✅مقام معظم رهبری:تخریب و آتش زدن کار اشرار است
🔴رهبر انقلاب در درس خارج فقه(با اشاره به اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت):
🔺در این کار سر رشته ندارم و نظرات کارشناسان نیز متفاوت است اما گفته بودم اگر سران سه قوه تصمیمی بگیرند از آن حمایت می کنم/
🔻سران قوا با پشتوانه کارشناسی یک تصمیمی گرفته اند و (طبعا) باید اجرا شود/
🔹 یقینا برخی مردم از این تصمیم نگران و ناراحت می شوند یا به ضرر آنهاست اما تخریب و آتش زدن کار مردم نیست کار اشرار است/
▪️ضدانقلاب و دشمنان ایران همیشه از اینگونه تخریب ها و ناامنی ها حمایت کرده اند که اکنون نیز به همین کار مشغولند
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷@basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🔴 یوسف فروشی ممنوع‼️
🔻 #هموطن_عزیزم
🔹میتوان معترض بود ولی آشوبگر نبود
🔹میتوان منتقد بود ولی به اموال عمومی آسیب نرساند
🔹میتوان معترض باشیم ولی راه را بر کودکی و مادری که مریض است نبندیم!
🔹میتوان منتقد بود ولی اسیر دام عنودان جهانی و حسودان منطقه ای نشد!
#بلوغ_سیاسی
#اندکی_تفکر
#نه_به_اغتشاش
#نه_به_آشوبگر
#نه_به_وطن_فروش
#ایرانی_هنجارشکن_نیست
#ایران_عزیزم_پایدار
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷@basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
1_126138073.mp3
2.24M
🎙صوت سخنرانی امروز رهبر معظم انقلاب درباره حوادث اخیر
✅ ✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷@basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
✅ رهبر معظم انقلاب-2
🔴ضدانقلاب و دشمنان ایران همیشه از اینگونه تخریبها و نا امنی ها حمایت کرده اند که اکنون نیز به همین کار مشغولند/
🔻 اینگونه مسائل، ناامنی را که میتواند بزرگترین مصیبت هرکشور و جامعه بشود تشدید میکند
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷@basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
▼ حرف روز
🥎حلقه مفقوده!
اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت و افزایش قیمت بنزین با اعتراض بخشی از مردم مواجه شد. متأسفانه همانطور که پیشبینی میشد برخیها نیز با خطدهی بیرونی و ارتباطگیری از طریق فضای مجازی و شبکههای اجتماعی با تند کردن فضا چهره امنیت عمومی برخی از شهرها و محلات تهران را خدشهدار کردند و موجب ذوقزدگی مقامات و رسانههای ضدانقلاب شد. نظر به اهمیت این موضوع و ارتباط آن با مسئله امنیت ملی، رهبر معظم انقلاب در حاشیه درس خارج فقه امروزشان به این مسئله اشاره کردند و ضمن تأکید بر اینکه طرح مدیریت سوخت تصمیم فردی، جناحی یا حتی دولت به تنهایی نبوده؛ بلکه تصمیم سران سه قوه با پشتوانه کارشناسی بوده که معظمله نیز از آن حمایت میکنند، نکات و توصیههایی را مطرح کردند که به نوعی تکلیف و وظیفه همگان اعم از مسئولان و مردم را در این برهه مخاطرهآمیز مشخص میکند. ایشان از مردم خواستند با خویشتنداری و مراقبت از توطئههای بیرونی برخورد کنند و بلافاصله مسئولان را خطاب قرار داده و از آنها خواستند مراقبت کنند که کمترین هزینه برای مردم ایجاد شود و روند زندگی مردم دچار مخاطره نشود. رهبر معظم انقلاب با تفکیک اغتشاشگران از مردم و جداسازی خط و مطالبه واقعی مردم از آشوبطلبان، تخریبکنندگان اموال عمومی و خصوصی مردم را «اشرار» نامیدند که باید نیروهای امنیتی با آنها برخورد کنند.
امنیت و منافع ملی از مسائلی است که در نزد همه واحدهای سیاسی و کشورهای جهان مهم و حیاتی شمرده میشود و اساساً نظر به جایگاه ویژه و پراهمیت آن است که معیار اصلی سنجش منافع ملی به شمار میآید. گاهی این مقوله با چالشها و مخاطراتی مواجه میشود که باید اولاً همگان نهایت تلاشهای خود را مصروف برونرفت از آن کنند؛ ثانیاً، تا آنجا که میشود مراقبت کنند دشمنان بیرونی سوءاستفاده نکنند و برای امنیت و منافع مردم هزینههای جدید نسازند؛ ثالثاً، همه برای برقراری وضعیت عادی و عبور از شرایط چالشی در هر موقعیت و مقامی که هستند، تلاش کنند. با این نگاه، روش اجرای طرحهای ملی حساسی مانند اصلاح الگوی مصرف انرژی، همانند اصل طرح مهم است و بخش عمده انتقادها در ناآرامیهای خسارتبار دیروز به همین موضوع و حلقه مفقوده مراقبتهای عملیاتی دولت برمیگردد. دولت باید مراقبتهای بیشتری را به ویژه در مسئله آمادهسازی روانی و بسترسازی فرهنگی جامعه از چند هفته قبل انجام میداد، نه اینکه غافلگیرانه طرح را اعلام و اعمال کند.
