✳️ مصائب امام سجاد علیه السلام
◼️چون امر بر حضرت حسین (علیهالسلام) تنگ شد به سراغ خیمه فرزندش زینالعابدین (علیهالسلام) آمد و او را دید که بر روی قطعهای از پوست خوابیده است، بر او داخل شد و نزد او زینب (علیهاالسلام) حضور داشت که به پرستاری او مشغول بود. چونکه حضرت علی بن الحسین (علیهالسلام) به پدر نگریست، خواست به پا خیزد ولی به خاطر شدت بیماری نتوانست. سپس عرض کرد:پدر جان عمویم عباس کجاست؟ حضرت حسین (ع) فرمود: ای پسرم عمویت کشته شد و در کنار فرات دستانش را قطع کردند.
◼️علی بن حسین گریه شدیدی نمود تا بیهوش شد و چونکه به هوش آمد باز از یک یک عموها میپرسید و پرسید: برادرم علی کجاست و حبیب بن مظاهر و مسلم بن عوسجه و زهیر بن قین؟ امام حسین (ع) فرمود: ای پسرم بدان هر آینه در خیمهها جز من تو مرد زندهای وجود ندارد و اینها که از آنان سؤال میکنی همگی کشته شده روی زمین افتادهاند. پس باز علی گریست، آنگاه به عمهاش فرمود: ای عمه جان شمشیر و عصا برایم بیاورید. امام(ع) به او فرمود: با آنها چه میکنی؟ جواب داد: اما عصا تا بر آن تکیه کنم و اما شمشیر پس به وسیله آن از فرزند رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) دفاع میکنم. چرا که بعد از او خیری در زندگی نیست.
@roshangeran
◼️حضرت امام حسین (ع) وی را از این کار منع نمود و او را به سینه خود چسبانید و به او فرمود: ای پسرم تو طیبترین ذریه من هستی و با فضیلتترین عترت من، تو جانشین من میباشی بر این اطفال و عیال، چرا که آنان غریبانی هستند که مخذول شدهاند. آنان را ذلت و یتیمی و بدگویی دشمنان و ناگواری روزگار احاطه کرده، هرگاه گریههای بلند کردند آنان را ساکت کن و اگر وحشت کردند آنان را انیس باش و پریشانی آنها را با کلام نرم، آرامش بخش، چرا که از مردانشان جز تو کسی نمانده است که به او انس بگیرند و احدی نزد آنان نیست جز تو که ناراحتی و حزن خود را به او شکایت برند. به آنان اجازه بده تو را ببویند و تو آنان را ببو و آنان بر تو گریه کنند و تو بر آنان گریه کن.
_
◼️سپس حضرت امام حسین (ع) حضرت سجاد (ع) را به دست خود محکم گرفتند و به بالاترین صدایشان فریاد برآوردند که سخن مرا بشنوید و بدانید این فرزند من جانشین و خلیفه من بر شماست. سپس به فرزندش فرمود: ای فرزندم سلام مرا به شیعیان برسان و به آنان بگو: پدرم غریبانه از دنیا رفت پس برای او گریه کنید و او شهید گشت پس برای او گریه کنید.
منابع:
الدمعة الساکبة، ج۴، ص۳۵۱.
معالی السبطین، ج۲، ص۲۲.
ذریعة النجاة، ص۱۳۹.
@roshangeran
شناختنامه امام سجاد(ع).pptx
1.02M
✳️ پاورپوینت شناختنامه امام سجاد علیه السلام
#امام_سجاد_(ع)
@roshangeran
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥❌بیانات امام خمینی(س) درباره نقش تبلیغات حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) در خارج از میدان جنگ❌
✅آنها به ما فهماندند که در مقابل حکومت جور نباید زن ها و مرد ها بترسند
@roshangeran
مداحی آنلاین - ترک رو لبام از خجالتم - حمید علیمی.MP3
4.92M
🔳 #شهادت_امام_سجاد(ع)
ترک رو لبام از خجالتم میسوزه
بزار بهت بگم زخم غیرتم میسوزه
🎤 #حمیدعلیمی
#السلام_علیک_یا_سیدالساجدین_ع
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_ع
@roshangeran
💠 ان شاءالله آخرین وصیت امام حسین علیه السلام و امام زین العابدین علیه السلام رو همیشه مد نظر داشته باشیم...
#عکس_نوشته
@roshangeran
13920905_7896_192k.mp3
6.58M
امام خامنه ای (مدظله العالی):امام سجاد علیه السلام؛قهرمان اهل بیت علیهم السلام
#امام_خامنه ای
@roshangeran
35.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای هفتم صحیفه سجادیه(توصیه شده رهبری جهت دفع بلایا و ویروس منحوس کرونا)
#علی فانی
با #کیفیت_عالی
@roshangeran
📗#معرفی_کتاب📗
"رسالة الحقوق" عنوان حدیثی طولانی از امام سجاد (ع)است. این رساله كه حاوی بیش از ۵۰ وظیفه برای فرد نسبت به خود و ديگران است، در حقیقت درسنامهای جامع و اخلاقی است که بیان کننده رفتار انسان در حوزه روابط فردی و اجتماعی است.
قدیمیترین منابع این حدیث، تُحَفُ العقول، تألیف ابنشُعبه حَرّانی و سه کتاب شیخ صدوق به نام خصال، مَن لا یَحضُرُهُ الفَقیه و اَلاَمالی است.
این پنجاه حقِّ را در هفت دسته به شرح زیر میتوان تقسیم بندی کرد:
۱- حق خداوند و حق انسان بر خود
۲- حقوق اعضای بدن: زبان، گوش، چشم، دست، پا، شکم، عورت.
۳- حقوق افعال: نماز،روزه، صدقه، قربانی.
۴- حقوق پیشوایان: حاکم، معلم، ارباب
۵- حقوق رعیت: مردم (حق مردم بر حاکمان)، شاگرد، همسر، بَرده (حق برده بر ارباب).
۶- حقوق خویشاوندان: مادر، پدر، فرزند، برادر.
۷- حقوق دیگران: کسی که تو را از بردگی آزاد کرده است، بردهای که تو آزاد کردهای، نیکیکننده، مؤذن، امام جماعت، همنشین، همسایه، دوست، شریک، مال، بدهکار، معاشر، مدعی، مدعا علیه، مشورتکننده با تو، مشورتگیرنده از تو، نصیحتخواه، نصیحتگو، بزرگتر، کوچکتر، کسی که از تو درخواستی دارد، کسی که از او درخواستی داری، بدکنندهٔ به تو ، شادکنندهٔ تو، همدینان، اهلذِمّه.
@roshangeran