یادداشت/
🔵 تراز منفی صندوق توسعه ملی
🔷حسینی عضو ناظر کمیسیون اقتصادی مجلس در هیئت امنای صندوق توسعه ملی، بعد از بررسی عملکرد این صندوق، بیان کرد: «میزان برداشت از صندوق توسعه ملی توسط دولت بیش از ورودی ناشی از صادرات به صندوق است.» در بررسی وضعیت گذشته و حال صندوق توسعه ملی، توجه به چند نکته حائز اهمیت است.
🔷نکات تحلیلی:
1⃣ صندوق توسعه ملی در راستای تعدیل فشارهای ناشی از نوسان قیمت نفت بر اقتصاد ملی، با هدف تبدیل بخشی از عواید ناشی از فروش نفت و گاز و میعانات گازی و فراوردههای نفتی به ثروتهای ماندگار، مولد و سرمایههای زاینده اقتصادی و نیز حفظ سهم نسلهای آینده از منابع نفت و گاز و فراوردههای نفتی تأسیس گردید.
2⃣ بر اساس قانون پنجساله چهارم توسعه مقرر شد بهمنظور سرمایهگذاری و تأمین بخشی از اعتبارات موردنیاز طرحهای تولیدی و کارآفرینی بخش غیردولتی که توجیه فنی و اقتصادی آنها به تأیید وزارتخانههای تخصصی ذیربط رسیده باشد، تا ۵۰ درصد از این حساب از طریق شبکه بانکی داخلی و بانکهای ایرانی خارج از کشور، بهصورت تسهیلات و با تضمین کافی، تخصیص یابد.
3⃣ با نگاهی به فلسفه وجودی صندوق توسعه ملی در آن برهه زمانی، پی میبریم که طراحی آن بسیار بهجا و منطقی بوده است؛ اما در رعایت قانون برداشت از حساب ذخیره ارزی، سه دولت گذشته ضعیف عمل کردند و عملکرد این صندوق نشان میدهد که سیاستگذاری برای آن تا حدودی از مسیر خود خارج شده است. یکی از اهداف این صندوق این بود که از منابع آن در عرصههای جاری هزینه نشود و از سهم صندوق، بخش خصوصی تقویت گردد تا بتواند پشتوانه تولید کشور باشد.
4⃣ از آنجا که رقم برداشت از صندوق بهطورکلی سری طبقهبندی شده است؛ موضعگیری درباره میزان موجودی صندوق در فرآیند چند سال با حاشیههای فراوانی همراه بوده است؛ اما جمع کل بدهی (فقط تسهیلات) دولت به صندوق توسعه ملی به 7 میلیارد و 866 میلیون دلار میرسد. البته بهغیراز تسهیلات، مبالغ درشتی برای زلزله کرمانشاه، سیل و کرونا برداشت شده است.
🔷نکته راهبردی: عملکرد صحیح، دقت و مراقبت در منابع ارزی صندوق در فرآیند چند سال گذشته، امروزه میتوانست بسیاری از گشایشهای اقتصادی را در پی داشته باشد. روسیه هم در دوران نخستوزیری پوتین در اقدام مشابهی صندوق ذخیره ارزی را در سال 2008 تأسیس کرد که بعدها «الکسی کودرین»، وزیر مالی سابق این کشور درباره این تصمیم راهبردی گفت: «تصمیم رئیسجمهور برای تشکیل صندوق ذخیره ارزی روسیه، اقتصاد این کشور را نجات داده است و این صندوق نقش مهمی در بحران اقتصادی ۲۰۰۸- ۲۰۰۹ ایفا کرد.
👤نویسنده:علی قاسمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چرا گرانی و تورم فقط در ایرانه و در اروپا و آمریکا نیست!؟
از زبان دکتر بخشی، اقتصاد دان وعضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان بشنوید!
_
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یکی از مهمترین برنامه های دشمن در جنگ نرم چیست؟
#بنیاد_خانواده
🌐 Maherbasij.ir
-------------------------------
🆔 @MaherBasij_ir
🔹روحانی:
دولت من هیچ وقت از بانک مرکزی استقراض نکرده، مانند #دولت_قبل ۵۰ هزار میلیارد از بانک مرکزی نگرفتیم...