▼ گزارش روز
بهرهبرداری فرصتطلبان و معاندان
تصمیم اخیر سران سه قوه برای افزایش قیمت بنزین که از بامداد روز جمعه به اجرا درآمد، سبب نگرانی مردم و اعتراض آنها به این تصمیم شد. دلیل آزردگی خاطر مردم این بود که دولت باید پیش از اجرای نرخ جدید بنزین زیرساختهای لازم را برای اجرا آماده میکرد. نکته بعدی این است که مردم نگران سوءاستفاده فرصتطلبان پس از اجرای آن نیز بودند و میگفتند دولت به همراه دیگر نهادهای نظارتی باید با حساسیت ویژهای جلوی تأثیر این تصمیم را در دیگر حوزهها بگیرد؛ چنانکه به اعتقاد کارشناسان، قیمت کالاها در سال 1397 به شدت افزایش یافته و تأثیر اصلاح قیمت بنزین بر بخشهای مختلف کالایی بسیار ناچیز خواهد بود. نکته سوم درباره این رخداد موضعگیری مسئولان است. تقریباً همه نهادها به اصلاح بنزین معتقد هستند؛ ولی آنچه مورد اعتراض برخی ائمه جمعه و دیگر نهادهای انقلابی شد، نحوه اجرای این تصمیم بود.
آنچه از میان موضعگیریها میتوان نتیجه گرفت، این است که شیب افزایش قیمت باید حالت ملایم میداشت نه اینکه به صورت یک مرحلهای افزایش یابد. البته موافقان این طرح نیز قیمت حاملهای انرژی را با برخی از کشورهای دیگر مقایسه میکنند، با این عنوان که قیمت انرژی در کشور بسیار ارزانتر از کشورهای دیگر، از جمله همسایگان جمهوری اسلامی ایران است. کشورهای حاشیه خلیجفارس، ترکیه، پاکستان، عراق و حتی کشورهای اروپایی، آمریکایی و... قیمت بنزین در آن بالاتر از ایران است. اگرچه این استدلال درست به نظر میرسد؛ اما اعتراض و نگرانی مردم به قیمتی نیست که باید بنزین داشته باشد، بلکه نگرانی مردم از آماده نکردن بسترهای لازم از طرف دولت برای اجرای مصوبه است. بنابراین از آنجایی که تصمیم بر اصلاح قیمت گرفته شده است، باید این روند ادامه پیدا کند و با اتخاذ تدابیر لازم از پیامدهای آن کاسته شود.
نکته اساسی که در این دو روز مشهود است، اعتراضاتی است که در برخی شهرهای کشور نسبت به این رخداد اتفاق افتاده است. از آنجایی که اعتراض طبق قانون حق مردم است؛ از این رو کسی نمیتواند مخالف این حق قانونی مردم باشد. اما اعتراض چارچوبی دارد که رعایت نکردن آنها موجب هزینهتراشی برای نظام خواهد شد؛ موضوعی که مخالفان نظام به شدت پیگیر آن هستند.
گزارشهای میدانی که در سطح کشور از اعتراضات به دست آمده، نشان میدهد در برخی از شهرها مردم در فضای آرام نگرانی خود را به گوش مسئولان رساندهاند. این در حالی است که متأسفانه دیشب برخی اشرار در جمعهای مردمی اقدام به تخریب عمومی از جمله شکستن شیشههای بانکها و تخریب مراکز دولتی و مقرهای نیروی انتظامی کردند.
با رصد دقیق موضوع مشخص شد منافقین و وابستگان به رژیم منحوس پهلوی و سرویسهای اطلاعاتی دشمن پشت اتفاقات تخریب اموال عمومی بودند. حال ضد انقلاب و دشمنان قسمخورده نظام اسلامی درصدد ایجاد هزینه و اجرای سیاست کشتهسازی با بهرهگیری از عصبانیت مردم هستند که در این راستا، هوشیاری بیش از پیش و اتحاد کشور امری مهم و ضروری است.
نکته آخر هم این است که تمرکز فعلی منافقین و سرویسهای کشورهای معاند با نظام برای سوءاستفاده از نگرانی مردم بیشتر در تهران و استانهای خوزستان، شیراز و بندرعباس است.
🔴تقسیم تقصیر!
🔺گمان میکنم مهمترین دلیل موضع رهبر انقلاب که تعجب بسیاری از منتقدان دولت را برانگیخت، "تقسیم تقصیر" بود.
👈در حالیکه محبوبیت رئیس جمهور و دولت به صفر میل میکند، تحمل بار ناشی از تصمیم اخیر محال بهنظر میرسد. درست زمانیکه مجلس و برخی ارکان دیگر نظام در تدارک تجدیدنظر در این تصمیم بودند، رهبری آنرا بدون بازگشت اعلام کردند.
▪️بازگشت از این تصمیم چه به دلایل اقتصادی و چه سیاسی میتوانست بهکلی ساختار دولت را دچار فروپاشی و اضمحلال کند و ظاهرا رهبری باقی بودن دولت ضعیف و بیقواره را بهتر از فروپاشی کامل آن و در واقع بهتر از "بی دولتی" دانستهاند لذا سهم تقصیر دولت را به سران قوا تقسیم کردند.
