◄ احکام سیاسی (سؤال 65):
افشاگری در تحلیلهایی که موجب یأس و ناامیدی مخاطبین شود، چه حکمی دارد؟ پاسخ: ارائه این نوع تحلیلها جایز نیست و موجب کمک به دشمنان خواهد بود؛ مقام معظم رهبری مدظلهالعالی میفرمایند: «امروز هر كس كه مردم را ناامید كند و به خود، به مسئولین و به آینده بیاعتماد كند، به دشمن كمك كرده است. (1/1/1386
https://eitaa.com/e_beman
منطق جنگ و صلح در اسلام.pdf
306.4K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
◄ واکنش رهبر انقلاب به سازش جدید کشورهای عربی/ حساب کاربری رهبر معظم انقلاب در توئیتر نوشت: «ملتهای مسلمان ذلت سازش با رژیم صهیونیستی را بههیچوجه تحمل نخواهند کرد. آمریکاییها اگر خیال میکنند که مسئله منطقه را به این شکل حل خواهند کرد، اشتباه میکنند. هر رژیمی که پشت میز مذاکره با رژیم غاصب صهیونیست بنشیند، موقعیتش در میان ملتش متزلزل خواهد شد
https://eitaa.com/e_beman
رابطه عقلانیت و ترس.pdf
413.2K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
رصد نامه2.pdf
309K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
پرسمان اقتصادی.pdf
523.6K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
سیره امیرالمومنین (ع) برای بهبود معیشت مردم.pdf
432.4K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
1رصد نامه.pdf
306.4K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
⁉️پرسش و پاسخ سیاسی
📚کانال بصیرت به سوال های مخاطبان پاسخ می گوید:
❓سوال ۱:
ماجرای تحویل خودرو دنا به نمایندگان مجلس و موج سواری رسانه های اصلاح طلب و بیگانگان چیست و این همه هجمه روی مجلس شواری اسلامی وجود دارد؟
☑️پایگاه بصیرت این سوال را به حاجی دلیگانی داد و پاسخ او اینگونه بود
📞 بنده از افرادی هستم که در دوره نهم و دهم و یازدهم در کل خودرو از مجلس نگرفته ام منزل هم از مجلس نگرفته ام به همین دلیل می توانم این نکته را عرض کنم که انصافا یکی از سخت ترین کارهایی که در امروز در کشور تعریف می شود البته اگر آن فرد، انسان دلسوزی باشد، کار نمایندگی است. به عبارتی اگر انسان بخواهد دلسوزانه عمل کند، کار نمایندگی یکی از سخت ترین کارها است و اگر دلسوزانه نباشد که بحث دیگری است و وقتی رای می آورد، چهارسال به مجلس می رود و اصلا کاری به مردم ندارد. اما وقتی نماینده ای بخواهد حرف مردم را گوش دهد، روزهایی بر او می گذرد که بسیار سخت است، چراکه وقتی نگرانی ها، دغدغه ها و مشکلات مردم را ببینید و بشنوید و از آن طرف وقتی با مسئولینی مواجه می شوید که حاضر نیستند حتی این نگرانی ها را بشوند و ببینند و از لاک خود بیرون بیایند، واقعا دردناک است. در قانون آمده که نماینده مجلس از لحاظ جایگاهی در تراز یک وزیر است، وقتی یک وزیر ساختمانی برای وزارت و حدود 30 نفر پرسنل در دفتر اختصاصی خود و چندین دستگاه خودرو برای رفتن به جاهای مختلف در اختیار دارد، حداقل بخشی از این ها باید در اختیار نماینده ای باشد که در برخی از روزها برای رفتن از یک سمت حوزه انتخابیه تا سمت دیگر حوزه، باید 400 کیلومتر برود که واقعا نیاز به یک خودرو دارد، البته نه برای کار شخصی بلکه برای انجام مربوط به مسئولیت نمایندگی. بنده در این سال ها برای رفتن به مناطق مختلف حوزه انتخابیه از خودروی شخصیه ال 90 خود