⭕️ چند باری خواستم ویس بگیرم درباره صحبت دیشب آقای پزشکیان توضیحاتی بدم ولی با خودم فکر کردم صحبت های خیلی واضح و خوب بود از 13 دقیقه نزدیک به 12 دقیقه شاهکار بود هم ملی و هم یاد از سردار سلیمانی و شهید رئیسی
ولی این 13 دقیقه داخلش یک دقیقه عجیب هم بود که آقای پزشکیان گفت برجام رو اجرایی کنیم باقی مسائل هم گفتگو میکنیم ؟
مسائل دیگه یعنی موشک ، یعنی منطقه ، یعنی پهپاد .........
خیلی خوب حرف زدن ها ولی یه پالس فرستادن که این پالس به معنی سقوط ایران و تجزیه هست ایرانی که بخواهد موشک و پهپادش هم کنار هسته ای بده بره دیگه ایرانی نمیمونه که بخواهیم خوشی اقتصادیش رو ببیینم بلکه تجزیه میشه چون غرب وقتی تضعیف بشیم گروه های ترویستی مثل کومله و جیش ظلم رو تقویت میکنه تا ایران رو تجزیه کنه .
اگه اون یه دقیقه ذهنتون رو درگیر کرد یعنی با بصیرت هستید ولی اگه اون 12 دقیقه براتون جذاب بود بدونید خطرناکه .
در بحث منافع ملی نباید به قشنگی ها نگاه کنید باید به پالس ها نگاه کنید .
اسعد ابوخلیل، استاد لبنانی دانشگاه کالیفرنیا: من وقتی به دنیا آمدم که نه حزبالله بود و نه حماس و نه حتی ساف (فتح).
با این حال من در لبنانی بزرگ شدم که تمام کشور روزمره از کشتار، تهاجم، بمباران و آدمربایی اسرائیل رنج میبرد.
شما فقط وقتی میتوانید باور کنید که این وضعیت به خاطر حماس و حزبالله است که چیزی از تاریخ ما ندانید .
#مرگ_بر_صهیونیستهای_نژادپرست
#مرگ_بر_صهیونیستهای_اشغالگر
🎥 نماینده مجلس خطاب به پزشکیان: گویا اطرافیان و مشاورانتان روح شما را آزرده / و از شما ۲ شخصیت متفاوت به نمایش گذاشته است! ما هیچ برادری با قاتلان حاج قاسم، ابومهدی و... نداریم
🔸 احمد راستینه نماینده مجلس خطاب به رئیس جمهور: شما باید مجری راهبرد های نظام در سیاست خارجه باشید/ صحبت های شما در مراسم تحلیف آنچنان امیدبخش بود که شهید هنیه شمارا در آغوش گرفت، آن واقعیت شما بود که سبب امید در جبهه مقاومت شد!
🔴 آیت الله خامنهای برای آزادسازی قدس حکم جهاد عمومی صادر فرمودند
🔻حوادث لبنان و فلسطین هم جهاد فی سبیل الله است؛ یک کشور اسلامی یعنی فلسطین به وسیله خبیثترین کفار عالم غصب شده، حکم قطعی شرعی این است که بر همه واجب است تلاش کنند، کمک کنند؛ فلسطین را به مسلمانان، به صاحبان اصلیاش برگردانند؛ مسجدالاقصی را برگردانند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ آبشار زیبای کارنام در روستای کارنام در منطقه چهار دانگه ساری در یک روز بارونی
هدایت شده از دانش خواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ قدرت تخریب یکی از موشکهای حزب الله
اسرائیل باید از بین برود ✌️