مدل مفهومی انطباق اثرات تاسیس و فعالیت مراکز رشد بسیج با فرمایشات رهبر انقلاب در گام دوم انقلاب
@roshd_skf
💢 #خودتو_بهتر_بشناس
🔴 آزمون های سه گانه خودشناسی در سایت مرکز نوآوری شروع
🔹به اطلاع میرسانیم، از این پس میتوانید آزمون تست شخصیت MBTI، آزمون تست نئو و آزمون تست هوش هیجانی را به طور رایگان در سایت مرکز نوآوری شروع به آدرس ذیل انجام دهید:
🌐 www.innostart.ir
🔸 آزمون ترجیحات (MBTI):
▫️این تست یک پرسشنامه روانسنجی فردی است که برای شناسایی نوع شخصیت، نقاط قوت و اولویتهای افراد طراحی شده است.
🔹 آزمون صفات شخصیتی (NEO):
▪️این تست مشهور و جامع برای سنجش ۵ عامل بزرگ شخصیت می باشد. هریک از این ۵ صفت بزرگ شخصیتی شامل ۶ جنبه دیگر هستند که باعث می شود این تست ۳۰ ویژگی جزئی را نیز ارزیابی نماید. تست شخصیت شناسی نئو دارای فرم های کوتاه و بلند است.
🔸 آزمون هوش هیجانی (EQ):
▫️ این تست بر خصوصیات فردی یا شایستگی های هیجانی متمرکز است.بنابراین هوش هیجانی عامل مهمی است که می تواند باعث کنترل بر خود و محیط و در نتیجه هدایت مناسب خود در مسیر زندگی است.
⭕️ @roshd_skf
#خط_خبر
🔷 *مشوقهای مالیاتی در برنامه هفتم توسعه به نفع دانشبنیانها اصلاح شد*
🔸 یکی از بندهای لایحه هفتم توسعه با حذف همه مشوقهای مالیاتی، نگرانی کارشناسان در خصوص عقبگرد در زمینه تحقق اقتصاد دانشبنیان را به همراه داشت. این بند امروز توسط کمیسیون تلفیق مجلس اصلاح شد.
🔸 به نقل از گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، مطابق با سیاست اعتبار مالیاتی در قانون جهش تولید دانشبنیان، شرکتها و صنایع بزرگ در صورتی که بر روی تحقیق و توسعه هزینه کنند، نسبتی مشخص از آن هزینه برای سنوات آتی آنها به عنوان اعتبار مالیاتی در نظر گرفته میشود و همچنین نوآوریهای تحقیق و توسعه را نیز در خطوط تولید خود به کار گیرند. این موضوع یکی از ارکان کلیدی در تحقق اقتصاد دانشبنیان است که به واسطه آن نخبگان دانشبنیانی میتوانند برای افزایش کیفیت محصولات و ورود فناوری به صنایع، اثرگذاری داشته باشند.
🔸 اما در لایحه هفتم توسعه در بند ث ماده 27، اعطای هر گونه مشوق مالیاتی را ممنوع اعلام کرده بود و این، عملا بهمعنای ممانعت از اجرای قانون جهش تولید دانشبنیان در بحث اعتبار مالیاتی بود. اقدامی که کارشناسان آن را یک عقبگرد در زمینه تحقق اقتصاد دانشبنیان دانستند.
🔸 هفته گذشته روحالله دهقانی، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، برای اصلاح این ماده با مجلس مکاتبه کردند. مطابق با این مکاتبه، در لایحه هفتم توسعه، قرار شد تبصرهای اضافه شود که طبق آن، اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه از شمول بند «ث» ماده ۲۷ این لایحه مستثنی شود.
🔸 ادامه خبر👇