فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خیلی ذهن بنده را مشغول میکند‼️
🔺 #ناامیدی| روایت تکاندهنده رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با اعضای مجلس خبرگان: " از جملهی چیزهایی که خیلی ذهن بنده را مشغول میکند به عنوان یک مسئول، خطاب به حضرت یونس (سلام الله علیه) است."
🔻 #سرخط_زمانه | هفت توصیه رهبر معظم انقلاب اسلامی در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی ۲۹ بهمن ۹۹
1️⃣ نترسید؛
2️⃣ خسته نشوید؛
3️⃣ ناامید نشوید؛
4️⃣ تنبلی نکنید؛
5️⃣ ناخواسته وارد نقشه دشمن نشوید؛
6️⃣ وارد میدان شوید؛
7️⃣ فداکاری کنید.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
@akpareslamabadi
📝 #نظرسنجی مریلند در ایران پس از انتخاب بایدن
🔸 این نظرسنجی با همکاری دانشگاه #مریلند و موسسه Iran poll انجام شده. نمونه این نظرسنجی نماینده تمام مردم ایران است، و این نظرسنجی توسط تلفن انجام شده. درصد خطای این نظرسنجی ۳٪ است.
🔹در حالی که در ماه اکتبر ۲۰۲۰، ۷۲٪ مردم ایران معتقد بودند اوضاع اقتصادی در حال بدتر شدن است، پس از انتخاب بایدن این عدد کمی کاهش یافته و به ۶۸٪ رسیده است.
🔸۶۷٪ مردم معتقدند باید به سمت خودکفایی حرکت کنیم (#اقتصاد مقاومتی)، و ۲۹٪ مردم معتقدند باید سعی کنیم با کشورهای دیگر تجارت کنیم.
🔹۸۵٪ مردم ایران عملکرد سیستم درمانی عمومی ایران در بحران کرونا را بسیار خوب / تا حدی خوب ارزیابی میکنند، و ۱۵٪ خیلی بد / تا حدی بد.
🔸۷۸٪ مردم معتقدند تحریم ها روی اقتصاد ایران تاثیر منفی داشته، و ۲۱٪ معتقدند تاثیر چندانی نداشته.
🔹۵۸٪ مردم معتقدند علت اصلی نابسامانی اقتصادی در ایران سو مدیریت و فساد است، در حالیکه ۳۵٪ مردم تحریم و فشار خارجی را عامل موثرتری در نابسامانی اقتصادی میدانند.
🔸۷۰٪ مردم معتقدند آمریکا در پی جلوگیری از رسیدن محصولات حیاتی / بشردوستانه به ایران است، و ۲۵٪ مردم معتقدند آمریکا چنین قصدی ندارد.
🔹۶۰٪ مردم معتقدند آمریکا در صورت بازگشت به برجام به تعهدات خودش عمل نخواهد کرد، و ۳۸٪ از مردم معتقدند آمریکا در صورت بازگشت به برجام به تعهداتش عمل میکند، که این عدد بعد از انتخاب بایدن افزایش یافته.
🔸۸۴٪ مردم ایران از آمریکا بدشان میآید، و ۱۵٪ مردم ایران به آمریکا دید مثبتی دارند. به نظر میرسد درصد دید مثبت مردم به آمریکا پس از انتخاب بایدن کمی افزایش داشته.
🔹۵۱٪ مردم با برجام موافقند و ۴۱٪ مردم مخالف. با آمدن بایدن موافقت مردم با برجام کمی افزایش پیدا کرده.
🔸۶۹٪ مردم معتقدند تا قبل از بازگشت آمریکا به برجام و اجرای کامل تعهدات توسط این کشور، نباید با آمریکا مذاکره کرد و ۲۸٪ معتقدند باید با دولت بایدن برای قرارداد جدیدی مذاکره کرد.
🔹۸۸٪ مردم معتقدند فعالیت های سپاه پاسداران در منطقه ایران را کشور امن تری کرده. این عدد از ماه می سال ۲۰۱۹، ۱۳٪ افزایش پیدا کرده.
🔸۶۴٪ مردم معتقدند سپاه پاسداران باید در پروژه های اقتصادی و عمرانی کشور شرکت کند، و ۳۲٪ مخالف این مسئله اند.
🔹روسیه محبوب ترین کشور خارجی در ایران است و چین، آلمان و فرانسه در رتبه های بعدی قرار دارند. جالب اینجاست که میزان محبوبیت آمریکا از امارات هم پایین تر است.
🔸فقط ۲۱٪ از مردم ایران اخبار BBC وصدای آمریکا را دنبال میکنند.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
✊️وحشت غرب از مصوبه مجلس ایران
🌺یادداشت سیاسی روزنامه جوان مورخ شنبه ۹ اسفندماه ۹۹ بهقلم سید عبداله متولیان
مروری بر کارنامه دولت روحانی در مذاکره با شیاطین غربی گویای این حقیقت است که در توافقنامه برجام، ایران در ازای وعده دروغین تعلیق (نه لغو) تنها ۲۵٪ از کل تحریمها، ۴۸ تعهد به طرف غربی سپرده که برخی از آنها از این قرار است:
۱ - غنی سازی را ۲۰٪ به زیر ۳/۶۷ تقلیل یابد
۲ - لزوم بازرسیها و بازجوییها (حتی قبل از روز پذیرش یعنی فاصله ۲۳ تیر تا ۲۹ مهرماه ۹۴)
۳ - بازرسی های انحصاری برای فقط کشور ایران حتی فراتر از پروتکل الحاقی (هر زمان، هر مکان و هر شکل)
٤ - ذخایر ۱۰.۰۰۰ کیلوگرمی خود را به ۳۰۰ کیلوگرم کاهش دهد.
۵ - کل ۱۹۶ کیلوگرم مواد ۲۰٪ ایران خنثی شود.
۶ - کاهش سانتریفوژ ها از ۱۹۰۰۰ عدد به ۶۰۱۴ عدد.
۷ - فعالیتهای فردو مربوط به سانتریفوژهای نسل ۸ به طور کامل تعطیل میگردد.
۸ - ایران ضمن قبول تعطیل نیروگاه آب سنگین اراک میپذیرد که قلب این نیروگاه با بتن پرشود.
