای مسئولین مربوطه روشن نشده لذا پیگیر هستند تا همه اطلاعات کامل شود و بعد حکم اجرا شود و این اطلاعات بخشی از آن مربوط به خارج از کشور است که بنابه گفته سخنگوی قوه قضائیه همکاری بیشتر وزارت خارجه رامی طلبدوشایدپس ازآن اجراشود
در صحبت های دوستان بود که آقای رئیسی را جلاد معرفی میکند چرا آقا ایشان را انتخاب کرد؟
پاسخ :
اگر قرار باشد رهبری هم تحت تاثیر اتهامات و تهمت های بی اساس قرار بگیرد که در این جایگاه نباید باشد بلکه رهبری باید واقعیات و حقایق را ببیند و تصمیم بگیرد.لذا اتهاماتی که در دوره نامزدی انتخابات ریاست جمهوری ناجوانمردانه به آقای رئیسی زده شد دروغ محض بود به طور مثال بحث اعدام های سال 67 که به آقای رئیسی نسبت داده شد اولا که اعدام منافقین قاتلی بود که فرزندان این ملت را به شهادت رسانده بودند. ثانیا آقای رئیسی نه قاضی این دادگاه ها بود و نه حکمی را صادر کرد بلکه قاضی دادگاه حکم این ها را صادر کرد. اعضای هیئتی که امام مشخص کردند برای بررسی پرونده منافقین آقایان خوئینی هادادستاکشور از لیدر های جریان اصلاح طلب. آقای آرمین رئیس زندان های کشور و باز از لیدرهای جریان اصلاح طلب. آقای پورمحمدی وزیر دولت یازدهم آقای روحانی و یکی از آن ها هم آقای رئیسی از قوه قضائیه بودند. حال سوال این است چرا نامی از اصلاح طلبان برده نمی شود؟ و فقط نام آقای رئیسی مطرح میشود؟
و این هیئت به دستور حضرت امام خمینی(ره)تشکیل شدکه نقشی در محاکمه و اعدام نداشت و صرفا پرونده را در اختیار قاضی دادگاه قرار دادند
سئوال:
دوستان پرسیدند که پول هایی که از اختلاس گرها گرفته میشود کجا میرود؟
ظاهرا به خزانه دولت برمیگرد
سئوال:
اشاره کردید به بابک زنجانی سازها
بله حرف درستی است و ازقول مقام معظم رهبری هم نقل است: با کسانی که امثال بابک زنجانی ها را ایجاد میکنند باید برخورد شود که امیدواریم که در زمان آقای رئیسی این اتفاق بیفتد ولی گناه امثال بابک زنجانی ها هم جای خودش هست
سوال :
آیا آقای رئیسی باآقازاده ها برخورد می کند؟
پاسخ:
امیدواریم که جلوی آقا زاده ها بایستند ولی پیشگیری بهتر از برخورد است که قوه مجریه و مقننه نقش اول رادارند
سئوال؛
اشاره کردید ایشان میتوانند جلوی فساد بایستند :
پاسخ:
اراده جدی دارند ولی قطعا همکاری دو قوه و همراهی مردم را می خواهد و امیدواریم مردم تحت تاثیر جو سیاسی و تهمت ها قرار نگیرند
در پایان از همه عزیزان هم تشکر میکنم و هم آگاهی بخشی و روشنگری را وظیفه خود بدانند و نگاه واقع بینانه، منصفانه داشته باشند و تحت تاثیر شایعات قرار نگیرند
هدایت شده از محمود معلمی
⛔️نفوذ #انگلیسیها در بیت یک مرجع تقلید
#حوزه_قم_بهوش_باش
مراقب #مرجع_سازی ها باشید
اگر اهل #قیام نباشید اهل #نشست در هر #دوره_ای از #اساتید_بی_بصیرت #مرجع_ساز هستند
تقریر حکیمانه مقام معظم رهبری از پدیده #نفوذ دشمن در بیوت
🔻🔻🔻
نفوذ، دو جور است: یک نفوذ موردی است، نفوذ فردی است؛ یک نفوذ جریانی است.