🔻اما طبق نمودار فوق که از دادههای آماری بانک مرکزی استخراج شده، دولت وی ۵ برابر نسبت به دولت قبل از بانک مرکزی بیشتر استقراض کرده....
🔻این اطلاعات اشتباه را چه کسی به وی میدهد؟!
🌐 Maherbasij.ir
-------------------------------
🆔 @MaherBasij_ir
16.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید| ماجرا تقطیع و برداشتهای متفاوت از یک کلیپ
♨️| توضیحات #حجت_الاسلام_راجی پیرامون حواشی کلیپ #اختلاس در دوران امیرالمومنین علیهالسلام
#سعداء
🆔 @soada_ir
🌤 گاهِ عصر 🌤
«حزباللّهی» باشیم یا «هیئتی»؟
⬅️ کبری:
در زبان قوی و زیبای فارسی، بخش نخست یک ترکیب وصفی را «موصوف» و دومین بخش را «صفت» میگوییم.
در یک ترکیب وصفی، همواره اصالت با «موصوف» است و در این میان، «صفت» صرفا ارزشی تبعی و طفیلی را داراست. به بیان فلسفی، موصوف «جوهر» است و صفت «عَرَض».
⬅️ صغری:
یک وقت استاد بنده ظریفانه به نکته ای حکمتآمیز اشاره کردند که تا آن لحظه هیچگاه به ذهنم خطور نکرده بود و حسابی به جانم نشست.
ایشان میگفتند: بین دوستیهای بچهحزباللّهیها با دوستیهای بچههیئتیها تفاوتی وجود دارد. دوستیها و رفاقتهای بچههیئتیها نوعا «قلبی» است، اما دوستیها و رفاقتهای بچهحزباللّهیها عمیقتر است و «عقلی» است.
⬅️ نتیجه:
بنابر انسانشناسی استراتژیک، تنها عامل حیاتی و هویتی یک انسان «عقل» (=گوهر وجودی) اوست، نه فکر و نه قلب و نه حس و نه عضو.
انسان هم نیازهای «عقلی» دارد و هم نیازهای «قلبی». بنابرین، هم باید «حزباللّهی» بود و هم «هیئتی». اما معما این است که کدام را به عنوان جوهر و کدام را به عنوان عرض برگزینیم.
بنابر کبری و صغرایی که تقدیم شد، پاسخ معمای یادشده آنچنان پیچیده نیست.
🌻 مجدّانه بکوشیم که یک «حزباللّهیِ هیئتی» باشیم!
کانال ابرشاگرد
💐💐💐💐💐
#کانال_رصد
@salehinrasad
13.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 تصویری/
💢وضعیّت جبهه انقلاب اسلامی و جبهه استکبار با رویکرد امید آفرینی
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
کانال معیار
💐💐💐💐💐
#کانال_رصد
@salehinrasad
امیدآفرینی.pdf
395.6K
🌀نسخه pdf
🛑 یادداشت اختصاصی
✍️ فرصت ها و چالش های جبهه انقلاب اسلامی با رویکرد امید آفرینی و ارائه راهکارها
❇️به قلم: عبدالهی فر-کارشناس مسایل سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
Sedayeenghelab 164 - صدای انقلاب - رابطه ی امارات و اسرائیل، جوانی.mp3
3.84M
📢 صوتی/
💠 چرایی و چگونگی رابطه علنی امارات و اسرائیل در گفتگو با:
🎙 سردار یدالله جوانی؛ معاون سیاسی سپاه
#نشستهای بصیرتی
@salehinrasad
👇شکست راهبردی و تاریخی کاخ سفید رقم خورد
❎تنهایی آمریکا
✅/ دکتر یدالله جوانی
