هدایت شده از سالار خوش صورت
👈🔰 بازدید کارشناسان تنظیم بازار جهادکشاورزی از خبازی های سطح شهرستان
👈🖋️ شرح فعالیت: در راستای کنترل و نظارت بیشتر و مستمر بر بازار به منظور عملکرد واحد های خبازی وصیانت از حقوق مصرفکنندگان، حوزه بازرسی و نظارت اقدام به نظارت خبازی های سطح شهر نمودند تا از هرگونه تخلف جلوگیری شود. بر همین اساس گشت تنظیم بازار جهادکشاورزی از نانوایی های سطح شهر جهت لزوم رعایت بر عملکرد واحد های خبازی وصیانت از حقوق مصرفکنندگان همچنین وزن چانه و وزن نان و رعایت ساعت کاری نانوایی؛ تاکید گردید.
( شهروندان گرامی هرگونه تخلف،گران فروشی،کم فروشی،احتکار را به سامانه 124 گزارش دهید)
🗓️ تاریخ بازدید:1402/9/30
🍃 روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ثلاث باباجانی
هدایت شده از سالار خوش صورت
👈🔰 عنوان فعالیت: گشت مشترک بازرسی و نظارت کارشناسان شهرستان ثلاث باباجانی به منظور تشدید بر بازار شب یلدا
👈🖋️ شرح فعالیت: به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ثلاث باباجانی در راستای کنترل و نظارت بیشتر و مستمر بر بازار به منظور جلوگیری از گرانفروشی، حوزه بازرسی و نظارت این شهرستان اقدام به رصد و پایش واحدهای صنفی و تولیدی سطح شهر نمودند تا از هرگونه تخلف جلوگیری شود. بر همین اساس گشت تنظیم بازار جهاد کشاورزی، با حضور کارشناسان تنظیم بازار جهادکشاورزی ،، شبکه بهداشت و اتاق اصناف،صنعت معدن از خواربار فروشی ها،سوپر مارکت ها بر رعایت دستورالعملهای قانونی بخصوص درج اتیکت قیمت بر کالاها بر اساس آخرین نرخ مصوب تاکید گردید.
( شهروندان گرامی هرگونه تخلف،گران فروشی،کم فروشی،احتکار را به سامانه 124 گزارش دهید)
🗓️ تاریخ بازدید: 1402/9/30
🍃 روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ثلاث باباجانی
هدایت شده از مجتبی زنگنه مهر
*️⃣ در راستای آمادگی لازم جهت پیشگیری از بیماری تب برفکی
*️⃣ برگزاری جلسه با معاون فرماندار شهرستان اسلام آبادغرب
*️⃣ kermanshah.ivo.ir/ZXpRo
*️⃣ پنجشنبه ۳۰ آذر ماه
📫راه های ارتباط با دامپزشکی استان
☎️تلفن: ۱۵۱۲
📲پیامک: 100010001512
🌐آدرس پرتال:
https://kermanshah.ivo.ir/
🔗 کانال اطلاع رسانی ایتا:
🆔https://eitaa.com/joinchat/2227044529C5cca13d05a
🔗کانال اطلاع رسانی بله:
🆔 https://ble.ir/kermanshahivoir
*️⃣ روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه
هدایت شده از Elahe Jalilian
جلسه كميته سرمايه انساني در اداره كل شيلات استان كرمانشاه
به گزارش روابط عمومي اداره كل شيلات استان: جلسه كميته سرمايه انساني اداره كل شيلات استان به رياست مهندس صحرايي مدير كل و اعضاي كميته در محل دفتر مدير كل تشكيل گرديد.
در اين جلسه مدير كل شيلات استان با تأكيد بر مسائلي همچون ضرورت تشكيل كميته هاي تخصصي زير مجموعه كارگروه راهبري توسعه مديريت افزود: عملياتي نمودن چنين مجموعه هايي منجر به مديريت بهينه سرمايه انساني مي شود.
مهندس صحرايي افزود : تلاش خواهيم كرد تا پايان سال جلسات متعددي در اين زمينه تشكيل گردد.
رئيس كميته سرمايه انساني اداره كل شيلات استان؛ مواردي نظير ساختار تشكيلات و آموزش ، تصميم گيري در راستاي انتصابات و نقل و انتقالات كاركنان را از اهداف مهم اين جلسه عنوان كرد.
گفتني است: معاون فني و اجرايي ، رئيس اداره اموراداري ، رفاه و پشتيباني، ذيحساب، رئيس اداره حراست ، مسئول برنامه و بودجه از جمله اعضاي حاضر در جلسه بودند.