فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌍 جهان به سمت و سوی عجیبی حرکت میکند.
حقیقتا خوش بین ترین تحلیلگران هم پیشبینی نمیکردند که عملیات طوفان الاقصی چنین دستاورد هایی برای فلسطین داشته باشد.
جوانی در شیکاگو شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را با جمعیت تمرین میکند و بعد هم مفهوم آن را به انگلیسی برایشان توضیح میدهد.
خدا را چه دیدید. با این سرعت سرسام آور تغییرات دنیا، شاید در آینده نزدیک دیگر لازم نباشد بچه های ما انگلیسی یاد بگیرند. فارسی بشود زبان روز دنیا 😊
https://eitaa.com/Rowzaneh030201
انتشار متن توهین آمیز در مورد شخصیت امام خمینی ره توسط انتشارات Acuber Books International در دهلی هند، سبب اعتراض مردم به این مساله شد.
با پیگیری که از دوستان اهل هندوستان داشتم، اینطور گفتند که در نتیجه اعتراضات، ناشر مجبور به ارسال نامه عذرخواهی و تصحیح کتاب خود شده است.
پ.ن: تصویر کتاب قبل و بعد از اصلاح، و نامه عذرخواهی مدیر انتشارات Acuber Books International.
https://eitaa.com/Rowzaneh030201
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۸ آگوست ۱۹۶۳ جمعیتی معادل ۲۵۰ هزار رنگین پوست جهت اعتراض به قوانین تبعیض آمیز نژادی در امریکا در «National Mall» واشنگتن جمع شدند و مارتین لوتر کینگ سخنرانی معروف I have a dream را در مقابل این جمعیت ارائه کرد. این تجمع اعتراض آمیز نقطه عطفی در احقاق حقوق رنگین پوستان ساکن ایالات متحده شد.
آن زمان آفریقایی تبارهای آمریکا برای حقوق اولیه خود میجنگیدند. اما در سال ۲۰۲۴ این جمعیتی که میبینید در نشنال مال جمع شدهاند تا به ظلم اسرائیل علیه ملت مظلوم فلسطین اعتراض کنند. بعد هم نماز جماعت...
به نظر شما شصت سال بعد آمریکا چگونه خواهد بود؟
https://eitaa.com/Rowzaneh030201
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 در اوهایو امریکا عده ای که احتمالا (با توجه به ظاهر و تیپشان) مسلمان هم نیستند دارند با تمام توان تلاش میکنند نماز رفقایشان خراب نشود.
میشنوید که چه میگویند. در حالی که تلاش میکنن جلوی پلیسی که میخواهد دانشجویان مسلمان در حال نماز را دستگیر کند و اجازه نماز خواندن ندهد را بگیرند همه با هم فریاد میزنند: «Let them pray».
یک لحظه ذهنتان را خالی کنید. واقعا اگر در ایران شخصیتی مانند امام خمینی عزیز قیام نمیکرد و انقلابی به پا نمیشد، و ایران ۴۵ سال تمام قد برای فلسطین نمی ایستاد، این صحنه ها امروز در آمریکا رقم میخورد؟ امتداد انقلاب امام خمینی بناست تا کجا باشد...؟!
ما کجای تاریخ قرار گرفته ایم؟
🔴 کانال روزنه
https://eitaa.com/Rowzaneh030201
جوری که شروع شد؛ جوری که ادامه پیدا کرد✌️😂
دستت طلا، روحت شاد بزرگمرد...😊
🔴 کانال روزنه
https://eitaa.com/Rowzaneh030201
🔥 زورگویی رسمی اتاق بازرگانی
#پنجشنبه_یا_شنبه
🔻سالها پیش یک روز سر کلاس مدرسه، معلم ما می گفت که «می گویند نسبت تعطیلات ما با دنیا طوری است که روزهایی که ما با آنها کار داریم تعطیلند و بالعکس و...».
