📢 انتشار نخستینبار
▪️ یا سیدنا القائد؛ به وجود پر از مهر و صفایت مینازم...
✍ دستنوشته شهید مصباحالهدی باقری برای آقای شهید ایران
♠️ دکتر مصباحالهدی باقریکنی داماد رهبر شهید انقلاب اسلامی در آغاز جنگ تحمیلی اخیر، همراه با حضرت آیتالله العظمی سیدعلی خامنهای رضواناللهعلیه بر اثر حمله جنایتکارانهی آمریکا و اسرائیل به بیت رهبری، به درجه رفیع شهادت نائل شد.
🌐 رخـــداد
🇮🇷@Roukhdad
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وداع فرماندهان ارشد نیروهای مسلح با فرمانده شهید کل قوا
🔹 سرلشکر خلبان علی عبداللهی، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا، سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش، سردار رادان، فرمانده انتظامی کل کشور،سردار ابنالرضا، سرپرست وزارت دفاع و امیر دریادار سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش و جمعی دیگر از فرماندهان در ساعات اولیه امروز با حضور در مصلی تهران با حضرت آیت الله العظمی شهید سید علی خامنهای وداع کردند.
🔹 فرماندهان ارشد نیروهای مسلح در این مراسم بر تداوم نقشه راه فرمانده شهید کل قوا در صنایع دفاعی تاکید کردند.
🌐 رخـــداد
🇮🇷@Roukhdad
🔻سه توهمی که در سالهای اخیر منجر به "دیپلماسی التماسی" شد:
۱- توهم اول: آمریکا در توافقی که برای ایران منفعتی داشته باشد در درازمدت باقی میماند.
۲- توهم دوم: حل مشکلات کشور فقط ذیل توافق با آمریکا امکان دارد.
۳- توهم سوم: آمریکا و اسرائیل قابل تفکیک هستند.
🔖فؤاد ایزدی
🌐 رخـــداد
🇮🇷@Roukhdad
🔻استاد شیاد، جیب موساد بیسواد را زد!
شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی مصاحبهای با افرادی ترتیب داده که ادعا کرده جاسوسان موساد در داخل سپاه هستند و فعلا تیزری برای داغ کردن برنامهاش پخش کرده!
نکته جالب این است، لباس تن افرادی که مثلا سپاهی هستند اصولا بیش از ده سال است از ساختار سازمانی سپاه کنار گذاشته شده و لباس دهه اخیر دارای دگمه جیبهای پنهان شده یا پشت چسبی است!
کدام شیادی جیب موساد بیسواد را زده است؟ منافقین یا پهلوی؟
🔖محمد لسانی کارشناس سواد رسانه
🌐 رخـــداد
🇮🇷@Roukhdad
4.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦ ادای احترام روسای قوا و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به رهبر شهید انقلاب
🌐 رخـــداد
🇮🇷@Roukhdad
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ادای احترام سید حسن و سید علی خمینی به رهبر شهید انقلاب
🌐 رخـــداد
🇮🇷@Roukhdad
🔹 سرپرست وزارت دفاع: اگر در حین مذاکرات نقض عهدی ببینیم در میدان پاسخ میدهيم
پ.ن: ازجاییکه چندین بند از تفاهمنامه نقض شده لطفا دقیق بفرمایید باید چه اتفاقی بیوفته که پاسخ بدیم؟؟
تنگه هرمز که اتوبان شده،،اموالی هم که قرار بود آزاد بشه نشده،،لبنان هم که رو هواست...
🌐 رخـــداد
🇮🇷@Roukhdad
🔻 واکنش آیتالله خاتمی به سخنان توهینآمیز قائمپناه: نظر ولیفقیه صرفاً یک نظر شخصی نیست؛ بلکه سخنی است بر پایه کارشناسی؛ اکنون زمان اطاعت است و همه باید بگویند: چشم
امام جمعه موقت تهران:
🔸ولیفقیه حجت شرعی است. نظر ولیفقیه صرفاً یک نظر شخصی نیست؛ بلکه سخنی است که بر پایه کارشناسی، بررسی و تحقیق بیان میشود.
🔸اکنون زمان اطاعت است و همه باید بگویند: چشم. همه مسئولان نظام میدانند که مشروعیت آنان به ولایت وابسته است و باید مطیع ولایت باشند. ولیفقیه حجت امام زمان(عج) بر مردم است و امام زمان حجت خداوند است.
🌐 رخـــداد
🇮🇷@Roukhdad