🔴 دستور رئیس قوه قضاییه برای بررسی گزارش دیوان محاسبات
🔹سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضاییه به دادستان تهران دستور داد که گزارش رییس دیوان محاسبات کشور در خصوص «تامین ارز به نرخ دولتی ۴۲۰۰ تومانی برای واردات کالاهای اساسی و غیراساسی در سال ۹۷» که بابت آن بیش از چهار میلیارد و ۸۲۰ میلیون دلار بلاتکلیف مانده و علی رغم گذشت بیش از یک سال منجر به واردات کالا نشده است به صورت ویژه در یک شعبه اختصاصی مورد بررسی قرار بگیرد.
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬کلیپ 💠استاد رائفی پور
📝 کُفر در #آخرالزمان و راه های مقابله با آن
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
🏅نشر آثار استاد رائفی پور
@OstadRaefipoor1
#توییت_گرام
"کمک مومنانه و #رزمایش_مواسات را از نزدیکانمان شروع کنیم. اگر همه به نیازمندان آشنا رسیدگی کنند، مشکل جامعه به کل حل خواهد شد. ابرمعضل «شناسایی نیازمند» هم نخواهیم داشت. این فلسفه اولویت ذوی القربی در فرهنگ اسلام است. میتوان برای این کار صندوقهای فامیلی یا همسایگی ایجاد کرد."
👤 حجت الله عبدالملکی
_________
نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
✍️ برخی دلایل جامعهشناختی در چرایی عملکرد بهتر ایران نسبت به کشورهای توسعهیافته مثل آمریکا، انگلیس، ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و..
🔰 جلوهای از قدرت نرم ایران
❇️ #مثل_ایران
❇️ #ایران_قوی
🔸علاوه بر زیرساخت بهداشت قوی که در طول این ۴۰سال پدید آمد، اونچه که موجب عملکرد بهتر ایران نسبت به این کشورهای توسعهیافته شده، 《سرمایهداری》متفاوتِ بین این دو ست. مردم برای هر حکومتی، سرمایه محسوب میشوند، اما چه سرمایهای؟
🔹در نظامهای سرمایهگرایی، مردم تا زمانی سرمایه هستند که تولید ثروت مادی کنند و یا مصرفکننده باشند. ارزش شما تا زمانیست که جزئی از این چرخه (تولید-مصرف) باشید.
❤️ عشق، عواطف انسانی، سلامت، حکمت، محبت و.. ارزشها و روابط انسانی در این جوامع، قیمتگذاری شده!
چند میگیری خادم باشی؟
▪️کپیتالیسم یعنی همه چیز، کالاست. و هرچه کالا بود، قیمت دارد. حتی طبابت و پرستاری از بیمار، همه با چشمداشت مادیست.
🔹تصور میکردیم آنجا همهچیز مثل ساعت کار میکند? تا زمانی که چرخ سرمایهگرایی بچرخد، ظاهراً همهچیز مرتب و منظم سرجای خودش است. و زیرساختها مثل ساعت کار میکنند. اما..
🔹سبک زندگی منفعتطلبانه، یعنی اگر کاری سودی برای من ندارد، دلیلی ندارد برای انجامش به زحمت بیفتم. نگرشی سودجویانه به زندگی که، درست مقابلِ روحیهی سلحشوری و جهادیست. این اخلاقِ سرمایهگرایی، از کودکی در ذهن مردم نهادینه شده؛ چون هرچه باشد، چرخ سرمایهگرایی با همین روحیه میچرخد.
☑️ کرونا، به پاشنهی آشیل نظام سرمایهگرایی یورش برد. جایی که دیگر هیچ کمکی از پول برنمیامد.. سود؟ سودی در کار نیست. خدمتِ تو برابر با احتمالا مبتلا شدن و از بین رفتن توست؛ پس فکر خودت باش.