▪️ به خصوص اینکه زوال اخلاق سیاسی در برخی دولتمردان، احتمال رفتارهای پرهزینهتری را تقویت میکند.
🔺آیا راهی برای رهایی از چنین وضعی هست؟ استعفای دولت؟ استیضاح و اعلام عدم کفایت؟ برگزاری انتخابات زود هنگام؟
هیچکدام.
👈مردمسالاری یگانه راه تغییر واقعی است. راهی که منافاتی با "ثبات" ندارد. بیست و چند میلیون نفر به ابقای همین دولت رای دادهاند و اغتشاشات ناگهانی دو روز اخیر نشان میدهد تغییر جز از طریق انتخابات آتی، گزینهی قابل اعتمادی نیست.
✍ وحید یامین پور
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴 #قانون_یا_خیابان؟
🔻تحلیلی از بیانات رهبری راجع #گرانی_بنزین
1️⃣ اولاً یادمان نرود مقصر اصلی وضعیت موجود دولت مستقر و مجلس است. دولت آقای روحانی با تئوری توسعه وابسته (اقتصاد آزاد و هضم شده در اقتصاد جهانی) طی 6-7 سال اخیر کشور را به اینجا رسانده که قیمت ارز 4-5 برابر شده، قیمت کالاهای مختلف هر کدام 100 درصد و 200 درصد و 300 درصد افزایش داشته و معیشت مردم با خطر جدی مواجه شده است. این دولت 60 درصد کارخانجات تولیدی را تعطیل و قاچاق کالا را سه برابر کرده. پس در اینکه این دولت شرایط مملکت را به حد بحران رسانده تا مجبور به اجرای طرح گرانی بنزین شود هیچ شکی نیست.
2️⃣ رهبر انقلاب گفتند از تصمیم سران سه قوه که دو نفرشان با رأی مستقیم ملت انتخاب شدند و تازه رأی نماینده رهبری -رئیسی- خیلی هم همسو و موافق اینگونه اجرا نبوده، حمایت می کنند. نه فقط این مورد؛ بلکه هر موردی که سیستم و قانون به آن رسیده.
3️⃣ ولایت فقیه نشان داده در اموری اقتصادی، سیاسی، امنیتی، نظامی و غیره به نظرات مسئولین مربوطه و کارشناسان احترام می گذارد. فقط دیکتاتورها هستند که به نظرات کارشناسان و مسئولین برآمده از رأی مردم احترام نمی گذارند.
4️⃣ تجربه نشان داده که تصمیمات ولی فقیه در شرایط بحرانی همیشه بهترین تصمیم بوده است. برخورد امام خمینی(ره) در مقاطعی همچون انقلاب، دولت موقت، تسخیر لانه جاسوسی، مدیریت جنگ، انتخاب نخست وزیر 8 ساله، عزل بنی صدر، پایان جنگ و جام زهر و برخوردهای امام خامنه ای در مقاطع دولت سازندگی، پروژه مادام العمر کردن ریاست جمهوری هاشمی و خاتمی، پروژه قتل های زنجیره ای، فتنه 78، مذاکرات 82 تا 84، فتنه 88، تحریم های 90 تا 92، ماجرای برجام و ... و همچنین رفع سایه جنگ از سر کشور در مقاطع مهم جنگ خلیج فارس، حمله آمریکا به صدام و تلاش برخی جریانات داخلی به حمایت از صدام، تصمیم دولت خاتمی در حمله به افغانستان و طالبان و ... ، جزو مهم ترین پرونده های ویژه ای هستند که امامین انقلاب بهترین تصمیمات را گرفته اند.
5️⃣ رهبر انقلاب در زمانی که دولت ساعت 12 شب جمعه اقدام به گران کردن بنزین می کند آن هم بدون اطلاع رسانی قبلی، بدون آماده کردن اذهان، بدون قانع کردن مردم و بدون هماهنگی و آمادگی دستگاه های مسئول سیاسی امنیتی از چندماه یا چندهفته قبل، بصورت چکشی و گازانبری، دو راه بیشتر نداشته است:
🔹الف) بر طبق هوای نفس یا فشار افکار عمومی، رسماً اعلام مخالفت کند؛ در نتیجه برای خودش محبوبیت بیشتری درست کرده، نقش قهرمان و منجی قائل شود. که در این حالت ساختارهای قانونی کشور زیر سؤال رفته؛ شورای عالی اقتصاد و هماهنگی سران قوا که خود رهبری بخشی از اختیاراتش را به این شورا تفویض کرده بود، زیر سؤال برود. در چنین شرایطی دولت دو حالت پیش رو داشت: یک: پذیرفتن فرمان رهبری که این دولت نشان داده در مقاطع مختلف هیچ پایبندی به دستورات رهبری نداشته و حتی دستورات حکومتی را هم اجرا نکرده است و در نتیجه اقتدار جایگاه رهبری شکسته می شد. دو: نپذیرفتن و اعلام استعفا که این هم ضربه ی سیاسی و امنیتی اش، کمتر از دو روز گذشته نبوده و قطعاً کشور علاوه بر خلاء اقتصادی، دچار خلاء سیاسی و امنیتی هم می شد.
