هدایت شده از افشین شورچه
#دولت کار و فعالیت
«کشاورزی دانش بنیان ،پشتوانه رشد تولید و امنیت غذایی»
افزایش بیش از ۴ برابری تولیدات محصولات دامی در استان کرمانشاه نسبت به پیش از انقلاب
✔️آیا می دانستید؛
◽️حجم تولیدات محصولات دامی استان کرمانشاه در سال ۱۴۰۲ و در بهار چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران به بیش از ۵۸۲ هزار تن رسیده است.
◽️گفتنی است ؛حجم تولیدات دامی استان کرمانشاه در آغاز بکار دولت سیزدهم و در سال ۱۴۰۰ در حدود ۵۴۴ هزار تن بوده که با رشد بیش از ۶ درصد در سال جاری به ۵۸۲ هزار تن رسیده است.
◽️لازم به یادآوری است؛ حجم تولیدات کشاورزی استان کرمانشاه در سال های پیش از انقلاب ۱۲۹ هزار تن گزارش شده، که در سال ۱۴۰۲ با افزایش بیش از ۴ برابری به بیش از ۵۸۲ هزار تن رسیده است.
◽️این موفقیت را مرهون تلاش و کوشش مدیران،محققان ،کارشناسان ، کشاورزان و دامداران سختکوش استان کرمانشاه هستیم.
🗓 شنبه /۱۴ بهمن ماه/۱۴۰۲
♻️روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه
هدایت شده از پیام طبیعت استان کرمانشاه
همزمان با دهه مبارک فجر افتخاری دیگر برای حافظان انفال در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه
افتتاح دو طرح در راستای احیا و توسعه جنگل، تجهیز و نگهداری نهالستان ها در شهرستان های اسلام آباد غرب و سرپلذهاب
#روایت_خدمت_در_جشن_انقلاب
روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه
هدایت شده از پیام طبیعت استان کرمانشاه
#روایت_خدمت_در_جشن_انقلاب
چکیده ای از اقدامات حافظان انفال الهی در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه در چهل و پنجمین بهار آزادی
🌺دهه فجر گرامی باد🌺
روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه
هدایت شده از Babak
🔸نشست و هم اندیشی حوزه های تحقیقاتی و اجرایی بخش کشاورزی با جوامع علمی، دانشگاهی و نخبگان همزمان با روز ۱۴ بهمن روز ((جهاد کشاورزی، جوان، نخبگان و تولید دانش بنیان)) در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه برگزار شد.
🔸در این جلسه که با حضور ریاست مرکز تحقیقات کشاورزی، اعضا هیئت علمی مرکز تحقیقات، معاونین، مدیران، کارشناسان و نخبگان بخش کشاورزی به صورت حضوری و وبیناری در سالن شهید رستمی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه برگزار شد، مهندس لرستانی مسئول مرکز نوسازی و تحول اداری با اشاره به تشکیل ستاد جوانان و نخبگان در وزارت جهاد کشاورزی بیان داشتند همزمان با تشکیل این ستاد در سطح وزارت متبوع، امورات مربوط به این حوزه در گروه نوسازی و تحول اداری سازمان پیگیری خواهد شد که در این راستا نظام نامه مربوطه ارسال گردیده و برنامه های آتی نیز در دست اقدام می باشد.
🔹در ادامه جلسه مهندس سیفی توضیحاتی را در خصوص حوزه کشاورزی دانش بنیان و فعالیتهای صورت گرفته در این خصوص بیان داشتند.
🔸دکتر حق پرست (محقق معاونت تحقیقات دیم سرارود) در خصوص کشاورزی قراردادی، راندمان مصرف آب، تغییر رژیم غذایی مردم جامعه و توجه به امینت غذایی مطالبی را بیان داشتند.
هدایت شده از فرهنگیان
✅ مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سنقر و کلیایی
🇮🇷 برگزاری محفل انس با قرآن کریم به مناسبت دهه مبارک فجر
🇮🇷 در سومین روز از دهه مبارک فجر و به میزبانی اداره اوقاف وامور خیریه شهرستان سنقر و کلیایی محفل انس با قرآن کریم با حضور حاج آقا اکبری امام جمعه محترم شهرستان سنقر ، مدیران ، روسا و کارکنان ادارات شهرستان و با شرکت مردم همیشه در صحنه شهرستان سنقر در حرم مطهر امامزاده احمد (علیه السلام ) برگزار گردید.
🇮🇷 تاریخ برگزاری : ۱۴۰۲/۱۱/۱۴
✍ روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان سنقر و کلیایی
هدایت شده از فرهنگیان
✅ مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سنقر و کلیایی
🔸 بازدید
🔸 بازدید مهندس امجدیان کارشناس امور دام مرکز جهاد کشاورزی حومه و مرکزی و مهندس رضوی کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان سنقر از مرغداری صادق شریفی روستای مرغدار روستای آقبلاغ.
به گزارش روابط عمومی این بازدید که به منظور نمونه گیری گله درگیر بیماری صورت گرفته است،متوسط وزن گله برای هر قطعه ۲۲۵۰گرم .
سن گله:۵۰روزه و جمعیت تقریبی سالن۳۵۰۰ قطعه می باشد.
به گزارش کارشناسان بازدید کننده گله درگیر بیماری برونشیت می باشد، که درحضور مرغدار صورتجلسه گردید. و طی چند رو گذشته مرغدار اقدام به امحا و معدوم سازی تلفات نموده است .
🔸 تاریخ بازدید : ۱۴۰۲/۱۱/۱۲
✍ روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان سنقر و کلیایی