۹ - ایران مکانیزم ماشه را که مطلقاً در جهان سابقه نداشته را در باره نحوه رسیدگی به شکایات هر یک از دو طرف میپذیرد.
۱۰ - ایران در قبال وعده پوچ طرف غربی باقی ماندن ۷۵٪ از تحریمها در حوزه های هسته ای، موشکی، حقوق بشر، منطقه ای و مقابله با تروریسم را میپذیرد.
به این ترتیب طرف غربی در چارچوب برجام موفق به غل و زنجیر نمودن ایران شده به طوری که حداقل ۲۰ مورد از محدودیتهای اعمال شده برای ایران مشمول مرور زمان نشده و به صورت ابدی خواهد بود.
ایران طی ۵ سال گذشته به پیمودن جاده یکطرفه پرداخته و در این مدت چند اتفاق مهم رخ داده است:
۱ - طرف غربی به هیچیک از تعهدات خود عمل نکرده است.
۲ - تعداد ۱۵۰۰ تحریم جدید (۸۰۰ عنوان توسط اوباما و ۷۰۰ عنوان توسط ترامپ) وضع شده است.
۳ - ترامپ ۱۸ اردیبهشت ماه ۹۷ بهصورت یکطرفه از برجام خارج شد.
٤ - دولت ایران بر خلاف نص قرآن کریم که در صورت عهدشکنی دشمن خروج از پیمان را برای حفظ عزت مسلمانان توصیه میکند و برخلاف فرمایش رهبری مبنی بر آتش زدن برجام، دلخوش به وعدههای پوچ اروپاییها، به ادامه برجام بهصورت ۴+۱ تن میدهد، اما طرف اروپایی نیز دقیقاً با همان رفتار مستکبرانهی آمریکایی ها به سرگرم کردن و فریب طرف ایرانی میپردازد.
۵ - در این مدت طرف غربی نه تنها حاضر به لغو هیچ تحریمی نشد بلکه به تشدید کارشکنیها پرداخته و صریحا انجام تعهدات برجامی خود را (همانگونه که مقام معظم رهبری پیش بینی کرده بودند) به قبول مذاکره در باره سایر موضوعات مورد علاقه در زمینههای موشکی، منطقهای و... نمود.
۶ - دولت ایران پس از ناامید شدن از اروپا، طی ۵ مرحله کاهش بخشی از تعهدات برجامی خود را اعلام نمود اما از آنجا که این کاهش ها به گونه ای نبود که موجب نگرانی غرب شود، طرف غربی مطالبات بیشتر و انجام مذاکره در باره سایر موضوعات را در دستور کار قرار داد.
اینک با روی کار آمدن بایدن در آمریکا، برخی سهل اندیشان مرعوب غرب، ایران را به افتادن در دام خطرناک مذاکره با بایدن توصیه میکردند. از این رو اقدام مجلس برای تصویب قانون «اقدامات راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران» یک اقدام به موقع و پیشگیرانه تلقی میگردد. بر اساس قانون مزبور ایران طبق بندهای ۲۶ و ۳۶ و ۳۷ و بند ۱۳ قطعنامه ۲۲۳۱ تعهدات خود در برجام را به گونه ای کاملاً مؤثر کاهش داده و شرط ایران برای بازگشت به تعهدات برجامی، لغو کامل تحریمهای ظالمانه است و برای تحقق خواسته به حق و قانونی ایران، نه نیاز به جلسه است، نه نیاز به امضای محدود. از نظر ایران دیگر نه امضای جان کری نه امضای بایدن نه مصوبه مجالس آمریکا نه تعهدات کاغذی اروپا و نه هیچ چیز دیگری به جز لغو تحریمها و راستی آزمایی از سوی ایران تضمین نیست. به عبارت روشن تر ایران دیگر سیاستهای اعلامی را نمیپذیرد و صرفاً در پی سیاست های اعمالی و اقدامی است.
روند نگاری مذاکرات ۱۷ ساله با غربی ها به خوبی نشان میدهد که:
۱ - تحلیل تیم مذاکره کننده ایران هم در سال ۸۲ و هم در سال ۹۴ غلط و بر بستر خوش بینی کاذب و غیرواقعی به طرف غربی استوار بوده است، از این رو چرا باید به توصیه برخی دلباختگان غرب برای بار سوم گول وعدههای پوچ سست اراده های غرب باور را خورده و وارد میدانی بشویم که نتیجه آن از قبل صد هیچ به نفع طرف غربی بوده و فرصت خودباوری و استفاده از ظرفیتهای داخلی را از ما میگیرد
۲ - در تمام این سالها طرف غربی صداقت ایران با دروغگویی و پیمان شکنی پاسخ داده است.
۳ - حاصل همراهی ایران با غرب هیچگاه «برد برد» نبوده و همواره نتیجه مذاکرات به نفع غرب و به ضرر ایران تمام شده است.
٤ - طی بازه ۱۷ ساله تن دادن به دیپلماسی مذاکره با غرب، فرصتهای طلایی فراروی ملت ایران سوخته و از دست رفته است و ایران با توهم حل مشکلات از طریق همراهی با غ
رب، هیچگاه از توانمندیها و ظرفیتهای به شکل مؤثر بهره نبرده است.
۵ - مسیر باطل پیموده شده با غرب، حاصل ناکارآمدی و سوءمدیریت و توهم سازش با غرب بوده و فقر عمومی و تبدیل ایران به ۶۰ میلیون یارانه بگیر که با حقوقهای ناچیز حتی قادر به کرایه یک منزل کوچک هم نیستند (و به عبارتی کارتن خواب کردن مردم) حاصل و میوه این نوع تفکر غلط و مدیریت غربگرا و برونگرا است.
۶ - در سایهی مدیریت غربگرا، همواره «ما بدهکار و غرب طلبکار» بوده و ما در مقابل عهدشکنی و وعدههای پوچ و نسیه غرب همواره به تعهداتمان عمل کرده ایم و در این راه منافع غرب محقق شده و ما متضرر واقعی بوده ایم.
