⭕️ ⚠️مجلسی که بی خاصیت شد!
قالیباف(٢خرداد ١۴٠٠ ساعت٩ صبح) با تمدید مهلت به آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای بازرسی فوق العاده از تاسیسات هسته ای کشور مخالفت کرد.
شورای عالی امنیت ملی ( بخوانید حسن روحانی) با پذیرش نظر غربیها، مهلت ٣ ماهه به آژانس را برای برای ٣٠ روز دیگر تمدید کرد.
بر اساس قانون مصوب مجلس یازدهم، قرار بود ٣ ماه پیش بازرسی های خفت بار آژانس از تاسیسات اتمی ایران متوقف شود.
وزیر نیرو و معاونانش از حضور در مجلس و پاسخگویی به نمایندگان درباره قطع برق، خودداری کردند.
🔆🔅به فرمایش حضرت امام، مجلس باید در راس امور باشد. حال آن که الان در «ذیل» امور هم نیست! چون پدرخوانده های اصولگرایی، تعدادی از نوچه ها و شیرین عسلهای صفرکیلومتر یا با سابقه اما اهل معامله و مطیع را در پوشش نامزدهای انقلابی به مجلس فرستادند و در گام اول مانع اقدام قانونی تعدادی از نمایندگان انقلابی مجلس در استیضاح «ام الفساد » شده و عملا به دولت برای انجام هر غلطی چراغ سبز دادند.
دولت هم با خیال راحت از بی خاصیتی و خنثی شدن مجلس، از مهرماه ١٣٩٩ حرکتی همه جانبه را برای تبدیل مملکت به زمین سوخته آغاز کرد : ماجرای بورس، نابودی صنعت مرغداری، به زمین زدن دامداریها، قطع برق در ایام امتحانات مجازی دانش آموزان و بازی با جان بیماران کرونایی نیازمند اکسیژن و....
وقتی مجلس (که تنها نهاد صاحب قدرت برای مهار موج تخریبی روحانی است) به این بی خاصیتی دچار می شود آنگاه بعضی ها جرات می کنند با اطاعت دستور انگلیس، در مذاکرات «وین» حاضر شده و جاده را بازگشت آمریکا به برجام و محکم کردن زنجیر برجام بر دست و پای دولت آینده، هموار کنند.
نمی دانیم چرا نمایندگان انقلابی مجلس در مقابل گردن کلفتی پدرخوانده ها و به ذلت کشاندن مجلس سکوت اختیار کرده و تسلیم شده اند؟ آیا مسخره نیست نایب رئیس مجلس درباره وضعیت غیرقابل قبول برق در کشور توئیت بزند؟
آیا وظیفه نمایندگان مجلس در برابر اقدامات تخریبی دولت توسل به توئیتر ( که از هر دانش آموز کلاس پنجمی هم بر می آید) است؟
پس فرق میان نایب رئیس مجلس و یک دانش آموز ١٢ - ١٣ ساله چیست؟
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
#ثامن
#انتخابات_۱۴۰۰
#انتخاب_اصلح
@roshhangarii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆🔅اگر امام امروز بود چه میگفت ❓❓
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
#ثامن
#انتخابات_۱۴۰۰
#انتخاب_اصلح
#خائنین_وطنی
@roshhangarii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نظر لاریجانی در مورد شورای نگهبان و آیت الله جنتی
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
#ثامن
#انتخابات_۱۴۰۰
#انتخاب_اصلح
@roahhangarii
♦♦♦اسامی نهایی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری
ستاد انتخابات وزارت کشور اسامی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را که صلاحیت آنان از سوی شورای نگهبان تایید شده، به این ترتیب اعلام کرد:
۱. سعید جلیلی
۲. سید ابراهیم رئیسی
۳. محسن رضایی
۴. علیرضا زاکانی
۵. سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی
۶. محسن مهر علیزاده
۷. عبدالناصر همتی
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
#ثامن
#انتخابات_۱۴۰۰
#انتخاب_اصلح
@roshhangarii
📝📝پیام لاریجانی بعد از عدم احراز صلاحیتش
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
#ثامن
#انتخابات_۱۴۰۰
#انتخاب_اصلح
@roshhangarii
⁉️‼️ چرا لاریجانی از سد شورای نگهبان عبور نکرد؟
مطابق مصوبه شورای عالی امنیت ملی، اقوام درجه یک مقامات عالی نظام، نباید در برخی کشورهای متخاصم مثل آمریکا و انگلیس، اقامت داشته یا حتی مشغول به تحصیل باشند. این قانونی خوب اما ناقص است و باید درباره همه مقامات جمهوری اسلامی ایران اجرا شود.