استفاده می کنم، اما آیا همه می توانند اینطور باشند که جواب آن خیر است، چراکه ممکن است همین خودروی ال 90را نداشته باشند یا اینکه ممکن است بیشتر از آن هم داشته باشند اما نمی خواهند از خودور شخصی برای کار نمایندگی مجلس استفاده کنند؛ بنابراین نماینده برای اینکه بتواند امورات مسئولیتش را بگذراند یک دستگاه خودرو نیاز دارد. اما لازم نبود از خودرویی نام ببرند که قیمت آن با قیمت بازار اینقدر تفاوت داشته باشد، همچنین لازم نبود که خودرو را به خود نماینده واگذار کنند که البته تصمیم بر آن شد که خودرو جزء اموال مجلس باشد و بعد از چهار سال از او گرفته شود. اینکه یک مرتبه اینچنین موضوع داغ شود، دو جهت دارد یکی اینکه مراقبتی است که الحمدالله بچه های انقلابی انتظار دارند مجلس دچار این گونه مسائل اینچنینی نشود که جای تشکر دارد. اما از جهت دیگر اینکه در پایان مجلس دهم یکی از اعضای هیئت رئیسه شخصا به بنده گفت ما از این مجلس می رویم اما بدانید که مرتب شما را رصد می کنیم و هر مطلبی را که بتوانیم از مجلس یازدهم بگیریم به نحوی که علیه این مجلس سوژه شود، فروگذار نخواهیم کرد.
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
⁉️پرسش و پاسخ سیاسی
📚کانال بصیرت به سوال های مخاطبان پاسخ می گوید:
❓سوال ۳: چرا مجلس هیچ اقدامی در مقابل دولت و شخص رئیس جمهور مثل سوال یا استیضاح انجام نمی دهد؟
♨️حاجی دلیگانی در پاسخ ما اینگونه پاسخ داد:بنده به شخصه به دنبال استیضاح رئیس جمهور بودم، الان هم اعتقادم بر این است که ایشان با نوع بی حالی و کم کاری و اهمالی که در مدیریت کشور انجام می دهد، واقعا ضررهای زیادی را برای مردم آفریده است و بخش عمده ای از آسیب های بسیاری که به مردم می رسد، مربوط به عدم مدیریت صحیح ایشان است. بعد از بحث استیضاح که به هر دلیلی نمی شد، بحث سوال را قطعی می دانستم اما وقتی نتایج را ملاحظه کردیم و سیاست های نابخردانه ترامپ و آمریکا را در منطقه غرب آسیا یا همان خاورمیانه خصوصا در کشورهای محور مقاومت منتزع شدیم که آنها دنبال بی ثبات سازی در کشور های خط جبهه مقاومت هستند، لذا در این خصوص به نظر می رسد بایستی به نحوی عمل کنیم که شرایط، شرایط آرام در کشور باشد. امروز بیشترین مسئله ای که در کشور لازم است، همان ثبات و آرامش است تا بتوانیم در مقابل آنچه که ظلم های مربوط به استکبار جهانی نسبت به ملت ما است را در این شرایط خنثی کنیم و پشت سر بگذاریم، وگرنه بنده شخصا بسیاری از این مشکلات را به جهت نوع تفکر و احمال کاری و نوع ضعف مدیریت یا نبود مدیریت آقای رئیس جمهور و برخی از وزار می دانم.
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🔻۱۲ توصیه رهبر معظم انقلاب به ستاد مقابله با کرونا
⬅️از آنجا که جنبههای امنیتی و اقتصادی نیز نشأت گرفته از همین بیماری است، بنابراین اصل و اولویت در تصمیمگیریها، سلامت مردم است
⬅️«لزوم راه اندازی فوری یک عقبه قرارگاهی و عملیاتی برای اجرای تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا و نظارت بر اجرا» اولین توصیه حضرت آیتالله خامنهای بود.
⬅️«محوریت وزارت بهداشت برای تعیین مصادیق محدودیتها» . هنگامی که وزارت بهداشت، مصادیق محدودیت را تعیین کرد، بقیه دستگاهها باید بدون در نظر گرفتن ملاحظات دیگر، آنها را رعایت و اجرا کنند.