🔺بیماری مسری، به طور تصاعدی شیوع پیدا میکرد. پس: آن نظم ساعتی متداول، برهم خورد. برای جبران، نیاز به سرمایهی دیگری بود که در جوامع توسعهیافته، معنایی نداشت. نیاز به روحیهی سلحشوری و جهادی و خدمت جهادگرانه بود که درست برعکسِ اخلاق سرمایهگراییست. اینجا بود که سرمایههای اصلی، عرض اندام کرد:
۱- سرمایه ایمانی
زیرساخت نرم انقلاب اسلامی، تولید سرمایه ایمانی بود. به طور کلی، در ابرپروژهی امتسازی نظام جمهوری اسلامی مردم، ماشینپولساز نیستند. مردم زمانی واجد ارزشند که میتوانند برای خود و برای جامعهشان تولید ایمان کنند. سرمایه ایمانی، را کجا دیدیم؟
+ حفظ روحیه مردم
(مردم، کرونا را امتحان الهی دیدند که میگذرد..)
+ حفظ روحیه کادر درمانی،
+ بازتولید ارزشهای الهی و انسانی در کادر درمانی
(خدمت، برای نوعدوستی و برای رضای خدا)
+ بازتولید روحیهی جهادی در خدمترسانی عمومی
۲- سرمایه اجتماعی
خانواده، قلب جامعهست؛ کانون گرمی برای سالمندان و ژنراتور تولید آرامش. پرستاریِ بدون چشمداشتِ خانواده از عضو بیمارشان و همدلی و تولید روحیه ولو با رعایت فاصله.
نقش خانواده در مقابله با کرونا بسیار نقش پررنگی بود.
جایگاه خانواده در کشورهای توسعهیافته کجاست؟
🔹شاید بگویید، سوداگری، منفعتطلبی، سرمایهگرایی و.. در ایران هم رسوخ دارد و تازه، در اینجا هم بسیاری از روابط همینگونه هستند که متاسفانه صحت دارد اما همان درصدی که این چنین نبودند، خوش درخشیدند.
🔸معتقدم اگر کوتاهی دولت در گروگان گرفتنِ سلامتی مردم جهت جلب نظر رهبری برای میز مذاکره نبود و از روز نخست، با جدیت بالا کار را عهده میگرفت، امروز در شرایط بسیار بهتری بودیم. آنچه که موجب شد علیرغم کمکاری واضح دولت، عملکرد ایران بهتر بشد، سرمایه ایمانی و اجتماعی مردم ما بود. علیرغم آنکه پروژه امتسازی ما در نیمهی راه است و آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، آموزش عالی ما هم هنوز بومیسازی نشده و دست به عصا قدم برمیدارد، سرمایهی ایمانی و اجتماعی مردم که حاصل لقمه حلال،شیرپاک،نطفهی حلال،نماز،تاسوعا،عاشورا،نیمه شعبان، شب قدر، عرفه و.. بود، معجزه کرد.
❇️ زیرساخت نرم انقلاب اسلامی، بر کرونا غلبه کرد.(و انشاءالله کامل غلبه میکند) تصور کنید زمانی را که سرمایهی ایمانی و اجتماعی مردم به نظامسازی تسری پیدا کرده و نظام آموزش عالی و نظام بهداشت و درمان و.. را با مولفههای بومی ایرانی-اسلامی متحول کند، چه شود..
👈 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
🚤 چرا ناوگان آمریکا از قایقهای کوچک سپاه واهمه دارند!؟
🔖 #اختصاصی
📸 b2n.ir/618479
⚓️ اشتباه نظامی شوروی در دوره جنگ سرد، یعنی توازن نظامی از طریق توازن تسلیحاتی که توأم با رقابتهای پر هزینه شده بود نشان داد صرفا بازدارندگی از طریق اقدام متقارن رخ نخواهد داد.
⚓️ استراتژی قایقهای تندرو ایران که با تأسی از قاعدهی قرآنی «فَلا تُطِعِ الكافِرينَ وَجاهِدهُم بِهِ جِهادًا كَبيرًا/۵۲ سوره فرقان» شکل گرفت و ریشه در جنگ نامتقارن دریایی دارد، در قالب #دکترین_دست_بلند عمل میکنند. این قایقها علیٰرغم جُسه کوچکشان، دارای هزینه پایین، کارآیی بالا و البته غیر رقابتی بودن، توانستند ایجاد بازدارندگی کنند؛ به گونهای که آمریکا متوجه شد در نبرد دریایی منطقه، سیادت با ایران است.