رأی نیاوردن قطعنامه آمریکا در شورای امنیت برای تمدید تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران، آثار و پیامدهای کوتاهمدت و بلندمدتی دارد. آنچه در شورای امنیت رخ داده، در تاریخ 75 ساله این شورا و سازمان ملل بیسابقه است. آمریکاییها در چند ماه گذشته، با صرف هزینههای زیاد و انجام سفرها و دورهگردیها برای اعمال فشار به دیگران به منظور همراه شدن با قطعنامه ضد ایرانی خود، تلاش کردند جایگاه برتر خود در نظام بینالملل و شورای امنیت را اثبات کنند؛ اما پدیدآیی یک شکست سنگین و راهبردی در شورای امنیت برای اولین بار با این کیفیت برای آمریکا، نشان داد که جهان چگونه در حال تغییر بوده و موقعیت ایالات متحده نسبت به گذشته تا چه اندازه متفاوت شده است. از پانزده کشور عضو شورای امنیت، فقط یک کشور کوچک به قطعنامه آمریکا رأی مثبت داده و یازده کشور رأی ممتنع و کشورهای چین و روسیه هم رأی مخالف دادهاند. تأمل در ترکیب آرا، نشان میدهد آمریکا تا چه اندازه در جهان منزوی شده است. در این میان، مهم بیاعتبار شدن هیاهوها و جنجالهای آمریکا در نزد افکار عمومی و دولتهای دیگر است. آمریکاییها برای به تصویب رساندن قطعنامه ضد ایرانی با هدف تمدید نامحدود تحریمهای تسلیحاتی، مدعی بودند از این طریق به دنبال صلح و امنیت جهانی هستند! این سیاست نخنمای آمریکاییها در دهههای گذشته، که همواره قلدریها و زورگوییهای خودشان را به بهانه تأمین صلح و امنیت جهانی به دیگران تحمیل میکردند، اکنون کارآیی خود را از دست داده است. اگر بخواهیم ابعاد و عمق شکست راهبردی و بیسابقه آمریکا در شورای امنیت را آنگونه که رقم خورده بسنجیم، تأمل در بیانیه «پمپئو» وزیر خارجه آمریکا که بعد از رد قطعنامه صادر شد، کفایت میکند که در این بیانیه وزیر خارجه آمریکا، شکست آمریکا را شکست شورای امنیت قلمداد کرده است! به عبارت دقیقتر میتوان گفت، با توجه به روند تحولات جهانی، آمریکا دیگر قادر نیست از شورای امنیت همچون گذشته استفاده ابزاری بکند. این مفهوم راهبردی در تحولات جهانی را میتوان در بخشی از بیانیه چین ملاحظه کرد که یکجانبهگرایی از هیچ حمایتی برخوردار نیست و زورگویی شکست میخورد. نکته مهم در این میان و بعد از شکست آمریکا در تصویب قطعنامه ضد ایرانی، تهدید نماینده آمریکا به استفاده از مکانیسم ماشه تحریمهای بینالمللی علیه ایران است. «کلی کرانت» نماینده آمریکا در این باره گفت: «در روزهای آتی مکانیسم بازگشت خودکار تحریمها برای احیای تحریمها علیه ایران را پی خواهیم گرفت.» پیشبینی میشود در صورتی که آمریکاییها بخواهند از مکانیسم ماشه استفاده کنند، با توجه به وضع موجود و فضای حاکم بر شورای امنیت، شکست بزرگتری برای آمریکاییها رقم بخورد. این مطلب را از واکنش چینیها میتوان حدس زد. که «آمریکا که دیگر جزء طرفهای مشارکتکننده در برجام نیست، از هیچ حقی برای درخواست از شورای امنیت جهت فعال کردن مکانیسم ماشه برخوردار نیست.» با اطمینان میتوان گفت، آنچه در شورای امنیت برای آمریکا رقم خورد، خود یکی از نشانههای افول قدرت آمریکاست.
🇮🇷کانال رصد
http://eitta.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad
🔸سامانه گزارشگران فساد رونمایی شد
🔹سامانه گزارشگران فساد امروز با حضور حجتالاسلام صدیقی رییس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر و حجت الاسلام درویشیان رییس سازمان بازرسی کل کشور رونمایی شد.
🔹این سامانه به آدرس gozaresh.bazresi.ir در دسترس است و گزارشگران و افشاکنندگان فساد میتوانند با مراجعه به سامانه گزارش های خودرا بارگزاری کنند.
نسخه مطالعه وب-شماره250.pdf
2.45M
خط حزب ا....