🔻جالب اینکه چند سال بعدتر وقتی خودم معلم شده بودم! یک بار در کلاس درس برای دانشجوهای غیر ایرانی این بحث شکل گرفت که «تعطیلات رسمی ایران از همه دنیا بیشتر است»؛ چون شهادت و ولادت برخی از اهل بیت علیهم السلام در ایران تعطیل اعلام شده. با استدلال و جمع و تفریق ریاضی برایشان ثابت کردم اینکه فکر میکنید تعطیلات در ایران بیشتر از سایر دنیاست تصوری کاملا دور از واقعیت میباشد.
🔻اما امروز هم این قصه کهنه که «وقتی ما کار داریم با اونا و اونا با ما کار دارن تعطیلیم» با ژست های اندیشمندانه و ظواهر دلسوز تکرار میشود، بدون اینکه حداقل یک پژوهش علمی روشمند و دقیق در زمینه این ادعا منتشر شود.
🔻دقیقاً مثل قصهای که سالهای پیش همین روشنفکرنماها در لباس های رسمی و غیر میگفتند که «تعطیلات رسمی ایران از همه دنیا بیشتر است و این به ضرر اقتصاد ملی است. بنابراین مگر حرام است که چند روز از مناسبتهای مذهبی تعطیل را، غیر تعطیل کنیم» و این افسانه تا جایی جلو رفت که کاهش تعطیلات در دستور مجلس وقت هم قرار گرفت!!
🔻آن حرف مشهور و بدون پشتوانه پژوهشی مبنی بر «بیشتر بودن تعطیلات»، امروز باطل اعلام شده و امروز می گویند تعطیلی بیشتر به نفع اقتصاد است!!
اما دوباره مثل قبل می گویند «مگر حرام است به جای پنجشنبهها، شنبه ها تعطیل شود تا با دنیا بتعاملیم؟»
🔻اتاق بازرگانی با انواع استدلات آبکی و حمایت مشکوک رسانهای، گریبان چاک می زند که شنبه ها باید تعطیل شود چون ما با دنیا تعامل داریم.
🔻سال 1395 سفری یک ماهه به شهر بمبئی در هندوستان داشتم. بندری که از دهلی -پایتخت هند- بزرگتر و پرجمعیت تر بوده و با اطمینان آن را میتوان قلب تجاری هندوستان یک میلیارد و خورده ای! نامید. آنجا با گروهی از جوانان تاجر و شاغل در کمپانی های بین المللی برنامه داشتم. ساعات کاری شناور برخی از آنها برایم خیلی جالب بود، و وقتی سوال کردم چرا؟ گفتند: ما با لندن و نیویورک و... ساعت اداری مشترک نداریم. لذا لازم است برنامه ای را تنظیم کنیم تا بتوانیم مراودات خودمان را با آنها به صورت دائم داشته باشیم. راستی چرا راهکار اتاق بازرگانی ایران به ذهنشان نرسیده بود؟ چون در هند تعطیلات هفتگی با غرب یکی است. ولی مشکل کماکان باقی بود...
🔻و کسی نیست به اتاق بازرگانی بگوید به جز ایران کشورهایی که تفاوت کامل ساعت شب و روز با غرب دارند چگونه تعامل اقتصادی میکنند؟ ساعت کاری تمام ادارات کشورشان خود را به نصف شب منتقل کردهاند؟!
🔻اصلاً مگر در هر کشور چند درصد مردم به صورت مستقیم تجارت خارجی دارند که این آقایان به خود اجازه میدهند که مطرح کنند که «به خاطر ما چند نفر، همه ملت باید زمان تعطیلاتشان با ما هماهنگ باشد»!!
🔻میگویند مگر حرام است شنبهها تعطیل باشد؟ میگوییم حرام و حلال حداقلهای مسلمانی است و #سبک_زندگی با حداکثرها شکل میگیرد.
🔻در اسلام، هفته، از روز شنبه آغاز میشود و در روز جمعه پایان میپذیرد و فرهنگ ملی ما بر همین اساس شکل گرفته است.
🔻آیا باید اقتصاد در خدمت فرهنگ باشد یا سرمایهداران میخواهند همه امور را به خدمت خود در بیاورند؟
🔻به نظرم اصرار بر تعطیلی شنبهها دلایلی غیر از دلیل اقتصادی دارد.