⚓️ کلاسهای مختلف رزمناوهای آمریکا برای پنج نوع نبرد طراحی شدند که به ترتیب عبارتند از:
1⃣ نبرد با زیر سطح
2⃣ نبرد با سطح
3⃣ نبرد با هوا
4⃣ تهاجم موشکی به خشکی
5⃣ رزم در ساحل با تخلیه نیرو
⚓️ این ناوها در رزم سطحی با ناوهای هم جُسهی خود میتوانند اعمال توانایی کنند اما مواجهه با قایقهای تندرو مسلح شبیه هیچیک از پنج نوع نبرد نیست.
⚓️ به گونهای که اگر تعداد بالایی از آنها به صورت همزمان به یک ناو با سه هزار خدمه از نقاط مختلف حملهور شوند، تعدادی کمی مورد هدف قرار میگیرد و ناو صد درصد آسیبپذیری بیشتری دارد.
نه ناو هواپیمابر و نه رزمناوها، یارای مقابله با تعداد انبوه قایقهای تندروی متحرک که میتوانند شلیک همزمان کنند را ندارند.
#بازی_جنگ
🔰جنگ جهانی چهارم
📡 @worldwar4_ir
🔻آنچه باعث شده تا عملکرد ایران در مقابله با #کرونا بهتر از امریکا، ایتالیا، اسپانیا و سایر کشورهای پیشرفته غربی باشد فقط زیرساخت بهداشتی قوی حاصل شده در این ۴۰سال نیست.
💠 بزرگترین دستاورد انقلاب، بوجود آمدن همین روحیه انقلابی در مردم و تشکیل گروه های جهادی است که در جهان نظیر ندارد.
✍️ امیرحسین ثابتی
💚 #مثل_ایران
👈 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
رضا سراج: در شرایطی که دو ابزار قدرت آمریکا در سیاست و رهبری جهانی تضعیف میشود، ایالات متحده از درون نیز دچار بحران گردیده است. برای اولین بار در 50 ایالت این کشور، شرایط از «وضعیت اضطرای» به «وضعیت فاجعه عظیم» تغییر کرده و احتمال وقوع هرجومرج نیز در این کشور متصور است. به نظر میرسد آمریکا همانند کشتی تایتانیک بهتدریج در حال غرق شدن است.
🔴 جنگ ترکیبی
جنگها چگونه #ترکیبی میشوند؟
فشار اقتصادی به آشوب میرسد،
ضدانقلاب دست به سلاح میبرند،
نهادهای امنیتی مقابله میکنند،
اقدامات قهری حکومت نقض حقوق بشر خوانده میشود،
سیاسیون و رسانهها علیه ایدئولوژی انقلاب بهخط میشوند،
و اینگونه فتنه اقتصادی بعد امنیتی و سیاسی نیز میگیرد.
#احمد_قدیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
همتی: ۱.۸ میلیارد دلار از ۴.۸ میلیارد دلار رفع تعهد شده
رئیس کل بانک مرکزی:
🔹خیلی امیدوارم در سال ۹۹ بتوانیم تورم را در سطح ۲۰-۲۲ درصد کنترل کنیم.
🔸در خصوص گزارش دیوان محاسبات، گزارش آنگونه که اعلام کردهاند ۱۲ آذر ۹۸ تهیه شده است و در همان فاصله ۱.۸ میلیارد دلار آن رفع تعهد شده است پس الان این مابهالتفاوت ۳ میلیارد دلار است.
🔹دلیل این ۳ میلیارد دلار هم گم شدن پول نیست بلکه واردکننده به دلیل شرایط تحریمی نتوانسته رفع تعهد کند، کالا ممکن است هنوز در راه ماند باشد چون ما برای برخی کالاها مانند ماشین آلات صنعتی تا ۱۲ ماه فرصت میدهیم وارد کنند.