لازم به ذکر است زمان تصویب این قانون، (سال ۸۸) علی لاریجانی عضو شورای عالی امنیت ملی بوده است.
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
#ثامن
#انتخابات_۱۴۰۰
#انتخاب_اصلح
#شورای_نگهبان
@roshhangarii
🔴🌀 عدم احراز صلاحیت تعدادی از نامزدهای مطرح انتخابات ۱۴۰۰
□ این موضوع میتواند موجب حملات رسانهای گسترده به شورای نگهبان شود. لذا بر تمام نیروهای انقلابی، واجب است که آگاهانه از تصمیمات شورای نگهبان حمایت کنند.
□ باید در نظر داشت که بسیاری از افرادی که برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کردند، شرایط احراز صلاحیت را دارا نبودند. شرایطی مهمی همچون:
۱. فقدان سابقه محکومیت کیفری مؤثر
۲. معرفی مشاوران جهت تشریح برنامهها و توان مدیریتی
۳. سلامت و توانایی لازم جهت ایفای مسئولیتهای ریاست جمهوری
۴. شرایط و معیارهای رجل سیاسی مذهبی و مدیر و مدبر بودن
۵. عدم محکومیت قطعی کیفری به جرایم اقتصادی
۶. وابسته نبودن به گروههای غیرقانونی و فقدان سوابق سوء امنیتی.
💢💯💢ن کات مهم
۱- بایستی تبیین گردد که عناوینی مانند {مصلحت}، {خواست مردم} یا {پیشگیری از حوادث احتمالی در آینده} نبایستی جایگزین حق تلقی گردد.《میانهروی》دستور دین است، اما دشمن با تحریف، جایی میان حق و باطل را میانهروی معرفی میکند و مبلغان آن را سرمایههای خود در کشور اسلامی ما میداند. لازم است روشن شود که جز حق، همه چیز باطل است و شورای نگهبان شرعاً و قانوناً نباید از حق عدول نماید.
۲- لازم است تبیین گردد که رد صلاحیت افرادی با خصوصیات ذیل، کاملاً معقول است:
- افرادی که فاقد حداقلهای قانونی هستند.
- آنانی که آمریکا را قبله عالم میشناسند.
- کسانی که زندگیهای اشرافی دارند و معتقد به اداره کشور از راه دور هستند و خود را متعلق به طبقهی ممتازی نسبت به مردم عادی میدانند.
- مدیرانی که هیچ کارنامه قابل دفاعی در مسئولیتهای قبلی خود نداشتهاند.
- آنهایی که سخنان دشمن شاد کن به زبان میرانند.
- نامزدهایی که یک تیم مشخص و یک برنامه حداقلی برای اداره کشور در اختیار ندارند و آن را به مردم معرفی نمیکنند.
- کسانی که به تواناییهای مردم و ظرفیتهای طبیعی کشور ایمان ندارند.
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
#ثامن
#انتخابات_۱۴۰۰
#انتخاب_اصلح
#شورای_نگهبان
#ما_رأی_میدهیم
#دولت_قوی
#انتخاب_آگاهانه
#نه_به_غربگرایان
@roshhangarii
🔶🔷 سن و سابقه مسئولیت ۷ کاندیدا انتخابات ۱۴۰۰ چیست؟
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
#ثامن
#انتخابات_۱۴۰۰
#انتخاب_اصلح
#انتخاب_رئیسجمهور_اصلح_انقلابی
@roshhangarii
🔰پیرامون تایید صلاحیت ها
۱. وظیفه شورای نگهبان ایجاد فضای رقابت و داغ کردن کوره انتخابات نیست بلکه تایید صلاحیت افرادی است که توان اداره ی کشور در شرایط موجود را دارا باشند.
۲. افراد شاخص عدم احراز صلاحیت شده همه از مسببین شرایط موجود بودند.