⬅️کنترل دقیق مبادی ورودی کشور، محدودیت ترددهای غیرضرور بین شهری به همراه اقناع مردم و اِعمال سختگیرانه ضوابط در ناوگان حمل و نقل شهری و محیطهای عمومی، از جمله مصادیق محدودیتها است که مسئولیت اصلی اجرا و نظارت، با شورای امنیت کشور و نیروی انتظامی است.
⬅️«آموزش همگانی درباره راههای شیوع و شیوههای پیشگیری به صورت محلهمحور و با استفاده از ظرفیت مساجد و بسیج و البته با محوریت وزارت بهداشت و همکاری وزارت ارشاد و صداوسیما» .
⬅️«لزوم تصویب جرائم سختگیرانه برای افرادی که مرتکب تخلفات بزرگ از ضوابط بهداشتی میشوند»
⬅️با توجه به سختتر شدن شرایط زندگی برخی افراد و مشاغل با اجرای جرائم سختگیرانه، دولت باید بستههای حمایتی را در نظر بگیرد، ضمن آنکه خیّرین و مردم نیز باید وارد میدان شوند و به کمک این افراد بیایند چرا که این کار جزو بهترین کارها و برترین وسایل نزدیک شدن به خدا است.
⬅️بر اساس گفته متخصصان اگر در یکی دو روز اول، مبتلایان شناسایی و برای معالجه آنها اقدام شود، تلفات کاهش جدی خواهد یافت که این کار بسیار لازم است
⬅️ «به حداقل رساندن مراجعات به دستگاههای اجرایی با افزایش خدمات الکترونیک»،
⬅️ایشان مسئولان را به رعایت حداکثری ضوابط بهداشتی توصیه کردند ، متأسفانه گاهی برخی مسئولان در رعایت مواردی مثل ماسک زدن به شیوه صحیح یا رعایت فاصله، کوتاهی میکنند که این بیاعتناییها بر رعایت های عمومی مردم هم اثر منفی میگذارد.
⬅️تأکید بر لزوم استخدام نیروی انسانی مورد نیاز وزارت بهداشت، از تحقیقات پژوهشگران برای دستیابی به دارو و واکسنِ مقابله با کرونا صمیمانه و عمیقاً تقدیر کردند.
⬅️«شنیده شدن یک حرف واحد از جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا» توصیه بعدی و مؤکد حضرت آیتالله خامنهای بود.
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🔺پای درس آمریکاشناسی🔺
🔰هر کس میخواهد آمریکا را بشناسد، تماشا و پیگیری اخبار مربوط به مناظرهها و دیالوگهای انتخاباتی بین بایدن و ترامپ و طرفداران دو رقیب، بهترین روش شناخت این کشور است. با تماشای هرکدام از این مناظرهها به اندازه چندین کتاب میتوان فرهنگ و اصول و گفتمانهای حاکم بر جامعه آمریکا را شناخت. انتخابات آمریکا به اندازه دو ترم آمریکاشناسی اهمیت دارد.
پایگاه بصیرت / حمید خوشآیند*
https://basirat.ir/fa/news/325603/
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
📩نظر رهبر انقلاب درباره ترامپ چند روز مانده تا انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا
💢رهبر معظم انقلاب در مراسم سی اُمین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) در سال 1398 فرمودهاند: «برادران و خواهران عزیز! این را من به شما عرض میکنم: افول سیاسی آمریکا اگر یک دلیل بیشتر نداشته باشد کافی است، و آن دلیل عبارت است از انتخاب فردی با مختصّات آقای دونالد ترامپ در آمریکا.»
«خود این انتخاب، نشانهی افول سیاسی آمریکا است؛ سرنوشت سیصد و اندی میلیون جمعیّت دست یک آدمی با این مختصّات، نشانهی افول سیاسی آمریکا است. کسی که در خود آمریکا نسبت به تعادل روانی او، تعادل فکری او، تعادل اخلاقی او این همه حرف هست، وقتی رئیس یک کشوری میشود، نشاندهندهی افول آن کشور است.»