🔹سوم ممکن است تفاوت محاسبات در گمرک باشد. پس همه این عوامل وجود دارد.
🔹اسامی واردکنندگانی که واردات نکردهاند را به سازمان تعزیرات دادهایم.
🔹پیشبینی صندوق بین المللی پول درباره اینکه اقتصاد ایران میخوابدپیشبینی خیلی بیربطی بود؛ آنها دوست دارند یک چیز منفی بگیرند و بزرگ کنند.
🔹آمریکاییها ۲ میلیارد دلار از پول ما را خوردند و بردند که داریم پیگیری حقوقی میکنیم.
🆔 @Khabarefouri1
جنگ یعنی:
پیرمردان حریص
جوانان خام را میفرستند،
تا کودکان بی گناه را بکشند!
@Bedaneiim110
🔴 کرونا و تقویت #دولت_ملت ها در برابر جهانی سازی
🔹سالهاست که نظریه جهانی سازی در مراکز فکری و علمی بحث می شود که نتیجه آن تضعیف حاکمیت «دولت - ملت» هاست.
🔸یونان باستان متشکل از دولت شهرهایی بود که به صورت مستقل حکومت می کردند. دولت شهرها، با رأی مردم اداره می شد. البته زنان، کودکان، برده ها و غیربومی ها شهروند درجه دو محسوب می شده و حق رأی نداشتند.
🔹تشکیل حکومت ها و امپراطوری های مختلف در طول تاریخ به روند سنتی ادامه داشت. حکومت های پراکنده که زمین و جغرافیای حکمرانی خود را معمولاً با قدرت نظامی نگه داشته بودند. در هر قلمرو تعدادی حکومت کوچک که همه تحت قیمومیت یک حکومت مرکزی بوده اند تشکیل می شد. نوع حکومت ها هم خلاصه می شد در: حکومت های موروثی، سلطنتی، دیکتاتوری، خلافت و دینی.
🔸مفهوم «دولت - ملت» از سقوط کلیسای مسیحیت به این طرف شکل گرفت. «دولت ملی» یعنی یک دستگاه سیاسی در قلمروی ارضی معینی دارای حق حاکمیت است و میتواند این حق را با قدرت نظامی پشتیبانی کند. در این نوع دولت، جمعیت کشور شهروند محسوب میشوند. گیدنز: ۱۳۸۴، ص ۳۴۱
🔹شاید بتوان گفت "چزاره بورجیا" شاهزاده حاکم واتیکان اولین فردی بود که دولت ملی را پیاده کرد. یکی از دلایل علاقه نیکولو ماکیاولی به بورجیا در اوایل قرن 16 میلادی همین ساختاری بود که بورجیا بنا نهاد.
🔸بدین ترتیب پیمان وستفالی، پس از پایان جنگهای سی ساله مذهبی در قرن 16 اروپا (۱۶۱۸–۱۶۴۸) فی مابین کشورهای اروپایی منعقد شد و برای اولین بار در تاریخ، حق حکمرانی کشورها(دولت ها) بر یک جغرافیای مشخص به رسمیت شناخته شد. ناسیونالیسم(ملی گرایی) حاصل شکل گیری دولت ملی بود.
🔹مفهوم دولت ملت ها در اروپا محصور نماند و به اقصاءنقاط جهان بالاخص شرق گسترش یافت. مدل حکمرانی در ایران و عثمانی و ... از مدل حاکمیت سنتی به «دولت ملت» تغییر پیدا کرد و عثمانی به چندین کشور تقسیم شد.
🔸با رشد ارتباطات بین المللی و پیشرفت رسانه ها در چند دهه اخیر، مفاهیمی چون «جهانی شدن» و «جهانی سازی» مطرح شد و اندیشمندان زیادی مدعی شدند مفهوم «دولت ملت» کم کم از عرصه سیاسی رخت بر می بندد و همه قدرت ها ذیل قدرت های جهانی –هژمونی آمریکا- تعریف می شوند.