۷ - تجربه سه دهه گذشته به خوبی ثابت کرده که هر کجا با مدیریت انقلابی عمل کردیم موفق بوده و منشاء تحول بوده ایم و تمامی دستاوردهای انقلاب اسلامی حاصل این مدیریت است و در مقابل هر کجا که به وعده های پوچ مدیریت غیر انقلابی دل بستیم جز خسارات و ضررهای مضاعف مادی و معنوی، فرصتسوزی، تلخ شدن کام ملت، آسیب دیدن باورها و ایمان و اعتقادات، و تخریب امید و اعتماد مردم نتیجه دیگری فراروی ملت ایران نبوده است.
۸ - به هر تقدیر مهلت سه ماهه دولت به غرب نیز تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری ایران تمام خواهد شد و از آنجا که جوکرها و شیاطین غربی همیشه کلاههای هفتاد رنگ در دست دارند بعید نیست با همراهی، همکاری و حمایت آشکار غربگرایان ایران با قصد عوام فریبی و تأثیرگذاری بر رأی مردم، روغنهای ریخته را خرج امامزاده کرده و بستههایی پر از هیچ به مردم ایران پیشنهاد کنند تا شاید بتوانند مجدداً و برای سومین بار ملت ایران را سوراخ خوش باوری مورد حمله و نیش قرار دهند.
نکته بسیار مهم اینکه مصوبه مجلس و قانون «اقدامات راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران» هیچ اثری بر مشکلات کشور نداشته و در حال حاضر وضع منابع ارزی و ریالی کشور خوب است و عمده مشکلات موجود بیش از آن که ناشی از تحریمها باشد، ناشی از «عملیات روانی»، «ناکارآمدی»، «سوءمدیریت»، «دسیسههای نفوذ جریانی» و... است. تردیدی نداریم که در صورت «حفظ انسجام داخلی»، «وحدت عملی و رفتاری قوای سه گانه»، «تلاش مضاعف و اعمال مدیریت جهادی و انقلابی دستگاههای اجرایی» و... زودتر از آنچه تصور میشود ذائقه مردم از اقدامات ناشی از مصوبه هسته ای مجلس شیرین خواهد شد. بدیهی است شیرین تر شدن ذائقه ملت و حل مشکلات کشور زمانی به اوج خواهد رسید که مردم در ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۰ با فهم و بصیرت انقلابی نسب به انتخاب و روی کار آوردن دولت تراز انقلاب با رویکرد جهادی و انقلابی اقدام کنند.
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر:
👇👇👇
🆔 @motevallian
🌺آدرس اینترنتی مقاله:👇
http://www.Javann.ir/004MXB
نتایج نظرسنجی مریلند آکسفورد: ۷۳ درصد مردم حامی قانون هستهای مجلس
🔻در زیر نتایج نظرسنجی دانشگاه مریلند و «ایران پُل» درباره شرایط ایران و آمریکا و توافق هستهای را بخوانید.
🔹حدود ۹۰ درصد: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را دنبال کرده و از پیروزی جو بایدن مطلع هستند.
🔹۵۱ درصد: اعلام حمایت از برجام پس از خروج ترامپ از آن
🔹۵۸ درصد: احتمالا آمریکا به برجام برمیگردد
🔹 ۶۰ درصد: تردید دارند وعده واشنگتن برای برداشتن تحریمها اجرا شود
🔹۴۳ درصد: اعتماد به پایبندی چین، روسیه، فرانسه، انگلیس و آلمان (دیگر طرفهای برجام) به تعهدات برجام(در نظرسنجی سال ۲۰۱۹ این دانشگاه، ۳۰ درصد از ایرانیها به این موضوع باور داشتند)
🔹از بین صفر تا ۱۰ (از خصمانهترین حالت تا کمترین خصومت) اکثریت ایرانیها به ترامپ عدد یک را اختصاص دادند و بایدن به عدد سه رسیده است.
🔹۶۰ درصد: خواهان یک رئیسجمهوری هستند که برای حقوق ایران ایستادگی و از پذیرش سازش امتناع کند
🔹۳۵ درصد: خواهان یک رئیسجمهور هستند که روی مذاکرات و زمینه مشترک با دیگر کشورها تمرکز کند
🔹 ۸۶ درصد: تحریمها تاثیری منفی روی زندگی مردم عادی دارد.
🔹 ۶۸ درصد: وضعیت اقتصادی ایران در حال بدتر شدن است( در نظرسنجی ماه اکتبر، ۷۲ درصد گفته بودند وضع اقتصادی ایران در حال بدتر شدن است)
🔹۳۵ درصد: عامل تحریمها بیشتر از سوء مدیریت و فساد تاثیر منفی در ایران دارد. تاثیرگذار دانستند.
🔹۲۵ درصد: (با اضافه شدن عامل همه گیری ویروس کرونا به عوامل اثرگذار) تحریمها منفیترین تاثیر را بر ایران داشته است
🔹۷۷ درصد: حکومت ایران در زمینه مدیریت همه گیری ویروس کرونا عملکرد خوبی داشته
🔹۲۸ درصد: عملکرد حکومت در مدیریت کرونا «خیلی خوب» بوده است
🔹۷۳ درصد: حمایت از قانونی که خواستار افزایش فعالیتهای برنامه هستهای ایران هستند.
@Drsalaam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پشت پای نوبخت به قانون خنثی کردن تحریمها
@rasadeakhbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الله اکبر 🙏
ببینید پیشبینی های رهبر معظم انقلاب رو از احتمال انحراف احمدی نژاد و تذکر های مستمر به او را 🙏
آدم باید همیشه به این رهبر حکیم و دوراندیش افتخار کنه🙏👌🌹
به این اخبار عنایت کنید:
1- کاروان نظامی آمریکایی ها در اربیل عراق مورد اصابت قرار می گیرد.
2- کشتی اسراییلی در دریای عمان مورد اصابت قرار می گیرد.
3- پاسگاه مرزی ایران در سروان مورد حمله تروریستی قرار می گیرد.
4- به پایگاه حشد شعبی در مرز عراق و سوریه از سوی نیروهای آمریکایی حمله می شود.
5- انصارالله به ریاض موشک شلیک کرد.
مجموعه این اخبار بیانگر یک نکته است. اینکه جنگ نیابتی ایران و آمریکا در دوران بایدن همچنان ادامه دارد و دو طرف در حال تبادل آتش برای تحت فشار قرار دادن یکدیگراند.
این تبادل آتش ادامه دارد تا اراده سیاسی یک طرف بر دیگری غالب شود.
