پاورپوینت حوادث اخیر.pptx
2.65M
#به_پیشنهاد_اساتید
⭕️ علل حمایت رهبری از طرح سهمیه بندی بنزین
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
#نشر پیام صدقه جاریه است
http://eitaa.com/joinchat/34144256Cf29abc3856
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
فلسفه تشکیل بسیج.pptx
676.4K
مخاطبان عزیز مجددا بارگزاری شد https://eitaa.com/p_abbasyan
🔰 چه زمانی تحریمکنندگان دست از تحریم ما بر میدارند؟
🔻 رهبر انقلاب، سهشنبه شب در دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی:
🔹️ در داخل کشور، ظرفیتها خیلی بالا است. همهی حرف در جلسهی امشب این است که ظرفیتها فراوان و بینهایت است؛ از بخشی از این ظرفیتها استفاده شده و از بخشی هم استفاده نشده؛ اگر بتوانیم در این تحریمها از همهی این ظرفیتها استفاده کنیم، این تهدید تبدیل به #فرصت خواهد شد.
🔹️ اگر بتوانیم با تکیه بر توان داخلی، #تحریم را بیاثر کنیم، آن عاملِ تحریمکننده هم از تحریم دست برمیدارد؛ چون آنها هم [از تحریم] متضرر میشوند.
🔹️ الان اروپاییها هم متضررند، منتها روابط درهمتنیده اجازه نمیدهد تحریم نکنند. بعضی منتظرند که راه آن طرف باز شود، باز سرِ ماشین را کج کنند به آن سمت. این غلط است.
🔺️ ما باید سیاستهای تکیه به داخل را آنچنان محکم کنیم که اگر تحریمها هم برداشته شد، به آن حرکت تکیهی به داخل ضربه زده نشود. ۹۸/۸/۲۸
💻 @Khamenei_ir
🔰 کارشناسان میگویند ۲۰ سال فرصت داریم از ظرفیت جوان کشور استفاده کنیم
🔻 رهبر انقلاب، سهشنبه شب در دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی:
🔹️ یکی از ظرفیتها «جمعیت جوان کشور» است. به قول جمعیتشناسان، این پنجرهی جمعیتی است.
🔹️ کارشناسان میگویند ما ۲۰ سال دیگر فرصت داریم از این ظرفیت استفاده کنیم. اگر در این ۲۰ سال توانستیم که پایهی خود را محکم کنیم، بُرد کردیم اما اگر کشور وارد سالمندی شود، دیگر کاری نمیتوانیم بکنیم.
🔹️ در این ۲۰ سال چه کار کنیم؟ اول اینکه نگذاریم #جمعیت_جوان کاهش پیدا کند؛ دوم، ایجاد ثروت پایدار برای کشور.
🔺️ اینکه بر #فرزندآوری اصرار میکنم، دلیلش این است که اگر این بیتوجهی که در برههای طولانی به مسئلهی جمعیت شد ادامه پیدا کند، ما ۲۰ سال آینده وارد یک مسیری خواهیم شد که دیگر کار بسیار مشکل خواهد شد. ۹۸/۸/۲۸
💻 @Khamenei_ir
🔰 صندوق توسعه ملی کمخاصیت و کماثر شده است
👈 همه دولتها التماس میکنند که از این صندوق برداریم...
🔻 رهبر انقلاب، امشب در دیدار جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی:
🔹️ صندوق توسعهی ملی برای این به وجود آمد که هر سال پول #نفت را از مصرف خارج کنیم. اگر به همان ترتیب قانونی پیش میرفتیم، امسال باید ۳۵ درصد درآمد فروش نفت به این صندوق واریز میشد.
🔹️ البته این [صندوق] دست دولت است، منتها همهی دولتها اصرار و التماس میکنند و به بنده مراجعه میکنند که اجازه بدهید از این صندوق برداریم؛ چون [برداشت دولت از صندوق] قانونی نیست.
🔺️ متأسفانه #صندوق_توسعه_ملی کمخاصیت و کماثر شده. بنده هم گفتم اگر شخص رئیسجمهور به من بنویسد که این [درخواست]، ضروری و اضطراری است قبول میکنم؛ منتها اجازهی برداشت در این شکل غیرقانونی را حقیر باید متحمل بشوم. ۹۸/۸/۲۸
💻 @Khamenei_ir
🔍 #تبیین_و_تحلیل | تحلیلی درباره مسئله «تولید ملی» براساس رهنمودهای اقتصادی بیانیه #گام_دوم_انقلاب؛
❔ کدام مشکلاتِ ساختاری مانع «رونق تولید ملی» شده است؟
🔹️ اگر جنگ اقتصادی را میدان اصلی مبارزه با دشمن و تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی را نیز راهکار پیروزی در این جنگ بدانیم، باید «رونق تولید ملی» را مسئله و اولویت اصلیِ پیشرفت اقتصاد ایران و راهحل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم محسوب کنیم. مسئلهای که عملیاتی شدن آن مستلزم رفع موانع و عیوب است.
🔹️ رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی تأکیدی دوباره بر مسئلهی رونق تولید ملی داشتند: «بنده معتقدم که علاج مشکلات کشور، کلید حلّ معضلات کشور عبارت است از ترویج تولید داخلی در بخشهای مختلف.» ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
🔸️ به همین مناسبت پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در یادداشت تحلیلی زیر مهمترین عیوب و آسیبهای ساختاریِ مانع رونق تولید ملی در اقتصاد ایران و راه بُرونرفت از آنها را مورد بررسی و تحلیل قرار داده است.
🔍 بخوانید و نظر بدهید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=44090
💠با کمال دقت مواظب اعمال فتنه انگیزان باشید.
ملت ایران در هر جا که هست، در هر شهری که هست، در هر ده و قریه ای که هست، با کمال دقت مواظب اعمال #فتنه_انگیزان باشد. اینها در بین اقشار آمدند و می خواهند شما و ما را باز تحت فشار و اختناق قرار دهند. و ارباب های خود را بر ما مسلط کنند. ما همه مکلفیم به تکلیف الهی اسلامی که باهم این نهضت را حفظ کنیم. و دست آنهایی که می خواهند بین ما تفرقه بیندازند قطع کنیم.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور، جلد ۶ صفحه ۴٧
👥کانال صحیفه نور امام خمینی (ره)
@Sahifeh_noor
🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
💠این مردمی که شماها را روی مسند نشانده اند ملاحظه اینها را داشته باشید.
امام خمینی (ره):
باید به حسب واقع،به حسب انصاف،به حسب وجدان،این مردمی که شماها را روی کار آورده اند،این مردم کوچه و محله را عرض می کنم زاغه هائی که شماها را روی مسند نشانده اند ملاحظه آنها را بکنید و این جمهوری را تضعیفش نکنید. بترسید از آن روزی که این مردم بفهمند در باطن ذات شما چیست.
#امام_خمینی
صحیفه نور ، جلد ۱۴ ، صفحه ۲۴۶
مورخ: ۱۳۶۰/۰۳/۰۶
👥 @sahifeh_noor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥استاد پناهیان: از خداوند فتنهها را تمنا کنید تا مومنین زودتر نجات پیدا کنند.
🔹از فتنههای آخرالزمان ناراحت نباشید زیرا منافقین را رسوا و نابود میکند.
@Afsaran_ir
🔴 فقط با #ولایت_مداری آرام شوید
🔹عموم مردم و بخشی از بدنه حزب الله از بیانات رهبری در حمایت تصمیم سران قوا در مسئله #گرانی_بنزین قانع نشده و هیچ تبیین و تحلیلی را هم قبول ندارند.
🔸سال 60 وقتی آیت الله خامنه ای به عنوان رئیس جمهور انتخاب شدند قصد داشتند آیت الله مهدوی کنی یا فرد دیگری را برای نخست وزیری معرفی کنند. به علت فشار مجلس و نامه نگاری به رهبر کبیر انقلاب یعنی امام خمینی(ره)، ایشان خطاب به آیت الله خامنه ای فرمود که آقای میرحسین موسوی را به نخست وزیری معرفی کنید.
🔹آیت الله خامنه ای مخالف بود چون اساساً خط فکری و سیاسی میرحسین موسوی را قبول نداشت. در اینجا نظر امام را پذیرفت و موسوی را به مجلس برای نخست وزیری معرفی کرد.
🔸سال 1364 بعد از اینکه آیت الله خامنه ای مجدد به ریاست جمهوری انتخاب شدند باز قصد نداشتند که جناب میرحسین موسوی را به نخست وزیری معرفی کنند. باز مجلس به ریاست مرحوم هاشمی رفسنجانی و جناب محسن رضایی بعنوان فرمانده سپاه به امام خمینی(ره) نامه نوشتند و از امام خواستند که نگذارد میرحسین موسوی از نخست وزیری حذف شود!
🔹جناب رضایی در نامه نوشته بود چنانچه میرحسین به عنوان نخست وزیر مجدد انتخاب نشود در جبهه ها و بین نیروها اختلاف می افتد و موضع ما در جنگ تضعیف می شود. هاشمی هم نوشته بود امروز مصلحت است که جناب میرحسین موسوی دوباره به عنوان نخست وزیر انتخاب شود.
🔸امام به یکی دو نفر پیام دادند که به آقای خامنه ای بگویید که آقای میرحسین موسوی را مجدد برای نخست وزیری معرفی کنید. اینجا آیت الله خامنه ای مقاومت کردند و گفتند تا امام به من حکم ندهد قبول نمی کنم. گفتند چرا حکم؟ پاسخ داد چون هیچ حجت شرعی برای معرفی آقای میرحسین موسوی ندارم و ایشان را کامل می شناسم به درد این جایگاه نمی خورد و ... .
🔹امام(ره) پیام دادند باشه من حکم می دهم. این چنین آیت الله خامنه ای با وجود اینکه قلباً و عقلاً با میرحسین موسوی مشکل داشت با نظر امام موافقت کرد.
🔸حالا در رابطه با مسئله افزایش نرخ بنزین؛ همه می دانیم که اجرای این طرح در این زمان با این شرایط بدست بی کفایت ترین رئیس جمهور تاریخ جمهوری اسلامی و بدست بی عرضه ترین وزرای تاریخ ایران و بدست ناکارآمدترین مدیران، کشور را دچار آشوب و بلوا کرده؛ اما هیچ کدام نمی توانیم ادعا کنیم بیشتر از رهبری می فهمیم! یعنی رهبر انقلاب خودشان نمی دانند که مردم قانع نشدند؟ قطعاً می دانند.
🔹اما تکلیف چیست؟ انفعال و غرزدن و عصبانیت و ناراحتی؟ آیا تکلیف این است که ناامید شویم؟ پس چه شد معنای ولایت مداری؟ چه شد «از تو به یک اشاره/ از ما به سر دویدن»؟ چه شد: «وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد»؟
🔸به نظرم اگر تبیین ها و تحلیل ها آرام تان نکرده، تنها راه توکل به خدا و اطاعت از ولایت است. دنبال توجیهات هم نباشیم. میدانیم برخی حرف ها توجیه است. وقتی ولایت گفتند از این تصمیم حمایت می کنم ضمن انتقاد به عملکرد سران قوا و عدم مدیریت شان و مطالبه از آنها، دیگر ناامید نباشیم. امام فرمود: پشتیبان ولایت فقیه باشید تا مملک تان آسیب نبیند. اینکه چرا حمایت کردند را مفصل هم توضیح دادیم اگر قانع نشدید تنها جواب ولایت پذیری است.
✍ داود مدرسی یان
🌍 eitaa.com/shakhes1 ایتا
🌍http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
خبر و نظر👈چرا آمریکا خواستار حفظ قدرت روحانی است⁉️
وندی شرمن:👈 در مذاکرات "دقت داشتیم که تحریمها موجب به خطر افتادن قدرت "روحانی" در ایران نشود"!
قدیری ابیانه:: 👈⁉️ چرا آمریکا میخواست قدرت روحانی حفظ شود⁉️
👇👇👇
🚨مروری بر خاطرات وندی شرمن رئیس تیم آمریکا در مذاکرات 1+5 برجام:
🔹تیم "جلیلی" ما را "عذاب" می داد.
عراقچی در یک جلسه خواسته جدید ایران را مطرح کرد، عصبانی شدم گریهام گرفت، عراقچی خواستهاش را پس گرفت!
دقت داشتیم که تحریمها موجب به خطر افتادن قدرت "روحانی" در ایران نشود!
🔸عراقچی و تختروانچی به من فرش دستباف هدیه دادند اما من به آنها هدیه ندادم چون به لحاظ دیپلماتیک نباید به کشوری که با آنها رابطه نداریم هدیه بدهیم.
در ژنو مخفیانه برنز و سولیوان را از راه آشپزخانه وارد هتل میکردیم تا با ظریف دیدار کنند.
وقتی ظریف عصبانی میشد او را جواد صدا میزدم...
🔹شرمن: در طول مذاکرات همواره با اسرائیل در ارتباط بودیم و از نظرات متخصصان فنی آنها استفاده میکردیم.
با تیم مذاکره کننده ایران روابط دوستانه پیدا کردیم.
عراقچی هنوز هم عید کریسمس برای من کارت تبریک می فرستد اما گویا خبر ندارد که من یهودی هستم، نه مسیحی!
www.ghadiri.ir
@Gozideha1404
@ghadiri1404
🔍 #تبیین_و_تحلیل | تحلیلی درباره مسئله «تولید ملی» براساس رهنمودهای اقتصادی بیانیه #گام_دوم_انقلاب؛
❔ کدام مشکلاتِ ساختاری مانع «رونق تولید ملی» شده است؟
🔹️ اگر جنگ اقتصادی را میدان اصلی مبارزه با دشمن و تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی را نیز راهکار پیروزی در این جنگ بدانیم، باید «رونق تولید ملی» را مسئله و اولویت اصلیِ پیشرفت اقتصاد ایران و راهحل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم محسوب کنیم. مسئلهای که عملیاتی شدن آن مستلزم رفع موانع و عیوب است.
🔹️ رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی تأکیدی دوباره بر مسئلهی رونق تولید ملی داشتند: «بنده معتقدم که علاج مشکلات کشور، کلید حلّ معضلات کشور عبارت است از ترویج تولید داخلی در بخشهای مختلف.» ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
🔍 #تبیین_و_تحلیل | رهبر انقلاب درباره توطئه جدید علیه ایران چه گفتند؟
👈 *نقشه سه ضلعی دشمن*
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی با اشاره به مسائل رخ داده در برخی نقاط کشور پس از عملیاتی شدن طرح مدیریت مصرف سوخت این اتفاقات را نه حرکتی مردمی که ناشی از یک طراحی امنیتی دانستند. ایشان در چند سال اخیر ابعاد اصلی نقشهی دشمن برای تحت فشار گذاشتن ملت ایران و تسلیم جمهوری اسلامی را در دیدارها و سخنرانیهای مختلفی تبیین کردهاند. از این رو، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در یادداشت زیر با مرور بیانات رهبر انقلاب اسلامی، زوایای این توطئه و راه غلبه بر دشمن را بررسی کرده است.
🔸️ *زوایایِ یک توطئه*
چهاردهم خردادماه ۱۳۹۷ رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی سالیانهی مراسم سالگرد رحلت امام خمینی (ره) از ابعاد و اضلاع اصلیِ «نقشهی دشمن» علیه ایران اسلامی پرده برداشتند: «امروز نقشهی دشمن این سه چیز است: فشار اقتصادی، فشار روانی، و فشار عملی؛ هدف هر سه نوع فشارهای دشمن هم سیطرهی بر کشور عزیز ما ایران است.»۱۳۹۷/۰۳/۱۴ ایشان در ادامه این سه محور اصلیِ تحرک دشمن را تشریح کردند: «فشار اقتصادی، تحریم است... مسئلهی آنها از فشار اقتصادی و تحریم، صرفاً زیر فشار قرار دادنِ دستگاه دولت و حکومت نیست؛ میخواهند ملّت ایران را به ستوه بیاورند به خیال خودشان؛ میگویند ملّت ایران را به ستوه بیاوریم تا نظام اسلامی ناچار بشود تسلیم زورگوییهای ما بشود... در [فشار روانی] نقاط قوّتی که برای کشور و برای ملّت مایهی اقتدار و مایهی تقویت است نشان کردهاند و آنها را در تبلیغات و در برخوردها بهعنوان نقاط چالشآفرین معرّفی میکنند... فشار عملیشان عبارت است از اینکه در کشور آشوب ایجاد کنند.» ۱۳۹۷/۰۳/۱۴
🔹️ اما زوایای گوناگون توطئهی دشمن چیست؟ و دشمن چرا امروز به این طراحی روی آورده است؟
🔹️ با وقوع انقلاب اسلامی دشمنان در عرصههای گوناگون سیاسی، نظامی، فرهنگی و... دشمنیِ خود علیه ایران اسلامی را دنبال کردند و البته در تمامی این میادین ملت ایران پیروز صحنه بود: «ما در جنگ فرهنگی بر دشمن پیروز شدیم. در جنگ نظامی هم ما پیروز شدیم... در جنگ امنیّتی ـ سیاسی هم ما پیروز شدیم. جنگ امنیّتی ـ سیاسیشان سال ۸۸ و حوادث سال ۸۸ بود. برای آن حوادث سالها زحمت کشیده بودند؛ آنجور حوادث یکساعته و یکروزه که به وجود نمیآمد؛ چند سال برای آن زحمت کشیده بودند؛ ملّت ایران و نظام جمهوری اسلامی بر توطئهی دشمن فائق آمد و پیروز شد.»۱۳۹۷/۰۵/۲۲ و حالا «دشمن بعد از شکستی که در جبههی فرهنگی خورده و در جبههی امنیّتی خورده و در جبههی سیاسی خورده و در جبههی نظامی خورده، متمرکز شده روی جبههی اقتصادی.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
🔹️ «طراحیِ جدید دشمن» یک نقشهی پیچیده و چند لایه است. با فشار اقتصادی ناشی از تحریم، سعی دارند نارضایتی اجتماعی ایجاد کنند: «در جنگ اقتصادی هدف آمریکا ایجاد نارضایی است؛ هدفشان این است؛ میخواهند نارضایی ایجاد کنند بلکه بتوانند این نارضایی را به اغتشاش داخلی تبدیل کنند.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲ در واقع «فشار عملی» همان «جنگ امنیتی» دشمن برای ناامنسازی کشور و در ادامهی پروژهی تحریم است و این نه یک تحلیل که خبر است: «من یک خبری را به شما بگویم -این تحلیل نیست، خبر است- قضایای دیماه [سال ۹۶] که یادتان هست...
🔹️ چند روز در چند شهر یک عدّهای آمدند و شعار دادند و کارهایی مانند اینها کردند. دولت آمریکا به همراهی صهیونیستها، به همراهی سعودیها، سه سال یا چهار سال کار کرده بودند برای اینکه این قضایا را به وجود بیاورند؛ چقدر خرج کردند خدا میداند! سه سال، چهار سال کار کردند برای اینکه بتوانند چند روز در چند شهر کشور، دویست نفر، پانصد نفر، هزار نفر آدم را جمع کنند که یک شعاری بدهند...
🔹️ چند سال زحمت کشیدنِ آنها را برای ایجاد آن حادثه، ملّت ایران در ظرف چند روز از بین برد. بعد آنها گفتند که خب، این فلان عیبها را داشت، این عیبها را برطرف کنیم، سال آینده -یعنی سال ۹۷- دوباره همان حوادث را راه بیندازیم. رئیسجمهور آمریکا گفت شش ماه دیگر شما خبرهای مهمّی از ایران خواهید شنید؛ آن شش ماه دیگر، همین مرداد [سال ۹۷] بود.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
🔍 ادامه یادداشت و ارسال نظر👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=44117
🔍 #تبیین_و_تحلیل | انفعال اقتصادی و ظرفیتهای بر زمین مانده اقتصاد ایران
❔ چرا چشم داشتن به خارج راهکار مسائل اقتصادی کشور نیست؟
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی بار دیگر بر مسئلهی معطل نکردن اقتصاد کشور تأکید کردند: «یکی از بدترین مشکلات در کشور همین است که ما اقتصاد را شرطی کنیم. متأسّفانه اقتصاد ما در این چند سال اخیر شرطی است؛ ببینیم چه میشود؛ شش ماه دیگر چه میشود؛ #برجام چه میشود.»
👈 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در یادداشت تحلیلی زیر، خسارت بار بودن انفعال در حوزهی #اقتصاد را مورد بررسی و تحلیل قرار داده است.
🔴 پیامدهای منفی انفعال اقتصادی
۱. بازار داخلی را ملتهب میکند
۲. ابزار تحریم را موثر میکند
۳. قدرت اقتصادی و رقابت را ضعیف میکند
🔸️ ظرفیتهای بر زمین مانده اقتصاد ایران
۱. تسهیلگری در حوزه کسب و کار
۲. توسعه دیپلماسی اقتصادی با همسایگان
۳. تقویت پایههای اقتصاد بدون نفت
🔍 ادامه را بخوانید و نظر بدهید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=44128
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | کهن جامه خویشتن آراستن به از جامه عاریت خواستن
🔺️ گزیدهای از بیانات رهبر انقلاب درباره لزوم شرطی نشدن اقتصاد
📥 سایر کیفیتها و ارسال نظر👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=44141
🌀 چرا امام(ره) بنیصدر را تحمل میکرد؟
🌀 چرا علی(ع) اشعث را در کنار خود تحمل میکرد؟
🌀 در حکومت ولایی، بزرگواریِ ولیّخدا خیلی نقش دارد
🔻 حکومت ولایی، حکومتی است که بزرگواری و ادبِ ولیّخدا خیلی در آن نقش دارد، امیرالمؤمنین(ع) از بس با نجابت و بزرگوارانه برخورد میکرد که برخی به ایشان میگفتند: شما مدیریت و سیاست بلد نیستید! حضرت میفرمود: اگر تقوا نبود-که من را به یکسلسله از خودداریها وادار میکند- من زیرکترین مردم بودم (نهجالبلاغه/خطبه ۲۰۰)
🔻 پیامبر(ص) و ائمۀ هدی(ع) از بس ادب رعایت میکردند و محترمانه برخورد میکردند که خودشان مظلوم واقع میشدند. ما تا وقتی اهمیت کرامت و بزرگواری ولیّ خدا را درک نکنیم، راز مظلومیت اولیاء خدا و راز تأخیر در ظهور را درک نخواهیم کرد.
🔻 در تاریخ اسلام ببینید پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) چقدر بزرگواری میکردند! علی(ع) اینقدر باادب است که منافقین درجۀ یک پای رکاب خود را هم حتیالمقدور رسوا نمیکند، ایشان میتوانست با چندکلمه، خیلیها را رسوا کند اما رسوا نکرد و آنها هم تا آخر به خیانت خودشان ادامه دادند؛ نمونۀ بارزش «اشعث» است.
🔻 اشعث یکی از فرماندهان پای رکاب علی(ع) بود که مملکتِ علی(ع) را بههم ریخت! مشکل خوارج را در اصل، اشعث درست کرد، یعنی خوارج را تحریک کرد و آنها علیه علی(ع) قیام کردند، آنوقت خودش رفت کنار علی(ع) ایستاد!
🔻چرا علی(ع) با اشعث، محترمانه برخورد میکرد و او را در کنار خودش تحمل میکرد؟ چون منشِ ولایت در حکومت، بزرگوارانه است! چرا ظهور امامزمان(ع) اینقدر تأخیر دارد؟ برای اینکه ما باید مدیرانی را به حضرت ارائه بدهیم که وقتی حضرت، بزرگوارانه برخورد کرد، آنها مثل اشعث، خیانتکارانه برخورد نکنند.
🔻 حکومت ولایی یک حکومت کریمانه، باادب و بزرگوارانه است. شما برخورد بزرگوارانۀ حضرت امام(ره) را ببینید! برخی از مسئولین میرفتند نزد امام(ره) و گریه میکردند که «بنیصدر را عزل کن» اما حضرت امام(ره) میفرمود: «مردم او را انتخاب کردهاند.» ایشان اینقدر بزرگوارانه برخورد کرد که دیگر بنیصدر، قصه را به نهایت فاجعه رساند و در نهایت، نمایندگان مردم او را عزل کردند.
🔻 مهمترین علت این بزرگواری و مهلت دادن به جریان نفاق «روشن شدن و رشد مردم» است. اگر کسی میخواهد به ولایت کمک کند باید به روشنگری بپردازد. هرچه مردم دقیقتر انتخاب کنند مشکلات کمتر خواهد شد.
👤علیرضا پناهیان
🚩حرم رضوی- ۹۸.۶.۲۵
ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ
🔻 اخبار فوری و جنجالی اعتراضات و اغتشاشات 👇
http://eitaa.com/joinchat/3253993472C49609b6f21
♻️ بازخوانی تاریخ
🔰 تکرار سه فتنه زمان علی(ع) در زمانه ما
۱ . فتنه رنگی جمل: سهم خواهی- حبس خانگی – انحراف توسط فرزند (ناکثین)
۲ . فتنه مذاکره: با شیطان بزرگ - فریب خوردن ابوموسی اشعری (قاسطين)
۳ . فتنه القای ناکارآمدی: القای عدم عدالت توسط مذهبی های احمق (مارقین یا خوارج)
🔹 در فتنه اول:
یاران نزدیک پیامبر (طلحه و زبیر) که بعد از شهادت پیامبر اکرم، در سایه رانت به ثروت زیادی رسیده بودند، وقتی دیدند نمی توانند در حکومت امام علی (ع) به پست و مقام برسند با همراه کردن خانواده پیامبر (یعنی عایشه) و به بهانه خونخواهی عثمان، علیه جانشین پیامبر شورش کردند. بسیاری از مسلمانان در این فتنه کشته شدند.
زبیر از اولین یاران پیامبر (ص) و علی (ع) بود که حب جاه و مقام او را منحرف کرد و هر بار می خواست برگردد، پسرش او را منصرف می کرد. زبیر به شکل بدی کشته شد. علی (ع) که از کشته شدن دوست قدیمی اش (یعنی زبیر) در حال انحراف ناراحت بود، وقتی چشمش به صورت بی جان زبیر افتاد، خطاب به جسد او فرمود: تو مدتی با پیامبر خدا مصاحب بودی و با او پیوند خویشاوندی داشتی (زبیر پسر عمه پیامبر بود) ولی شیطان بر عقل تو مسلط شد و کار تو به این جا انجامید.
این فتنه رنگی بود و به جمل (یعنی شتر سرخ مو که عائشه بر آن سوار بود) شهرت یافت- در آخر با اینکه عایشه موجب فتنه و قتل بسیاری از مسلمانان شده بود، حضرت علی (ع) عایشه را به حبس خانگی محکوم کرد تا در سایه بهره برداری از سابقه او، فتنه دیگری طراحی نشود و مردم بیشتری در این وسط کشته نشوند!
🔹 در فتنه دوم:
سپاه حضرت علی(ع) با سپاه شیطان بزرگ زمان (یعنی معاویه) در جنگ بود و چون معاویه در حال شکست بود، پیشنهاد مذاکره داد. برخی یاران ساده لوح و پشیمان حضرت علی (ع) فریب خوردند و پیشنهاد مذاکره را باور کردند. حضرت که از عاقبت کار مطلع و شیطان بزرگ را پایبند به عهدش نمی دانست، قبول نمی کرد و می فرمود به آنها اعتماد نکنید.
منافقین داخلی و درون خیمه علوی، با پیوند زدن معیشت و راحتی مردم به مذاکره با شیطان بزرگ معاویه، با فشار افکار عمومی، توافقی را به حضرت علی (ع) تحمیل کردند که خسران آن برای علی (ع) مشخص بود.
هر چند حضرت برای اینکه یاران جاهلش به عینه عهدشکنی معاویه را درک کنند، یکی از یاران زیرک و باهوشش (مالک اشتر) را برای مذاکره تعیین کرد اما منفعت طللان پشیمان از مبارزه با فضاسازی، مالک را تندرو و جنگ طلب معرفی و درخواست تعیین گزینه ای به عنوان مذاکره کننده داشتند که خود را مسلط به آداب مذاکره، باسواد و صلح طلب (ابوموسی اشعری) معرفی می کرد.
مذاکره ابو موسی اشعری ساده لوح و عمروعاص شیطان مدتی به طول انجامید تا اینکه ابوموسی فریب خورد و بر خلاف آداب مذاکره با شیطان، ابتدا شرایط طزف مقابل را اجرا کرد و انگشتر را از دستش بیرون آورد. معاویه و عمروعاص اما در مقابل نه تنها به تعهدات خود عمل نکردند که برخلاف آن رفتار کردند.
این جماعت بعد از شکست مذاکراتی که ادعا می کردند با آن همه مشکلات را حل می کنند، به جای اینکه به راهکارهای تعیین شده ولی زمان خود تن بدهند و مسئولیت این مذاکره تحمیلی را بپذیرند، در رسانه های عمومی زمان خود و از پشت تریبون، مسئوایت مذاکرات را متوجه علی (ع) کردند و گفتند ما اشتباه کردیم، پس چرا علی قبول کرد پس علی هم اشتباه کرده!
🔹 اما فتنه سوم:
برخی از یاران حضرت علی(ع) که به مذهبی های بی بصیرت شناخته می شدند، به این نتیجه رسیده بودند که حکومت علوی ناکارآمد و ناعادلانه است. این جماعت که در نتیجه جنگ های متعدد و تخلف های برخی مدیران به این نتیجه رسیده بودند، از اینکه علی (ع) مطابق اشتیاق آنها عمل نمی کند، به حضرت اعتراض میکردند و با فشار و تعصب یک سوی نگری، قصد داشتند ایشان را وادار به توبه کنند.
این جماعت که خود را از حضرت علی (ع) عادل تر و دین شناس تر می دانستند، هر روز به بهانه ای با حق مطلق جلوه دادن خود، به نظام علوی اعتراض می کردند و آن را منحرف شده از اصول عدالت می دانستند.
نهروانی ها سه خصوصیت عجیب داشتند: همه را فاسد می دانستند و برای ولی مسلمین زمان خود، تعیین تکلیف می کردند، تنها خود را عدالت طلب و دین دار واقعی می دانستند و ابایی نداشتند تا جلوتر از امام حرکت کنند، و در آخر اینکه به راحتی به دیگران تعرض می کردند.
در تمام این فتنه ها رهبر زمان بهتر از دیگران و بیش از آنها به وجود مشکلات آگاهی داشت، اما جامعه اسلامی بویژه خواص، به جای همراهی با راهکارهای امام، یا عقب تر از او و یا جلوتر از امام، نسخه مطلوب خود را طلب و اجرا می کرد.
مراقب فتنه ها باشیم که فتنه شاید از رفیقان بوده باشد...
✍ یادداشت وارده با تغییرات و اضافات
🔺کانال حمید رسایی در پیام رسان ایتا🔻
Eitaa.com/rasaee
.
🔍 #تبیین_و_تحلیل | رهبر انقلاب درباره توطئه جدید علیه ایران چه گفتند؟
👈 *نقشه سه ضلعی دشمن*
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی با اشاره به مسائل رخ داده در برخی نقاط کشور پس از عملیاتی شدن طرح مدیریت مصرف سوخت این اتفاقات را نه حرکتی مردمی که ناشی از یک طراحی امنیتی دانستند. ایشان در چند سال اخیر ابعاد اصلی نقشهی دشمن برای تحت فشار گذاشتن ملت ایران و تسلیم جمهوری اسلامی را در دیدارها و سخنرانیهای مختلفی تبیین کردهاند. از این رو، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در یادداشت زیر با مرور بیانات رهبر انقلاب اسلامی، زوایای این توطئه و راه غلبه بر دشمن را بررسی کرده است.
🔸️ *زوایایِ یک توطئه*
چهاردهم خردادماه ۱۳۹۷ رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی سالیانهی مراسم سالگرد رحلت امام خمینی (ره) از ابعاد و اضلاع اصلیِ «نقشهی دشمن» علیه ایران اسلامی پرده برداشتند: «امروز نقشهی دشمن این سه چیز است: فشار اقتصادی، فشار روانی، و فشار عملی؛ هدف هر سه نوع فشارهای دشمن هم سیطرهی بر کشور عزیز ما ایران است.»۱۳۹۷/۰۳/۱۴ ایشان در ادامه این سه محور اصلیِ تحرک دشمن را تشریح کردند: «فشار اقتصادی، تحریم است... مسئلهی آنها از فشار اقتصادی و تحریم، صرفاً زیر فشار قرار دادنِ دستگاه دولت و حکومت نیست؛ میخواهند ملّت ایران را به ستوه بیاورند به خیال خودشان؛ میگویند ملّت ایران را به ستوه بیاوریم تا نظام اسلامی ناچار بشود تسلیم زورگوییهای ما بشود... در [فشار روانی] نقاط قوّتی که برای کشور و برای ملّت مایهی اقتدار و مایهی تقویت است نشان کردهاند و آنها را در تبلیغات و در برخوردها بهعنوان نقاط چالشآفرین معرّفی میکنند... فشار عملیشان عبارت است از اینکه در کشور آشوب ایجاد کنند.» ۱۳۹۷/۰۳/۱۴
🔹️ اما زوایای گوناگون توطئهی دشمن چیست؟ و دشمن چرا امروز به این طراحی روی آورده است؟
🔹️ با وقوع انقلاب اسلامی دشمنان در عرصههای گوناگون سیاسی، نظامی، فرهنگی و... دشمنیِ خود علیه ایران اسلامی را دنبال کردند و البته در تمامی این میادین ملت ایران پیروز صحنه بود: «ما در جنگ فرهنگی بر دشمن پیروز شدیم. در جنگ نظامی هم ما پیروز شدیم... در جنگ امنیّتی ـ سیاسی هم ما پیروز شدیم. جنگ امنیّتی ـ سیاسیشان سال ۸۸ و حوادث سال ۸۸ بود. برای آن حوادث سالها زحمت کشیده بودند؛ آنجور حوادث یکساعته و یکروزه که به وجود نمیآمد؛ چند سال برای آن زحمت کشیده بودند؛ ملّت ایران و نظام جمهوری اسلامی بر توطئهی دشمن فائق آمد و پیروز شد.»۱۳۹۷/۰۵/۲۲ و حالا «دشمن بعد از شکستی که در جبههی فرهنگی خورده و در جبههی امنیّتی خورده و در جبههی سیاسی خورده و در جبههی نظامی خورده، متمرکز شده روی جبههی اقتصادی.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
🔹️ «طراحیِ جدید دشمن» یک نقشهی پیچیده و چند لایه است. با فشار اقتصادی ناشی از تحریم، سعی دارند نارضایتی اجتماعی ایجاد کنند: «در جنگ اقتصادی هدف آمریکا ایجاد نارضایی است؛ هدفشان این است؛ میخواهند نارضایی ایجاد کنند بلکه بتوانند این نارضایی را به اغتشاش داخلی تبدیل کنند.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲ در واقع «فشار عملی» همان «جنگ امنیتی» دشمن برای ناامنسازی کشور و در ادامهی پروژهی تحریم است و این نه یک تحلیل که خبر است: «من یک خبری را به شما بگویم -این تحلیل نیست، خبر است- قضایای دیماه [سال ۹۶] که یادتان هست...
🔹️ چند روز در چند شهر یک عدّهای آمدند و شعار دادند و کارهایی مانند اینها کردند. دولت آمریکا به همراهی صهیونیستها، به همراهی سعودیها، سه سال یا چهار سال کار کرده بودند برای اینکه این قضایا را به وجود بیاورند؛ چقدر خرج کردند خدا میداند! سه سال، چهار سال کار کردند برای اینکه بتوانند چند روز در چند شهر کشور، دویست نفر، پانصد نفر، هزار نفر آدم را جمع کنند که یک شعاری بدهند...
🔹️ چند سال زحمت کشیدنِ آنها را برای ایجاد آن حادثه، ملّت ایران در ظرف چند روز از بین برد. بعد آنها گفتند که خب، این فلان عیبها را داشت، این عیبها را برطرف کنیم، سال آینده -یعنی سال ۹۷- دوباره همان حوادث را راه بیندازیم. رئیسجمهور آمریکا گفت شش ماه دیگر شما خبرهای مهمّی از ایران خواهید شنید؛ آن شش ماه دیگر، همین مرداد [سال ۹۷] بود.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
به نام خدا
✍ #حجت_الاسلام_رحمت_الله_معظمی
یکی از کارهای لازم در بحث سهمیه بندی سوخت، ارائه تحلیل های درست به مردم و پرهیز از یک سو نگری است.
با این هدف و برای کمک به جامع تر شدن تحلیل ها، چند نکته مهم در این باره عرض می شود:
1⃣- بدون شک زمان و شکل سهمیه بندی غلط بوده و اینکه آیا این کار عمدی بوده یا غیر عمدی باید مورد بررسی واقع شود؟
2⃣- بحث انتخابات مجلس و ترس غربگرایان و وابستگان دولت و مفسدان، از اینکه آیا ردصلاحیت می شوند یا نه؟ و استفاده از این شرارت ها برای فشار بر شورای نگهبان نیز به عنوان یک احتمال باید مورد توجه قرار گیرد.
3⃣- عصبیت جمع کثیری از مدیران و مفسدان از رییس محترم قوه قضاییه و تلاش شان برای کم کردن سرعت و قاطعیت این قوه با مفسدان نیز باید مورد توجه باشد به خصوص بازداشت وابستگان به رییس جمهور و دولت.
از طرفی کسانی که در این ماه ها محاکمه شده اند، غالبا دارای باندهای فساد و نفود در فضای رسانه هستند.
4⃣- طرح آمریکایی ایجاد اغتشاش در کشورهای شیعی و محور مقاومت با هدف:
اولا) نشان دادن فاصله بین مردم و مقاومت
ثانیا) کم کردن فشار بر رژیم کودک کش صهیونیستی و عربستان سعودی و دیگر مهره های استکبار
و لزوم کشاندن این فضا به ایران نیز مطلب قابل تأملی است.
5⃣- این اتفاقات نشان داد عملکرد وزیر ارتباطات در چندسال اخیر، استقلال کشور را در فضای مجازی کاملا آسیب پذیر کرده است و تعیین کننده خط فکری برخی جوانان، رقاصه ها و چند نفر بی سواد شده اند.
که حضرت آقا در جمع بسیجیان در ورزشگاه آزادی نسبت به این موضوع هشدار دادند.
6⃣- حضور و قدرت تعیین کننده نیروی مقدس بسیج موضوعی است که تحسین همگان را باعث شده است که اگر بسیج نبود هیچ قدرت دیگری نمی توانست این گونه با صلابت فتنه ها و فتنه گران را تبخیر کند که باید تقویت بسیج و افتخار به حضور در نیروی بسیج برای حوزویان را سبب شود.
7⃣- اینکه با وجود گذشت دو سال از اغتشاشات سال ۹۶ هنوز با یک اشاره دشمن، به راحتی چند صد نفر شرور، با هم شبکه می شوند را باید
از نیروهای اطلاعاتی و امنیتی پرسید
که نوع اشراف شان بر این افراد شرور چگونه بوده آن هم در برخی شهرها که سال۹۶ هم این حوادث تکرار شده است ،
لااقل در آن شهر ها تدابیر لازم اتخاذ میشد!!!
8⃣- جمعیت جوانان حاضر در شرارت ها که غالبا غافل و اصلاح پذیرند نشان دهنده تعطیلی فعالیت های فرهنگی تربیتی با فرماندهی! امامان جمعه در آن شهرها بوده
و رخوت یا سوء مدیریت حوزه های علمیه آن شهرها و رها کردن امر تربیت مسجل است.
9⃣- اینکه تصمیم اخیر تا چه اندازه به تصمیمات به ظاهر محیط زیستی نهادهای بین المللی (تفاهم نامه پاریس) مربوط است نیز از نکات مورد غفلت تحلیل گران است.
0⃣1⃣- شکست های پی در پی دولت مانند برجام و مذاکره و... و نیاز به انحراف اذهان از این شکست ها مطلب قابل توجه دیگر است.
1⃣1⃣- یکی شدن دو جریان انحرافی اصلاح طلب و اصولگرا در سطح سرکرده ها، به خاطر
تلاش عدالت خواهان در رسوا کردن چهره های وجیه دو جریان
عزم جدی قوه قضاییه
و شکستن انحصار رسانه از جانب جوانان انقلابی
نیز از نکاتی است که لازم است مورد توجه باشد.
و بدون تردید این دو گروه در آینده ریشه فتنه های دیگر خواهند بود.
2⃣1⃣- نادیده گرفتن نقش فرقه های ضالّه در فتنه ها از سوی نهادهای مربوطه در حکومت اسلامی (بهاییت، صوفیه، تشیع لندنی من جمله صادق شیرازی) و غفلت متولیان از این مهره های استکبار مسئله ای خطرناک است.
در پایان؛
🌀 موضع گیری و اظهار نظر حضرت امام خامنه ای در این باره نباید اینگونه تفسیر شود که با این بیانات دیگر کسی نباید اظهار نظر و ارائه تحلیل در این موضوع داشته باشد.
( باید توجه داشت فرامین ایشان حجت شرعی است.
و معظم له در سکوت و بی عملی نهادهایی که موظف به اقدام بودند،
با ایثار و شجاعت برای جلوگیری از سقوط دولت و جلوگیری از بالا رفتن هزینه ها برای مردم به این قضیه ورود پیدا کردند.)
🔹 ایشان به خاطر اصل لزوم این طرح برای حفظ سرمایه نفت، بحث آلودگی هوا، جلوگیری از قاچاق، اصلاح الگوی مصرف و...
🔹و احترام به انتخاب های پخته یا ناپخته! مردم و ساختار موجود
🔹 احترام به نظرات کارشناسی
🔹 و نیز جلوگیری از گسترش شرارت ها و...
اصل تصمیم را حمایت فرمودند.
❌ اما اگر مجلس خبرگان رهبری به سخن حضرت آقا مبنی بر لزوم حضور در مناسبات توجه می کرد و در این قضیه ورود فعال داشت و اگر مجلس شورای اسلامی (که بدترینِ مجلس های انقلاب است) به وظیفه خود عمل می کرد طرح مذکور بدون آسیب به مردم و با مقدمه و تدبیر انجام می پذیرفت.
نکات فوق، برای کمک به جمع بندی ها و اقدام بهتر ارائه شد.
والسلام
اصحاب انقلاب:
@a_enghelab
مَستیِ خَران!
[1]. تقدیر چنین است که هر "دهسال"، با فتنهای دستبهگریبان باشیم؛ 68، 78، 88 و اینبار، 98! به بیانی باید گفت انقلابِ ما، "انقلابِ تقدیری" بوده و است.
[2]. هرچه که پیشتر آمدهایم، "شدّت" و "پیچیدگیِ" فتنههای نیز بیشتر و بیشتر شدهاند.
اینبار با چهرهای مواجه هستیم که میتواند بیش از فتنهگرانِ گذشته، جامۀ "حقّ" بر تنِ "باطل" بپوشاند و از تهدیدهایی که خود میآفریند، "تهدیدی برای انقلاب" و "فرصتی برای خویش" بسازد!
بازیهای "دوگانه" و "سیّالِ" وی را هنوز به یاد داریم.
[3]. رهبرِ انقلاب در اواخرِ سالِ 97 اشاره کرده بود که دشمن برای سالِ 98 برنامهریزی کرده است، نه برای سالِ 97!
اتّفاقِ اصلی، بناست که در این سال رخ بدهد و باقی قضایّا، "مقدّمه" و "پیشدرآمد"ی بیش نبوده است.
[4]. رویدادهای دیروز و امروز، نهفقط متوقف نخواهند شد، بلکه تا اواخرِ سال، "امتداد" یافته و "غلظتِ بیشتر"ی نیز خواهند یافت.
[5]. بهواقع، معقول نیست که تصوّر کنیم اقداماتی از قبیلِ افزایشِ "آنچنانی" و "ناگهانیِ" قیمتِ بنزین، ناشی از "ندانمکاری" و "سفاهتِ" دولتِ تدبیر باشد!
گویا این دولت در "رنجاندن و عصبانیکردنِ مردم"، تعمّد دارد و میخواهد از ناحیّۀ ایجادِ "فشارِ اجتماعی"، طوفان و تلاطمی بهپا کند که اغراضِ خاصی تحقّق یابند.
اینان بهصورتِ نامحسوس، در حالِ "سوقدادنِ جامعه بهسوی جمعبندیِ خاصی دربارۀ اصل و اساسِ انقلاب و نظامِ اسلامی" هستند.
[6]. همۀ این هزینهها و گزندها، برخاسته از "سطحیاندیشی" و "قشریگریِ" جماعتی از مردم است که در دو دورۀ پیاپی، او را برگزیدند.
اینکه رهبرِ انقلاب، راهکارِ خروج از وضعِ فعلی را، "استقرارِ دولتِ جوانِ حزباللهی" میداند، یک روی سلبی نیز دارد و آن این است که دولتِ کنونی، "شایسته" و "کارساز" نیست.
🏮 "ذهنهای خام" و "تحلیلهای سادهلوحانه"، ما را به چنین نقطهای کشانده است.
آن عدّه از مردم که وی را به قدرت رساندند، بهقطع، "خطا" کردهاند، بلکه نمیتوانم بپذیرم که شناختِ حقیقت برای آنها میسّر نبوده و "معصیّت" نکردهاند. کسانیکه او را برگزیدهاند، بدونشک، در تمامیِ "خسرانها" و "بحرانها"ی که ایجاد کرده، "سهیم" و "شریک" هستند. سفیهانی که فکر میکردند "مذاکره با آمریکا"، راهِ میانبر است:
دشمنِ راه است، خر مستِ علف
ای که بس خر، بنده را کرد او تلف!
(مثنویِ معنوی، دفترِ اوّل، بیتِ 2954).
12 دلیل بر حکیمانه بودن مواضع رهبر معظم انقلاب در ماجرای سهمیهبندی بنزین .:
اول: عدم تغییر در تصمیمات بر اثر فشار اعتراض و اشوب.
دوم: اعتبار بخشی به ساختار رسمی کشور و قانون .
سوم: مشی مبتنی بر اخلاق، فتوت و جوانمردی
چهارم: دسته بندی و تفکیک نظرات کارشناسی و مردم معترض
پنجم: اشکال در جزئیات طرح
ششم: مسئولیت این طرح، متوجه سران قواست
هفتم: دفاع از ساختارهای حاکمیتی، نه جزئیات طرح
هشتم: ضرورت حفظ رسمیت دولت مستقر در شرایط فتنه و آشوب
نهم: تاکید بر حاکم شدن فضای کارشناسی و نخبگی در اظهارنظرهای دلسوزان
دهم: ضرورت درک پیچیدگیهای رفتار ولیّ
.
یازدهم: رفتارهای چندضلعی و چند منبعی؛ از ضروریات مدیریت و رهبری
دوازدهم: تبیین قاعده مشورت و توجه به نظرات مدیران در اداره نظام اسلامی
33.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⭕️شعرخوانی میثم مطیعی با عنوان #فتنه 98
🔻حاجیان بار بسته جانب میقات غرب!