🔹تشکیل سازمان های سیاسی و اقتصادی با این هدف در غرب رسماً انجام شد و دولت آمریکا سرمایه گذاری های کلانی در این زمینه انجام داد. ساخت فیلم های هالیوودی با هزینه های بسیار بالا با این هدف و طرح نظریات به ظاهر علمی و نگارش هزاران جلد کتاب و مقاله و نرم افزار تنها بخشی از تلاش های دولت ایالات متحده است.
🔸وضع قوانینی برای کم کردن قدرت سیاسی دولت ها به بهانه قوانین بین المللی و دخالت در حاکمیت داخلی کشورها به شدت افزایش یافت. آمریکایی ها به شدت سعی کردند پروژه جهانی سازی خود را با کمرنگ کردن حقوق دولت ها پیش ببرند و از ظرفیت های سازمان های بین المللی برای حاکمیت ارزش ها و استانداردهای لیبرال دموکراسی آمریکایی بسیار استفاده کنند. بدین ترتیب روابط سیاسی و اقتصادی دولت ها، روابط بانکی، تجارت، صادرات، واردات، فوتبال، پزشکی، آموزش، حقوق زنان، حقوق کودکان و ... تحت تأثیر سیاست های کلان جهانی سازی آمریکا قرار گرفت.
🔹با این تعریف اگر روال به همینگونه پیش برود دولت ها هیچ حقی ندارند در سرزمینی که حاکم آن هستند سیاست های خود را پیش ببرند بلکه باید مجری سیاست ها و استانداردهای جهانی خواهند بود.
🔸ویروس #کرونا اما این روند را بهم ریخت. آمریکایی که ادعا می کرد نجات دهنده و سرور و رهبر جهان است در اولین قدم، ارتباطات جهانی خود را قطع و به امور داخلی خودش مشغول شد. دولت های غربی یک به یک محموله های ماسک و ضدعفونی و تجهیزات پزشکی سایر دولت ها را ربودند و عملاً دولت ها به این نتیجه رسیدند تنها خودشان باید به فکر مملکت خودشان باشند و حرف زدن از سازمان های جهانی و امید داشتن به دولت هایی چون آمریکا، سراب است.
🔹به نظر می رسد در پساکرونا دولت ها همه به فکر قوی کردن ساختار سیاسی و اقتصادی و اجتماعی خود بیافتند. دولت ها به این نتیجه رسیده اند که کماکان بهداشت و درمان و آموزش برعهده حاکمیت داخلی خواهد بود و واگذاری بهداشت و آموزش به استانداردهای دیگران به صلاح نخواهد بود.
🔸بازنگری در کوچک سازی دولت و بازگرداندن حق دولت در عرصه اقتصاد نیز مهم ترین دستاوردهای کرونا خواهد بود و کماکان تأمین 5 ارزش اساسیِ امنیت، عدالت، آزادی، نظم و رفاه برعهده دولت خواهد بود.
✅ داود مدرسی یان
🌸🌸🌸🌸
به ما بپیوندید:
✅ @salehinrasad
🚦 #دوران_پساکرونا؛ آغازی بر یک ظهور و سقوط
🔸فرضیهای از سوی برخی اساتید و کارشناسان مطرح شده است مبنی بر اینکه اشاعهی بیماری کرونا در جهان، میتواند موجب عبور ملتها از نظم فعلی تمدنی بهسمت حکمرانیِ بلامنازع مجازی شود. بشری که بالاجبار در این ایام لذت زندگی و گذران وقت در #عالم_مجازی را چشیده است، آیا به راحتی آن را رها میکند و به تعادل قبل از کرونا برمیگردد؟!
🔸اگر فضای مجازی را نقطه اوج تاریخ تمدن فرآیندهای ارتباطی غرب بدانیم، صحت فرضیهی مطرح شده به معنی بهینه شدن مدرنیته و تمدن غرب بر بستر فضای مجازی به عنوان شاهرگ نوین ارتباطاتی بشر خواهد بود. بنابراین در نتیجهی این تحول در نظام ارتباطاتی، قطعا باید در عالم #پساکرونا در انتظار تحولات گسترده در سایر نظامات اجتماعی باشیم که قطعا این تحولات در تضادی عمیق با تمدن نوین اسلامی خواهد بود.