اما چیزی که عیان است اینکه آمریکایی ها جرات برخورد مستقیم با ایران را ندارند
چه آمریکای ترامپ چه آمریکا بایدن
و عیانتر اینکه اراده ای بر تغییر راهبرد امریکا در زمان بایدن راجع به ایران نیست و آنها هم چنان دنبال رژیم چنج و تغییر رژیم اند منتها تفاوت اینها با اوباما در انقلاب دفعی و ستحاله تدریجی است!
فراموش نکنید در جنگ سرد ایران و آمریکا نزاع زمانی پایان می یابد که یک طرف به دیگری پایان دهد!
✍️محمد علی رنجبر
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
👌👌🔔: ✊️وحشت غرب از مصوبه مجلس ایران
🌺یادداشت سیاسی روزنامه جوان مورخ شنبه ۹ اسفندماه ۹۹ بهقلم سید عبداله متولیان
مروری بر کارنامه دولت روحانی در مذاکره با شیاطین غربی گویای این حقیقت است که در توافقنامه برجام، ایران در ازای وعده دروغین تعلیق (نه لغو) تنها ۲۵٪ از کل تحریمها، ۴۸ تعهد به طرف غربی سپرده که برخی از آنها از این قرار است:
۱ - غنی سازی را ۲۰٪ به زیر ۳/۶۷ تقلیل یابد
۲ - لزوم بازرسیها و بازجوییها (حتی قبل از روز پذیرش یعنی فاصله ۲۳ تیر تا ۲۹ مهرماه ۹۴)
۳ - بازرسی های انحصاری برای فقط کشور ایران حتی فراتر از پروتکل الحاقی (هر زمان، هر مکان و هر شکل)
٤ - ذخایر ۱۰.۰۰۰ کیلوگرمی خود را به ۳۰۰ کیلوگرم کاهش دهد.
۵ - کل ۱۹۶ کیلوگرم مواد ۲۰٪ ایران خنثی شود.
۶ - کاهش سانتریفوژ ها از ۱۹۰۰۰ عدد به ۶۰۱۴ عدد.
۷ - فعالیتهای فردو مربوط به سانتریفوژهای نسل ۸ به طور کامل تعطیل میگردد.
۸ - ایران ضمن قبول تعطیل نیروگاه آب سنگین اراک میپذیرد که قلب این نیروگاه با بتن پرشود.
۹ - ایران مکانیزم ماشه را که مطلقاً در جهان سابقه نداشته را در باره نحوه رسیدگی به شکایات هر یک از دو طرف میپذیرد.
۱۰ - ایران در قبال وعده پوچ طرف غربی باقی ماندن ۷۵٪ از تحریمها در حوزه های هسته ای، موشکی، حقوق بشر، منطقه ای و مقابله با تروریسم را میپذیرد.
به این ترتیب طرف غربی در چارچوب برجام موفق به غل و زنجیر نمودن ایران شده به طوری که حداقل ۲۰ مورد از محدودیتهای اعمال شده برای ایران مشمول مرور زمان نشده و به صورت ابدی خواهد بود.
ایران طی ۵ سال گذشته به پیمودن جاده یکطرفه پرداخته و در این مدت چند اتفاق مهم رخ داده است:
۱ - طرف غربی به هیچیک از تعهدات خود عمل نکرده است.
۲ - تعداد ۱۵۰۰ تحریم جدید (۸۰۰ عنوان توسط اوباما و ۷۰۰ عنوان توسط ترامپ) وضع شده است.
۳ - ترامپ ۱۸ اردیبهشت ماه ۹۷ بهصورت یکطرفه از برجام خارج شد.
٤ - دولت ایران بر خلاف نص قرآن کریم که در صورت عهدشکنی دشمن خروج از پیمان را برای حفظ عزت مسلمانان توصیه میکند و برخلاف فرمایش رهبری مبنی بر آتش زدن برجام، دلخوش به وعدههای پوچ اروپاییها، به ادامه برجام بهصورت ۴+۱ تن میدهد، اما طرف اروپایی نیز دقیقاً با همان رفتار مستکبرانهی آمریکایی ها به سرگرم کردن و فریب طرف ایرانی میپردازد.
۵ - در این مدت طرف غربی نه تنها حاضر به لغو هیچ تحریمی نشد بلکه به تشدید کارشکنیها پرداخته و صریحا انجام تعهدات برجامی خود را (همانگونه که مقام معظم رهبری پیش بینی کرده بودند) به قبول مذاکره در باره سایر موضوعات مورد علاقه در زمینههای موشکی، منطقهای و... نمود.
۶ - دولت ایران پس از ناامید شدن از اروپا، طی ۵ مرحله کاهش بخشی از تعهدات برجامی خود را اعلام نمود اما از آنجا که این کاهش ها به گونه ای نبود که موجب نگرانی غرب شود، طرف غربی مطالبات بیشتر و انجام مذاکره در باره سایر موضوعات را در دستور کار قرار داد.
اینک با روی کار آمدن بایدن در آمریکا، برخی سهل اندیشان مرعوب غرب، ایران را به افتادن در دام خطرناک مذاکره با بایدن توصیه میکردند. از این رو اقدام مجلس برای تصویب قانون «اقدامات راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران» یک اقدام به موقع و پیشگیرانه تلقی میگردد. بر اساس قانون مزبور ایران طبق بندهای ۲۶ و ۳۶ و ۳۷ و بند ۱۳ قطعنامه ۲۲۳۱ تعهدات خود در برجام را به گونه ای کاملاً مؤثر کاهش داده و شرط ایران برای بازگشت به تعهدات برجامی، لغو کامل تحریمهای ظالمانه است و برای تحقق خواسته به حق و قانونی ایران، نه نیاز به جلسه است، نه نیاز به امضای محدود. از نظر ایران دیگر نه امضای جان کری نه امضای بایدن نه مصوبه مجالس آمریکا نه تعهدات کاغذی اروپا و نه هیچ چیز دیگری به جز لغو تحریمها و راستی آزمایی از سوی ایران تضمین نیست. به عبارت روشن تر ایران دیگر سیاستهای اعلامی را نمیپذیرد و صرفاً در پی سیاست های اعمالی و اقدامی است.