نفوذ موردی خیلی نمونه دارد، معنایش این است که فرض کنید شما یک دمودستگاهی دارید، یک مسئولی هستید؛ یک نفر را با چهرهی آرایششده، بزکشده، با ماسک در مجموعهی شما بفرستند؛ شما خیال کنید دوست است درحالیکه او دوست نیست، تا او بتواند کار خودش را انجام بدهد. گاهی جاسوسی است که این کمترینش است؛ یعنی کماهمّیّتترینش جاسوسی است، خبرکشی و خبردهی است.
گاهی کارش بالاتر از جاسوسی است، تصمیم شما را عوض میکند. شما یک مدیری هستید، یک مسئولی هستید، تصمیمگیر هستید، میتوانید یک حرکت بزرگ یا مؤثّری انجام بدهید، اگر چنانچه این حرکت را اینجور انجام بدهید این به نفع دشمن است، او میآید کاری میکند که شما حرکت را اینجور انجام بدهید؛ یعنی تصمیمسازی. در همهی دستگاهها سابقه هم دارد؛ فقط هم دستگاههای سیاسی نیست، دستگاههای روحانی و دینی و مانند اینها هم همیشه وجود داشته.
مرحوم آقای آسیّد حسن تهامی که از علمای بزرگ کشور ما و ساکن بیرجند بود، رفته بود در بیرجند مانده بود؛ ملّای خیلی بزرگی بود، اگر در قم یا نجف میماند، حتماً مرجع تقلید میشد؛ مرد بسیار دانایی بود. ایشان خودش برای من نقل کرد؛ گفت آنوقتی که عراقیها با انگلیسها میجنگیدند -در [سال] ۱۹۱۸؛ قریب صد سال پیش- یکی از مراجع وقت، یک نوکری داشت که خیلی مرد خوبی بود، با طلبهها گرم میگرفت، صحبت میکرد، با همه آشنا بود، با همه رفیق بود؛ اسمش را هم ایشان میگفت؛ من یادم نیست. گفت بعد که انگلیسها غلبه پیدا کردند و عراق را تصرّف کردند و آخرین جا نجف بود که وارد نجف شدند، خبر رسید به طلبهها که این نوکر فلان آقا، یک افسر انگلیسی است! گفت من باور نکردم؛ گفتم مگر میشود چنین چیزی؟ بعد میگفت در بازار حُوِیش -بازار معروفی است در نجف- داشتم میرفتم، دیدم هفت هشت ده نفر افسر انگلیسی و نظامی انگلیسی سوار اسب دارند میآیند -آنوقت با اسب رفتوآمد میکردند- یک افسری هم جلویشان است؛ خب، من کنار وایستادم که اینها بیایند رد شوند؛ وقتی رسیدند به من، دیدم آن افسری که جلو بود، از آن بالا گفت: آقای آسیّد حسن، حالت چطور است! نگاه کردم دیدم بله، همان آقایی است که نوکر فلان مرجع بود؛ سالها ما این را میدیدیم.
گاهی نفوذ اینجوری است؛ نفوذ شخصی است؛ وارد خانهی کسی، وارد دستگاه کسی میشوند. در دستگاههای سیاسی هم الیماشاءالله از این قبیل وجود داشته است؛ امروز هم ممکن است باشد؛ البتّه خطرناک است.
بیانات آیت الله خامنهای در دیدار فرماندهان گردانهای بسیج، ۱۳۹۴/۰۹/۰۴
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
▼ خبر ویژه
🌹👇چرا رهبری اجازه ملاقات به خاتمی را نمیدهند
حجتالاسلام مجتبی ذوالنوری، نماینده مردم قم در مجلس درباره اعتراض به دیدار تعدادی از نمایندگان با رئیس دولت اصلاحات گفت: آقای خاتمی سهم و نقش مهمی در فتنه ۸۸ داشته است و از سردمداران آن به شمار میآید؛ فتنهای که اصول ما در آن مورد تعرض قرار گرفت. او از سال ۸۸ تا کنون تلاش کرده است یک ملاقات چند دقیقهای از رهبر معظم انقلاب بگیرد، چرا آقا اجازه ملاقات وی را نمیدهند؟ آقای خاتمی هشت سال رئیسجمهور مملکت بود و به طور متوسط هفتهای دو جلسه با رهبر معظم انقلاب داشته است. چرا رهبر معظم انقلاب که برای شعرا، مداحان و حتی جوانی که در شطرنج با حریف اسرائیلی بازی نمیکند، وقت میگذارند، ولی برای رئیسجمهور قبلی کشور وقت ندارند؟ وی اضافه کرد: پیام این رفتار آقا این است که میخواهند او خیانتهایی را که در فتنه در حق مردم و منافع ملی کرده، جبران کند. وقتی موضع رهبری نظام در قبال افراد مشخص است و بیش از ۵۰ نفر از مردم بیگناه در فتنه کشته شدهاند و هشت ماه اقتصاد کشور به هم ریخت و حیثیت نظام در دنیا بر باد رفت و عدهای علیه امام راحل حرکت کردند، مرگ بر اصل ولایت فقیه گفتند و شعار دادند «تقلب بهانه است، اصل نظام نشانه است»، اینها همه زیر چتر رئیس دولت اصلاحات انجام شد!