۳. کشور در شرایط کنونی دیگر توان هزینه دادن برای یک رییس جمهور نا کارآمد و ناهماهنگ را ندارد
۴. عدم احراز صلاحیت افراد نا کارآمد و مسببین وضعیت موجود به نوعی از مطالبات مردمی محسوب میشود
۵. در شرایط حساس کشور و نارضایتی مردمی دیگر شورای نگهبان نمی توانست ریسک روی کارآمدن یک رییس جمهور غیر انقلابی و غیر جهادی را به کشور تحمیل کند
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
#ثامن
#انتخابات_۱۴۰۰
#انتخاب_اصلح
@roshhangarii
🔵🔶تحلیلی بر افکار عمومی از لیست منتشر شده تأیید صلاحیت شدگان؟
از لحظه ای که لیست_7_نفره بصورت غیررسمی در فضای مجازی منتشر شده، چند دسته تحلیل و واکنش در فضای مجازی و حقیقی جامعه داشته ایم.
◇ یک دسته این تصمیم را غیررقابتی می دانند. معتقدند تأیید صلاحیت علی لاریجانی و اسحاق جهانگیری و احمدی نژاد ولو اگر تخلفی داشته باشند برای رقابتی کردنِ انتخابات و بالا رفتن مشارکت ضروری است.
◇ یک دسته از مردم و توده ها و منتقدین اینها هم معتقدند که شورای_نگهبان درست عمل کرد و نباید مصلحت سنجی می کرد. شورای نگهبان باید پایبندی به سیاست های نظام، به قوانین، مدیر و مدبر بودن کاندیدا را احصا کند نه اینکه میزان محبوبیت او را بسنجد!
صلاحیت لاریجانی و جهانگیری زیر سؤال است و شورای نگهبان نباید مثل سال92 و 96 مصلحت سنجی کند هر چند که ای کاش در نهایت به صحنه بیایند و مردم آنها را در صحنه رد کنند.
اما براستی چرا بخش عمده ای از مردم و فعالان و کاربران مجازی انتظار داشتند لاریجانی و جهانگیری هم تأیید شوند؟ و انگار غافل گیر شدند؟
□ اولین مسئله به «عدم شفافیت» بر می گردد. چنانچه شورای نگهبان و مجلس به این نقد گوش می دادند که قانون انتخابات باید تغییر کند و ساختار رد و تأییدصلاحیت ها باید شفاف شود الان وضع این نبود. بطور مثال هیچوقت روشن نشد چرا روحانی در سال92 تأیید شد. بر چه مبنایی؟ روشن نشد زاکانی چرا 92 رد شد؟ الان چگونه تأیید شد؟ مهرعلیزاده سال84 رد و در این دوره تأیید شد! چه اقدامی کرده که طی 16 سال صلاحیت دار شده؟ علت تأیید جهانگیری در 96 و رد وی در این دوره چیست؟ علت ردصلاحیت احمدی نژاد در 96 و حال چیست؟ چنانچه روند احراز صلاحیت ها شفاف می بود و مبنای آرای فقها و حقوقدانان به افراد معلوم بود امروز شاهد این نگرانی ها و ناراحتی ها نبودیم. هم باید ملاک ها و معیارها روشن و شفاف باشد هم مستندات ردصلاحیت افراد روشن و شفاف ارائه شود.(نیازمند تغییر قانون است)
□ دوم؛ سیستم های نظارتی و قضایی کشور نسبت به تخلفات مسئولین سستی و کوتاهی دارند. چنانچه مسئولین در حین مسئولیت شان اگر تخلفی کردند براحتی محاکمه و محکوم شوند امروز شورای نگهبان براحتی می تواند آن افرادی که محکومیت دارند را ردصلاحیت کند. با حکم قضایی رد کند. اگرچه حالا هم اختیار قانونی دارد که بر مبنای اسناد افراد را رد کند ولو در دادگاه محکوم نشده باشند اما چه بهتر که افراد متخلف، اول در دادگاه حکم بخورند.
وقتی سیستم قضایی مماشات می کند و یا خلاء قانونی وجود دارد، جهانگیری با کلی تخلف و رانت آزادانه می چرخد، علی لاریجانی در مجلس و احمدی نژاد با آن هم سابقه قانون گریزی در سالهای آخر ریاستش انتظار تأیید صلاحیت دارند! حالا شورای نگهبان به حق هم چنین افرادی را رد می کند افکار عمومی همراه نمی شود. همیشه کوتاهی ها در انجام وظایف منجر به بروز مصلحت سنجی ها می شود. در صورتی که اگر نهادها به وظایف شان عمل کنند کار به مصلحت سنجی نمی کشد.
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
#ثامن
#انتخابات_۱۴۰۰
#انتخاب_اصلح
@roshhangarii