روند نگاری مذاکرات ۱۷ ساله با غربی ها به خوبی نشان میدهد که:
۱ - تحلیل تیم مذاکره کننده ایران هم در سال ۸۲ و هم در سال ۹۴ غلط و بر بستر خوش بینی کاذب و غیرواقعی به طرف غربی استوار بوده است، از این رو چرا باید به توصیه برخی دلباختگان غرب برای بار سوم گول وعدههای پوچ سست اراده های غرب باور را خورده و وارد میدانی بشویم که نتیجه آن از قبل صد هیچ به نفع طرف غربی بوده و فرصت خودباوری و استفاده از ظرفیتهای داخلی را از ما میگیرد
۲ - در تمام این سالها طرف غربی صداقت ایران با دروغگویی و پیمان شکنی پاسخ داده است.
۳ - حاصل همراهی ایران با غرب هیچگاه «برد برد» نبوده و همواره نتیجه مذاکرات به نفع غرب و به ضرر ایران تمام شده است.
٤ - طی بازه ۱۷ ساله تن دادن به دیپلماسی مذاکره با غرب، فرصتهای طلایی فراروی ملت ایران سوخته و از دست رفته
⭕️ اعترافات بیسابقه روحانی و واعظی در یک هفته/ بیدقتی یا وجود یک ماجرا؟ +جزئیات
✍️«ما بودیم که برجام را حفظ کردیم. اگر ما در این سه سال جنگ اقتصادی صبر و تحمل نمیکردیم برجامی باقی نمیماند. دنیا باید بداند برجام امروز زنده است به علت صبر ملت ایران؛ نه چیز دیگر والا آمریکا که بیرون رفته بود و به تعهداتش پشت پا زده بود و اروپا هم از ترس به کُنج خانه رفته بود و بقیه هم کار زیادی برای ما نمیکردند. طبیعی است که اگر ما هم میخواستیم خارج شویم میتوانستیم این کار را بکنیم؛ زیرا طرف مقابل به تعهداتش عمل نکرده بود، اما برجام را حفظ کردیم».
این جملات را روز چهارشنبه هفته گذشته آقای روحانی نه در پستو بلکه در تریبون علنی و پخش زنده رسانه ملی اعلام کرد. اظهارات روحانی را میتوان به یک اعتراف ناخواسته تعبیر کرد. اعترافی که احتمالا آقای رئیس جمهور در سرگرمی به دفاع از برجام برای قانع کردن امریکایی ها و اروپایی ها متوجه بیان آن نشده است.
روحانی برجام منعقد شده میان ایران و 5+1 را اینگونه توصیف می کند: آمریکا خارج شده بود، اروپایی ها از ترس به کنج خانه رفته بودند و کاری نمی کردند، چین و روسیه هم آن طور که باید کار نمی کردند ولی دولت ما یک تنه به این قرارداد وفادار ماند و مردمش را تحت شدیدترین فشارها گذاشت تا برجام خدشه بر ندارد!
به عبارت بهتر، آقای روحانی به عنوان رئیس یک دولت ناکارآمد و یک رئیس جمهور با دست های خالی، مردم کشور را قربانی یک توافق پر نقص(برجام) آن هم به خاطر یک باور غلط سیاسی یعنی چشم داشتن به دشمن کرد و به همین خاطر هزینه های گزافی را به عمر، مال و جان ملت ایران تحمیل نمود. این موضوع امر پنهان و پیچیده ای نیست اما اینکه این مسئله را خود روحانی بیان کند در نوع خود قابل توجه است.
اما هفته گذشته یک واقعه مهم دیگر نیز رخ داد. محمود واعظی نزدیک ترین فرد به حسن روحانی به طور علنی اعلام کرد که خود دولت دلار را تا 27 هزار تومان گران کرد تا بتواند کشور را اداره کند.
اعتراف واعظی شق دوم اعتراف روحانی و پرداخت به جزئیات آن است. روحانی به خاطر برجام کشور را در چاله سختی ها انداخت و ناچارا برای اداره کشور نرخ دلار را بالا برد تا دولت مدعی تدبیر بتواند کشور را اداره کند. به طور طبیعی هم به خاطر این رفتار اقتصادی دولت نرخ خرید مسکن، خودرو، ارزاق و هرچیز دیگر تا مرحله نجومی بالا رفت و تنگنی معیشت بر زندگی اقشار زیادی از مردم تحمیل شد و امید بسیاری از جوانان را ناامید کرد.
این اعتراف واعظی در حالی است که همواره بسیاری از کارشناسان می گفتند که گرانی نرخ ارز کار خود دولتی هاست اما مسئولان دولتی تکذیب می کردند. اگر قطعات این پازل را در کنار هم بگذاریم روحانی در زمان روی کار آمدن بایدن صحبت از دلار 15 هزار تومانی هم به میان آورد که خود می تواند نشانه خوب دیگری باشد.
باید دید این اعترافات روحانی و واعظی ناخواسته و از سر سهو بوده است یا از همان جنس «خزانه خالی» است.
همه این موارد به خاطر آن است که چهرههای غرب زده حاکم شده بر دولت نخواستند از تجربه گرانبهای ملت ایران بهره ببرند و برای جلوگیری از رخ نمایی هرچه بیشتر فضاحت مدیریتیشان حاضر به نابودی زندگی بخشی از مردم شدند و البته که هنوز هم در بر همان پاشنه می چرخد.
انتخاب درست در بزنگاههای سیاسی بدون توجه به وعدههای رنگارنگ، دوقطبیهای ساختگی و رقیب هراسیها قطعا باعث نجات کشور خواهد شد.
35.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با عرض سلام
لطفاً میشه نظر و تحلیل خود را نسبت به این کلیپ بنویسید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅وقتی دولت هم پالایشگاههای داخلی را #تحریم میکند!
#انقلاب_اقتصادی_۱۴۰۰
#تحریم_داخلی
دکتر حجت الله عبدالملکی
🌷به ما بپیوندید:
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🍃
#درس_بسیار_مهم
🔴 #بیراهه_نرویم| رفتارتان با دوست و دشمن، یکی نباشد‼️
🖌 #سرخط| رهبر حکیم انقلاب:
🔹مبادا دوست را با دشمن اشتباه کنید؛ مبادا دوست و دشمن را مخلوط کنید؛ مبادا رفتاری که با دشمن باید داشت، با دوست انجام بدهید.