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠بیانات امام خامنه ای
🎥 #کلیپ_نموداری
🔸مقاومت، از بین برنده ترس و اندوه
📎مجموعه 11: بصیرت سیاسی، اجتماعی و انقلابی
▫️کاری جدید از نورهدایت
✅ @nurehedayat_com
*🟢⭕گرای مسیر صحیح به آقای روحانی*
📄نامه بیش از ۱۰۰۰ استاد دانشگاه به روحانی| آقای رئیسجمهور! تاریخخوانی را به اهلش بسپارید
✍اعضای مجمع عالی، شورای راهبردی و مدیران ۱۰۸۴ کانون نهضت استادی بسیج در نامهای به حسن روحانی نوشتند: آقای رئیسجمهور! تاریخخوانی را به اهلش بسپرید و قدردان «حلم مدنی» مردم و مجلس تازهنفس باشید!
🎥 به گزارش حوزه تشکلهای دانشگاهی خبرگزاری فارس، اعضای مجمع عالی، شورای راهبردی و مدیران ۱۰۸۴ کانون نهضت استادی بسیج طی نامهای به حسن روحانی نوشتند:
✅ آقای رئیس جمهور! تاریخ خوانی را به اهلش بسپرید و قدردان "حلم مدنی" مردم و مجلس تازه نفس باشید!
📑 متن این نامه به شرح زیر است:
✅ بسماللهالرحمنالرحیم
حجتالاسلاموالمسلمین جناب آقای دکتر حسن روحانی
رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران
با سلام و احترام؛
✅ سخنانِ اخیرِ شما دربارۀ دلیلِ صلحِ امام حسن مجتبی - علیهالسلام- تحلیل تاریخی ناصوابی بود که در همین روزها از سوی پارهای از صاحبنظرانِ تاریخدان و اهلِ فضل و علم، پاسخ یافته و ناراو و نابجا بودنِ برداشتِ جنابعالی برای حق جویان روشن گردید.
✅ امّا به نظر می رسد ضمن احترام به جنابعالی باید دربارۀ غرضِ شما از نقلِ این تحلیل که نوعی «شبیهسازیِ تاریخی» در جهتِ مشروع جلوهدادنِ مذاکرۀ قبلی یا مجدّدِ با دولتِ آمریکا است، بیشتر تأمّل کرد:
✅ وجدان های آگاه بر آن هستند که آنچه در اثرِ «توافقنامۀ خسارتبارِ برجام» بر عموم ایرانیان رفته از هرگونه تفسیر و تحلیلی بی نیاز است ؛ چراکه «وضعِ تلخِ معیشتیِ مردم»، بهروشنی بیانگرِ تلاشهای هفت (۷) سالۀ جناب عالی و ائتلاف اصلاح طلبان - کارگزاران در زمینۀ «گرهزدنِ اقتصادِ کشور به مذاکره» است.
✅ امروز، غلطبودنِ آن نسخۀ ائتلافی انتخابات که آلوده به تحریف و مهندسی افکار نیز بود، بر همگان آشکار گشته و جایی برای «توجیه» و «فرافکنی» نا کارآمدی های ائتلاف مذکور در اداره کشور باقی نگذاشته است. پس مجددا" و بعد از ۷ سال تلاش نکنید تا از طریقِ «استفادۀ ابزاری» از موقعیّتِ تاریخیِ آن امامِ غریب و مظلوم، و «تحریفِ» آنچهکه بر ایشان رفت، گذشته را تطهیر یا آینده را طرّاحی نمایید.
✅ چنانچه شما در طولِ بیش از هفت(۷) سالِ گذشته، بر «ظرفیّتهای داخلی» تکیه میکردید و چشمِ امید به غرب نداشتید و اقتصادِ داخلی را نسبت به مذاکره، «شرطی» نمیکردید، امروز در وضعی قرار نمیگرفتید که مؤتلفین و منتقدین تان یکپارچه از شما فاصله بگیرند و شما را در ورطهای که در آن گرفتار شدهاید، تنها بگذارند.
