اخبار جهان هنر
📍آیا این استوری را میشود معادل یک فراخوان محاسبه کرد؟! 📝 مهدیار 📡 اخبار جهان هنر/ روبش 🆔 @roubesh
♨️میدانید که چرا ساکتند؟
چون میدانند که اینها هم نه تنها رها میشوند بلکه قهرمان هم میشوند
مانند قاضیانی، حاجیپور و...
📝محمدجعفر هاشمی
📡 اخبار جهان هنر/ روبش
🆔 @roubesh
🎥فیلم سینمایی موسی
🔸پروژه حضرت موسی از زنده یاد فرجالله سلحشور آغاز شد و ابراهیم حاتمیکیا توانست نسخه سینمایی آن را بر روی پرده ببرد.
🔸 فیلمی راهبردی و در سطح جهانی که هنگام تماشایش چند «ایکاش» گفتم و حیف شد که نشد وگرنه شاهکار میشد.
🔖اول؛ کمبود چند جملهای که مخاطب عام بتواند بنی اسرائیل خوب و بد آن روزگار را از هم و از وحوش هار امروزی تمییز دهد و ذهن مخاطبش از هر مسلکی و در هر کجای جهان را روشن کند و تشکیک ایجاد نکند.
🔖دوم؛ فرعونی فرعون و خوی وحشیگریاش را بیش از آنچه در فیلم بود به تصویر کشد. میشد چهره مازوخیستیای و نمادین که از فرماندهی فرعون معرفی شد را در خود شخص فرعون دید.
🔖سوم؛ از قتل عام کودکان در درجه اول برای درگیر کردن بیشتر عواطف مخاطب و دوم برای معرفی خوی فرعون و ظلم او و همچنین تا حدی که جا دارد برای بازنمایی امروزیش استفاده بیشتری برد.
🔸 در هر حال حاتمیکیا با فیلم موسی که تماشایش را به همگان توصیه میکنیم، توانست سطح جشنواره را ارتقا دهد و تبحر تکنیکی خود را در این فیلم نیز به نمایش بگذارد.
📝 معصومه عمرانی
📡 اخبار جهان هنر/ روبش
🆔 @roubesh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بشنوید صحبتهای بغض آلود مریلا زارعی؛ بازیگر نقش یوکابد؛ مادر حضرت موسی در فیلم موسی را.
👌خانم زارعی به خوبی از پس این نقش برآمدند و خواستهشان درباره باورپذیر بودن و وارد شدن از طریق قلب مخاطب بجای چشم مخاطب، اجابت شد.
📡 اخبار جهان هنر/ روبش
🆔 @roubesh
📍گلایه محمدرضا شهبازی به حضور یزدانی خرم در برنامه ویژه جشنواره فیلم فجر روزنامه همشهری!
📡 اخبار جهان هنر/ روبش
🆔 @roubesh
📸 نشست رسانهای موسی «کلیمالله» / از سال ۸۸ و با مرحوم سلحشور تحقیقات را شروع کردم و بعد در خدمت آقای شورجه و درنهایت آقای حاتمیکیا بودم.
💠نشست پرسشوپاسخ فیلم سینمایی «موسی کلیمالله» امروز پنجشنبه ۱۸ بهمنماه در دو بخش با حضور ابراهیم حاتمیکیا (نویسنده و کارگردان)، سید محمود رضوی (تهیهکننده)، تورج منصوری (مدیر فیلمبرداری)، مریلا زارعی، فرهاد آئیش، بهنام تشکر، بهاره کیان افشار، شکیب شجره (بازیگران)،کارن همایونفر(اهنگساز)،کیوان مقدم(مدیر هنری و طراح صحنه)، شهرام خلج(طراح چهرهپردازی)، آذر محمدی(طراح لباس) و علیرضا واعظ(سرپرست جلوههای ویژه بصری) فیلم برگزار شد.
💠ابراهیم حاتمیکیا: چیزی که میتوانم با صراحت بگویم این است که فیلمهایی با گروههای مختلف و حرفهای ساختم و این فیلم بهخصوص ساخته نمیشد اگر سید محمود رضوی، تورج منصوری، کیوان مقدم و علیرضا واعظ در آن حضور نداشتند.
