بیشترین میزان خورشید گرفتگی در خراسان شمالی
«رستمی» عضو کمیته علمی رصد خورشید گرفتگی:
🔹بیشترین میزان خورشید گرفتگی امروز در ایران، در روستای تکله قوز از توابع شهرستان راز و جرگلان استان خراسان شمالی روی میدهد.
🔹خورشید گرفتگی برای همه مردم قابل رویت است ولی باید از ابزار و فیلترهای مخصوص استفاده شود که این فیلتر میتواند عینکهای مخصوص جوشکاری هم باشد.
🔹خورشیدگرفتگی در استان خراسان شمالی از ساعت ۱۳:۴۱ تا ۱۶:۹ دقیقه روی میدهد.
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️🎥 دروغهایی که یک به یک برملا میشود
🔹این روزها رسانههای ضد ایرانی با خون دختران جوانی که روزانه به دلایل مختلف از دنیا میروند، کاسبی راهانداخته و آنها را کشته اغتشاشات معرفیکنند تا تنور خاموش اغتشاشات را روشن کنند.
اسلامی: بومیسازی راکتورها آغاز شد
رئیس سازمان انرژی اتمی:
🔹اراده کردهایم هیاهوی هستهای را از بین ببریم زیرا طرفهای مقابل با زدن اتهامات در نظر دارند تا مانع پیشرفت ما در حوزه هستهای شوند.
🔹با نگاه متفاوت و در مقیاسهای مختلف ظرفیتسازی برای طراحی و ساخت راکتورها را آغاز کردهایم و بومیسازی آنها را در دستور کار قرار دادهایم.
🔹با گسترش فعالیتهای خود در سطح و عمق درنظر داریم به قطب سازنده نیروگاههای هستهای در دنیا تبدیل شویم.
tn.ai/2793324
حجت الاسلام احمد پناهیانDefa-Az-Velayat2.mp3
زمان:
حجم:
11.86M
🇮🇷
🔊#صوتی | مشکل کسانی که #دستور_قرآن را کنار گذاشتهاند و از ولایت دفاع نمیکنند در حقیقت چیست؟
🍃🌹🍃
🎙حجتالاسلام حاج احمد پناهیان
1⃣ منبریها! نخبگان سیاسی! گروههای انقلابی! و... چرا اجازه میدهید از #امام_جامعه حرمتشکنی شود؟!
2⃣ هزار نفر از ما را تکه تکه کنند؛ اما به #امام_ما اهانت نکنند...
#حجاب | #ثامن | #لبیک_یا_خامنه_ای
🇮🇷
┅•••➰🍃🌱🌸🌱🍃➰•••┅
🔰 لوح | دانشگاه تعطیل؟! پیشرفت تعطیل!!
🔻 رهبر انقلاب در دیدار اخیر نخبگان علمی: یک رکنِ مهمّ پیشرفتِ کشور، دانشگاه و در دانشگاه هم عمدتاً نخبگان علمی هستند. اینکه شما میبینید در مقاطع مختلف تلاش شده که دانشگاهها و کلاسها تعطیل بشود، ناشی از این است. هر چه دانشگاه را بتوانند خراب و ناقص کنند، برای دشمنان پیشرفت کشور مغتنم است. ۱۴۰۱/۰۷/۲۷
📥 نسخه قابل چاپ👇
https://khl.ink/f/51221
🔰 #خاطرات_شهدا | #سنگر_خاطره
📍تقلب....
🔻یڪبار با حمید آقا داشتیم میرفتیم بیرون ڪه بحث تقلب در امتحانات وسط ڪشیده شد ؛من گفتم دانشگاه اگه تقلب نڪنی اصلا نمیشه....
حمید آقا سریع گفتن نباید تقلب ڪنید مخصوصا تو دانشگاه حتی اگه رد بشی چون تاثیر مدرک روی حقوقتون میاد و حقوقت از نظر شرعی مشڪل پیدا میڪنه...
خودش میگفت بعضی وقتا ماموریت بودم و نرسیدم درس بخونم ولی تقلب نڪردم و رد شدم ولی پیش خدا مدیون نشدم.....
و دوباره درس رو برداشتم و فرصت ڪردم بخونم و نمره خوب هم آوردم .واقعا اون لحظه به نوع بینش حمید جان و تفڪرش غبطه خوردم ڪه اینقدر مراقب اعمال و ایمانش هست و مالش پاک پاک هست.....
🌷شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی🌷
➕ به راهیان نور بپیوندید👇
🆔 @Rahianenoor_News
💠 با سلام خدمت دوستان عزیز
🔹سه شنبه و سفره صلوات
امروز نیت کنیم ثواب صلواتهایمان را به امام حسین علیه السلام و برای تعجیل در فرج امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)هدیه کنیم. هر کدوم از شما دوستان میتونید هر تعداد صلوات رو با هر نیتی که دارید در نظر بگیرید و توی این طرح شرکت کنید.
@roshanirahza
🔻استاد رحیمپور ازغدی:
▫️وقتی احترام به زن بهخاطر #زیباییهای_ظاهری و #جاذبههای_جنسی اش باشد، این مدت احترام تا وقتی است که او زیباست و لذا دائم باید تلاش کند خودش را نشان بدهد که من هنوز زیبا هستم، به من توجه کنید...🙁
✅ در حالی که در فرهنگ اسلام، زیبایی اصلی در زن و مرد #زیبایی_روح آنهاست...✨
📝 گفتوگو با دکتر ریحانه میرحسنی، سازنده واکسن ایرانی سرطانهای دهانه رحم
🔸 «ریحانه»، به مناسبت دیدار اخیر جمعی از نخبگان علمی با رهبرانقلاباسلامی، به سراغ یکی از این نخبگان در حوزه واکسن رفته است. در بخشی از این گفتوگو میخوانید:
🔺 از زمانی که دانشجوی مقطع لیسانس بودم، کارهای مختلفی را در آزمایشگاههای مختلف امتحان کردم و در نهایت دیدم که علاقهام و آنچه برایم جذاب است، کارکردن در حوزهی بیسیک ساینتیکال آزمایشگاهی است که به محصولی منجر شود. آنجا تیمی از بچههای سالبالایی و سالپایینی جمع شدیم که دغدغهی همهمان همین بود؛ میخواستیم کاری کنیم که مفید باشد و مشکلات کلیدی را برطرف کند. شروع کردیم به کار. سراغ استادانی که بودند، رفتیم. کمکشان را دریافت کردیم و چندین پروژه را شروع کردیم که شامل واکسنهایی میشد که کمبود آنها در کشور و به ویژه برای #زنان احساس میشد. طی فرایندی پنجششساله توانستیم این واکسنها را توسعه دهیم و وارد بازار کنیم.
🔺زمانی که لیسانسم تمام شد و میخواستم دربارهی ارشد تصمیمگیری کنم، به فکر رفتن از ایران بودم و میدانستم که نمیخواهم در ایران کار تحقیقاتی انجام دهم. آن زمان با بحث صنعت آشنا شدم و گفتم شاید بشود کاری کرد که مفید باشد و دردی را دوا کند. برای همین تصمیم گرفتم بهاندازهی دورهی ارشد به این مسئله وقت دهم؛ تلاشی کنم که در اینجا کار صنعتی و کاربردی راه بیندازم.
📖متن کامل را از پیوند زیر بخوانید:
🏷 https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=51214