🔹ب) بر طبق ساختارهای قانونی و اختیارات سه قوه، از طرح حمایت کند در حالیکه می داند این حمایت، باعث نارضایتی بخشی از مردم از وی خواهد شد و بخشی از مردم می گویند «ببینید رهبری مقصر است». رهبری بار دیگر نشان داد که در حوادث و بحران ها تحت تأثیر فشارها یا احساسات یا هوای نفس تصمیم نمی گیرد بلکه کاملاً عقلانی و مطابق با شرایط تصمیم گرفته و به نظرات کارشناسان هم بها می دهد.
🔸وظیفه جریان انقلاب تحلیل و تببیین صحیح این اتفاق و بیانات رهبری است و ضمناً ولایت پذیری برای همین مقاطع است نه زمانی که نظرات رهبری مؤید و همسوی نظرات ماها باشد! مطالبه از مسئولین برای کارشناسی آینده نزدیک، اجرای صحیح طرح و کم کردن فشار بر مردم جزو اولویتهاست.
🔸وظیفه مردم، پیگیری صحیح و قانونی مطالبات خویش است. مردم نگذارند عناصر آشوب طلب اصل مطالبات را به حاشیه ببرند. جامعه ما نشان داده مطالبه گر خوبی نیست. بخشی از افراد می خواهند با احساسات و خرابکاری مطالبه گری کنند که به اصل مطالبه گری ضربه می زنند. شاید یکی از دلایلی که مسئولین از تصمیمشان عقب نشینی نکردهاند همین آشوبها باشد. مردم به فکر تغییر از طریق قانون و انتخابات باشند نه خیابان!
🔸وظیفه مسئولین دولتی، امنیتی و قضایی همانگونه که جناب رئیسی در بیانیه شان گفته اند پیگیری حقوق مردم و شنیدن حرف ها و مطالبات و اعتراضات آنها، نظارت دقیق بر اجرای طرح و برخورد با آشوبگران است. البته تلاش برای کم کردن آسیبها و عبرت از کهریزکها و استفاده از روشهای صحیح جمع کردن اغتشاشات ضروری است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔍 #تبیین_و_تحلیل | منطقِ حمایت رهبر انقلاب از یک تصمیم اقتصادی - بخش اول
👈 نگاهی به نکات مهم سخنان رهبر انقلاب درباره «طرح مدیریت مصرف سوخت»
🔻 صبح یکشنبه ۲۶ آبان ماه ۹۸ رهبر انقلاب اسلامی در درس خارج فقه دربارهی طرح مدیریتِ مصرف سوخت و مسائل به وجود آمده پیرامون آن بیاناتی داشتند. این مواضع و سخنان را در چند محور اصلی میتوان مورد بررسی و تحلیل قرار داد:
1️⃣- حمایت از تصمیم شورای عالی هماهنگی اقتصادی
🔹️ اولین نکتهی مهم در بیانات حضرت آیتالله خامنهای حمایت ایشان از تصمیم گرفته شده در روند رسمی و قانونی کشور و لزوم اجرای این مصوبه بود: «گفتم من صاحبنظر نیستم لکن اگر سران سه قوّه تصمیم بگیرند، من حمایت میکنم... سران قوایند، نشستند با پشتوانهی کارشناسی یک تصمیمی برای کشور گرفتند، باید عمل بشود به آن تصمیم.» ۱۳۹۸/۰۸/۲۶
🔹️ اما این حمایت رهبری تابع چه منطق و برآمده از چه مبنا و استدلال عقلانیای است؟
در پاسخ باید به تاریخچه و چراییِ تشکیل «شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوا» توجه کرد. شکلگیری این شورا به «جنگ اقتصادی» تحمیل شده توسط دشمن علیه ملت ایران و نظام اسلامی برمیگردد.
🔹️ دشمنان مستکبر با گذشت بیش از چهل سال از عمر انقلاب و نظام اسلامیِ ملت ایران و در حالی که در عرصهی جنگ سیاسی و فرهنگی و... شکست خوردهاند به توطئهی جنگ اقتصادی علیه ایران اسلامی روی آوردهآند: «آمریکا امروز متمرکز شده بر جنگ اقتصادی با ما؛ جنگ نظامی نیست و نخواهد شد امّا جنگ اقتصادی هست.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲ و «در جنگ اقتصادی هدف آمریکا ایجاد نارضایی است؛ هدفشان این است؛ میخواهند نارضایی ایجاد کنند بلکه بتوانند این نارضایی را به اغتشاش داخلی تبدیل کنند.»۱۳۹۷/۰۵/۲۲ در میدان جنگ اقتصادی دشمن با محاسبه و برنامهریزی و طراحیِ یک «اتاق جنگ» توطئهها و نقشههای خود را دنبال میکند: «اتاق جنگ آمریکا علیه ما عبارت است از وزارت خزانهداری آمریکا که همان وزارت اقتصاد و داراییشان است؛ آنجا اتاق جنگ با ما است.» ۱۳۹۷/۰۲/۱۰
🔹️ طبیعتا لازمهی برخورد و مقابلهی صحیح و موثر با دشمن در این عرصه تشکیل این اتاق جنگ در جبههی خودی و ایجاد تمرکز در تصمیمگیریها و اقدامات است: «اینجا هم بایست ستاد مقابلهی با شرارتِ این دشمن در مجموعهی اقتصادی تشکیل بشود... بایست در مرکز اقتصادی دولت این ستاد تشکیل بشود و این کار را دنبال کنند.» ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
🔹️ این اقدام مهم و راهبردی با تشکیل این شورا بهعنوان مرکز مقابله با جنگ اقتصادی دشمنان، عملیاتی شد. حمایت رهبر انقلاب از این ستاد در راستای برطرف کردن مشکلات اقتصاد کشور و بهبود و رونق وضعیت معیشتی و اقتصادی ملت نیز با تأیید مصوبات آن دنبال شد.
علاوه بر این، حمایت از مسئولین قوا و بهصورت مشخص دولت بهعنوان قوهای که بار مدیریت اجرایی کشور را بر عهده دارد پیش از این نیز بهعنوان یکی از اصول پذیرفته شده در نظام اسلامی مورد توجه و عمل بوده است: «زمان امام (رضواناللّهعلیه) هم همین جور بود؛ یک کارهایی را مسئولین، سران سه قوّه تصمیم میگرفتند و اجرا میشد، حالا هم همین جور است.» ۱۳۹۸/۰۸/۲۶
🔹️ رویکرد و روشی که در دوران رهبریِ آیتالله خامنهای و در برخورد با دولتهای مختلف از سوی ایشان دنبال شده است.
🔍 ادامه این یادداشت را از همین کانال (@Khamenei_ir) دنبال کنید.
دوستانی که دل در گرو انقلاب دارن و دلسوز کشور هستن،میتونن با یک تماس با 113 و 114 به کشورشون خدمت کنن،از اونجایی که مدیریت اغتشاش در شهرها بین اراذل و اوباش هر محله تقسیم شده،کافیه با یکی از این دوشماره تماس بگیرید و آدرس دقیق افراد شرور و خلافکار محله خودتون رو اعلام کنید.
یکی از راههای اطمینان از حضور این اشخاص در تجمعات این هست که اگر موتور دارن پلاکش رو برمیدارن...
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
🔍 #تبیین_و_تحلیل | منطقِ حمایت رهبر انقلاب از یک تصمیم اقتصادی - بخش سوم و آخر؛ حل مشکلات اقتصادی مردم
👈 نگاهی به نکات مهم سخنان رهبر انقلاب درباره «طرح مدیریت مصرف سوخت»
🔻 صبح یکشنبه ۲۶ آبان ماه ۹۸ رهبر انقلاب اسلامی در درس خارج فقه دربارهی طرح مدیریتِ مصرف سوخت و مسائل به وجود آمده پیرامون آن بیاناتی داشتند. این مواضع و سخنان را در چند محور اصلی میتوان مورد بررسی و تحلیل قرار داد:
1️⃣- حمایت از تصمیم شورای عالی هماهنگی اقتصادی
2️⃣ - بدون امنیت، پیشرفت ممکن نیست
3️⃣- مشکلات اقتصادی مردم را حل کنید
🔹️ نکتهی دیگر در بیانات رهبر انقلاب به تأکید ویژهی ایشان به مسئولین در زمینهی توجه و رسیدگی به دغدغهها، نگرانیها و مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم برمیگشت.
🔹️ در این زمینه، ایشان تلاش و اهتمام مسئولین نسبت به کم کردن مشکلاتِ این طرح و مشخصا مراقبت نسبت به مقولهی «گرانی کالاها» را مطالبه کردند: «مسئولین هم البتّه دقّت کنند، مواظبت کنند، هرچه ممکن است از مشکلات این کار کم کنند. حالا من دیروز دیدم در تلویزیون که بعضی از مسئولین محترم آمدند گفتند که ما مراقبیم که این افزایش قیمت موجب افزایش قیمت اجناس و کالاها نشود؛ خب بله، این مهم است؛ چون الان گرانی هست، بنا باشد باز اضافه بشود گرانی، خب این برای مردم خیلی مشکلات درست میکند؛ باید مراقبت کنند. این مراقبتها را اینها بکنند.» ۱۳۹۸/۰۸/۲۶
🔹️ این مطالبه و تذکر مهم نیز از دغدغهها و نکات مورد تأکید آیتالله خامنهای بهخصوص در سالهای اخیر بوده است.
🔹️ از جمله در مرداد ماه ۹۷ و طی یک سخنرانی عمومی رهبر انقلاب بر این موضوع بهصورت مشخص و محسوس دست گذاشته بودند: «مسئلهی اقتصاد؛ مشکلات معیشتی، امروز چیزی است که آحاد مردم، همه آن را احساس میکنند؛ یک بخشی از مردم هم بشدّت و واقعاً زیر فشارند؛ گرانی هست؛ در مواد غذایی، گوشت، تخممرغ، مرغ، بقیّهی چیزهای لازم در زندگی، اجاره بهای مسکن، در وسایل منزل، وسایل دیگر و امثال اینها، گرانی فراوان است. خب اینها واقعاً فشار میآورد روی مردم؛ یک مشکلاتی است که وجود دارد؛ یا کاهش ارزش پول ملّی؛ اینها مشکلات اقتصادی کنونی کشور است.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
🔹️ البته دغدغهی رهبر انقلاب نسبت به اوضاع اقتصادی کشور فراتر از موضوع گرانی و تورم بوده و مطالبهی رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم همواره از سوی ایشان مورد تأکید و تکرار قرار گرفته است: «ما امروز دچار مشکلیم، نمیشود مشکلات مردم و گلایههای مردم را نادیده گرفت... مسئلهی بیکاری مهم است، مسئلهی رکود مهم است، اینها مسائلی است که وجود دارد.» ۱۳۹۵/۱۱/۲۷ ایشان «انتظارات مردم» در این زمینه را «بهحقّ» دانسته و از مسئولین و مدیران کشور رفع نابسامانیها را خواستهاند: «انتظار بهحقّ مردم ما، این است که از یک اقتصاد شکوفا برخوردار باشند، رفاه عمومی باشد، طبقهی ضعیف از وضعیّت غیرقابل قبول خارج بشود، از مشکلات نجات پیدا کند؛ اینها انتظارات مردم ما است و این انتظارات بهحق است.» ۱۳۹۴/۱/۱
🔹️ نکتهی پایانی اینکه ملت ایران با گذشت بیش از چهار دهه از پیروزی انقلاب دستاوردهای گرانبهایی در عرصههای گوناگون داشته است. نظام جمهوری اسلامی با پشتیبانی ملت توانسته همواره و در مقاطع مختلف بر چالشها و دشمنیها و مشکلاتِ سیاسی و فرهنگی و تبلیغاتی و... غلبه کند.