🔻اگر مسئله تعامل اقتصادی با دنیاست، بسیار خوب، #بخشهای_ذیربط_دولتی نه فقط در پنج شنبه و جمعه، بلکه در تمام ساعات و لحظات هفته لازم است فعال باشند و به آنها خدمت بدهند مثل فرودگاهها که در همه لحظات و ساعات هفته در همه کشورها آماده خدمت رسانی به مسافرین داخلی و خارجی هستند، اما کدام کشور ساعات ساعت کاری تمام دارات خود را مثل فرودگاهها برای خدمت به مسافران خارجی تنظیم میکند.
🔻پنجشنبه یک روز فرهنگی برای ملت ایران است و اگر بناست روز دومی برای تعطیلات انتخاب شود طبیعیترین روز همان روز پنجشنبه است. گول حرفهای به ظاهر شیک سرمایه داری را نخوریم.
✍محمدحسین ضیائی نیا
🔴 روزنه ای به جهان 👇
https://eitaa.com/Rowzaneh030201
🔻یادنامه ای از مرحوم مولانا سید سعید اختر رضوی (ره) به مناسبت ایام ولادت امام رضا علیه السلام.
(یکی از نوادگان آن حضرت که نقش بسزایی در ترویج مکتب اهل بیت علیهم السلام در قرن بیستم در جهان داشت)
🔻مولانا سید سعید اختر رضوی (ره) در ۵ ژانویه ۱۹۲۷ میلادی در ایالت بیهار در هندوستان متولد شد. در سال ۱۹۶۰ به کشور تانزانیا در شرق آفریقا عازم،و به عنوان عالم مستقر در جماعت های مختلف خوجه در تانزانیا مشغول خدمت به مکتب اهل بیت علیهم السلام شد.
🔻مولانا رضوی (ره) به ۷زبان اردو، فارسی، عربی، انگلیسی، سواحیلی، هندی و گجراتی تسلط داشت و بیش از ۱۸۰ اثر در این زبانها از خود به یادگار گذاشت.
🔻اما شاید بتوان تأسیس سازمان Bilal Muslim Mission را مهمترین یادگار باقی مانده از ایشان دانست. مجموعهای تبلیغی و حمایتی برای بومیان آفریقا که طرح اولیه آن توسط مولانا سید سعید اختر رضوی (ره) در سال ۱۹۶۲ به فدراسیون خوجه آفریقا ارایه و بالاخره در سال ۱۹۶۴ در تانزانیا تاسیس گردید. این سازمان هم اکنون شعب مختلفی در کشورهای تانزانیا، کنیا، اوگاندا,... داشته و مشغول به فعالیت های مختلف فرهنگی و تبلیغی و حمایتی در قاره آفریقا است.
⚫️ سرانجام در روز ۲۰ ژوئن سال ۲۰۰۲ روح این مرد بزرگ از دیار فانی به جهان باقی شتافت، و پیکر مطهرش در قبرستان شیعیان شهر دارالسلام -پایتخت تانزانیا- دفن گردید.
جهت شادی روح این عالم بزرگ، وارسته و پرتلاش فاتحه و صلواتی هدیه کنیم.
🔻پ.ن: تصویر مزار مرحوم مولانا سید سعید اختر رضوی ره
✍محمدحسین ضیائی نیا
🔴 کانال روزنه
(یادداشتها و تجربیات بین المللی)👇
https://eitaa.com/Rowzaneh030201
⚫️ انا لله و انا الیه راجعون
🔻میشود عالی ترین مقام مملکت باشی، دنیا چشمش به دهانت باشد، و تو چشمت به دهان آن پیرزن روستایی که چه میخواهد. که درد دلش را کامل بشنوی. که برای التیام درد دلش رنج سفر به دورترین نقاط را به جان بخری. و در آخر هم جان تو را خرید همانکس که خریدار جانهای مؤمنین حقیقی است.