https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از محرمانه
محرمانه
🔴 حجتالاسلام یا آیتالله!؟
🔻 اخیراً دوباره بحث حجتالاسلام و آیتالله درباره آقای #رئیسی مطرح شد، لازم دیدم نکاتی رو بگم:
1⃣ در تاریخ شیعه تقریبا هیچ (شما بخوانید هیچ) قاعدهای برای این القاب وجود نداشته. بزرگترین علمای اسلام به اسم شیخ و سید و شهید و ... مطرح بودن. مثل شیخ طوسی، شیخ انصاری، سیدمرتضی و شهید اول و ثانی. بعضی القاب تقریبا اختصاصی بودن؛ مثلا وقتی توی فقه میگن «آیتالله»، مخصوص علامه حلی است یا «شیخالطائفه» مخصوص شیخ طوسی و «شیخ اعظم» مخصوص شیخ انصاری است.
2⃣ تا قبل از ۷۰ _ ۶۰ سال پیش هنوز القاب به همین صورت به کار میرفت. مثلا موسس حوزه آشیخ عبدالکریم بود و فقیه تهران شیخ فضلالله نوری یا سیدضیاء عراقی و آسیدابوالحسن اصفهانی که مرجع عام شیعیان نیز بود.از حدود ۶۰ سال پیش و به صورت عرفی این رویه به وجود آمد که به مراجع آیتالله العظمی، به افراد مجتهد و مدرس درس خارج جاافتاده در حوزه علمیه، آیتالله، به طلاب درس خارج، حجتالاسلام و المسلمین و به طلاب سطح، حجتالاسلام گفته شود.
3⃣ در بین این رویهها نکات دیگری هم وجود داشت: مثلا اینکه یک مرجع تقلید، مرجع تقلید دیگر را آیتالله العظمی نمیخواند یا از به کار بردن یک عبارت نمیتوان دریافت که فردی مجتهد است یا نه.
🔺 از عبارات امام خمینی و رهبر انقلاب مشخص است که ایشان مراجع و علمای بزرگ حوزه را آیتالله و غیر آن را حجتالاسلام میخواندهاند. مثلا با اینکه شرط ریاست دیوانعالی کشور و دادستانی کل کشور، اجتهاد بوده، اما امام خمینی شهید بهشتی و آقای موسوی اردبیلی را حجتالاسلام خطاب کردهاست.
4⃣ متاسفانه این القاب در برخی موارد رنگ و بوی سیاسی به خود گرفته است. مثل علامه خواندن سیدحسن خمینی توسط هاشمی یا تلاش برخی افراد برای آیتالله شدن در رسانهها به جای آیتالله شدن در حوزه!
💢 برخی تلاش کردند از عبارت حجتالاسلام رئیسی در حکم رهبری برداشت کنند ایشان مجتهد نیست که این حرف اشتباه است: زیرا آقای رئیسی سمتهایی داشتهاند که شرط آن اجتهاد بوده، مثل دادستانی کل کشور یا عضویت در خبرگان و همچنین شرط ریاست قوه قضاییه بر اساس اصل ۱۵۷ قانون اساسی #اجتهاد است
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
هدایت شده از صدای ایران | VOI
💢 #اعتراف_عارف
💠 عارف در نشست با فعالان نشریات دانشجویی اصلاحطلب: فراکسیون امید به هیچ دردی نمیخورد
💠 اصلاحات سرمایه اجتماعی خود را از دست داده است
🆔 @voinews