🔻چیست جز تحریم و آشوب و بلا سوغات غرب؟
🔸اعتراض ما به سستی های تدبیر شماست
🔸از گرانیها، از این 6 سال تأخیر شماست
🔹از معطل کردن کشور، سر میز فریب
🔹که نشد از آن بجز تحریم روزافزون نصیب
🔸دم به دم از گفتگو با اجنبی دم میزنید
🔸پس چرا در گفتگو با مردم خود الکنید؟
🔹با تلاش و عزم و باور، راه حل در داخل است
🔹بارها فرمود رهبر: راه حل در داخل است
🔺 روایت میثم مطیعی از #فتنه_۹۸
🕌 قم، حرم مطهر حضرت معصومه (سلام الله علیها )
📆 چهارشنبه ۹۸/۰۸/۲۹
ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ
🔻 اخبار فوری و جنجالی اعتراضات و اغتشاشات 👇
http://eitaa.com/joinchat/3253993472C49609b6f21
18.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ توجه❗️ توجه❗️ ⛔️
❗️آرامش قبل از طوفان
✔️بررسی بعضی روایات با شرایط کنونی جامعه
✔️وظیفه ما چیست⁉️
🔻با ماهمراه باشید
@fatemiioon110
🔴 زاکانی : دو مرتبه این طرح را پیش رهبری بردند و ایشان نپذیرفتند/
آقا در جمع فرماندهان ارتش گفتند مراقب فتنه باشید/
یکی از پایههای #فتنه ۹۸ همین اتفاقات اخیر است/
دولت عامدانه این راه را انتخاب کرد/ رهبرانقلاب فداکاری کردند/ اگر حمایت نمیکردند دومینوی تخریب ادامه داشت.
🔷پنجشنبه شب هفته گذشته قیمت بنزین یکباره افزایش یافت و مانند چند سال پیش دوباره سهمیهبندی شد. بر این اساس قیمت بنزین سهمیه ای با 50 درصد افزایش به 1500 تومان و بنزین آزاد نیز 3 برابر شد و به 3000 تومان رسید. این اقدام دولت موجب اعتراض مردم شد و در پی آن برخی عناصر آشوب طلب نیز دست به اقدامات خرابکارانه زدند و باعث برهم زدن نظم عمومی کشور شدند.
🔹علیرضا زاکانی در خصوص این اتفاقات به حلقه وصل گفت: فتنه ۹۸چهار پایه دارد. پایه اولش فشار اقتصادی و یاس است. این فشارها در جامعه سرخوردگی ایجاد می کند. وی افزود: پایه دوم ناکارامدی است. ناکارامدی خود سه قسمت دارد یعنی مسئولان یا نمی توانند یا نمی دانند و یا می دانند اما کاری انجام می دهند که به ضرر مردم تمام میشود.
🔹زاکانی درباره پایه سوم این فتنه خاطرنشان کرد: سومین پایه فتنه 98 دعوت به نافرمانی مدنی است. مثلا بیان جملاتی مانند به خیابانها بیایید یا سران سه قوه استعفا دهند و... .
🔹نماینده سابق مجلس افزود: پایه چهارم ایجاد آشوب است. ابتدا اشوب سازمان یافته، بعد از آن لمپنیزم و اقدامات وحشیانه اراذل و اوباش در جامعه است و قسمت سوم لشگر گرسنگان و کسانی که از فشار اقتصادی سرخورده شده اند.
🔹زاکانی یادآور شد: اینچهار پایه وقتی از یک جا شروع می شود بقیه هم به حرکت می افتد. امسال پایه اول متزلزل شد، مدتی بود که بازار آرام شد و ثبات اقتصادی ایجاد شد، لذا بخشی از تزلزل از بین رفت.
وی تاکید کرد: آمدن آیتالله رییسی هم بخشی از امید را زنده کرد. لذا پایه اول التیام پیدا کرد و به سمت بهبودی رفت اما در قضیه بنزین، ناکارامدی بعنوان پایه اول عمل کرد و ما را دچار بحران کرد.
🔷نماینده سابق مجلس شورای اسلامی افزود: سال ۸۵ هرچند احمدی نژاد ابتدا راضی نبود و بالاخره مجبور شد سهمیه بندی را انجام دهد اما حدود ۲ ماه مردم را توجیه و کلی برنامه ریزی کرد تا این کار را انجام دهد. اما متاسفانه طرح به این مهمی امسال ناگهان و بدون هیچ توجیهی اجرایی شد.
🔹وی تاکید کرد: طبق برآوردها در این چند روز اغتشاشات، حدود ۲۰ هزار میلیارد خسارت وارد شده است و قرار بوده از طرح سهمیهبندی #بنزین ۳۱ هزار میلیارد عاید شود. یعنی دوسوم پول از بین رفت. این کار برنامه ریزی شده است چون پایه اول فتنه عمل نکرده است.
🔹زاکانی در خصوص نظر رهبر معظم انقلاب درباره این طرح گفت: دو مرتبه این طرح را پیش آقا بردند و ایشان نپذیرفتند. دفعه سوم مسئولان اجماع و همه تایید کردند و آقا پذیرفتند.
وی گفت: حضرت آقا چند وقت پیش در جمع فرماندهان ارتش گفتند که مراقب فتنه باشید و آمادگی داشته باشید. دشمن سال ۷۸ در فتنه دانشگاه هرچه تلاش کرد، نتوانست مردم را وارد کند. تا سال ۸۸ تلاش کردند سازماندهی مردم را انجام دهند. کیان تاجبخش می گفت یگانهایی در قالب سمن ها و انجیاوها طراحی کردیم. این شبکه درختی شد که فقط یک جرقه میخواست، آنجرقه فتنه ۸۸ شد.
🔹نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: آنجا موفق نشدند و سال ۹۶ اقدام کردند. در سال ۹۶ دیدند لشکر پابرهنگان را می شود به میدان اورد. شیوه به میدان آمدن هم فضای مجازی بود.
وی افزود: در این قضیه حضرت آقا فداکاری کردند و جام زهر نوشیدند. اگر حمایت نمی کردند دومینوی تخریب، ادامه پیدا می کرد. ایشان با شناخت دقیق میدان، خود را هزینه کردند. هیچکس نمی توانست این کار را انجام دهد.
🔹زاکانی خاطرنشان کرد: ایشان به ما توجه دادند که نگاهتان را به رهبری عوض کنید. رهبری دنبال بلوغ مردم و سیستمهاست. ایرادها باید از طریق صندوق رای رفع و اصلاح شود. این رشد عقلانی زمینه تغییر را باید فراهم کند. رهبر انقلاب این جوانمردی را در اوج نشان دادند و قدرت اختیار و انتخاب را از مسوولان سلب نکردند.
وی در پایان گفت: کار حضرت آقا را باید تبیین کرد وگرنه در میان فعالان انقلابی هم دچار مشکل خواهیم شد.