اِنَّ اللّٰهَ اشْتَرٰى مِنَ الْمُؤْمِنِیْنَ اَنْفُسَهُمْ وَ اَمْوَالَهُمْ بِاَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ
🖤 مبارک باشد بر تو شهد شیرین شهادت در شب عید ولادت مولای خودت. اللهم انا لا نعلم منه الا خیرا...
✍محمدحسین ضیائی نیا
🔴 کانال روزنه
(یادداشتها و تجربیات بین المللی)👇
https://eitaa.com/Rowzaneh030201
◼️ضایعه فقدان رییس جمهور محبوب کشورمان و مشغول شدن آحاد افراد جامعه به مراسم تشییع و تدفین و امور مرتبط به آن نباید مانع از این شود که از عرصه روایتگری غافل شویم.
🔻هر قدر ارائه روایت در داخل کشور ضروری است، ضرورت این مسأله در مورد فضای بیرون کشور ضریب چند برابری پیدا میکند. الحمدلله گروه هایی در داخل کشور با توجه به هنگام به این ضرورت اقدام به تولید محتوا در این عرصه کردند.
🔻به عنوان نمونه میتوان به تلاشهای تیم زحمتکش در وبسایت ویکی شیعه اشاره کرد که بلافاصله بعد از وقوع سانحه اقدام به تهیه محتوا به ۲۱ زبان در مورد شهدای این حادثه دردناک نمودند.
لینک محتوای انگلیسی ویکی شیعه:
https://en.wikishia.net/view/Seyyed_Ebrahim_Raisi
🔻در همین زمینه با همراهی تنی چند از دوستان تلاش کردیم روایتی کوتاه از زندگی شهید آیت الله رییسی ره را در قالب یک کاتالوگ در زبانهای انگلیسی، فرانسوی، روسی، ترکی استانبولی، اندونزیایی، با محوریت دفاع از مردم مظلوم غزه و فلسطین و نیز دفاع ایشان از ساحت قرآن کریم در سازمان ملل تهیه کنیم که بحمدالله امروز تمام شد.
انشاءالله مسیر روایت را پر قدرت و با انگیزه ادامه بدهیم.
پ.ن: تصویر جلد پشت و روی کاتالوگ به زبان انگلیسی
✍محمدحسین ضیائی نیا
🔴 کانال روزنه
(یادداشتها و تجربیات بین المللی)👇
https://eitaa.com/Rowzaneh030201
Seyyed Ebrahim Raisi.pdf
2.64M
فایل کاتالوگ معرفی رییس جمهور شهید سید ابراهیم رئیسی ره به زبان انگلیسی.
🔴 کانال روزنه
(یادداشتها و تجربیات بین المللی)👇
https://eitaa.com/Rowzaneh030201
✅ شما در طرف درست تاریخ ایستاده اید...
⭕️ مایک جانسون رییس مجلس نمایندگان آمریکا واکنش عجیب و متفاوتی را به نامه مقام معظم رهبری خطاب به دانشجویان معترض امریکایی نشان داد.
🔻او با نقل قول جمله کلیدی در نامه امام خامنه ای، خطاب به دانشجویان معترض نوشت: وقتی آیت الله را بردید (انتخاب کردید)، امریکا را باختید (از دست دادید).
🔻قبل از هر چیز باید توجه داشت که این واکنش (همانند سایر بازخوردهای رسانه ای نامه در فاکس نیوز و...)، نشان دهنده عمق تاثیر این نامه در جامعه امروز آمریکاست. نکته ای که در مورد دو نامه سابق رهبری خطاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی چندان نمود پیدا نکرد؛ گویی دو نامه سابق در هیاهوی رسانه ای غرب ضریب چندانی پیدانکردند.
⭕️ اما از حیث محتوا، به نظر میرسد میتوان این جمله را از دو منظر متفاوت بررسی نمود:
🔻اول اینکه رییس مجلس نمایندگان امریکا میخواهد دانشجویان معترض را تهدید کند، که دیگر امریکا جای آنها نیست. این مطلب را قبلاً برخی دیگر از سیاستمداران امریکایی هم گفته بودند.