عقلانیت ، حماسه ، شور
🔴چرایی و هدف تلاش آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران
✳️ نتیجه تلاش یک ساله آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران
🔺همراه کردن یک کشور آنهم کوچک و جزیرهای در دریای کارائیب
🔺۱۱رای ممتنع حتی از تروئیکای اروپا
🔺۲ رای مخالف چین وروسیه
"یعنی شکست "
⚛اما هدف تلاش برای تمدید تحریم
✅تحریم و محدودیت دائمی ایران
✅ تلاش تمدید تحریم جهت بهره برداری انتخاباتی به علت از دست رفتن تمام برگه های انتخاباتی ترامپ
✅ جبران شکست در راهبرد فشار حداکثری به ایران بمنظورکشاندن ایران پای میز مذاکره
✅ لغوامکان خرید سلاح مورد نیاز ایران از کشورها
✅لغوامکان فروش و ارسال سلاح ایرانی به کشورهای دیگر
✅جلوگیری ازجلوه اعتباری ایران درجهان براثرمقاومت مردم
✅جلوگیری ازشکست تحریم های یک جانبه آمریکا
✅لغوکسب امتیاز مهم ایران بر اثر مقاومت مردم وتدابیر رهبرمعظم انقلاب
♈ پیش بینی: شکست تلاش آمریکا برای استفاده ازمکانیسم ماشه بعلت خروج از برجام وعدم همراهی سایر کشورها در بی اعتبارکردن قطعنامه شورای امنیت
✍ غلامرضایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 ایران چقدر از دنیا طلبکار است؟
🔹 ایران بیش از 100 میلیارد دلار از دنیا طلبکار است که در بانکهای خارجی خاک میخورد!
#اقتصادی #بین_الملل
🔻بزرگترین اقتصادهای دنیا در آینده کدام کشورها هستند؟
▫️ @stnews_ir
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
📈 مرکز آمار اتحادیه اروپا: ۴۲ درصد از نوزادان اروپایی حاصل روابط خارج از ازدواجند!
🌐 http://tn.ai/2314739
#آمار_زنازادگی
#موج_حرام_زادگی
#چشم_و_دل_سیرهای_هرزه
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @Halalzadeha
⁉️مکانیسم ماشه چیست و پاسخ مناسب ایران به آن کدام است؟
🔹آمریکا رسماً اعلام کرد که از شورای امنیت سازمان ملل خواسته است تا مکانیسم ماشه را علیه ایران فعال کند.
🔹بر اساس بندهای ۳۶ و ۳۷ برجام، اگر یکی از طرفین اجرای برجام مدعی باشد و شکایت کند که طرف دیگر برخی یا تمام تعهدات خود را انجام نداده، ابتدا این موضوع در کمیسیون مشترک مورد بررسی قرار خواهد گرفت. این کمیسیون ۱۵ روز برای این موضوع فرصت دارد.
🔹اگر طرف شکایت کننده، قانع نشد موضوع به وزرای خارجه کشورهای طرف برجام ارجاع داده می شود و این مجموعه نیز ۱۵ روز وقت خواهد داشت که مساله را فیصله دهد و طرف شکایت کننده راضی شود.
🔹در غیر اینصورت بازهم کمیسیون مشترک ۵ روز فرصت رسیدگی خواهد داشت.
🔹اگر در این فرآیند ۳۵ روزه طرف شکایت کننده راضی نشد و طرفین به توافق نرسیدند، مساله به شورای امنیت ارجاع داده می شود.
🔹این شورا ۳۰ روز در این زمینه فرصت دارد و در این فرصت قطعنامه «ادامه تعلیق تحریمهای ایران» رای گیری میشود.
🔹متاسفانه این ترتیبات عجیب و غریب به نحوی چیده شده که یک کشور، میتواند با وتوی این قطعنامه تحریمهای ایران را برگرداند!
🔹هرچند با توجه به اینکه هم اکنون نیز آمریکا و اروپا تمام تحریمهایشان را علیه ایران اعمال میکنند، اینکه اگر این اتفاق بیفتد در میدان عمل اتفاق خیلی چشمگیری رخ میدهد یا خیر؟ مساله جداگانهای است که در تحلیلهای دیگر به آن اشاره خواهد شد.
🔹با این حال در حال حاضر حقوقدانان و کشورهای عضو برجام تاکید دارند که آمریکا به دلیل اینکه سال ۲۰۱۸ از برجام خارج شده و عضوی از آن نیست نمیتواند از مکانیسم مندرج در آن استفاده کند؛ چین و روسیه و اروپا موضع خود را در این زمینه اعلام کردهاند.