🔹️ اینک و در فضایِ جنگ اقتصادی نیز توان غلبه بر دشمن و ناکام گذاشتن او در پیشبرد اهداف استعماری و زیادهخواهانهاش کاملا وجود دارد به شرط آنکه مردم و مسئولان، بصیرت و موقعشناسی را با کار و فعالیت جهادی و مدبرانه توأم کنند: «هیچ بنبست و مشکل غیر قابل حلی در کشور وجود ندارد و ما به فضل الهی و با عزم و ارادهی مردم و مسئولان، و با استفاده از ظرفیت بیبدیل جوانان و نخبگان توانمند ایرانِ عزیز و با فعال کردن ظرفیتها و منابع ممتاز کشور، یقیناً بر مشکلات درونی و تحمیلی فائق خواهیم آمد.» ۱۳۹۷/۰۷/۱۹
🔍دسترسی به متن کامل یادداشت و ارسال نظر👇
KHAMENEI.IR
🔹در ارتباط با سهميه بندی و #افزايش_قيمت_بنزين چند نکته مهم را عرض می کنم:
۱. نگرانی مردم کاملا بجاست. هر زمان قيمت بنزين افزايش داشته، تورم قابل توجهی به اغلب کالاها و خدمات مورد نياز مردم تزريق شده است.
۲. بخش عمده افزايش قيمتها پس از افزايش قيمت بنزين در ادوار مختلف روانی بوده است و نه هزينه ای. اين بدان معناست که اثرات هزينه ای افزايش قيمت بنزين محدود است (براساس محاسبات اقتصادي، در شرايط فعلی تورم هزينه ای ناشی از اين اقدام بين ۵ تا ۷ درصد است)، اما انتظارات تورمی باعث می شود توليدکنندگان و فروشندگان در يک توافق ناخودآگاه قيمت های خود را افزايش دهند و همين باعث يک تورم قابل توجه می شود.
۳. دولت پيش از اجرای اين طرح می بايست الگوی خود برای مديريت اين تورم روانی را تدوين و تکميل می نمود، امری که تحقق آن تا کنون مورد ترديد است (با تاکيد بر اينکه عدم اقدام مناسب دولت در مديريت تورم روانی ناشی از افزايش قيمت ارز طي دو سال اخير از خاطر نرفته است).
۴. با توجه به تصميم اتخاذ شده (به رغم انتقاد بنده به زمان و روش اجرا) پيشنهاد ميکنم:
الف. دولت به جد برای مديريت تورم روانی احتمالی برنامه ريزی نموده و به دور از سياسی کاری از همه توان کارشناسی کشور بهره بگيرد،
ب. مردم عزيز از اعتراضات خيابانی (که باعث ايجاد فضای خرابکاری برای اشرار می شود) خودداری کرده و مطالبات خود را از طريق نمايندگان و نخبگان و يا تجمع در مساجد و مجامع قانونی پيگيری کنند،
ج. نمايندگان مردم هم روزانه شرايط را رصد و بدون ملاحظه از دولت برای مديريت بازار مطالبه نموده و در صورت مشاهده هر نوع سهل انگاری يا بی کفايتی، بدون هيچ ملاحظه ای با مسوولين در هر سطحی برخورد قانونی نمايند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
دکتر حجت الله عبدالملکی
@drabdolmaleki_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رابطهی نرخ بنزین و تورم
#دنیای_اقتصاد
@den_ita
🔴 راهی به جز #توقف_گرانی_بنزین وجود ندارد!
1️⃣ قیمت هر لیتر بنزین در ایران نسبت به کشورهای منطقه خیلی کمتر است لذا «قاچاق بنزین» یکی از تبعات این تفاوت قیمت است. به طور میانگین روزانه 10 میلیون لیتر #بنزین از کشور به دلیل اختلاف قیمت با کشور های همسایه قاچاق میشود.
2️⃣ سود قاچاق بنزین از ایران به ترکیه در هر لیتر ۱۵ هزار و ۶۰۵ تومان است. قیمت بنزین در ترکیه به ۱.۲۳ دلار میرسد که بر مبنای ریالی حدود ۱۶ هزار و ۶۰۵ تومان است؛ در نتیجه در مقایسه با قیمت ۱۰۰۰ تومانی بنزین در ایران، سود قاچاق آن ۱۵ هزار و ۶۰۵ تومان برآورد شده است.