🔻دوم اینکه او در واقع به یک مطلب بسیار مهم اشاره کرده است: «اینکه رضایت امام خامنهای با رضایت امریکا قابل جمع نیست.» وقتی یک طرف را راضی کردید و از شما حمایت میکند، قاعدتاً رضایت طرف دیگر را از دست داده اید.
🔻این نکته خیلی مهم که جناب مایک جانسون به آن اشاره کرده را باید قاب گرفت و جلوی چشم همه دولتمردان و دست اندرکاران در جمهوری اسلامی نصب کرد. خصوصا آنها که دنبال تعامل با امریکا هستند.
✍محمدحسین ضیائی نیا
🔴 کانال روزنه
(یادداشتها و تجربیات بین المللی)👇
https://eitaa.com/Rowzaneh030201
🔴 کانال روزنه
(یادداشتها و تجربیات بین المللی)👇
https://eitaa.com/Rowzaneh030201
🇺🇸آمریکای ۲۰۱۹ vs آمریکای ۲۰۲۴
⛱ معمولا طلاب غیرایرانی در تابستان به کشورهای خود برمیگردند. بسیاری از آنها نیز در فرصت تعطیلات مشغول به کار در کشور خود میشوند تا مقداری پول 💵 برای سال تحصیلی آینده پس انداز کرده و بتوانند امور زندگی خود را در ایران بگذرانند.
🔻حدود ۵ سال قبل، اواخر خرداد ماه ۹۷، از یکی از طلاب آمریکایی بعد از درس پرسیدم تابستان کجا هستی؟ گفت:میرم پاکستان! گفتم:برنامه کار در آمریکا و پس انداز برای سال بعد را نداری؟
جواب داد: من دیگر برنامه ندارم برگردم آمریکا. خیلی تعجب کردم. ادامه داد: آمریکای امروز با آمریکای سال۲۰۰۰ خیلی تفاوت کرده و پس انداز در آمریکا به سادگی آن سالها نیست.به همین جهت آینده خودم را در آمریکا تعریف نکرده ام!!!
🔻حقیقتش حرف او را خیلی جدی نگرفتم. تا اینکه چند روز پیش گزارش Statista در مورد دغدغه های اصلی زندگی در آمریکا را دیدم:
https://www.statista.com/chart/32304/key-issues-in-the-us-according-to-respondents/
🔻از سال ۲۰۱۹ تا امروز و طی ۵ سال، اصلی ترین دغدغه های زندگی در آمریکا تغییرات زیادی کرده است.
مثلاً «تورم» که مسأله سوم بوده، به جایگاه اول رسیده؛ «جرم و جنایت» از جایگاه ۵ به ۲ ارتقا پیدا کرده، و سومین دغدغه هم «وضعیت اقتصادی» است. «فقر» و «مسکن» هم جایگاه ۵ و ۶ را در سال ۲۰۲۴ دارند، در حالی که سال۲۰۱۹ اصلا در بین ۸ دغدغه اصلی نبوده اند.
چهارمین دغدغه در سال ۲۰۱۹، یعنی مسأله «تغییرات آب و هوایی» هم کلا از دغدغه های زندگی مردم امریکا در سال ۲۰۲۴ حذف شده!
📍ناخودآگاه یاد حرف آن طلبه افتادم...
پ.ن-۱: قطعا این نوشته به معنای آن نیست که آمریکای۲۰۲۴ یک کشور عقب افتاده است😊
پ.ن-۲: با این روند، به نظر شما آمریکای سال ۲۰۳۴ چگونه خواهد بود؟🤔
✍محمدحسین ضیائی نیا
🔴 کانال روزنه
(یادداشتها و تجربیات بین المللی)👇
https://eitaa.com/Rowzaneh030201
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی با آداب و رسوم جایی آشنا نیستیم چه اتفاقاتی ممکنه بیفته ...😂
🔴 کانال روزنه
(یادداشتها و تجربیات بین المللی)👇
https://eitaa.com/Rowzaneh030201