🔸اما در رد این فرضیه باید گفت، بشر در دوران پیش از ابتلای جهانی به کرونا، لذت زیست در فضای مجازی و امکانات گستردهی آن را چشیده بود و در این شرایط کرونایی، به اضطرار ساعات زیست در این عالم مجازی و گسترهی ساکنان آن بیشتر شده است. مسیری که بدون کرونا هم تدریجا در حال طی شدن بوده. اتفاقا اجباری بودن و افراط در زیست در عالم مجازی و دفعتا محدود شدن گستردهی ارتباطات حقیقی و بینافردی، برای بسیاری از انسانها تجربهای تلخ، خستهکننده و آزاردهنده بوده است که در نتیجهی آن، جوامعی شبیه ایران که همچون غربیها فردگرا نیستند، بیش از پیش در آرزوی چشیدن دوبارهی لذت ارتباطات حقیقی و زیست اجتماعی خود هستند.
🔸گاهی محدودیت موقت در استفاده از نعمتهای بدیهی موجب میشود تا در ادامه بیشتر قدر آنها را بدانیم. شاید یکی از جنبههای مهم این ابتلای جهانی، تلنگری تربیتی از سوی خداوند برای داعیهداران تمدنسازی نوین اسلامی و منتظران ظهور منجی بشریت باشد تا حقیقتا به ظرفیت گستردهای که تاکنون در اختیار آنها بوده پیببرند و با آگاهی از غفلتی که صورت گرفته، علاوه بر تلاش گسترده برای تسخیر تکنولوژی و استفاده از فرصتهای آن، بسیار بیش از پیش قدر مسجد، هیئت، حرمهای اهل بیت علیهم السلام، اربعین، راهیان نور، آئینهای دینی مانند اعتکاف، گعدههای دوستانه، ارتباطات چهره به چهره با مردم و... را بدانند و حضوری به مراتب متفاوت و موثرتر از قبل داشته باشند که شاید تاکنون همین درک و حضور موثر حلقه مفقوده تمدنسازی ما بوده است!
🔸از طرف دیگر امروزه در شرایطی قرار داریم که بشر بیش از هر زمان دیگری به دنبال منجی میگردد، چیزی که بارها در غرب بسیاری از فیلمهای آخرالزمانی هالیوود شرایط مشابه آن را به تصویر کشیدند و با تمرکز بر قوه خیال، منجیهای پوشالی خود را به عنوان نسخه نجاتبخش به بشریت معرفی کردند. یکی از جنبههای مهم این ابتلای جهانی، عیان شدن این #پادشاه_عریان غرب برای جهانیان به خصوص غربزدگان و آمریکاپرستان بوده است. رویای بهشت زمینی به عنوان آرمانشهر تمدن غرب هیچگاه به این اندازه در ذهن جهانیان پریشان نشده بود که حتی رسانههای پرشمار و پرقدرت آنها نیز توان بزک کردن این جسم محتضر تمدن غرب را ندارند و در این مقطع به ناچار از ترس از دست دادن مخاطبی که آشکارا شاهد فروریختن آرمانهای پوشالی خود است، همصدا با بسیاری از کارشناسان بر طبل ناتوانی تمدنی میکوبند که خود را در قلهی تجربه و پیشرفت بشری میداند!
🔸در نقطه مقابل اما داستان قدری متفاوت است. جوامع اسلامی مانند ایران با تعطیلی مساجد، حرمها و اماکن متبرکه و لغو آئینهای دینی و ملی به ظاهر با محدودیتهای اساسی مواجه شدهاند. اما به برکت عیان شدن ناتوانی قدرتهای جهانی در رفع نیاز بشریت و قطع امید از کمکهای آنها، تفکری #غیرمادی و #خدامحورانه که پایههای اصلی تمدن نوین اسلامی هستند در جامعه حاکم شده است و بذر معنویت را در دلها کاشته که در دوران پساکرونا باید به دنبال برداشت محصول آن باشیم.
📍کلام آخر آنکه مردم ایران، تحت تمام این فشارها و محدودیتهای کرونایی، نه تنها از تعطیلی اماکن و آئینیهای دینی و ملی و قطع ارتباطات خانوادگی و حضوری با اقوام و آشنایان خود خوشحال نیستند و نسبت به آرمانهای خود دچار ناامیدی نشدهاند، بلکه بیشتر از قبل تشنهی تحقق آرمان ظهور و ارتباطات و آئینهای خود هستند و درک بهتری از تفاوت کیفیت برقراری ارتباط در فضای مجازی و حقیقی دارند. در حالی که کشتی جوامع غربی در نقطهای از تاریخ خود قرار دارد که ساکنان آن با ناامیدی از تحقق وعدهی رسیدن به ساحل خوشبختی با رهبران فعلی خود، در انتظار #ناخدای_جدیدی هستند...
📍دوران پساکرونا میتواند نقطه شروع #سقوط_آشکار تمدن غرب و نقطه شروع #ظهور و بروز تمدن نوین اسلامی برای جهانیان باشد، انشاءالله.
✍️ #حسین_کیاء
سواد رسانه ای
🌸🌸🌸🌸
به ما بپیوندید:
✅ @salehinrasad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ ایران من
🌺بهمناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران
🎴 اخبار #بخش_خبری_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc
✅ خطونشان کشیدن دلاورمردان سپاهی برای تروریستهای آمریکایی...
📡 @Hasanabbasi_students
راهکارهای آرامش و رفع نگرانی در دوره کرونا.pdf
333.7K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
آژیر قرمز در آشیانه جمهوریخواهان.pdf
303.5K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
به نام ارتش جمهوری اسلامی.pdf
368.8K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
«مواسات» رکن مهم جامعهپردازی اسلامی.pdf
300.6K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
رصدنامه.pdf
395.5K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
یادداشت قدیری ابیانه در وطن امروز: ✍️کرونا، لیبرالیسم را به پایان خود رساند.
۲۸ فروردین ۹۹
vatanemrooz.ir/Newspaper/BlockPrint/218341
۱. گسترش کرونا در سطح جهان تا حدودی ماهیت وحشی دولتها را روشن کرد؛ کشورهایی که زمانی برای حفظ منافع خود با هم جنگ کردند و میلیونها کشته به بار آوردند، بعدها برای غارت سایر ملتها با هم متحد شدند و امروز همانطور که میبینیم این کشورها همان جنگ را به نوعی دیگر در دزدیدن تجهیزات پزشکی و درمانی از یکدیگر به نمایش گذاشتند. این البته فقط مخصوص دولتها نیست و تا حدودی مردم این کشورها نیز چنین خصوصیاتی دارند. مثلا در کشورهای غربی مرگومیرهای فراوانی بر اثر کرونا در خانه سالمندان اتفاق افتاد. در این خانهها بخشی از مردم مسؤول نگهداری از سالمندان هستند ولی در موارد متعددی کارکنان آنجا، سالمندان را به حال خود رها کرده و در نتیجه خانههایی کشف شده که تعداد زیادی سالمند در آنها جان خود را از دست داده بودند و تعداد زیادی هم در حالت بحرانی قرار داشتند.
اینچنین رفتاری را قطعا در کشوری پرعاطفه مانند ایران مشاهده نخواهیم کرد. مردم ما برای هموطنان خود ارزش زیادی قائل هستند و نمونه این عاطفه را در مجموعه کادر درمانی کشور میبینیم که با چه مجاهدتی کمک میکنند و حتی کسانی که مسؤولیتی ندارند برای کمکرسانی داوطلب شدند.
تربیت غیردینی، اومانیستی و ماکیاولیستی در جوامع غربی معتقد است اولویت خود فرد است. این نگاه در بین نظامیان غربی هم وجود دارد که میگویند اول حفظ خودم بعد ضربه زدن به دشمن یا اول حفظ خودم بعد مردم مملکتم!
این نگاه برای دنیایی که اعتقادی به آخرت و معاد ندارد طبیعی است، به همین خاطر طراحیهای سلاحها و تجهیزات نظامی آمریکا هم بر این اساس است.
۲. از زمانی شکستهای غرب و گرفتاریهای امپریالیسم آغاز شد که خود را با ملتهایی مواجه دید که حاضر بودند جان خود را بر سر آرمانهایشان فدا کنند، یعنی با روحیه مقاومت پنجه در پنجه شدند.
دولتهای غربی در ماجرای کرونا بر این باور هستند که به بیماران بالای ۷۰ سال خدمات درمانی تعلق نگیرد اما امکان ندارد دولتی در ایران چنین سیاستی را اعلام کند و بتواند دوام بیاورد چون ماهیت مردم و ارزشها در ایران متفاوت است. قدرتهای امپریالیسم در بحران کرونا از همپیمانان خود دزدی کردند. امروز افراد فقیر و حتی متوسط در غرب احساس میکنند از خدمات درمانی محروم هستند. در آمریکا اعلام شد تست کرونا برای افراد تحت پوشش بیمه ۱۴۰۰ دلار و برای کسانی که بیمه نیستند ۳۵۰۰ دلار هزینه دارد، در حالی که در ایران با وجود مشکلات مالی و فشار تحریمها، دولت اعلام کرد درمان بیماران کرونایی در بیمارستانهای دولتی رایگان است. این اقدام ایران برای جهانیان بسیار تعجببرانگیز است.
۳. لیبرالیسم که اساس آن بر منافع شخصی است امروز در حال نزدیک شدن به پایان عمر خود است، برخلاف آنچه «ساموئل هانتینگتون» گفته بود که لیبرالیسم آخرین مکتب است و هر آنچه رخ دهد در جهت حاکمیت لیبرالیسم است اما امروز تحولات به سمتی در حال پیشروی است که این مکتب رو به پایان است.
بعد از کرونا هم در این کشورها سرعت دوری مردم از لیبرالیسم بیشتر خواهد شد و پناه به معنویت به همان میزان بیشتر خواهدگردید. همین حالا در کشورهای مختلف معنویت در حال رشد است اما این سردرگمی وجود دارد که گرایش به سمت معنویت چگونه باید هدایت شود و اگر این توانمندی وجود داشته باشد که اسلام از دیوار سانسور غربیها عبور داده شود، میتواند در دنیا گسترش یابد.
۴. دولتهای غربی نشان دادند برخلاف ادعاهایشان هیچ ارزشی برای حقوق بشر قائل نیستند؛ تحریمهای آمریکا در چنین شرایطی به جای کاهش، افزایش داشته. در واقع این دولتهای خبیث، خباثت هر چه بیشتر خود را نشان دادند و این برای کسانی که در کشور ما امیدی به غرب داشتند، میتواند چراغ هدایت باشد.
۵. در جوامع غربی تحت عنوان آزادی و برابری زن و مرد، روابط آزاد اجتماعی را قانونی و فسادهای بسیاری را رایج کردند به طوری که زنان در غرب گرفتار این مقوله شدند و جذابیت فیزیکی برای آنها به یک ارزش اجتماعی تبدیل شده است. وقتی این مسأله به ارزش تبدیل شد تلاشها به سمت حفظ آن سوق پیدا کرد و یکی از این راهها، «خودنمایی اجتماعی» شد.
امروز زنان غرب در سایه ارزش اجتماعی برابری، از تولید مثل خودداری میکنند. از این رو در این جوامع از یک سو عمر متوسط مردم افزایش یافته و از سوی دیگر نرخ باروری کاهش یافته است. جوامع غربی به سمت پیری رفتند و بار آن بر دوش دولت و جوانان است که هزینه بسیاری را به دنبال دارد. دولتهای غربی کرونا را فرصتی برای رهایی از هزینه پیری جوامع خود دانستند. هر سالمندی که بر اثر کرونا در این کشورها جان خود را از دست میدهد از نظر اقتصادی به نفع دولتهای غربی است. دولتمردان غربی از اینکه هزینههای نگهداری از سالمندان کم شود، خوش