🔹اما کارشناسان معتقدند غیر از این مانع حقوقی بر سر راه آمریکا ایران باید مانع عملی و انگیزشی مهمی نیز در راه او بچیند و به این اقدام امریکا واکنش جدی و سختی نشان دهد.
🔹 ایران اعلام کرده است که در صورت پیگیری و اعمال مکانیسم ماشه از حق خود در بندهای ۳۶ و ۳۷ استفاده و تمام نظارتهای پروتکلی و فراپروتکلی را برخواهد چید.
🔹تجربه نشان داده است که هیچ راهی غیر از مقاومت فعال و اقدام متقابل موثر و قدرتمند در مقابل آمریکا بازدارندگی ایجاد نمیکند.
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
⭕️ متن کامل بیانیه مشترک تروئیکای اروپا در مخالفت با مکانیسم ماشه
🔹روز ۲۰ آگوست، آمریکا با ارسال نامهای به شورای امنیت خواستار آغاز روند بازگشت خودکار [تحریمها] شده که به طرفهای برجام اجازه میدهد خواستار بازاعمال تحریمهای چندجانبهای علیه ایران شوند که ذیل مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ علیه ایران رفع شده است.
🔹فرانسه، آلمان و پادشاهی متحده یادآور میشوند که آمریکا بعد از خروج خود از توافق هستهای در تاریخ ۸ مه ۲۰۱۸، به مشارکت خود در برجام خاتمه داده است.
🔹موضع ما درباره کارآمدی اطلاعیه آمریکا ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ به صراحت به رئیس شورا و تمامی اعضای شورای امنیت ابراز شده است.
🔹بنابراین، ما نمیتوانیم از این اقدام که با تلاشهای فعلی ما برای حمایت از برجام سازگاری ندارد حمایت کنیم.
🔹فرانسه، آلمان و پادشاهی متحده به حراست از فرایندها و نهادهایی که شالودههای چندجانبهگرایی را تشکیل میدهند متعهدند.
🔹ما کماکان بر اساس هدف حفظ مرجعیت و تمامیت شورای امنیت سازمان ملل عمل میکنیم.
🔹ما از تمامی اعضای شورای امنیت میخواهیم از انجام اقداماتی که تنها اختلافات در شورای امنیت را تعمیق میکنند یا بر کار آن اثرات مضر دارند خودداری کنند.
🔹ما علیرغم چالشهای قابلتوجه ایجادشده در اثر خروج آمریکا از برجام به این توافق پایبند میمانیم.
🔹معتقدیم به مسئله فعلی عدم پایبندی ایران به تعهداتش در برجام باید از طریق گفتوگو میان طرفهای برجام به روشهای مختلف از جمله از طریق "کمیسیون مشترک برجام" و استفاده از "ساز و کار حل و فصل اختلافات" در برجام رسیدگی کرد.
🔹ما از ایران میخواهیم به منظور حفظ توافق تمامی اقدامات ناسازگار با تعهدات هستهای خودش را به عقب برگردانده و بدون تأخیر به پایبندی کامل توافق برگردد.
🔹همانطور که تا به حال در مقاطع مختلف از جمله در بیانیه مورخه ۱۹ ژوئن اعلام کردهایم ما به ویژه با توجه به اقدامات ثباتزدای ایران که بیوقفه ادامه دارند از تبعات انقضای تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران نگرانیهای جدی داریم.
🔹تروئیکای اروپا مصمم به یافتن پاسخهای مناسب برای این چالشها است و به همکاری با تمامی اعضای شورای امنیت و طرفهای ذینفع برای حرکت در مسیر رو به جلو در جهت حفظ فضای دیپلماسی بیشتر ادامه میدهد.
🔹تلاشهای ما در جهت حفظ مرجعیت و تمامیت شورای امنیت سازمان ملل و پیشبرد امنیت و ثبات منطقه خواهد بود./ فارس
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
💢 چرایی و چگونگی جنگ شناختی
💠 جنگ شناختی (Cognitive warfare) به معنای هدف قرار دادن قوه شناخت عموم مردم و نخبگان جامعه با هدف تغییر هنجارها، ارزشها، باورها، نگرشها و رفتارها از طریق #مدیریت_ادراک و برداشت است.