🔹جبههی دشمن، غیر از آن غافلی است که خودی هم هست؛ منتها بیچاره دچار غفلت و اشتباه و فریب میشود؛ بر اثر حادثهای، عقده و کینهای پیدا میکند و در مقابل نظام میایستد؛ در مقابل سخن حق میایستد؛ در مقابل امام و راه امام میایستد. این، آن دشمن اصلی نیست؛ این یك آدم فریب خورده است؛ این یك آدم قابل ترحم است! دشمن اصلی آن کسی است که پشت سر این قرار میگیرد، اما خودش را نشان نمیدهد.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷🍁
🍁
🌀 یادداشت روز
💠 موضوع: وقایع سراوان و لزوم توجه دائمی به جنوب شرق
✍️نویسنده: عزيز غضنفري
🔹🌺🔸
🔻حوادث اخیر شهرستان سراوان در استان سیستان و بلوچستان بار دیگر موضوعات سیاسی، امنیتی و اقتصادی این بخش از کشور را وارد فضاهای رسانهای و تبلیغاتی کرد. در این رابطه لازم است نکات زیر مدنظر قرار گیرد.
✅نکات تحلیلی:
🔹 1- واقعیت قطعی که اینک به تجربه نیز اثباتشده آن است که موضوع ناامن سازی و ناآرامیهای قومی و مذهبی در محیط سرزمینی جمهوری اسلامی ایران به راهبرد قطعی و پایدار دشمنان تبدیل شده است.
🔸 2- از دیگر سو این امر نیز مبتنی بر شواهد عینی و آشکار است که سیاست و راهبرد کلان جمهوری اسلامی در حوزه جنوب شرق کشور تا حد بسیار زیادی سناریوها و طراحی-های دشمنان علیه اقوام جنوب شرق ایران را عقیم ساخته است.
🔹3- مجموعه اقدامات صورت گرفته اقتصادی در مناطق جنوب شرق قابل کتمان نیست؛ بااینحال اما متأثر از شرایط عمومی اقتصادی کشور و فراگیری مشکلات معیشتی، نقش مشکلات اقتصادی که بسترساز وقایع امنیتی آن منطقه و سوءاستفاده جریان معاند و مخالف جمهوری اسلامی ایران شده است، باید بهطور خاص و اولویتدار موردتوجه قرار گیرد.
🔸4-تأثیرگذاری جریان رسانهای و تبلیغاتی بدخواهان ایران و خاصه مردم جنوب شرق کشور در قضایای اخیر سراوان به شکل مؤثر ایفای نقش کرده است. مرکزیت نظام بیش از همیشه باید به ارتباط بین شبکههای اجتماعی و رسانهای با امنیت ملی بیندیشد. این مسئلهای فراتر از همه بحثهای جناحی و سیاسی است.
🔹5-طرح رزاق-که بحث درباره آن تفصیل بیشتری را میطلبد- از اقدامات صحیح و اصولی اجراشده در منطقه جنوب شرق کشور بهحساب میآید که به شکل واقعی معضلات متنوع آن منطقه را در مسیر ساماندهی قرار داده است و یکی از دلایل تحرک اخیر دشمن در این منطقه، ضربه زدن و متوقفسازی این طرح هوشمندانه است. سوگیری اصلی طرح رزاق کمک به معیشت مردم منطقه و روانسازی تبادلات با خارج از کشور است.
🔸6- #سپاه_پاسداران در طی سالهای گذشته سیاست بومیسازی امنیت و خدمات اجتماعی و اقتصادی را به شکل جدی در دستور کار قرار داده است و با کمک نخبگان، علما و بزرگان منطقه جنوب شرق کشور امنیت و رفاه منطقه را موردتوجه قرار داده است.
💠نکته پایانی:
🔺 مردم منطقه جنوب شرق کشور و البته همه مردم مناطق گوناگون ایران بایستی در نظر داشته باشند که ناامنی پدیدهای خانمانسوز است و تبعات آن دامن همه را خواهد گرفت؛ بنابراین بایستی کوشید امنیت که پایهایترین و مهمترین مؤلفه جنوب شرق کشور است، مورد خدشه قرار گیرد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن #معیار
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🇮🇷🍁
🇮🇷🍁
🍁
🌐 عکس_نوشت (5)
✅ موضوع: راهبرد اصلی #نظام_سلطه برای ناامیدسازی
🔹🌺🔸
❌ ایجاد #محاصره_اقتصادی و جنگ روایت ها برای مایوس کردن مردم
#معیار #ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🔴 پیام انفجار کشتی اسرائیلی در خلیج عمان
♦️ علت انفجار مشخص نیست اما، مجموعه براهین بر عمدی بودن این رخداد حکایت می کند.
💯☠ مکرراً در خصوص عدم تحمل حضور رژیم صهیونیستی در اطراف ایران هشدار داده شده بود.
💯💀 رژیم صهیونیستی با تجاوزات متعددی به محور مقاومت در سوریه، باید منتظر پاسخ مناسب خود باشد.
❌🚨 کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، باید ملتفت باشند؛ عبور از خط قرمزهای جمهوری اسلامی ایران قابل پذیرش نیست.
#خط_قرمزهای_جمهوری_اسلامی_ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥افشاگری محسن رضایی در خصوص پشت پرده بحران #بورس
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
ب امینی:
فتنه بزرگتر در راه است‼️
⭕️⭕️مقاله ای از مسعود ده نمکی
از شواهد امر پیداست، فتنه ای خطرناک و پیچیده در حال شکل گیری است، اما این فتنه رنگ نخواهد داشت. اگر سفارش امیرالمؤمنین را در مورد شناخت حق و سپس سنجیدن آدمها به آن را عملی نکنیم، در این فتنه پای خیلی ها روی مین خواهد رفت.
*گذشت زمانی که عده ای روی مین می رفتند تا راه باز شود. امروز خود آقا علمدار معبر است*، اگر کسی پایش را از این معبر بیرون که هیچ، پایش را در جای پای آقا نگذارد، نفله خواهد شد. *فتنه ای که عالم و استاد و طلبه و دانشجو امیر و سردار و سرباز باید در آن امتحانی سخت دهند*.
🔹 هر چه امروز در کشور می گذرد معلول حرام خواری و زراندوزی آقا زاده هایی است که به نام دین به کام خود بردند. سکوت خواص و عوام در آن دوران تاوان دارد و امروز که لقمه های حرام دل حضرات را سنگ کرده دیگر حق را از باطل تشخیص نمی دهند و به خاطر همین است که خواص عقب تر از عوام حرکت می کنند.
🔸 *فتنه ای که بسان جنگ جمل، همرزمان دیروز را در مقابل هم قرار می دهد. وقتی رسول الله برای عمار از دوران فتنه می گفت، عمار شگفت زده پرسید: یا رسول الله، در آن دوران چه کنیم؟ رسول الله فرمود: آن روز فقط ببین علی چه می گوید*.
🔹 اگر فردا دیدید، به جای بی بی سی، فتنه گران جدید قرآن سر نیزه کردند، راه را گم نکنید. اگر دیدید فتنه گران جدید به جای کاکل، بر پیشانیشان پینه سجده داشتند، فریب نخورید. معمار انقلاب فقط خمینی کبیر است و او گفت: پشتیبان ولایت فقیه باشید تا آسیبی به این کشور نرسد، نگذارید معماران قلابی خودشان را به نام دین و انقلاب جا بزنند.
*🔸 ثقلین امام؛ وصیت نامه و ولایت فقیه است؛*
هر پرچم دیگری ولو به نام دین در برابر اندیشه ولایی و امام بایستد، مصداق اسلام آمریکایی است.
عدالت بی تعالیم اسلام و ولایت، مصداق اسلام من درآوردی است که از علائم آخرالزمان است که به نام دین تیشه به ریشه دین می زنند.
🔹 سخت ترین بخش تاریخ انقلاب در حال شکل گیری است. خواص آلوده خوش سابقه ولی بدآتیه در یک سو از چپ و راست با هم ، هم پیمان شده اند اما علی در دل سپاه خود اشعث هائی دارد بس خطرناک، آنها را دست کم نگیرید .
🇮🇷🍁
🍁
🌀 یادداشت
💠 موضوع: ماجرای رمزارزها!
✍️نویسنده:علی قاسمی
🔹🌺🔸
🔻«محمدرضا مانییکتا» معاون اداره نظامهای پرداخت بانک مرکزی میگوید: «بر اساس قانون شورای عالی مبارزه با پولشویی و مصوبه هیئت دولت در سال ۹۸، مبادله رمز ارزها در کشور ممنوع است و مردم بدانند خطرهای این رمزارزها بسیار زیاد است و پروندههای بسیاری در زمینه کلاهبرداری، سرقت از کیف پول و مسدود شدن کیف پول رمزارزها تشکیل شده است». ازآنجاکه موضوع رمزارزها یک پدیده جهانی است و هیچ پشتوانه دولتی و حاکمیتی در دنیا برای رمزارزها وجود ندارد. مهمتر از همه اینها حدود سهونیم درصد از کل قدرت پردازش شبکه بیت کوین جهانی در کشور صورت میگیرد، جا دارد نکاتی در این حوزه بیان گردد تا از سردرگمیها کاسته شود.
✅نکات تحلیلی:
🔹 ۱- شش هزار رمز ارز در دنیا وجود دارد که 60 درصد سهم این بازار در اختیار بیت کوین است. معمولاً در رمزارزها نوسانات بالایی در حد 15 تا 20 درصد در روز وجود دارد و این نوسانات افراد نابلد را متحمل ضررهای زیادی خواهد کرد. این اتفاق در چند مرحله از سال 2016 اتفاق افتاده است.
🔸۲- با اینکه هیئتوزیران در خصوص غیرمجاز بودن مبادلات رمزارزها اصلاحاتی انجام داده و قرار شد کسانی که رسمی رمزارز استخراج میکنند، بتوانند برای واردات از آن استفاده کنند و مبادله رمزارزها در داخل مجاز نیست، اما در سیر تصویب نهایی بنا به گفته رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، موضوع رمزارزها در مجلس یازدهم هم در دستور کار قرار گرفته است. مجلس تصمیم دارد دستگاهها با بستر شفاف و ضابطهمند کردن، رمزارزها را در اختیار اقتصاد ملی قرار دهند.
💢نکته پایانی:
🔺 هرچند برخی کارشناسان اقتصادی بر این باورند که در شرایط جنگ سخت اقتصادی، رمزارزها برای رفع محدودیتهای تحریمی و ارزآوری برای کشور میتوانند کمککار خوبی باشند، مردمی که در این حوزه ورود پیدا میکنند باید دقت و مراقبت لازم را داشته باشند تا مثل سایر حوزههایی که با ورودهای غیرکارشناسی در چند سال گذشته متضرر شدهاند، مجدداً در دام جدیدی نیفتند؛ چون هنوز علاوه بر غیرقانونی بودن آن در نزد بانک مرکزی کشورها، فقدان وجود نهاد ناظر، عرضه گسترده و روشن نبودن جوانب این موضوع، میتواند تبعات سنگینی برای سرمایهگذاران در پی داشته باشد. بااینحال، جا دارد مجلس شورای اسلامی تحقیقات و مطالعات کارشناسی را هر چه سریعتر نهایی نماید تا آنهایی که در این حوزه ورود پیدا کردهاند از سردرگمی دربیایند.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن #معیار
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🇮🇷🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🍁
🍁
🎥 موشن_گرافی
✅ موضوع: انتخابات مهم و سرنوشت ساز 1400
🔸🌺🔹
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷🍁
🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🍁
🍁
🎥 #صرفا_جهت_اطلاع
🌀موضوع: آدرسهای غلط حامیان FATF
🔸🌺🔹
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🇮🇷🍁
77.pdf
614.7K
🇮🇷🍁
🍁
🌀#یادداشت
🌐نسخه pdf
✅موضوع: حمله مستقیم آمریکا به محور مقاومت، به چه دلیل صورت گرفت؟
🔹🌺🔸
⛔️ ویژه هادیان سیاسی و سخنرانان
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن #معیار
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷🍁
🍁
hedayat 12-12-99.pdf
466.9K
🇮🇷🍁
🍁
🔰 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره 24
✅ چرایی تشکیل دولت کارآمد وانقلابی
🔹🌺🔸
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷🍁
🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨مالیاتی که دشمن واسطههاست
🔹 مالیت برعایدی سرمایه، مالیاتی است که اجرای آن نقش موثری در کاهش انگیزه های واسطه گری داشته و همچنین می تواند بازارهای مسکن،خودرو،طلا و ارز را تنظیم کند.
🎴 اخبار #بخش_خبری_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc
آب جوی آمد و غلام ببُرد!
#حسین_شریعتمداری
در یادداشت روز کیهان دیروز با عنوان «FATF، شفافیت برای دار و دسته دزدها» نوشته برادر و همکار عزیزم آقای سید #محمد_عماد_اعرابی، به دهها نمونه مستند از پولشویی کلان در بانکهای معروف و بلندآوازه و [باصطلاح] معتبر غربی اشاره شده بود که شرح آن بیرون از دایره این وجیزه محدود است. تمامی موارد یادشده، برگرفته از مراکز و مجامع رسمی آمریکا و کشورهای اروپایی بود از جمله و فقط به عنوان نمونه؛
به گزارش #شبکه_بینالمللی_عدالت_مالیاتی کشور سوئیس در شاخص «پنهانکاری مالی»(FSI) رتبه اول جهان را در سال 2018 و رتبه سوم را در سال 2020 داشته است. بزرگترین پرونده #پولشویی تاریخ اروپا سپتامبر 2018 در #دانمارک فاش شد. رقمی بالغ بر 200 میلیارد یورو (234 میلیارد دلار) در شعب «دانسکه بانک» دانمارک. در بانکهای استونی، طی سالهای 2008 تا 2017 بیش از یک تریلیون یورو (1.27 تریلیون دلار) پولشویی شده است. نشریه «ویک» 10 اکتبر 2018 اعلام کرد حداقل 18 بانک از
20 بانک بزرگ اروپا (از جمله 5 مؤسسه در انگلستان) در دهه اخیر اقدام به پولشویی کردهاند. 8 آگوست 2018 «والاستریتژورنال»، #کانادا را «قطب پولشویی» در آمریکای شمالی لقب داد و نوشت؛ دو سوم بانکهای کانادایی قوانین مبارزه با پولشویی را رعایت نمیکنند و طبق آخرین اطلاعات، سالانه بین 5 تا 15 میلیارد دلار کانادا (3.8 تا 11.5 میلیارد دلار آمریکا) #پول_کثیف از طریق بانکهای کانادایی وارد چرخه نظام بانکی این کشور میشود. به گزارش «شبکه بینالمللی عدالت مالیاتی»، آمریکا در شاخص «پنهانکاری مالی»(FSI) پس از جزایر کیمن رتبه دوم جهان را در سال 2020
به خود اختصاص داده است و «فایننشال تایمز» مینویسد: «آمریکا بزرگترین پناهگاه پول کثیف در جهان است. وزارت خزانهداری آمریکا تخمین میزند سالانه 300 میلیارد دلار در آمریکا پولشویی میشود و تاکید میکند که این رقم فقط اندکی از ارقام واقعی است و دهها نمونه دیگر از این دست.
علیرغم گزارشهای مستند و تاکید مراجع رسمی بر #پولشوییهای_کلان آمریکا و کانادا و بسیاری از کشورهای اروپایی، «گروه ویژه اقدام مالی» (FATF) هیچیک از کشورهای یادشده -تاکید میشود که هیچیک از آنها- را نه فقط در لیست سیاه قرار نداده است، بلکه درباره ریسک روابط تجاری با آنها نیز کمترین اشارهای نکرده است و علاوهبر آن برخی از این کشورها نظیر آمریکا، سوئیس، دانمارک و انگلستان، #عضو_اصلی FATF نیز هستند و ۱۷ کشور اروپایی دیگر در کمیته اتحادیه اروپایی FATF عضویت دارند !!
بسیار بعید به نظر میرسد که #دولت محترم از این اطلاعات و اسناد رسماً اعلام شده #بیخبر باشد ! از این روی پافشاری و اصرار دولت برای تصویب دو کنوانسیون CFT و پالرمو عجیب و باور نکردنی و سؤالبرانگیز به نظر میرسد (گفتنی است که دولت پیش از این، بدون کسب اجازه از مجلس شورای اسلامی ۳۹ بند از ۴۱ بند FATF را پذیرفته است و تنها دو کنوانسیون CFT و پالرمو باقی مانده است).
برخی از دولتمردان اعلام کردهاند که از بیتفاوتی FATF نسبت به پولشوییهای کلان آمریکا و اروپا باخبرند و در مقابل این پرسش که پس چرا این همه برای #تصویب آن اصرار میورزید؟! پاسخی میدهند که تنها واژه برای توضیح آن #عذر_بدتر_از_گناه است!
آقایان میگویند، همانگونه که آمریکا و سایر کشورهای اروپایی استانداردهای FATF را نادیده گرفتهاند، ما نیز میتوانیم اقدامی مشابه داشته باشیم ! که باید گفت:
اولاً؛ آمریکا، کانادا و کشورهای اروپایی با وجود آنکه علناً استانداردهای FATF را نادیده گرفته و
علاوه بر پولشوییهای کلان، آشکارا از گروههای #تروریستی_حمایت_کرده و میکنند ولی از آنجا که مدیریت این نهاد در اختیار خود آنهاست هرگز نام کشورشان در لیست سیاه FATF قرار نگرفته است ولی ایران اسلامی را تنها به بهانه اینکه مبادا دست به پولشویی بزند و از تروریستها حمایت کند! در لیست سیاه جای دادهاند! توجه کنید که از نگاه آنان #سپاه_پاسداران و #نیروی_قدس و صدا و سیما و... گروه تروریستی تلقی میشوند ! و... دولت محترم این تناقض را چگونه حل میکند و برای آن چه توضیحی دارد؟!
ثانیاً؛ دولت محترم، بارها و از جمله در جریان مذاکرات منجر به #فاجعه_برجام، میزان کاربلدی و تخصص خود را در این زمینهها نشان داده است و ادعای اخیرش به داستان معروف آن غلام شبیه است که رفته بود آب از جوی بیاورد ولی «آب جوی آمد و غلام ببُرد»!
https://rubika.ir/iran_authority
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339