✅ احزاب ائتلافی اصلاح طلبان و کارگزاران با چنان سرعتی از شما اعلام برائت می جویند که حتی خود را پیشگام اکثریتی می نمایانند که شما را نمی خواهند! جریاناتی که اینک با تردستی به جابجایی اکثریت و اقلیت در سپهر ایران اسلامی مبادرت می نمایند؛ اما کیست که نداند حافظه ملّی بزرگتر از هوس های زودگذر انتخاباتی آنها است.
✅ پس برای احترام به شرف ملّی باید گفت اگر در زبان، حاضر نیستید به « غلطبودنِ مسیرِ مذاکره و برجام خسارت بار » اعتراف کنید و یا اگر بنای عذرخواهی و طلب بخشش از مردمی که اکنون، بهسختی معیشت میگذارنند، ندارید، دستکم در عملِ خویش، تغییری ایجاد کنید و تا ایناندازه بر امرِ ناصواب و پوچ، اصرار نورزید.
✅ ضمن اینکه از جناب عالی که از آغاز تاکنون، همواره مدّعیِ «عقلانیّت» و «محاسباتِ منطقی» بودهاید، انتظار میرود که در این فرصتِ اندکِ باقیمانده، «تغییرِ مسیر» داده و آزموده را بیش از این نیازمایید که این از شروط عقل سلیم است.
✅ آقای رییس جمهور ! تردید نکنید که حتّی «عقلِ سیاسیِ محض» نیز، توجیهگر و هموارکنندۀ «بیراهۀ مذاکره» نیست، چه رسد به «سیرۀ اهلِ بیت» - علیهمالسلام- که سخت از بیگانهگُزینی و حقارت و ذلّتِ سیاسی، دور و یکسره به کرامت انسان ارجاع می دهد.
✅ گفتهها ی اخیر جناب عالی در باره امام حسن مجتبی علیه آلاف التحیه و الثناء و توسل مجدد به"صنعت" جابجایی اکثریت و اقلیت از سوی دوستان شما، نهتنها «اعتبارِ سیاسیِ سوخته» و «منزلتِ اجتماعیِ ازدسترفتۀ» جناب عالی و گروهای موتلف شما در حزب های باصطلاح اصلاح طلب و کارگزاران را بازسازی نمیکند.
✅ بلکه بیشاز پیش، موجباتِ فاصلهگیریِ مردم را از شما فراهم و بر حجمِ متراکم و انباشتهشدۀ «نارضایتیها»ی آنها میافزاید. پس بهتر است به خود آیید و به مردمِ ایران و رهبرِ حکیم آن و ظرفیّتهای گسترده مادی و معنوی ایران بزرگ بازگردید و غرب و آمریکا را برای همیشه از طمع در نفت و دیگر منابع سرشار مادی و یا شکست اقتدار ملت کنار بگذارید.
✅ آقای رییس جمهور ! تا چه هنگام باید دولتِ شما، هزینۀ سیاسی و اجتماعیِ «اعتماد» و «تکیه» به آمریکا و اروپا ی متفرعن، ریا کار و پیمان شکن را بپردازد و شما اما «فرصتها» و «امکانها» را از دست داده
و در این میان به ناحق و ناجوانمردانه ، بخشی کوچکی از مردم گمان برند که حقانیت و برکات انقلاب محل چالش است؟!
✅ در حالی که چالش اساسی اعتماد بی حاصل هفت (۷) ساله شما به آمریکا می باشد هیچ نیازی به «استنادِ تحریفآلود» به مواضعِ سیاسیِ اهلِ بیت عصمت و طهارت - علیهمالسلام- نیست؛ حتّی مردمی که طیِ دو دوره به شما رأی دادهاند نیز اکنون دریافتهاند که از مسیرِ «مذاکره» و «تسلیم» و «وادادگی»، دردهای معیشتی و اقتصادیشان علاج نمیشود، بلکه از «چاله» به «چاه» میافتند!!!
✅ اگر تصوّر میکنید این سخن، برخاسته از اغراضِ سیاسی است، به میانِ مردم بروید تا بیواسطه نظراتشان را بشنوید.