🔹یا در مورد قاچاق بنزین به آذربایجان، سود هر لیتر به ۵۳۴۵ تومان میرسد؛ بهگونهای که قیمت این سوخت در آذربایجان ۴۷ سنت است که معادل ریالی آن ۶۳۴۵ تومان بوده و در نتیجه اختلاف قیمت ۵۳۴۵ تومانی ایجاد میکند. علاوه بر ترکیه، آذربایجان، ترکمنستان، در مورد عراق و افغانستان و پاکستان و سایر کشورها همین مسئله وجود دارد.
3️⃣ تفاوت قیمت به علت ارزانی بنزین در ایران نیست بلکه بعلت بی ارزش بودن پول ملی نسبت به پول سایر کشورهاست. چون پول ملی در برابر دلار و سایر ارزها روز به روز بی ارزش تر شده برخی متوهم شده اند که بله بنزین نسبت به سایر کشورها ارزان تر است! در حالیکه هزینه بنزین در ایران با توجه به درآمد خانوارها گران است و هر گرانی باعث ایجاد شوک سنگین در بازار است و همه اجناس را با خود بالا می کشد.
4️⃣ اگرچه دولت ها باتوجه به جمیع شرایط نیاز دارند که قیمت بنزین را هرچند سال یکبار افزایش دهند و در ایران نیز این مسئله انکارناپذیر است. قاچاق روزانه 10 میلیون لیتر یک فاجعه و بی عرضه گی دولتمردان است به همین علت برای جبران کسری بودجه ها و جلوگیری از قاچاق، تنها هنر آنها گران کردن بنزین است.
5️⃣ مردم ایران از سال 90 تحت شدیدترین فشارهای اقتصادی بین المللی قرار گرفته که سوءتدبیر دولت های قبلی و فعلی، معیشت ملت را در تنگنا قرار داده است. افزایش چندبرابری نرخ ارز و همچنین افزایش قیمت بنزین طی دو سه مرحله طی این 10 سال، زندگی مردم را با مشکلات جدی مواجه کرده است. نارضایتی فراگیر عمومی همه اقشار ضعیف، متوسط و دارا، امروز به وضوح قابل مشاهده است و دشمنان سعی کرده اند از طریق همین نارضایتی با فعال کردن برخی گسل ها در ایران آشوب هایی را به راه بیاندازند.
6️⃣ طراحی پروژه «آشوب هوشمند» اگرچه با هوشمندی دستگاه های امنیتی اطلاعاتی بهم خورد اما حالا افزایش قیمت بنزین، آتش زیر خاکستر توده های مردمی را فعال می کند.
7️⃣ امروز اگر بین دو مصلحتِ «جلوگیری از قاچاق سوخت و جبران کسری بودجه» با «امنیت و آرامش جامعه» می خواهیم یک مصلحت را انتخاب کنیم بی تردید «امنیت و آرامش مردم» اهم واجبات است. برخی خیال می کنند نظام سیاسی یک شیء و موجود خارجی است لذا به جای دفاع از مردم و مطالبه حقوق آنان به توجیه افزایش قیمت بنزین می پردازند و مدعی اند تنها راه حل مشکلات اقتصادی کشور از این طرح می گذرد! در حالیکه نظام سیاسی چیزی به جزء اجتماع همین مردم نیست. نظام متشکل از مردم است و چنانچه پشتوانه مردمی و نارضایتی عمومی فراگیر شود اصل و اساس نظام با خطر مواجه خواهد.
8️⃣ در شرایط فعلی توصیه به اجرای صحیح این طرح، افزایش یارانه خانوارهای ضعیف، شفافیت درآمدهای حاصل از افزایش نرخ بنزین، فانتزی برخی از رسانه ها شده و فکر می کنند می توان با این ادبیات جامعه را از شر فتنه ها و آشوب ها حفظ کرد! در حالیکه تنها راه «توقف گرانی بنزین» است. تجربه نشان داده همچنین تصمیماتی همیشه غلط بوده و آینده ناخوشایندی برای اقتصاد داشته است و مسئولین همیشه عقل کل نبوده اند! چنانچه نهادهای دولتی و غیردولتی قصد حل مشکلات اقتصادی مردم را دارند بهترین راه دستور به توقف طرح است و لاغیر. نمایندگان مجلس با طرح سه فوریتی جلوی این اقدام را بگیرند.
#بنزین_3000_تومنی
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقادات استاد #حسن_عباسی به اظهارات اخیر #حسن_روحانی در یزد:
آقای روحانی! چرا کل لیست دریافت کنندگان #دلار_۴۲۰۰ تومانی را منتشر نمیکنید؟ برادر شما و معاون اولتان را گرفتند؟ چون متهم بودند!
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
.
♻️ دم خروس كانالهاي ضدانقلاب با قطعي اينترنت در كشور بيرون زد؛
🔹آقاي جهرمي ادمينها در داخل هستند
از روز گذشته به دليل نقشآفرينی شبكههاي اجتماعی در ايجاد التهاب، امكان دسترسی به آدرسهاي اينترنتی غيرلوكال محدود شد؛ جالب اينكه فعاليت برخي كانالهای ضدانقلاب نيز بعد از محدوديت اينترنت در داخل، متوقف يا محدود شده است.