💠 این نوع جنگ شکل تکامل یافتهتر، پیشرفتهتر، عمیقتر و وسیعتر #جنگ_روانی است که مبتنی بر جامعه شبکهای (با زیرساخت رسانههای نوین) بوده و تمرکز بسیار زیادی بر مدیریت ادراک و برداشت دارد.
💠 دلهرهآمیزترین قسمت این جنگ، تلفات انسانی آن است. در جنگ سخت وقتی یک نفر مجروح یا کشته میشود، یک نفر از جبهه خودی کم خواهد شد، در جنگ شناختی با بدبین شدن یک نفر نسبت به اعتقادات و تفکر خود علاوه بر اینکه یک نفر از گروه خودی کم شده، یک نفر هم به گروه دشمن افزوده میشود.
💠 هدف اصلی در هر جنگی شکست و از میدان بهدرکردن رقیب است، اما هدف در جنگ شناختی تخمیل و #تبدیل_اراده است و شیوههای متفاوتتری نسبت به همه جنگها دارد؛ شیوههایی که در نوع خود نشان از پیچیدگی این نوع جنگ دارد.
💠 از جمله شیوههای پرتکرار این عرصه میتوان به اعتمادزدایی، اعتبارزدایی، مشروعیت زدایی، قداست زدایی، ناامیدسازی و ناکارآمدنمایی اشاره کرد که در آن تلاش میشود شیوه تفکر افراد یک کشور دچار اختلال شود تا دچار #اشتباه_محاسباتی شوند
💠 درواقع مردم جامعه که اصلیترین #سرمایه_اجتماعی یک کشور هستند را بهراحتی نسبت به جامعه و کشور بدبین میکنند و امید به آینده را در آنها از بین میبرند و مردم نسبت به اعتقادات به چشم خرافات نگاه میکنند و حالت #رویگردانی_اجتماعی به آنها دست میدهد.
🇮🇷کانال رصد
http://eitta.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad
🔺سه) اقتصاد (1)
🔹اقتصاد یک نقطهی کلیدیِ تعیینکننده است. اقتصاد قوی، نقطهی قوّت و عامل مهمّ سلطهناپذیری و نفوذناپذیری کشور است و اقتصاد ضعیف، نقطهی ضعف و زمینهساز نفوذ و سلطه و دخالت دشمنان است. فقر و غنا در مادّیّات و معنویّات بشر، اثر میگذارد. اقتصاد البتّه هدف جامعهی اسلامی نیست، امّا وسیلهای است که بدون آن نمیتوان به هدفها رسید. تأکید بر تقویت اقتصاد مستقلّ کشور که مبتنی بر تولید انبوه و باکیفیّت، و توزیع عدالتمحور، و مصرف بهاندازه و بیاسراف، و مناسبات مدیریّتی خردمندانه است و در سالهای اخیر از سوی اینجانب بارها تکرار و بر آن تأکید شده، بهخاطر همین تأثیر شگرفی است که اقتصاد میتواند بر زندگی امروز و فردای جامعه بگذارد. «بيانيه گام دوم»
#كلام_رهبري
🍀رمز و راز ماندگاری و جاودانگی اسلام و انقلاب
🌺یادداشت سیاسی روزنامه جوان مورخ پنجشنبه ۳۰ مردادماه ۹۹ بهقلم سید عبداله متولیان
هر دری بسته شود جز در پر فیض حسین. محرم ماه پیروزی خون بر شمشیر از راه رسید، ماهی که یادآور حماسه آفرینی جبهه حق در برابر جبهه باطل است. بی بصیرتی و سربرآوردن جبهه باطل از درون حکومت اسلام و از بین مسلمانان از مهمترین عبرتهای درسآموز حماسه عاشورا برای همه اعصار تاریخی و برای همه مسلمانان است. بسیار درسآموز است که در کمتر ۴۰ سال بعد از رحلت پیامبر گرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم، امت اسلامی به چنان بی بصیرتی و حماقتی گرفتار شود که به سب و دشنام امیرالمؤمنین علی علیهالسلام افتخار کرده و در کربلا با برپایی حمام خون و کشتار وحشیانه و ددمنشانه آل طه، ابدان مطهر شهدا را پایمال سم ستوران کرده و حتی به طفل ۶ ماهه او هم رحم نکنند و فرزندان و خانواده حضرت سیدالشهدا را با چنان وضعی به اسارت برند که حضرت سیدالساجدین زینالعابدین علیبنالحسین علیهالسلام سختی عاشورا را در برابر مصائب اسارت شام فراموش کند، و این تمام کار نیست بلکه طی قرون متمادی در همان مسیر ددمنشانه قدم برداشته و تا توانسته اند عرصه را بر عاشقان سیدالشهدا تنگ کرده اند.....
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر:
👇👇👇
🆔 @motevallian
🌺آدرس اینترنتی مقاله:👇
http://www.Javann.ir/004GJ9
4_5922450276991631716.m4a
4.49M
ورود کاروان امام حسین به کربلا
🌹عزاداران سيدالشهداء عليه السلام
اين روضه 👆👆👆👆
بسيار ارام و سوزناك است
بعيد است كسي شرح حال حرم مولا را در كربلا بشنود و اشكش جاري نشود.
اگر امكان داشت هر روز گوش كنيد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔵به چلچراغ انقلاب بپیوندید:
@ch_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قدیمی ترین صدای ضبط شده از نوحه خوانی و تصاویر مراسم عزاداری در زمان قاجار
#ما_ملت_امام_حسینیم
♻️ کانال خبری خبرچی 🚨
http://eitaa.com/joinchat/2157117470C4d7200778f
🔴حسینی هستیم یا یزیدی؟
🔰گفت: سرت رو بنداز پایین زندگیتو بکن.به هیچ چیز فکر نکن، ما بی طرفیم، کار به کسی نداریم...
✅گفتم: زیارت عاشورا را خوانده ای؟
🔴دو دسته جمله دارد: یا سلام یا لعن!
♻️جامعه هم دو دسته دارد...
مورد سلام اهل بیت علیه السلام و مورد لعنشان...
💥عاقبت هم دو دسته میشوند، بهشت و جهنم،حد وسط ندارد.
🌀گفت: حتی بی طرف ها؟؟؟؟!
✅گفتم: در زیارت عاشورا جوابت هست...
"و شایعت و بایعت و تابعت علی قتله"
🌹امام صادق(علیه السلام) آن بی طرف ها را هم لعن کرده...
💠هر که در لشکر حسین(علیه السلام) نباشد،
خواه در محفل شراب باشد یا نماز...
یزیدی است...
🌀گفت: زمانه عوض شده،فرق کرده...
✅گفتم: باز زیارت عاشورا جوابت را داده،
(و اخر تابع له علی ذلک)
تا اخرالزمان هر کسی مثل این ها باشد لعن شده..
قرار نیست که فامیلیش یزیدی باشد!!
🌀گفت: با این حساب کل یوم عاشورا یعنی چه؟
✅گفتم: یعنی حسین زمان و شمر امروزت را بشناس...
عاشورا تمام تاریخ را دو دسته کرده است،یا حسینی یا یزیدی!
🌀گفت: حسین زمان که در غیبت است؟
✅گفتم: اگر میخواهیم کوفی نباشیم باید بدانیم تا حسین نیامده، "مسلم "ولی امر است.
🔴ببین چقدر گوش به فرمان ولی فقیه هستی...
⚡️اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا...
اللهم عجل لولیک الفرج
🔰 توصیهی رهبر انقلاب به دولت: با مردم، مستقیم حرف بزنید
🔻 رهبر انقلاب، امروز: هفته دولت مناسبتی است برای یادآوری و مرور خدمات یکساله اعضای دولت؛ جمع بندی عملکردها و نقد نقاط ضعف و نقاط قوت.
هم دستاوردها را بگویید، هم تنگناها را بگویید، هم آنچه را که توانستید انجام بدهید را بگویید، هم آنچه را که باید انجام میدادید و انجام نشده را بگویید.
با مردم مستقیم حرف بزنید تا آنجایی که ممکن است؛ این روزها محدودیت هست لکن از طریق تلویزیون و با تماسهای رو در رو با مردم برای آنها توضیح بدهید. ۹۹/۶/۲
#بسته_خبری
💻 @Khamenei_ir