🔗 متن کامل خبر:
http://roubesh.ir/post/2003
📡 اخبار جهان هنر/ روبش
🆔 @roubesh
📸 نشست رسانهای «بازی را بکش» / وظیفه ما طرح مسئله است و ارائه راهحل برای آن بر عهده مسئولان و جامعهشناسان خواهد بود.
💠در هفتمین روز از جشنواره چهل و سوم، نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی «بازی را بُکش» با اجرای محمدرضا مقدسیان و با حضور محمدابراهیم عزیزی (نویسنده و کارگردان)، مصطفی کیایی (تهیهکننده)، حسین جلیلی، (مدیر فیلمبرداری)، نیما جعفری جوزانی (تدوینگر)، محسن کیایی، متین حیدرینیا و پوریا رحیمی سام (بازیگران) برگزار شد.
💠مصطفی کیایی: من از طریق محمد بحرانی با فیلمنامه این کار آشنا شدم. با توجه به فضا و مضمونی که داشت، احساس کردم این متن قابلیت تبدیل شدن به یک فیلم خوب را دارد. فیلم ساختن در فضای ملتهب و پرهیجان فوتبال، چالشها و سختیهای خود را داشت، اما در نهایت خوشحالم که این فیلم ساخته شد.
🔗 متن کامل خبر:
http://roubesh.ir/post/2004
📡 اخبار جهان هنر/ روبش
🆔 @roubesh
اخبار جهان هنر
📍آیا این استوری را میشود معادل یک فراخوان محاسبه کرد؟! 📝 مهدیار 📡 اخبار جهان هنر/ روبش 🆔 @roubesh
🎯 در ابتدای نشست فیلم «بازی را بکش»، مصطفی کیایی تهیهکننده فیلم اثر خود را به دو بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون رضا بابک و مرضیه برومند تقدیم کرد و گفت: از اینکه بعد از هفت سال به جشنواره فیلم فجر بازگشتهام، بسیار خوشحالم.
📝 مهدیار
📡 اخبار جهان هنر/ روبش
🆔 @roubesh
📸 نشست رسانهای «شوهر ستاره» / ما در جامعه ایران درگیر قشر رادیکالی حداقلی هستیم که نظراتش را به اکثریت بسط میدهد.
💠در هشتمین روز از جشنواره چهل و سوم فجر، نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی «شوهر ستاره» با اجرای سونیا پوریامین و با حضور ابراهیم ایرجزاد (کارگردان)، علی اوجی و نرگس محمدی (تهیهکنندگان)،علیرضا برازنده (مدیر فیلمبرداری)، حامد بهداد، فریبا نادری، نازنین احمدی و هومن حاجی عبداللهی (بازیگران) برگزار شد.
💠ابراهیم ایرجزاد: هیچ پیامی جز این که زنان ایرانی شایسته احترام بیشتر هستند، در این فیلم سینمایی وجود ندارد. مردم ایران نشان دادهاند که در کنار زنان هستند. من هم خواستم بهاندازه خود سهمی در این مسیر داشته باشم.
📸 متن کامل خبر:
http://roubesh.ir/post/2005
📡 اخبار جهان هنر/ روبش
🆔 @roubesh
اخبار جهان هنر
♨️سفر به ترکیه با سندباد، البته با ملاحظات! 🔸برنامهی تلویزیونی «سندباد» دومین فصل خود را سپری میک
📍صنعت سریالسازی در ترکیه؛ تیغ دولبه کشور همسایه
✏️ بیش از ۲۰ سال است که ترکیه با ساخت سریالهایی در گونههای مختلف چون درام، اکشن، تاریخی، پزشکی، طنز و عاشقانه و فروشهای میلیونیِ آثار به سراسر جهان، همچون کره جنوبی توانسته به معرفی کشور خود بپردازد و از سوی دیگر به اقتصاد رو به زوال خود کمک کند.
اما این سریالها بهنوعی تیغ دو لبه هستند چرا که جامعه واقعی ترکیه آن چیزی نیست که در این سریالها به نمایش گذاشته میشود و اغلب این سریالها برای جامعه سنتی ترکیه قابل مشاهده نیست و مخصوص جامعه غربی و غربگرای ترکیه است.
✏️ این سریالها با عشقهای مثلثی، شخصیتهای تکراری و کلیشهای و ... نهتنها بار معنایی خاصی ندارند بلکه اکثر آنها باعث فروپاشی خانوادهها خصوصا در ایران شدهاند.