بهطور مشخص كانالهاي كلمه، فاكس نيوز و امتداد از حدود ساعت ۲۱ ديشب تا اين لحظه بهروز نشدهاند. فعاليت كانال مملكته نيز از ساعت ۲۱ ديشب تا ۳ بامداد امروز متوقف بود. كانالهاي سحام نيوز، راسوياب، آژانس ايران خبر و جهان باستان نيز كه رويكرد كاملاً ضدنظامدارند از حوالي ظهر امروز تا نزديك ساعت ۲۰ بهروز نشدند و از روز گذشته تا ظهر امروز كمتر از ۴ مطلب منتشر كردهاند.
اين موضوع يعني ادمين اين كانالها در داخل كشور هستند. لازم است وزارت ارتباطات و دستگاه امنيتي دولت با توجه به دسترسي به زيرساخت فوراً پاسخگو باشند و نهادهای نظارتی به این مساله رسیدگی کنند.
🔺 کانال حمید رسایی
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
بنزین کد بود. بسطامی.mp3
3.85M
💥 خیلی مهم!
☢ چرا دولت یک شبه و بدون پیوست اطلاعاتی بنزین رو گران کرد؟
⭕️ دولت روحانی به خاطر دستگیرشدگان اخیر و اعترافات اون ها تحت فشار شدیدی قرار داره
و هر لحظه ممکنه کشور رو به مرز فروپاشی ببره...
#روحانی
#گرانی_بنزین
#فتنه_بنزین_روحانی
http://eitaa.com/joinchat/1425211392Cba0827d656
🇮🇷 انصار ☝️☝️
2.74M
🚨 تبیین اسباب و ابعاد فتنه آبان ماه
سهمیه بندی بنزین
علت حمایت رهبری از طرح دولت
توطئه مشترک علیه جبهه ضدآمریکایی
آشوب به زودی در روسیه و سوریه
تبارشناسی اغتشاشگران
#نشر_حداکثری
"احمدقدیری"
http://eitaa.com/joinchat/1425211392Cba0827d656
🇮🇷 انصار ☝️☝️
صبا/ کليپ سياسي قطب نما۱۱۰ با عنوان"بنزين رمز تخريب" براي پخش در مساجد، حسينيه ها، شبکه هاي تلويزيوني استاني و کانال ها منتشر شد
https://basirat.ir/fa/news/318463
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
✅پنج هدف آمریکا در منطقه
1⃣.تامین امنیت رژیم صهیونیستی
2⃣تسلط بر بیضی انرژی و شریانهای انرژی
3⃣جلوگیری از نفوذ انقلاب اسلامی
4⃣ترویج لیبرالیسم در منطقه
5⃣کسب هژمون منطقه ای خود که قبلا از دست داده بودند.
☑️علیرغم اینکه ۶ تریلیون دلار در منطقه هزینه کردند و ۱۷ تریلیون دلار کسر بودجه دارند،هیچکدام از اهداف فوق را نتوانستندبه نتیجه برسانند.
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 شماره: 71
🔸 #صدای انقلاب شماره: 71
🔹حسن عباسی در گفتگوباصدای انقلاب: جهرمی فقط مصرف کننده اینترنت است نه مدیر آن!
مدیریت اینترنت در ایران باید به عهده چه کسی باشد؟
آیا وزارت ارتباطات صلاحیت مدیریت اینترنت در ایران را دارد؟
🔺صحبت های جنجالی حسن عباسی در خصوص خارج کردن اینترنت از مدیریت آذری جهرمی!
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🔰 اسلام معتقد به تولید ثروت و بالارفتن سطح رفاه در جامعه است
👈 نوع نگاه نظام اسلامی به ثروت، با نوع نگاه نظامهای سرمایهداری متفاوت است
🔻 رهبر انقلاب، امشب در دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی:
🔹️ من از بُن دندان به این حرکت معتقدم که علاج و کلید حل مشکلات کشور عبارت است از «ترویج تولید داخلی».
🔹️ آن کسانی که در مورد تولید یا رونق اقتصادی کشور به جای دیگری چشم میدوزند، [بدانند] راه این است.
🔹️ در نظام اسلامی، اقتصاد نقش بسیار مهمی دارد. اینکه بعضی تصور کنند در نظام اسلامی به مقولهی تولید ثروت و گسترش رفاه عمومی و تولید بنگاههای ثروتساز بیاعتنایی شده، درست نیست.
🔹️ البته نوع نگاه نظام اسلامی به ثروت با نوع نگاه حکومتها و سیستمهای مادی -چه نظام سرمایهداری و لیبرالی، و چه نظام مارکسیستی و سوسیالیستی- تفاوت دارد. در اسلام مساوات به معنای سوسیالیستیاش معنی ندارد اما برخورداری عمومی بله. آنهایی که شعار مساوات میدادند، مطلقاً در حکومتشان مساوات وجود نداشت و قابل تحقق هم نبود.
🔺️ اسلام معتقد به تولید ثروت ملی و بالارفتن سطح رفاه جامعه است؛ عدهای بیشتر دارند اما [توزیع] منابع عمومی باید عادلانه باشد. طبعاً در نظام اسلامی، آن شکاف طبقاتی نیست. ۹۸/۸/۲۸
💻 @Khamenei_ir