✅ یا اگر باز برخی اطرافیان شما مسیر تبادل فکری تان را با توده ی مردم مسدود کردند ؛ پیشنهاد می شود با طراحی مشترک شورای راهبردی نهضت استادی بسیج و مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری پرسشی باز و بدون پیچیدگی های زبانی و نفاق آلود از ایرانیان استعلام و همه پرسی شود که آیا به آمریکا در پی ریزی ایران بزرگ و متمدن اعتماد دارند یا خیر؟
✅ امروز اما شما نیز دریافتید که در جای جای ایران از بالا نشینان گرفته تا حاشیه نشینان و خود رآی دهندگان دو دوره به جناب عالی، آمریکا را پیمان شکن ترین دولت تاریخ ارزیابی می کنند در این صورت، بهتراست از فرصت اندک باقی مانده برای حضور نیک نامی در تاریخ ایران سعی مجدد خود را در رجوع به منابع ایران زمین در گذار از مشکلات به کار بسته و قدردان اکثریت مردم ایران و مجلس تازه نفسی باشید که با اتخاذ "حلم مدنی" بنا دارند تا با سفارش و رأی حکیم، دولت محترم دوازدهم را با طمأنینه و در مسیری مردم سالار به دولت خدمتگزار بعدی متصل نمایند.
✅ امروز اکثریّت مردمِ ایران، معتقد نیستند که باید به آمریکا اعتماد کرد! برجام، چیزی جز مصالحۀ همراه با عقبنشینیها و امتیازدادنهای یکطرفه نبود، امّا نهفقط گرهی از کارِ فروبستۀ معیشتِ مردم نگشود، بلکه سفرهشان را بسیار کوچکتر کرد.
✅ آقای رییس جمهور! اینک تلقی و گفتاری در جامعه ایران دست به دست می شود که خدایی ناکرده، شما بنا به توصیه برخی مشاورین استحاله شده بنا است از طریقِ گسترانیدن «فشارِ اجتماعی» و اصطلاحا رساندن کارد به استخوان، دوباره بابِ «مذاکره با آمریکا» ی پیمان شکن را گشوده و نتیجۀ انتخاباتِ آن کشور سلطه گر را، نوعی راهحل برای وجیه سازی دولت متبوع بشمارید؟!
✅ اگرچه فرزندان دانشگاهی ملّت این را نوعی گمانه زنی در برخی لایه های اجتماعی ارزیابی می کنند اما شایسته است جنابعالی نسبت به رفع این شبهه ضد ملّی اعتبارزدایی فرمائید چه این که نه در اینسو مردم چنین اعتقادی به آمریکای پیمان شکن دارند و نه در آنسو، هیچیک از جناحهای سیاسیِ آمریکا، روی خوش به شما نشان خواهند داد زیرا بستۀ گشایش و رونقِ اقتصادی ایران هرگز از آن سوی آب ها تقدیمِ شما نخواهد شد!
✅ آری ! شما نتوانستید و نخواهید توانست که «جنگِ اقتصادی» را به «صلحِ اقتصادی» تبدیل کنید؛ چنانکه تاکنون با وجودِ عبور از «خطوطِ قرمز ایران » نیز، ناکام و عاجز ماندهاید، امّا میتوانید در جنگِ اقتصادی، راهبردِ «اقتصادِ مقاومتی» را انتخاب و صدمات و لطماتِ تحریم ظالمانه دشمن را به حداقل رسانیده و ثبات و امنیّتِ اقتصادی را برای مردم به ارمغان آورید.
✅ به نظر می رسد شاید چنانچه در این ماههای اندک باقی مانده، قدم در «مسیرِ دیگر» غیر از اعتماد به آمریکا بگذارید، اندکی از حیثیّتِ سیاسیِ خویش و دولت محترم را بازیابید.