نکته قابل ذکر درمورد این سریالها این است که با وجود نکات منفی اخلاقی، امیدآفرینی و فرزندآوری را تشویق میکنند و پرچم ترکیه در بسیاری از سکانسها دیده میشود. این در حالیست که سریالهای نمایش خانگی ایران فضایی کاملا سیاه علیه کشورمان دارند.
✏️ دستهی دیگری از سریالهای ترک به بهانه مبارزه با صوفیان، بخش مذهبی و دیندار ترکیه را هدف گرفته و یک اسلام حداقلی را نماینده اسلام ناب محمدی(ص) معرفی میکنند که با جماعت لائیک ضد دین دوستی و رفاقت دارند و از جماعت مسلمان به اسم فرقه صوفیه فاصله گرفتهاند.
سریالهایی چون «شربت زغال اخته» و «غنچههای سرخ» از این دست سریالهای ضد دین ترکیه هستند، تا جایی که حتی اردوغان درمورد آنها گفته: "سریالهای ما رسما ما ضد دین شدهاند."
✏️ بخش دیگری از سریالهای ترکیهای خصوصا سریالهای تاریخی و امنیتی ترکیه در جهت اهداف شوم سیاسی و منطقهای دولت اردوغان عمل میکند. سریالهایی چون «حریم سلطان» و «کوسم سلطان»؛ از جمله این سریالها هستند که افزون بر فضایی آمیخته با خیانت، دروغ و تحریف خصوصا در ارتباط با صفویان و ایران، در بسیاری از موارد باعث ایجاد علاقهی مخاطبان به پادشاهی عثمانی میشوند.
بهعلاوه، دارای گفتگوهایی بین شخصیتهاست که صریحا ادعاهای تجزیهطلبانه در ارتباط با استانهای ایران را بیان میکند.
✏️ سریالهای ترکیهای دستهی دیگری هم دارد که در کنار فضای قومگرایی، اسلام متفاوتی را به نسبت سریالی چون «حریم سلطان» به مخاطب ارائه میدهد و مخاطب با شخصیتی چون «عثمان» در سریال «قیام عثمان» نسبت به او و خانوادهاش علاقهمند میشود. جالبتر اینکه عثمان دختری به نام فاطمه داشته است و نوادگان وی سالها بعد به دشمن شیعیان تبدیل شده و جنگ فرسایشی بیهودهای علیه صفویان را آغاز میکنند و به هتک حرمت قبور متبرکه شیعیان در منطقه میپردازند.
✏️ در حالی که در صنعت فیلمسازیِ ایران نسبت به گونهی تاریخی بهشدت کمکاری شده است، خصوصا درمورد عصر باشکوه صفویه، به جز سریال «روشنتر از خاموشی» که در ارتباط با زندگی ملاصداری شیرازی و «مهیار عیار» در ارتباط با یک عیار که قبلا راهزن بوده و در همان عصر ملاصدرا زندگی می کرده است، سریالی ساخته نشده است.
غالب سریالها در دوره قاجار ساخته شده است که متاسفانه پشت آن هم عموما دلایل سیاسی و ضد دین و ضد ایران نهفته است.
✏️ مسئولان تلویزیون و بهویژه نمایش خانگی بهتر است نگاهی عمیقتر و دقیقتر به سلسلههایی چون صفویه، سلجوقیان و آلبویه داشته باشند و آثاری درخور تولید کنند تا روایت اول این دورههای زمانی به دست مردم همین مرز و بوم باشد، در غیر این صورت غریبهها هر دروغی را وارد واقعیت تاریخ خواهند کرد.
📝 حمید عارفی
📡 اخبار جهان هنر/ روبش
🆔 @roubesh
✅ نقدِ بجای محمد امین میمندیان، به تحریف سخنان رهبر انقلاب توسط روزنامه فرهیختگان.
در روزگاری که حتی روزنامههای مدعی انقلابیگری، با وجود در دسترس بودن متن دقیق بیانات دست به تحریف سخنان امام جامعه میزنند، باید مراقب ورودیهای ذهنمان باشیم.
عجیب است که با این اوضاع، برخی هنوز عدهای اصطلاحا سلبریتی را مرجع اخبارشان قرار میدهند و هرآنچه آنان میگویند برایشان سند است!
📝 حسین رضائی
📡 اخبار جهان هنر/ روبش
🆔 @roubesh