✅ امّا اگر همچنان بر طبلِ توخالی «مذاکره» و «صلح» و باصطلاح «تعاملِ سازنده» با دشمنان ایران و هویت ملی و انقلابی مردم بکوبید، به مَثَلِ اعلای «ناکارآمدی» و «ناتوانی» و «شکست» در تاریخ ایران تبدیل خواهید شد که ما هرگز چنین نخواسته و آرزوی مان سربلندی و موفقیت جنابعالی و دولت محترم در خدمت به مردم و آبادانی و پیشرفت کشور است ؛ گو اینکه اکنون نیز برخی از اجزاء و بخش های دولت محترم با دلسوزی در حال کار و تلاش می باشند؛
✅ آقای رییس جمهور ! بهعنوانِ «رئیسِ قوّۀ مجریّه» و «عالیترین مقامِ اجراییِ کشور»، خوانش و تبیین تاریخِ اسلام را به اهلِ منبر و درس و بحثِ علمی و کارشناسان واگذارید و با «گفتار درمانی»، «توجیه» و «تحریف» و خدایی ناکرده تشبث به عادات رایج سیاستمداران در «آسمان به ریسمان بافتن»، بیش از این بر زخمهای معیشتیِ مردم، نمک نپاشید و خود را مغضوب و مطرودِ آنها نسازید.
✅ دوام توفیقات جناب عالی و دولت محترم را از خدای قادر متعال خواستاریم.
📑 بیست و هفتم مهرماه ۱۳۹۹
✅ ✔ اعضای مجمع عالی نهضت استادی بسیج
✅ ✔ اعضای شورای راهبردی نهضت استادی بسیج
✅ ✔ و مدیران 1084 کانون و دفاتر استادی نهضت استادی بسیج در دانشگاه ها، و مراکز آموزش عالی، پژوهشی، مهارتی و کاربردی کشور
ب.ن: *گرا*
*🟢⭕️گرا دیده بان انقلاب اسلامی⭕️?
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مهمترین وظایف رئیسجمهور در قانون اساسی چیست؟
🔸 فراخوان #امام_خامنه_ای به جوانان مومن و صالح:
«در مبارزه با کرونا بار دیگر وارد میدان شوید...»
📝 جزوهی دیدارنگار 68
جزوه ی دیدار نگار ویژهی بیانات رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با دانشجویان دانشگاه های افسری نیروهای مسلح منتشر شد. در این دیدار نگار می خوانیم «علاج همه مشکلات در داخل کشور است، به سبک حاج قاسم، اقتصاد مدیریت خسته نشو می خواهد و... این جزوه با فرمت PDF قابل دانلود و مطالعه است.
#امام_خامنه_ای
#کتابخانه_همراه
👇👇👇
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
68.pdf
3.35M
📥دریافت جزوهی دیدارنگار 68
#امام_خامنه_ای
#کتابخانه_همراه
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چگونه چین بزرگترین صادرکننده جهان شد؟
@Farsna
سلطانزاده_بشرویه.m4a
15.4M
📢 #انتخابات_آمریکا| مکانیزم برگزاری انتخابات آمریکا به زبان #ساده و کوتاه
🔹فرایند انتخابات آمریکا؟
🔹منظور از آراء الکترال چیست؟
🔹مبنا و تعداد آراء الکترال چیست؟
🔹در کالج الکترال برنده نهایی کیست؟
🔹وجه چالش آفرین انتخابات آمریکا؟
🎙 #محمد_صادق_سلطانزاده【 ڪارشناس زمانه 】
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🚨واکنش وزارت خارجه در پی اقدامات اهانتآمیز به ساحت پیامبر (ص) در فرانسه
🔹سخنگوی وزارت امور خارجه: هرگونه اهانت و بی احترامی به پیامبران الهی، خصوصا خاتم آنها رسول مکرم اسلام به شدت محکوم است.
🔹بدون شک موضع غیرقابل توجیه مقامات فرانسوی، پاسخ مناسبی به افراطیگری و خشونت نمیباشد و بیش از پیش موجب تنفرپراکنی میگردد، کما اینکه شاهد برخی حرکات مشکوک و منزجرکننده در توهین به ساحت قرآن از سوی معدود جریانات افراطی اسلامستیز در برخی کشورهای اروپایی هستیم که شدیدا محکوم هستند.
🎴 اخبار #بخش_خبری_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 “جوزف براون” کارشناس اقتصادی آمریکایی:
🔻 آمریکا از دلار بعنوان سلاح برای تسلیم کردن کشورها استفاده میکند.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
دعا، توسل و استغفار برای دفع بلا، اهمیت معجزهواری دارد. همه آنچه برای مقابله با کرونا گفته شد در حکم ابزار است و آنچه به این ابزارها، جان و روح میبخشد پروردگار متعال است که باید با دعا و تضرع، نظر لطف الهی را که همواره شامل حال ملت ایران بوده است، برای عبور از این گردنه نیز جلب کرد.
🖥 @Khamenei_ir
✅یادداشت/
💢واکنش بازار ارز به خبرهای خوش
🔻افزایش قیمت ارز در هفتههای اخیر موجب شد تا دلار رکوردهای بالایی را به ثبت برساند و در کانالهای 31 و 32 هزارتومانی برای مدتی هرچند کوتاه، باقی ماند. افزایش قیمت ارز موجب افزایش قیمت در بازارهای موازی نیز شد و رکوردهایی بالایی در بازار طلا و سکه و خودرو و ... به ثبت رسید.
🔹نکات راهبردی: از همان ابتدا که استارت افزایش قیمت ارز در بازار اتفاق افتاد، فعالان اقتصادی تأکید داشتند که این افزایش قیمتها ریشه اقتصادی ندارد و هیجانات و جو منفی در بازار مدار قیمتها را صعودی کرده است. مضاف بر فضای هیجانی در بازار، اعلام خبرهای مربوط به تحریم 18 بانک ایرانی و گسترش فضای سوداگری باعث شد تا بازار ارز بار دیگر روزهای پرنوسانی را به خود ببیند؛ با ورود بانک مرکزی و اعلام خبرهای مثبت، ورق در بازار ارز برگشت و مدار قیمتی نزولی شد. برخی از اقدامات در این بخش عبارتاند از:
🔸 1- عرضه روزانه 50 میلیون دلار در بازار متشکل ارزی و افزایش سقف خرید ارز توسط صرافیها عامل مهمی بر کنترل و کاهش ارز تحلیل میشود. آنطور که بانک مرکزی اعلام کرده، افزایش عرضه در بازار موجب شده تا تقاضایی نیز برای ارز وجود نداشته باشد؛ بهعنوان نمونه در روز دوشنبه همین هفته 75 میلیون دلار توسط بازارساز در بازار متشکل ارزی عرضه شد، اما کمتر از یکمیلیون دلار خریدار وجود داشت. علاوه بر بازار متشکل ارزی، عرضه ارز در نیما نیز افزایش محسوسی داشته است.
🔹 2- صادرکنندگان هم در روزهای اخیر حدود 150 میلیون دلار به سامانه نیما تزریق ارز داشتهاند.
🔸3- خبرهای مربوط به آزادسازی داراییهای ایران در عراق و کره جنوبی نیز عامل بعدی تأثیرگذار بر شیب نزولی قیمت ارز بود. آزادسازی 5.5 میلیارد دلاری منابع ایران در عراق خبر مهمی است که بعد از سفر اخیر رئیسکل بانک مرکزی به عراق اعلام شد.
🔹 4- برداشته شدن تحریمهای تسلیحاتی از هفته جاری نیز از دیگر سیگنالهای مثبتی بود که بازار ارز را تحت تأثیر قرار داد و باعث شد تا خریدهای هیجانی فروکش کند.
🔺نکته تحلیلی: بسیاری از اقتصاددانان بر این باورند که نرخ فعلی ارز واقعی نبوده و تنها هیجانات کاذب و فعالیت مخرب سودجویان سبب افزایش شده است. در چنین فضای ملتهب بعد از فروکش کردن نرخ ارز، بانک مرکزی با تصمیم جدی و با دقت و مراقبت، عرضه و تقاضا را مدیریت نماید تا مجدداً سوداگران در این عرصه یکهتازی نکنند.
🌀 نویسنده: علی قاسمی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#اقتصاد
#معیشت
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
121.mp3
4.58M
🌀صوتی/
✅سوالات وارده در کانال ثامن
💢سوال بیستم
❌ با توجه افزایش غیر منطقی قیمت دلار چگونه این موضوع قابل تبیین است؟
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb