حجت الاسلام دکتر جباری.mp3
46M
نقد تاریخی/تفسیری به اظهارات اخیر روحانی و حامیان!
اختصاصی|| حجتالاسلام الاسلام دکتر جباری
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹اروپاییها چه کار باید بکنند که ما باور کنیم قابل اعتماد نیستند؟
🔹اقدام دولت از فضای آیات قرآن دور بود؛ آیات میفرماید بین اینها و یارانشان جدایی بیانداز. القا خوف باید بین دشمن کرد.
اگر سپاه و هوافضا نبود، به این آیات عمل میشد؟
🔹مسئولانی که احیانا متوجه نیستند و مسیری غیر از سنت و مشی قرآنی عمل میکنند، خداوند انشالله بیدارشان کند و به مسیر بازگردند.
🔹اگر آنها بخواهند خط و مشی نادرست خودشان را با تلاش مذبوحانه و سو استفاده و سوتفسیر از قرآن، توجیه کنند، مشمول روایات تفسیر به رأی هستند.
🔹خدا کند آنچه که آقای روحانی در استفاده غلط از قرآن بیان میکند، از روی جهالت باشد نه تجاهل!
که اگر چنین باشد، گناهش مضاعف است.
🔹اگر کسی از روی جهل قرآن را تفسیر به رأی کند، مشمول آن روایات است ولی اگر عزم تجاهل باشد، گناهش بسیار بیشتر است.
🔹کسی که تفسیر به رأی بکند، طبق روایات شریفه، مصداق #کفر_عملی است.
▫️خداوند کشورمان را از شر معاندان و کج فهمان و غرض ورزان حفظ کند.
#جوابیه۱۹
@rozaneebefarda
کنایه گروههای مقاومت عراق به پاپ
🔹اشاره به دست قطع شده حاج قاسم که صدای عبادتگاه های مسیحی نیز مرهون آن است.
@rozaneebefarda
بیانیه انقلابی سرایا سلام به مناسبت سفر پاپ به عراق
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
⭕️یکی از گروههای مقاومت در عراق به نام گردانهای "سرایا اولیاء الدم" نیز با صدور بیانیهای به حمله موشکی به پایگاه آمریکایی عین الاسد و سفر پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیکهای جهان که قرار است امروز جمعه انجام شود، واکنش نشان داد. در این بیانیه آمده است:
♦️نخست: از سفر پاپ واتیکان به سرزمین مقدسات، سرزمین انبیاء و ائمه و صالحین و سرزمین مبارزان مجاهد استقبال میکنیم و به توای مرد با وقار (پاپ) میگوییم: این سفر شما اگر در روزهای به اسارت گرفته شدن زنان ایزدی و مسیحی و اشغال یک سوم خاک عراق به دست داعش انجام میگرفت، در وجدان مصیبت دیدگان تأثیر بیشتری داشت.
♦️دوم: گردانهای سرایا اولیاء الدم همه انواع و اشکال عملیات نظامی را در زمان سفر پاپ فرانسیس و به خاطر احترام به آیت الله سیستانی، مرجعیت معظم عراق متوقف میکند چرا که ما عرب هستیم و مهمان خود را گرامی میداریم و مانند آمریکاییها که به مهمان عراق و سرباز اسلام حاج قاسم سلیمانی و همرزمان او رحمهم الله خیانت کردند، خیانت نمیکنیم.
♦️سوم: عملیات مبارک و دقیق عین الاسد که اشغالگران را آزار داد و آسایش را از خائنان و اشغالگران سلب کرد به مجاهدان تبریک میگوییم و دست آنان را میفشاریم.
@rozaneebefarda
تذکر مقام معظم رهبری پیرامون سفرهای نوروزی: هر چه ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص سفر عید اعلام کرد همه عمل کنند
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔻 رهبر انقلاب، پیش از ظهر امروز: یک جمله هم دربارهی مسئلهی کرونا عرض بکنیم. سال گذشته در پی هشدار مسئولین که راجع به کرونا اوایل کرونا بود مثل امروزی و هشدار دادند و گفتند، بنده هم یک کلمهای در همین روز محیطزیست خطاب به مردم عزیزمان عرض کردم.
🔹️ خوشبختانه حرف دلسوزان اثر کرد و مردم ایام عید کاملاً ملاحظه کردند و بلای بزرگی را که در آن ایام میتوانست متوجه کشور بشود از سر دور کردند.
🚨 امسال هم من احساس میکنم که خطر از سال گذشته بیشتر است. امسال خطر را بهتر میشناسیم، بیشتر میشناسیم و میدانیم که خطر فراگیر شد در کشور متأسفانه، سال گذشته به این اندازه نبود، بنابراین امسال هم بایستی همه رعایت کنند.
👈 هر چه که ستاد ملی کرونا گفت، اگر #سفر را ممنوع کردند، سفر نروند. هر چه را که لازم دانستند انجام بدهند.
🔺️ بنده که قطعاً سفر نخواهم رفت مثل سال گذشته و هر چه که ستاد ملی در این زمینه بگوید عمل خواهم کرد. ۹۹/۱۲/۱۵
@rozaneebefarda
شهید ادیان!
به مناسبت ورود پاپ به عراق
محسن قنبریان
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️در اوج حملات داعش در عراق و سوریه، پاپ در جمله ای مبالغه آمیز گفت:"حملاتی که امروزه علیه مسیحیان میشود از زمان پیدایش این دین تاکنون بی سابقه بوده است"! اما در عمل فقط از مقامات سیاسی و دینی، خواست علیه داعش موضع بگیرند!!!
▫️یوناتن بت کلیا نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی ایران در مجلس، بعد از شهادت سردار، جامعه آشوریان را مدیون او خواند و فاش کرد: وقتی ۳۰۰آشوری در سوریه اسیر داعش بودند، با سردار دیدار و از ایشان کمک می خواهد؛ آن عزیز ۲۲۵نفر آنان را آزاد می کند!(۷۵ اسیر را داعش کشته بود).
کشیش کلیسای شرق آشور(داریاووش عزیزیان) هم اعتراف کرد: سردار بود که صدها هزار مسیحی را از دست داعش نجات داد!
▫️سیامک مره صدق نماینده کلیمیان مجلس در جلسه پارلمان اروپا در بروکسل گفته بود: اروپائیان باید از این خجالت بکشند که تنها کسی که از مسیحیان شرقی دفاع کرد، سردار سلیمانیِ مسلمان بود؛ در حالیکه نمایندگان پارلمان اروپا پا روی پا انداخته بودند و آب معدنی شان را میل می کردند"!
❗️از جمله برنامه های پاپ در سفر به عراق دلجوئی از خانواده قربانیان حملات داعش است!
ناامنی های داعش و القاعده و... موجب افزایش مهاجرت مسیحیان از عراق و کاهش بیش از ۲۰درصدی آنان شده است!
🔅بهترین پیام نجف به پاپ میتواند تفهیم آیه۴۰حج باشد:"کسانی که از دیارشان ناحق بیرون شده اند می گفته اند: پروردگار ما خدای یکتاست؛ اگر خدا بعضی از مردم (متجاوزان) را به بعض دیگر(#اهل_مقاومت) دفع نمی کرد، دیر ها و کلیساها و کنشتها و مسجدها -که نام خدا در آن بسیار یاد می شود- ویران می شد؛ خدا کسانی را که یاری او کنند، یاری می کند که او توانا و نیرومند است"
#پاپ
#نجف
#پیام_مقاومت
@rozaneebefarda
هدایت شده از روزنه
در حاشیه دیدار #پاپ با #آیتالله_سیستانی
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
[ص ۱ از ۴]
🔹خبر دیدار احتمالی پاپ فرانسیس با حضرت آیتالله سیستانی و طعنههای سادهاندیشانه برخی چهرهها در محافل حوزوی مطرح و مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است.
دیدار میان دو شخصیت مطرح دینی همواره حائز اهمیت بوده و هست اما نکته اینجاست که شناخت طرف مقابل در هر گفت و گو دید واقعبینانهای را بر فضای عمومی حاکم میسازد.
تصوری که ما از «پاپ»، «کلیسا» «کشیش» و... به عنوان مفاهیم دینی داریم، تصوری مقدس و نورانی است که یادآور زهد و دنیاگریزی و ترک غرایز و البته تساهل و تسامح است.شکی نیست که جامعه دینی مسیحیت دارای چهرههای مثبت نیز هست اما آیا ماجرای کلیسا و پاپ به همین قداست و نورانیت خلاصه میشود؟بازخوانی تاریخ ما را به پاسخی روشن در این زمینه میرساند. در این یادداشت مختصر بخشی از کارنامه پاپ بندیکت شانزدهم(پاپ سابق) و پاپ فرانسیس (پاپ فعلی) خواهیم خواند.
پاپ بندیکت شانزدهم؛ توهین به اسلام، رسوایی واتیلیکس و استعفا
پاپ بندیکت شانزدهم(پاپ سابق) در تاریخ 21شهریور1385 در سفری به زادگاهش آلمان، سخنرانی تند و توهینآمیزی علیه اسلام ایراد کرد. او در این سخنرانی اسلام را دینی فاقد منطق خوانده است.(روزنامه سرمایه 25شهریور1385/روزنامه جمهوری اسلامی 27شهریور1385) او با طعنه به دین مبین اسلام گفت: «مسيحيت به شدت با برهان و منطق در ارتباط است و مخالف كساني است كه معتقد به گسترش عقايد خود از طريق زور شمشير هستند.» وی با زیر سؤال بردن حکم جهاد در اسلام با اشاره به اظهارات مانوئل دوم پالئولوگوس، يكي از امپراطورهای بيزانس در قرن چهاردهم افزود:«ترويج ايمان و عقيده از طريق زور غير منطقی است و اقدام غير منطقی مخالف فطرت الهی است. پاپ با استفاده از واژههايی نظير "جهاد" و "جنگ مقدس" در سخنرانی خود افزود: خشونت با فطرت خدايی و معنويت در تضاد است.»
این توهین و طعنههای آشکار علیه دین اسلام واکنش جهانی را برانگیخت. «نیویورک تایمز» در سرمقاله روز جمعه 24شهریور1385 با «فاجعه بار و خطرناک اندن اظهارات پاپ» و در خواست عذرخواهی وی نوشت: این نخستین بار نیست که سخنان پاپ موجب بروز اختلاف بین مسیحیان و مسلمانان شده است. (روزنامه جمهوری اسلامی 27شهریور1385)
در این باره روزنامه ایتالیایی «لارپوبلیکا» نوشت: در حالیکه روز شنبه واتیکان تعویض نخست وزیر و وزیرامورخارجه خود را جشن می گرفت یک تاج سیاه رنگ در مقابل سفارت واتیکان در آنکارا به نشانه اعتراض به سخنرانی پاپ در آلمان گذاشته شد. این شدیدترین بحرانی است که میان پاپ و جهان اسلام از زمان جنگ مذاهب صورت گرفته است. (همان)
واکنش علمای جهان اسلام
پیش از این مراجع عظام تقلید با سخنرانی و صدور بیانیه این سخنان پاپ را به شدت محکوم کردند.حضرت آیت الله محمد فاضل لنکرانیبا صدور بیانیه ای تصریح کرد: سخنان اخیر پاپ، به هیچ وجه با منطق و روح دین اسلام سازگاری ندارد و سخنان و اتهامات بی اساس وی، موجب تعجب، رنجش و نگرانی شدید گردید.
همچنین حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی در بیانیه ای سخنان اهانت آمیز رهبر کاتولیک های جهان را در مورد اسلام محکوم کرد و افزود: این بار پاپ، جهاد را زیر سؤال برده و مسلمین جهان را به خشونت متهم ساخته که با اعتراض شدید و گسترده مسلمانان جهان روبرو شدند.
رئیس انجمن اسلامی شمال آمریکا،شورای مسلمانان بریتانیا(بزرگترین تشکل اسلامی در انگلیس)،تجمع علمای مسلمین لبنان، یوسف فرناندز سخنگوی جامعه اسلامی اسپانیا،آیسیسکو (سازمان علمی،آموزشی و فرهنگی کشورهای اسلامی)،فواد علوی (دبیرکل سازمانهای وحدت اسلامی فرانسه)،کلیسای قبطی مصر، بلال اثر(رئیس بنیاد امور دیانت ترکیه)، شورای مفتیان روسیه، شیخ احمدبدرالدین حسون(مفتی اعظم سوریه)، محمدرشید قبانی (مفتی اهلسنت لبنان)، سیدمحمدحسین فضلالله ،سیداحمد بخاری(امام جماعت و جمعه مسجد دهلی)، شیخ محمدسعید طنطاوی (مفتی اعظم مصر) محمدمهدی عاکف (رهبر روحانی اخوانالمسلمین مصر)، یوسف قرضاوی و رهبران احزاب مذهبی پاکستان در مواضع و بیانیههایی جداگانه به اعتراض علیه این سخنان پرداختند.(روزنامه اطلاعات 29شهریور1385/ایسنا 25شهریور1385)
علاوه بر اعتراضات فوق حضرت آیتالله مکارم در درس خارج فقه به مناسبت روز پایان درس قبل از ماه مبارک پاپ را دعوت به مناظره کرد و گفت: مناظره با پاپ میتواند در هر زمان و هر مکان و بدون هيچگونه قيد و شرط باشد و به طور زنده پخش شود و من مطمئن هستم در پايان اين مناظره مردم جهان قضاوت خواهند کرد که اسلام منادی صلح و صفا و دوستی است و جهاد يک سپر دفاعی در برابر دشمنان است نه برای تحميل عقيده. (عصر ایران 29شهریور1385 / خبرگزاری رسمی حوزه 30شهریور1385)
@rozaneebefarda
ادامه👇
هدایت شده از روزنه
در حاشیه دیدار #پاپ با #آیتالله_سیستانی
[ص ۲ از ۴]
اعتراضات سیاسی و مردمی به سخنان پاپ سابق
اعتراضات علیه سخنان موهن پاپ به نهادهای دینی محدود نشد بلکه سیاستمداران و نهادهای کشورهای مختلف نیز به استنکار این مواضع تحریفآمیز و توهینآلود پرداختند از جمله:
«کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، سخنگوی وزارت خارجه ایران، فواد سینیوره نخستوزیر لبنان، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان، رجب طیب اردوغان، محمد ششم (پادشاه مغرب)، وزارت خارجه مصر، سخنگوی حزب حاکم هند (کنگره)، نمایندگان مجلس شورای ملی افغانستان.(روزنامه اطلاعات 29شهریور1385)
در پی سخنان موهن پاپ، واکنشهای مردمی شدیدی علیه وی به راه افتاد از جمله مسلمانان هند که روز جمعه در بیشتر مناطق این کشور در اعتراض دست به تظاهرات زدند و هزاران نفر از مسلمانان پس از نمازجمعه در شهرهای دهلی، لکنهو و سرینگر در این ارتباط به خیابان ها ریختند.(ایرنا 24شهریور1385)
گفتنی است علیرغم اعتراضات شدید مسلمین و حتی مسیحیان جهان و اندکی پس از توهین پاپ بندیکت خبرگزاری رسمی ایتالیا آنسا اعلام کرد که سیدمحمد خاتمی با وی در واتیکان دیدار خواهد کرد.(پایگاه خبری آفتاب 11مهر1385)
در پی محکومیت گسترده، پاپ بندیکت شانزدهم 25شهریور1385 عذرخواهی نه چندان جدی ابراز کرد و كاردينال تارسيسيو برتون، وزير كشور واتيكان در اطلاعيهاي اعلام كرد: پدر مقدس از اينكه بخشهايی از سخنانش ممكن است توهين به مقدسات مسلمانان تلقی شده باشد، بسيار متاسف است.(ایسنا 25شهریور1385)
گفتنی است جوزف راتزینگر (نام واقعی بندیکت شانزدهم) 10اسفند1391 استعفا داد. رسانههای مختلف این استعفا را در رابطه احتمالی با رسواییهای جنسی گسترده کلیسای کاتولیک (مشرق10اسفند1391) و یا افشای جنگ قدرت در واتیکان که به رسوایی «واتیلیکس» معروف شد مرتبط دانستند. مارک داد، خبرنگار بیبیسی در این زمینه میگوید:
«در بیانیه رسمی استعفای پاپ بندیکت، او تحلیل رفتن توان جسمی و ذهنی را دلیل کنارهگیریاش اعلام کرد، اما از مدتها پیش گفته میشد که دلایل دیگری هم در کار است. تحقیقات من هم این مدعا را تأیید کرده است.
من برای دیدار با فرانسیس آرینزه، کاردینال نیجریهای، به آپارتمان او رفتم که بر کلیسای سنپیتر مشرف است. او یکی از بلندپایهترین شخصیتهای کلیسای کاتولیک است و واتیکان را مثل کف دستش میشناسد.
در ماه مارس گذشته (اسفند ۱۳۹۱) حتی از او بهعنوان یکی از گزینههای احتمالی جانشینی پاپ بندیکت نام برده میشد. موقعی که پاپ بندیکت شخصا در محل اقامتش تصمیم خود برای استعفا را به شمار معدودی از مقامات ارشد کلیسا اطلاع داد، او یکی از حاضران جلسه بود. من موضوع جنجالها و رسواییهای پیش از اعلام ناگهانی تصمیم پاپ را پیش کشیدم و بطور خاص به ماجرای واتیلیکس اشاره کردم که در آن پائولو گابریله، پیشکار پاپ، اسناد محرمانهای را درباره کشمکش و جنگ قدرت در واتیکان فاش کرده بود. آیا این مسأله در استعفای پاپ تأثیرگذار بوده است؟ پاسخ او به این سوال برایم غیرمنتظره بود.
او گفت: "هر کسی میتواند برای خود حدسهایی بزند، چون برخی از این اسناد بهصورت پنهانی برداشته شدند. این شاید یکی از دلایل استعفا باشد. شاید هم از اینکه پیشکارش آن نامهها را افشا کرده، بسیار ناراحت شده باشد. تعداد نامهها آنقدر زیاد بود که یک خبرنگار بر اساس آنها کتاب نوشت. این هم میتواند یکی از دلایل باشد. انتظار ندارم از این اتفاق خوشحال شده باشد...
لازم نیست در این مورد به حرف من اتکا کنید. این ارزیابی عالیترین منبع کلیسا و رهبر فعلی آن است. پاپ فرانسیس بدون پردهپوشی حرف میزند. او گفته: "دربار برای پاپ حکم جذام را دارد. او گفته که دستگاه اداری واتیکان دچار "خود شیفتگی" و "خود محوری" است. جوزف راتزینگر (نام اصلی پاپ بندیکت) با چنین چیزی سر و کار داشت. قلب کلیسای کاتولیک از سالهای آخر زمامداری پاپ ژان پل دوم به مرکز درگیری باندهای مختلف قدرت تبدیل شده بود. پائولو گابریله، پیشکار پاپ، هم میگفت هدفش از کپیبرداری و افشای اسناد محرمانه نشان دادن همین مسائل است."(بیبیسی فارسی 12آذر1392)
@rozaneebefarda
هدایت شده از روزنه
در حاشیه دیدار #پاپ با #آیتالله_سیستانی
[ص ۳ از ۴]
پاپ فرانسیس همجنسبازی را مشروع دانست!/مواجهه ضعیف پاپ با رسوایی جنسی گسترده کلیسا
خورخه ماریو برگولیو پس از بندیکت شانزدهم شخص اول کلیسای کاتولیک شد. او در سالهای اخیر درگیر پرونده رسوایی جنسی گستره و عجیب کلیسا بود. او در 4مهر1397 به صورت رسمی اعلام کرد:رسوایی سوء استفاده جنسی از کودکان توسط کشیش ها و واکنش نامناسب کلیسا به این تحول، سبب سرخوردگی و رانده شدن قشر جوان و نسلهای بعدی از کلیسا شده است. او همچنین به تازه ترین رسوایی وقت سوء استفاده جنسی کلیسای کاتولیک در آلمان اشاره کرد که بر پایه گزارشی که روز سه شنبه 3مهر1397 منتشر شد در هفتاد سال گذشته نزدیک به ۱۷۰۰ کشیش دست کم ۳۶۷۷ نفر را مورد تعرض جنسی قرار داده اند.(تارنمای صدای آمریکا 4مهر1397) علاوه بر این، پاپ فرانسیس تأیید کرد گروهی از کشیشها از راهبههای صومعهای در فرانسه به عنوان "برده جنسی" استفاده میکردند.(بیبیسی فارسی 2اسفند1397)
گفتنی است کارلو ماریا ویگانو، یکی از اسقفهای اعظم کایتالیا اسامی افرادی را که از اتهام سوءاستفاده جنسی علیه تئودور مک کریک، کاردینال سابق و اسقف اعظم واشنگتن اطلاع داشتند منتشر کرد. او در نامه خود که در جریان سفر پاپ به ایرلند منتشر شد خواستار کناره گیری رهبر کاتولیکهای جهان به همراه دیگر کاردینال ها و اسقف هایی شده است که به گفته وی از اتهام سوءاستفاده جنسی از کودکان علیه تئودور مک کریک اطلاع داشتند البته پاپ فرانسیس اعلام کرد که به این اتهام پاسخی نمیدهد.(یورونیوز فارسی 2018.8.27/خبرگزاری میزان4شهریور1397) اسقف اعظم ایتالیا که به عنوان یکی از محافظه کاران کلیسای کاتولیک بارها واتیکان را به اتهامهای فساد و رسوایی جنسی محکوم کرده است از آگوست (مرداد- شهریور) سال 1397 ناپدید شده بود.(خبرگزاری دانشجو 21خرداد1398/عصر ایران 21خرداد1398)
یکی از اقدامات غیرقابل دفاع پاپ فرانسیس دفاع از خوان باروس بود. اسقف باروس در سال ۲۰۱۵ میلادی از سوی پاپ به عنوان اسقف اعظم شهر اوسورنو در جنوب شیلی انتخاب شد آن هم در حالی که خوان باروس نقش مهمی در سرپوش گذاشتن بر آزار جنسی کودکان توسط کشیشی به نام فرناندو کارادیما در دهههای ۸۰ و ۹۰ میلادی در شیلی داشته است. در همان سال ۲۰۱۵ میلادی بسیاری از سیاستمداران و رهبرای کلیساهای شیلی خواستار استعفای خوان باروس شدند اما پاپ در قبال این خواست عمومی مقاومت کرد.
رهبر کاتولیکهای جهان حتی پیش از این در جریان سفر ماه ژانویۀ خود به شیلی، با وجود اعتراض قربانیان این سوء استفادهها که معتقد بودند پاپ این آزار و اذیتها را نادیده گرفته، بشدت از خوان باروس دفاع کرد. البته او در نهایت سه سال بعد مجبور به عذرخواهی بابت این داوری ناعادلانه شد.(یورونیوز فارسی 2018.4.12)
@rozaneebefarda
ادامه👇
هدایت شده از روزنه
در حاشیه دیدار #پاپ با #آیتالله_سیستانی
[ص ۴ از ۴]
اقدامات نه چندان جدی پاپ فرانسیس در خصوص جرائم گسترده کلیسا
موج اعتراضات گسترده علیه آزار جنسی کلیسا پاپ را مجبور به اتخاذ برخی اقدامات کرد. یک کاردینال استرالیایی به نام جورج پل و یک کاردینال شیلیایی به نام فرانسسکو خاویر ارازورز، به دستور وی استعفا دادند. البته جورج پل؛ کاردینال استرالیایی همچنان به عنوان مسئول امور مالی واتیکان و مرد شماره 3 کلیسای کاتولیک جهان ابقا شد.(اعتماد آنلاین 22آذر1397) او همچنین کشیش پرتچ را نیز اخراج کرد.(نسیم آنلاین 5شهریور1397) او همچنین در تاریخ 21خرداد1397 با استعفای سه اسقف بلندپایه شیلی موافقت کرد.(العالم 21خرداد1397)
پاپ فرانسیس تغییرات جزئی نیز در برخی قوانین ایجاد کرد.(رادیو فرانسه 2019.5.10 / رادیو فردا 26آذر1398)
این اقدامات جزئی موجب کاهش فشار علیه وی نشد تا آنجا که مطابق برخی اخبار زمزمههای استعفای پاپ فرانسیس در آستانه سال نو میلادی 2021 به گوش میرسید.(ایرنا 5دی1399)
البته رسوایی جنسی و کودکآزاری تنها اتهام کلیسای کاتولیک به رهبری پاپ فرانسیس نبود. بلکه او در اقدامی عجیب همجنسبازی را به رسمیت شناخت و او پس از تسامح شرمآور نسبت به زندگی مشترک همجنسگرایان برای این رابطه کثیف و نامشروع حق ثبت محضری را هم قائل شد.(دویچهوله 2020.10.22)
دیدار پاپِ حامی همجنسبازی و سؤالی جدی از متولیان امر!
حال پاپ فرانسیس، با این کارنامه غیرقابل دفاع عازم سفر به یکی از پاکترین مراکز شیعی جهان، یعنی شهر مقدس نجف است و باید دانست که نام پاپ فرانسیس در فضای بینالمللی قرین مسائلی است که ساحت مقدس مرجعیت هیچگاه نباید بدان آلوده شود. معلوم نیست شخصیتهای پشت پرده دیدار پاپ با مرجعیت اعلای عراق چه کسانی هستند و چه اهدافی را در سر دارند اما آنچه مسلم است ساحت مقدس مرجعیت شیعه در هر شرایطی باید محفوظ بماند و باید دید، اطرافیان حضرت آیتالله سیستانی تبعات منفی بینالمللی دیدار ایشان با شخصیتی که متهم اصلی سرپوشگذاری بر اتهامات گسترده جنسی است و یکی از طرفداران جدی روابط نامشروع و همجنسبازی است را چگونه تدبیر میکنند؟ باید دانست این دیدار ابعادی فراتر از مرزهای اسلامی دارد. آیا دستهای پشت پرده این دیدار فکر کردهاند که تصاویر مشترک آیتالله العظمی سیستانی با پاپ فرانسیس چه حسی را به قربانیان مسیحی شیلیایی، آمریکایی، ایرلندی و... منتقل خواهد کرد؟
البته طبیعی است که رهبران دینی در سطوح عالی با یکدیگر ارتباط داشته باشند کما اینکه پیش از نامهنگاریها در این رتبه یا رتبههای پایینتر برقرار بوده است و حتی امکان دیدار نیز با این اوصاف منتفی نیست اما هیاهو و بزرگنمایی و ذوقزدگی بدون تدبیر در خصوص تبعات منفی وجهه مرجعیت شیعی را در معرض خطر قرار خواهد داد.
⭕️ القصه...
با مرور این حوادث معلوم میشود که دیدار با پاپ افتخاری برای مرجعيت اعلای عراق نیست که عدهای از #سکولارهای_حوزوی بخواهند اینطور با ولع و هیاهو نسبت به آن اظهارنظر کنند بلکه این پاپ است که از دیدار با یک عالم طراز اول شیعی آبرو میگیرد و لذا تیم رسانهای مدعی طرفداری از آیتالله سیستانی بهتر است به جاي دامن زدن به دوگانهسازی کاذب درون شیعی، یا موج سازی کاذب پیروان این دیدار، کمی #واقع_بینانه به ماجرا بنگرد و با واکاوی سوابق سیاه این طبقه، که همواره دربست در خدمت دولتها و سرویسهای جاسوسی کشورهای استعمارگر بودهاند، مراقب طراحیهای پیچیده پشت پرده این دیدار باشد.
❄️روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
🔵 دیدگاه سیدرضا الغرابی تحلیلگر مسائل عراق در رابطه با اختلاف افکنی بین قم و نجف به بهانه سفر پاپ به عراق:👇
▫️سفر پاپ به عراق را پیام آور صلح و برادری میدانند اما در عمل آنرا وسیلهای برای تخریبی درونمذهبی و تأکید بر ایجاد دوگانه قم و نجف و تصفیه حساب کردهاند.
پیشتر گفتم دستاورد شخصی این سفر از آن برخی است.
🔶پی نوشت
در طول روزهای گذشته، برخی از حساب های کاربری ضد ایرانی و ضد مقاومت در عراق، سفر پاپ به این کشور و دیدار با آیت الله سیستانی(حفظه الله) را بهانه ای برای اختلاف افکنی بین حوزه قم و نجف دیده و حملات خود علیه ایران را آغاز کردند.
@iraqevents
@rozaneebefarda
پاپ، کبوتر صلح در انبار باروت
#بازنشر|| زهرا محسنیفر
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
⭕️کلیسا، نماد دینِ جدا از سیاست است و برای انسان منقطع از وحی، هویتی تزئینی دارد. #پاپ، پیرمرد محترم سفیدپوش عرقچینبهسر، در مقابل خدایگان زر و زور و تزویر، شیر بیدندان و یال و کوپالی است که بیشتر به درد تشریفات میخورد تا تغییرات.
ناقوس کلیسا برای فطرت انسان مدرن غافل، صرفا نماد عدم قهر با خداست، نه عامل بیدارکننده و محرک تودهها.
🔹مدیریت دنیای سکولار در هزارهی سوم بر مبنای ایدئولوژی یهود میچرخد و مسیحیت بر این اساس دو شقه میشود؛ یا نوکر یهود است و با شناسنامهی او اجازهی حاکمیت دارد (صهیونیسم مسیحی) و یا بر طریق رهبانیت خنثی در سیاست، حاکمیتش بر واتیکان خلاصه میشود. سیاستمداران دنیا در کشورهای مسیحی اغلب بر گونهی اولاند و مردم عادی بر طریقت دوم.
🔹هرکجا لازم باشد، پاپ برای حفظ موجودیت واتیکان مجبور است مأمور اجرای سیاستهای ابرقدرتها باشد و اینگونه جایگاه او تا تبدیل شدن به عروسک خیمه شببازی تنزل پیدا میکند. نگاه ما به مسیحیت یک نگاه رحمانی و مواجههی ما با آنها در چارچوب معارف قرآنی است. «ای اهل کتاب! بیایید بر مشترکات الهی خود تکیه کرده و چیزی را با خدا شریک نگیریم و تا خدا هست، برخی از ما بعضی دیگر را ارباب خود قرار ندهد».
🔹پاپ، برای کارتلهای یهود کبریت بیخطر است، اما اگر کارفرمایانش اراده کنند، میتواند در جهان تشیع آتش تفرقه بیفکند. سفر میتواند منشأ تاریخ باشد، اما سفر کبوتر صلح به عراق جنگزده را نباید سادهانگارانه تحلیل کرد.
🔻نقشآفرینی قدرتها در دنیای پساترامپ در حال بازآرایی است و خاورمیانهی پساداعش مثل همیشهی تاریخ، آبستن حوادث است. بهار در پیش است و جنتلمنهایی که سیاستهای مصیبتبار خود را به جهانسوم دیکته میکنند، این بار برای عراق پیک شادی فرستادهاند.
@rozaneebefarda
سخنران در حضور نماینده پاپ.mp3
20.26M
🎙بشنوید|| منطق مستحکم #امام_خمینی در مواجهه با پاپ!
🔻پاسخ مدبرانه امام خمینی(ره) به نامه پاپ در سال ۵۸
🔹در پی اشغال لانه جاسوسی در ۱۳ آبان ۵۸، پاپ در تاریخ ۱۹ آبان ۵۸، نامهای را از طریق نماینده خود اسقف هانیبال بوگینینی به قم، بیت امام خمینی(قدس) ارسال کرد و با میانجیگری تقاضای آزادی این افراد مطرح کرد.
🔹پاسخ امام اما تاریخی و شنیدنی بود!
▫️«... چه شده است که ما پنجاه سال کشته دادیم؛ کشتههای دستجمعی، در حبس بودیم؛ #حبسهای_غیرانسانی که بهترین افراد این ملت را در آنجا شکنجههای غیر انسانی میدادند، و یک میانجیگری در کار نبود.
و آقای پاپ اعظم به فکر این نیفتادند که از این ملت مستضعف پشتیبانی کنند، یا لااقل میانجیگری کنند که ایشان دست از سر این مستضعفین بردارند.
چه شد که امروز که ملت ما، جوانهای ما که سالهای طولانی تحت فشار و تحت رنج بودند، رفتهاند و این چند نفری که در آن لانه جاسوسی به سر میبردند و عامل توطئه و جاسوسی بر ضد ملت ما بودند، بلکه بر ضد منطقه، و قراین و شواهد در این امر زیاد است.»
🔶حاشیه
بعد از فضاسازیهای اخیر #سکولارها بمناسبت دیدار پاپ با حضرت #آیتالله_سیستانی و تلاش مذبوحانه برای دوگانهسازی کاذب بین قم و نجف، بازخوانی #منطق_امام بسیار بایسته و بجاست و نشان میدهد حتی در صورتی که اجبارا قرار به مقایسه باشد، منطق امام انقلابی و قم انقلابی بر طرف مقابل، حاکم و فائق است.
گرچه معمولا جریان انقلابی به جهت مراعات مصالح عالیه اسلام و تشیع، از بررسی مقایسهای قم و نجف طفره میرود اما اگر وقتش برسد، حرفهای زیادی برای گفتن هست!
#فتنه_تفرقه
@rozaneebefarda
سفر به مهد تشیع و چند سؤال راهبردی از پاپ!
💥اختصاصی_روزنه/ #ویژه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔸 این هفته، پاپ به عنوان بزرگترین رهبر دینی مسیحیت وارد عراق شد تا به عنوان مهمترین هدف سفر خود، به تلاش برای بهبود وضعیت مسیحیان در کشور مسلمان عراق بپردازد.
عراق همان کشوری است که چند سال گذشته، مسیحیانش در استانهای شمالی، طعم تلخ تروریسم تکفیری را تا مرز اضمحلال تجربه کردند.
تروریسمی که وزیر امور خارجه وقت امریکا، کلینتون (به عنوان یک مسیحی!) در کتاب خاطراتش اعتراف کرد که برای به رسمیت شناخته شدنِ دولت تروریستی برآمده از آن، سراسر جهان را به ولگردی پرداخته است!
🔸 تروریسم تکفیری، برآمده از تفکر وهابیت، نضج یافته از سرزمینی که حتی نامش نیز توسط یک خاندان وحشی به غارت رفته، با حمایتهای مؤثر و آشکار امریکا و اروپای مسیحی، رژیم غاصب صهیونیستیِ یهودی و برخی از سران بیغیرت کشورهای عربی، با به روزترین تسلیحات و تجهیزات، انرژی میگرفت تا در کشورهای اسلامی منطقه، حمام خون به راه بیاندازد که اتفاقا قربانیانش شامل مسیحیان سوریه و عراق نیز میشد!
🔻در آتش این فتنه آخرالزمانی، گروهی از فرزندان زهرای اطهر(س)، پیروان ارادتمند به مریم عذرای مسیحی(س) را از چنگال چنین جنایتکارانی نجات دادند و باعث شدند تا ناقوس کلیساهای آنان در کشورهای اسلامی عراق و سوریه دوباره به صدا درآید؛ گروهی جان بر کف و در اعلی درجه شفقت و مهربانی نسبت به نوع انسانی که سرآمد و فرمانده آنان در میدانهای هولناک نبرد، سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی بود که با همیاری حاج ابومهدی المهندس توانست عراق را نجات دهد.
و آمریکاییهای مثلا مسیحی، مزد مجاهدتهای این دو عزیز را در فرودگاه بغداد با آن حمله دزدانه و وحشیانه دادند و کسی یادش نیست پاپ و جامعه مسیحیان خم به ابرو آورده باشد از شهادت این منجیان مظلوم.
⭕️ با این مقدمات، در ذیل به طرح سؤالاتی از جناب پاپ میپردازیم و خوب است در این هیاهوی اغواگرانه رسانههای سکولار برای سفر پاپ، مواضع صریح او پیرامون این مسائل نیز مشخص شود:
1. بحمدالله پس از فرود آمدن هواپیمای جناب پاپ، اتوموبیلهای انتقال ایشان از فرودگاه تا شهر بغداد، به سلامت مسیر خود را پیمودند و هیچ حادثهای، جان شریف ایشان را تهدید نکرد. سؤال این است آیا از همان مسیری عبور کردند که سال پیش، داغ بزرگ ترور شهیدان حاج قاسم، ابومهدی و همراهان شریف آنها، بر دلهای ما وارد شد؟!
2. اگر آری، آیا وقت داشتهاند تا به دیوارهای زخمی از ترکش موشکهای جهنمی نگاه نموده و ملاحظه کنند که چگونه منجیان مسیحیان در بند داعش، توسط امریکای مسیحی تکه تکه شدهاند؟!
3. جناب پاپ، به عنوان یک میهمان وارد عراق شدهاند و از این منظر میتوانند کاملا با وضعیت شهید عزیز ما یعنی حاج قاسم سلیمانی همذات پنداری کنند؛ جناب پاپ چه احساسی پیدا میکرد اگر کشوری ثالث، به عنوان مثال جمهوری اسلامی ایران، ایشان را در قلمروی حاکمیتی کشور عراق ترور میکرد؟! واتیکان در این باره چه موضعی میگرفت؟!
4. از جناب پاپ میپرسیم که موضع رسمی تفکر کاتولیک، در مورد ترور میهمان رسمی یک کشور در قلمرو حاکمیتی آن چیست؟!
5. از جناب پاپ میپرسیم که موضع رسمی تفکر کاتولیک، در مورد ترور فردی که جان تعداد بسیار زیادی از مسیحیان منطقه را نجات داده است چیست؟!
6. از جناب پاپ میپرسیم که موضع رسمی تفکر کاتولیک در قبال ترور فردی که واجد هر دو خصوصیت فوق باشد چیست؟!
7. از شخص پاپ میپرسیم که حضرت مسیح(ع) در قبال چنین جنایتی، چه موضعی میگرفت؟!
🔸 حال که پاپ میهمان عراق است و به زعم خود برای بهبود اوضاع مسیحیان این کشور، به این سفر اقدام نموده، بایستی به صورت کاملا واضح و آشکار، موضع خود را در قبال ترور سردار مبارزه با تروریسم و منجی مسیحیان سوریه و عراق از چنگال داعش که توسط امریکای مسیحی ترور شده، بیان کند.
خودداری او از پاسخ به این سؤالات، هیچ معنایی جز پشت کردن به افکار حضرت مسیح(ع) و نقض اصول تفکر مسیحی نداشته و لکه ننگی برای واتیکان خواهد بود.
🔶حاشیه روزنه
مع الأسف برخی رسانههای حوزوی فعال در قم نیز که علی الظاهر داعیه دار مرزبندی با سکولارها هستند، خود به کانون رپرتاژ یکطرفه برای سفر پاپ تبدیل شدهاند و به جای طرح سؤالات اساسی از جامعه مسیحیان، خصوصا پاپ، برای تحت فشارگذاشتن دولتهای متجاوز مسیحی، به ذوق زدگی مفرط از یک سفر و یک دیدار مشغول اند.
از آن مهمتر مواضع رسمی متولیان مذهبی است که جا داشت و دارد که بدون لکنت و با صراحت، و با الهام از منطق مستحکم امام، بر حقوق جوامع اسلامی تاکید ورزند و مجاهدتهای فرزندان اسلام و شهیدان را به رخ بکشند تا پاپ با موضع طلبکارانه به عراق وارد و بدون شنیدن منطق و مطالبات تشیع، خارج نشود!
جای طرح سؤالات راهبردی از پاپ، توسط رجال دینی قم خالی است.
@rozaneebefarda
▫️دیدار یکساعته پاپ با حضرت آیتالله سیستانی انجام شد./ انتشار #بیانیه کافی نیست؛ بیت مرجعیت، متن کامل دیدار را منتشر کند!
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹هنوز از محتوای گفتگوهای این دیدار اطلاع چندانی در دست نیست و انتظار آن است که تیم رسانهای بیت مرجعیت اعلا به جای ارائه تحلیلهای پراکنده و بعضا جهتدار، اصل محتوای دیدار را منتشر کند.
🔹یکی از مظلومیت های آیتالله سیستانی این است که بیانات دیدارهای شان نوعا مستقیم به گوش مخاطب نمی رسد و مع الاسف واسطه ها نیز نوعا به هیچ وجه قابل اطمینان نیستند و قضایا را با عینک خود روایت میکنند.
🔹تیم رسانهای بیت ایشان در نجف و قم باید اقتضائات روز را درک کند و عميقا درک کند که دوران بایکوت و سانسور و روایت های جهت دار و سیاست زده از مرجعیت اعلا گذشته است.
آنها برای اثبات امانت داری شان راهی ندارند جز در اختیار قرار دادن متن کامل دیدار امروز!
🔹بعید است در دیدار دو رهبر دینی مسائل محرمانهای مطرح شده باشد که قابل انتشار نباشد لذا مسئولیت مستقیم هر نوع سانسور و بایکوت محتوای این دیدار مستقیما متوجه تیم رسانهای مرجعيت اعلا ست و این شائبه را ایجاد خواهد کرد که آنان به دنبال مصادره و ارائه روایت جهت دهی شده و مهندسی شده از مواضع آیتالله سیستانی هستند.
اگر متن این دیدار منتشر شود، چهرهای واقعی از آیتالله رونمایی خواهد شد که کاملا با آرمانهای اسلام ناب همسو است.
از جمله مسائل مورد توجه ایشان در این دیدار، مسئله #فلسطین بوده که از آرمانهای اصلی انقلاب اسلامی بوده و هست.
#سکولارهای_حوزوی بار دیگر با بحران تئوریک مواجه شدند
@rozaneebefarda
دیدار پاپ با آیتالله سیستانی و یک مطالبه بایسته از بیت مرجعیت اعلای عراق
متن دیدار را به مراجع قم تقدیم کنید
اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
حال که به هر دلیل تا کنون نشانههایی مبتی بر انتشار متن کامل دیدار در دست نیست، بجاست که بیت آیتالله سیستانی متن کامل دیدار را در اختیار مراجع عظام تقلید و جامعه مدرسین قرار دهد.
انتظار عجیبی نیست که دفتر آیتالله سیستانی در قم متن دیدار را در اختیار بیوت معظم مراجع قم و جامعه مدرسین قرار دهد تا حوزه قم به عنوان مهد و مرکز معارف شیعی در جهان امروز، در جریان جزئیات این دیدار قرار گیرد.
توجیهی ندارد که بیت آیتالله سیستانی به این مطالبه بایسته طلبگی، بیتوجهی نماید.
این اقدام آنان اقدامی معقول و منطقی است برای برهم زدن دوگانهسازی کاذب بین قم و نجف که توسط تیم رسانهای آنان و برخی نزدیکان انجام میگیرد.
@rozaneebefarda
بازخوانی نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون جایگاه قم
به مناسبت حملات ناجوانمردانه #سکولارهای_داخلی و خارجی به اعتبار این شهر مقدس و دوگانهسازی کاذب بین قم و نجف!
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
«امروز هم مرکز معرفتی دنیای اسلام، شهر قم است. امروز هم مثل همان دوران، قم قلب فعال و متحرکی است که میتواند و میباید خون معرفت و بصیرت و بیداری و آگاهی را در سرتاسر پیکر امت اسلامی پمپاژ کند. در آن روز، اولین کتابهای فقه و معارف شیعه و پیروان اهلبیت (علیهمالسّلام) از قم صادر شد.
کتابهای اساسی مورد اعتماد و اتکای فقیهان و عالمان و محدثان در شهر قم به وسیلهی حوزهی قم به وجود آمد. کتاب «نوادر الحکمه» ی محمد بن احمد بن یحیی، کتاب «بصائر الدرجات» صفار، کتاب «الشرایع» علی بن بابویه قمی، کتاب «محاسن» برقی، کتب احمد بن محمد بن عیسی و دهها و صدها کتاب دیگر در این پایگاه معرفتی به وجود آمد و تولید شد.
شخصیتهائی در اینجا پرورش یافتند که وقتی به اقطار عالم اسلامی سفر میکردند، محفل آنها محفل فیض بود.
شیخ صدوق (رضوان اللَّه علیه) که جزو نسل سومیها و چهارمیهای این حرکت عظیم است، وقتی به بغداد رفت - که بغداد مرکز شیعه و مرکز حدیث بود - در پای منبر او علما و فضلا و بزرگانی جمع شدند و از او استفاده کردند. لذا ملاحظه میکنید که شیخ صدوق، شیخ و استاد مفید (رضوان اللَّه علیهما) است. بنابراین قم شد مرکز.
امروز هم قم مرکز است. در اینجا در طول سالهای متمادی، دهها هزار پروانهی عاشق، گرد شمع معارف اهلبیت حرکت میکنند، علم میآموزند، معرفت میآموزند، با مشکلاتِ بسیار دست و پنجه نرم میکنند، هدفهای عالی و معنوی را در نظر میگیرند و بدون توجه به این مشکلات پیش میروند.
شاید در دنیا کمتر شهری سراغ داریم، شاید هم سراغ نداریم که این تعداد عظیم، انسانهای دنبال فراگیری دانش دین و معرفت و معنویت و سلوک جمعی، از زن و مرد مشغول تلاش و کار باشند و شب و روز مجاهدت معنوی و علمی و فرهنگی کنند.
این حوزهی امروز قم است، با این موقعیت ممتاز جهانی؛ آن هم سابقهی قم است، که اولین حوزهی اساسىِ مهم تشیع در این شهر تشکیل شده است و بزرگانی از قبیل شیخ کلینی و شیخ صدوق و دیگران بهرهمندان از این چشمهی فیض بودهاند، که آثار آنها نگهدارندهی معارف اهلبیت (علیهمالسلام) در طول قرنهای متمادی بوده است.»
(1389/7/29)
#دیدار_پاپ_و_آیتالله_سیستانی
@rozaneebefarda
بیانیه دفتر آیتالله سیستانی پیرامون دیدار با پاپ و ترجمه آن
▫️ترجمه اختصاصی روزنه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹بيان صادر من مكتب سماحته (دام ظله) حول لقائه بالحبر الأعظم بابا الفاتيكان*
٦/٣/٢٠٢١
التقى سماحة السيد السيستاني (دام ظله) صباح اليوم بالحبر الاعظم (البابا فرنسيس) بابا الكنيسة الكاثوليكية ورئيس دولة الفاتيكان.
ودار الحديث خلال اللقاء حول التحديات الكبيرة التي تواجهها الانسانية في هذا العصر ودور الايمان بالله تعالى وبرسالاته والالتزام بالقيم الأخلاقية السامية في التغلب عليها.
وتحدث سماحة السيد عما يعانيه الكثيرون في مختلف البلدان من الظلم والقهر والفقر والاضطهاد الديني والفكري وكبت الحريات الاساسية وغياب العدالة الاجتماعية، وخصوص ما يعاني منه العديد من شعوب منطقتنا من حروب وأعمال عنف وحصار اقتصادي وعمليات تهجير وغيرها، ولا سيما الشعب الفلسطيني في الأراضي المحتلة.
وأشار سماحته الى الدور الذي ينبغي أن تقوم به الزعامات الدينية والروحية الكبيرة في الحد من هذه المآسي، وما هو المؤمل منها من حثّ الأطراف المعنيّة ـ ولا سيما في القوى العظمى ـ على تغليب جانب العقل والحكمة ونبذ لغة الحرب، وعدم التوسع في رعاية مصالحهم الذاتية على حساب حقوق الشعوب في العيش بحرية وكرامة، كما أكّد على أهمية تضافر الجهود لتثبيت قيم التآلف والتعايش السلمي والتضامن الانساني في كل المجتمعات، مبنياً على رعاية الحقوق والاحترام المتبادل بين أتباع مختلف الاديان والاتجاهات الفكرية.
ونوّه سماحته بمكانة العراق وتاريخه المجيد وبمحامد شعبه الكريم بمختلف انتماءاته، وأبدى أمله بأن يتجاوز محنته الراهنة في وقت غير بعيد. وأكّد اهتمامه بأن يعيش المواطنون المسيحيون كسائر العراقيين في أمن وسلام وبكامل حقوقهم الدستورية، وأشار الى جانب من الدور الذي قامت به المرجعية الدينية في حمايتهم وسائر الذين نالهم الظلم والأذى في حوادث السنين الماضية، ولا سيما في المدة التي استولى فيها الارهابيون على مساحات شاسعة في عدة محافظات عراقية، ومارسوا فيها أعمالاً اجرامية يندى لها الجبين.
وتمنى سماحته للحبر الاعظم وأتباع الكنيسة الكاثوليكية ولعامة البشرية الخير والسعادة، وشكره على تجشمه عناء السفر الى النجف الأشرف للقيام بهذه الزيارة.
21/ رجب/ 1442هـ
مكتب السيد السيستاني (دام ظله) ـ النجف الأشرف👇
https://www.sistani.org/arabic/statement/26506/
ترجمه
در این دیدار، چالشهای پیش روی بشریت در عصر کنونی و نقش ایمان به خدا و رسالتها و پایبندی به ارزشهای والای اخلاقی جهت غلبه بر این چالشها بررسی شد.
آیتالله العظمی سیستانی در این دیدار به رنجهای انسانها در سرزمینهای گوناگون از ظلم و سرکوب و فقر و سرکوب دینی و فکری و محرومیت از آزادیهای اصلی و نبود عدالت اجتماعی و خصوصا رنج ملت های منطقه ما از جنگ و خشونت و تحریمهای اقتصادی و آوارگیهای اجباری و... به خصوص مردم فلسطین در اراضی اشغالی پرداخت.
ایشان در این باره به نقش مهم رهبران دینی و معنوی در کاهش این رنجها و واداشتن طرفهای ذیربط به خصوص در میان قدرتهای بزرگ جهانی بر غلبه دادن عقلانیت و حکمت و کنار گذاشتن گفتمان جنگ طلب و خودداری از توسعه منافع شخصی با هزینه کردن از حقوق ملتها در زیست آزادنه و کرامتمندانه و بر اهمیت همافزایی در تلاش جهت تثبیت ارزشهای همزیستی مسالمت آمیز و همبستگی انسانی در همه جوامع با رعایت حقوق و احترام متقابل در میان پیروان ادیان و رویکردهای متفاوت فکری تأکید کرده است.
آیتالله العظمی سیستانی به جایگاه و تاریخ عراق و ویژگیهای مثبت ملت عراق از همه طیف هایشان پرداخته و ابراز امیدواری کرده که عراق بتواند در آیندهای نزدیک مشکلات و نابسامانیهای خود را پشت سر گذارد.
مرجعیت عالی همچنین تأکید کرده که به همزیستی مسیحیان با دیگر طیفهای جامعه عراق به عنوان بخشی از شهروندان عراقی در فضایی آکنده از امنیت و صلح و با برخورداری از همه حقوق قانونی شان اهتمام جدی دارد.
ایشان همچنین به نقش مرجعیت در حمایت از مسیحیان و دیگر کسانی که در حوادث سال های گذشته گرفتار ظلم و آزار شدند به خصوص در دوره تسلط تروریستهای داعش بر بخش های وسیعی از سرزمین عراق و رفتارهای وحشیانه آنان که موجب شرمساری بشریت بود، پرداختند.
ایشان همچنین برای پاپ و پیروان کلیسای کاتولیک و بشریت آرزوی خیر و سعادت کرده و از پاپ بابت تحمل رنج این سفر و حضور در نجف اشرف تقدیر و تشکر کرده است.
@rozaneebefarda
نگاهی متفاوت به دیدار پاپ و آیتالله سیستانی
#بازنشر|| محمدعلی رنجبر
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
...بیش از حد روی سفر پاپ مانور داده شده است. بیشتر هم از سوی خود ما.
مگر پاپ در جهان مسیحیت چه تاثیرگذاری خاصی دارد که حال برخی تاثیر او و ملاقاتش با برخی بزرگان نجف را این همه تاثیر گذار قلمداد می کنند!
سوال و جواب یکی از برادران با دوست خودشان را ملاحظه کنید:
تصویر گرافیکی [دست قطع شده حاج قاسم در کنار تصویر کلیسا] را با ترجمه برای یکی از دوستان اسپانیایی سابقا کاتولیک فرستادم. پاسخش را ببینید.
Si, pero no lo va a decir, porque no es un hombre de Dios, sino un funcionario religioso... No se va a enfrentar con el Gran Satan del Imperialismo yanki sionista. No es un creyente profetico revolucionario, no es el Imam Khomeini o Sayyed Khamenei. Ojala mis hermanos cristianos lo vean. El Reino de Dios no vendra del corrupto y tenebroso Vaticano. Vendra de la mano del pensamiento y accion de los dos guias de la Revolucion Islamica. Eso es lo que pienso, y mi origen religioso fue cristiano catolico.
سوال، ایا پدر مقدس میداند این همان دستی است که زنگ کلیساها را دوباره به صدا درآورد؟
پاسخ: بله اما نمیخواهد بگوید زیرا یک مرد خدا نیست تنها یک کارمند دینی است. نمیخواهد با امپریالیسم یانکی صهیونیست مواجه شود. او یک مومن الهی و انقلابی نیست. یک خمینی یا خامنه ای نیست. ای کاش برادران مسیحیم این را متوجه میشدند. ملکوت خدا برای واتیکان فاسد و تاریک نیست. ملکوت خدا برای دو راهنمای انقلابی شماست. من اینطور فکر میکنم. من که اصالت دینیم مسیحیت کاتولیک است.
@rozaneebefarda
بیانیه دفتر #پاپ به مناسبت دیدار با آیتالله سیستانی و ترجمه آن
▫️ترجمه اختصاصی روزنه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
Statement by the Director of the Press Office
regarding the visit of Pope Francis to Grand Ayatollah Al-Sistani in Najaf
This morning, in Najaf, the Holy Father met Grand Ayatollah Sayyid Ali al-Husayni al-Sistani. During the courtesy visit, which lasted about forty five minutes, the Holy Father stressed the importance of cooperation and friendship between religious communities for contributing – through the cultivation of mutual respect and dialogue – to the good of Iraq, the region and the entire human family.
The meeting was an occasion for the Pope to thank Grand Ayatollah al-Sistani for speaking up – together with the Shiite community – in defence of those most vulnerable and persecuted amid the violence and great hardships of recent years, and for affirming the sacredness of human life and the importance of the unity of the Iraqi people.
In taking leave of the Grand Ayatollah, the Holy Father stated that he continues to pray that God, the Creator of all, will grant a future of peace and fraternity for the beloved land of Iraq, for the Middle East and for the whole world.
⭕️ منبع: https://press.vatican.va/content/salastampa/en/bollettino/pubblico/2021/03/06/210306b.html
🔹ترجمه متن بیانیه🔹
بیانیه رئیس دفتر اطلاعرسانی در باره دیدار پاپ فرانسیس با آیت الله العظمی السیستانی در نجف
🔹امروز صبح در نجف، پدر مقدس، آیت الله العظمی سید علی الحسینی السیستانی را ملاقات کرد. طی یک دیدار رسمی که ۴۵ دقیقه به طول انجامید، پدر مقدس بر اهمیت همکاری و دوستی جوامع مذهبی به منظور تشریک مساعی از طریق ترویج احترام و گفتگوی متقابل به نفع عراق، منطقه و تمامی خانواده بشریت تاکید کرد.
این دیدار، فرصتی برای پاپ بود تا از آیت الله العظمی السیستانی به خاطر سخنان حمایتگرایانه خود- به همراه جامعه شیعی- در دفاع از آنانی که آسیبپذیرترین و مورد آزارترین افراد در بحبوحه خشونت و رنجهای شدید سالهای اخیر بودهاند و همچنین به خاطر تصدیق و حمایت از مقدس بودن زندگی انسانی و اهمیت وحدتِ مردم عراق، تشکر کند.
در هنگام خروج از [محضر] آیت الله، پدر مقدس بیان داشت به دعایش ادامه خواهد داد تا خداوند، خالق ما، آیندهای پر از صلح و برادری را برای سرزمین محبوب عراق، خاور میانه و تمام جهان اعطا کند.
❄️روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
@rozaneebefarda
ماجرای دوگانهسازی کاذب بین رهبری و آیتالله سیستانی و روباهی که دمش را شاهد گرفته است!
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹سایت انصاف نیوز که مخاطبان بیطرف آن را به تندروی، مواضع رادیکال و افراطگرایی در غربزدگی، میشناسند، رسما به درگاه بازنشر مواضع رسانهها و چهرههای ضدانقلاب و زاویهدار تبدیل شده است.
🔹در ماجرای سفر پاپ به عراق و دیدار با آیتالله سیستانی، این #رسانه_برجامی، همگام با رسانههای معاند، موضع دوگانهسازی کاذب بین قم و نجف را پی گرفت و از آن هم فراتر رفته، رسما خط دوگانهسازی بین ولایت فقیه و مرجعیت اعلا را کلید زد.
این خط رسانهای، سالهاست توسط سکولارها و رسانههای معاند پیگیری میشود و اجمالا در قم نیز برخی #کانونهای_سکولار_حوزوی بدان دامن میزنند اما اینکه برخی رسانههای داخلی، رسما و علنا و بدون هیچ ملاحظهای بدان بپردازند، امری عجیب و غیرقابل پذیرش است!
🔹به پیوست گزیدهای از سخنان سخیف #کدیور؛ شیخ فتنهگر فراری، دست آموز و عضو ارشد حلقه افراطی شاگردان #منتظری_متأخر، از نظر میگذرد که در آن رسما به دوگانه کاذب بین رهبری و آیتالله سیستانی دامن زده است.
🔹این عین بیانصافی است که یک رسانه برجامی افراطی، نام انصاف نیوز را غصب کند و همزمان برای اثبات مدعاهای واهی خود، از یک شیخ فراری، شاهد بیاورد!
انصاف آنکه این رفتار مصداق آن ضرب المثل حکیمانه تلقی شود که میگوید؛ روباه گاهی دمش را شاهد میآورد!
🔶پی نوشت
کدیور قبلا مستقیما از دست مرجع اعلا #سیلی خورده است؛ خوب بخاطر دارد حضرت آیتالله بعد از مطالعه کتابش پيرامون آخوند خراسانی چه فرمود!
@rozaneebefarda
رمزگشایی از روابط پشت پرده رسانههای زاویهدار!
چرا انصاف نیوز به رپرتاژ یکطرفه و اغراقآمیز و دوگانهسازی کاذب بین ولایت فقیه و آیتالله سیستانی روی آورده است؟!
▫️تصویر پیوستی:
تقدیر #شفقنا(رسانه منتسب به دفتر آیتالله سیستانی) از مدیر مسئول انصاف نیوز در سال98!
امان از تقدیر!
🔶پی افزود
متولی دفتر مرجعیت اعلا در قم بهتر میداند در ایران چه آزادی عملی دارد
و بهتر میداند برخی رسانهها و چهرههای مرتبط با آن مجموعه، بانیان دوگانهسازی بین نجف و قم بوده و هستند.
و باز بهتر میداند که آیتالله العظمی سیستانی به دوگانهسازیهای تصنعی بین قم و نجف و بین ایشان و مقام معظم رهبری، #راضی_نیست.
و باز بهتر از هر کسی متوجه است که رهبری معظم انقلاب اسلامی خط قرمز طیفهای مختلف مردم و نخبگان ایرانی و حوزوی است.
پس لطفا رد این دوگانهسازیها را بگیرد و آن را تا دیر نشده ریشه کن کند.
جریان انقلابی قم بارها و بارها محترمانه تذکر داده که نگذارند از نام آیتالله برای تضعیف رهبری معظم سواستفاده شود.
@rozaneebefarda
سردبیر انصاف نیوز دست پروده ایسنا و شفقناست!
علیاصغر شفیعیان خبرنگار افتخاری خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در سال 78 بود که بعد از یک سال فعالیت به صورت افتخاری اواخر سال ۷۹ از دفتر مرکزی خبرگزاری دانشجویان ایران به او پیشنهاد شروع فعالیت در داخل خبرگزاری را می دهند و از سال ۸۰ به صورت رسمی در سرویس سیاسی ایسنا شروع به فعالیت می کند.
وی پس از استعفا از ایسنا با رسانه ها و نشریاتی همچون «پیام ام اس»، سایت«قلم» ، پایگاه خبری «شفقنا» همکاری و سپس سایت«انصاف نیوز» را تاسیس می کند. و تاکنون چند بار توقیف و رفع توقیف شده است.
@rozaneebefarda
💥شاعرانهای از افشین اعلا به مناسبت دیدار پاپ با آیتالله سیستانی!
جناب پاپ چه خوب است گر سری بزنید
به آن گذار که افتاده دست قاسم نیز
اعاظم نجف ای کاش پاپ اعظم را
کنند آگه از اعمال غرب ظالم نیز
🔶حاشیه روزنه
جا داشت و دارد که رجال مذهبی قم که دلباخته انقلاب اسلامی و اسلام ناب هستند، این ندا را از قم به نجف و سراسر جهان مخابره کنند.
#ادبیات_انقلایی
@rozaneebefarda
تفکیک سیاسی بین مقام معظم رهبری و مرجعیت اعلای عراق؛ تئوری از خارج ،بازنشر در داخل
#بازنشر
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹 طراحی یک توطئه از کجا رنگ میگیرد؟ تئوری توطئه #پارانویا نیست ؛ یک اندیشه ی مخرب است.
🔻 مساله دوگانه جلوه دادن سیاست رهبری ایران و آیتالله سیستانی یک پروژه #مطبوع غربی؛ ضد اسلامی و ضد پیشرفت است.
🔻با انتشار خبر دیدار، توطئه غربی آغاز و ناکامان تفرقه افکن داخلی عراق و ایران دوباره فعال میشوند.
🔻 یک شب پیش از دیدار پاپ با آیت الله سیستانی نیز تئوریسین #پاریس_نشین و مستخدم غرب یعنی ابوالحسن #بنی_صدر در سن ۸۷ سالگی و در کهولت فکری اما با ادبیات بیانی مشهور دهه های پیشین خود با توهم موج سواری بر این واقعه ی مهم به نسخه پیچی #سکولارمحور برای دیدار پاپ و ایت الله سیستانی میپردازد!
🔻 اولین رئیس جمهور فراری ایران ضمن طرح جدایی دین و قدرت سیاسی از یکدیگر و تشبیه مع الفارق ولایت فقیه و داعش در بدست آوردن قدرت سیاسی، از روشن نبودن تکلیف دین و خشونت سخن گفت و خواستار طرح بحث سکولاریسم در دیدار دو شخصیت اسلام و مسحیت شد.
🔹بنی صدر در حالی که #قفلی بزرگ از بیان بسترسازی و زایش داعش به وسیله ی اربابان آمریکایی ش و همچنین وحدت رهبریت ایران و عراق در مقابله با این متولدمشترک غرب و وهابیت و اتفاق نظر مرجعیت وسیاست دینی ایران و عراق در رخ داد ها و بحران های تاریخی منطقه بردهانش بود ؛ به القا ٔ غیر مستقیم دوگانه سازی رهبر ایران و عراق پرداخت . اما موضوع مهم ، سخنان جاسوسی که در اوراق اسناد سفارت آمریکا کد رمزی اش بارها و بارها به چشم می خورد نیست ، موضوع تئوری آمریکایی بنی صدر است که نه در خارج از مرزها بلکه با جوهر قلم های سکولار های داخلی ایران و عراق گره خورده است.
🔹رسانه کم انصاف ،انصاف نیوز در گفتگو با #محسن_کدیور ، جماران و حساب های کاربری ضد وحدت عراقی و... خط تئوری از پیش گفته شده غرب را دنبال کرده و این وسط شفقنا که نو به نو بی بی سی #انگلیسی به ریپرتاژ خبرهایش میپردازد خسته تر از همیشه هیچ موضع وحدتی ندارد!
🔹همصدایی تحلیلگران برخی سایت های داخلی همسویی قابل توجهی با ایده های سکولارمحور غربی از جمله بنی صدر دارد و غرب برای تئوریزه کردن افکار مورد علاقه اش به حلقوم های داخلی نیازمند است!
#ترور_رسانه
@rozaneebefarda
وقتی آیتالله سیستانی آن نویسنده تفرقهافکن را توبيخ کرد!
روایت ابوالحسن نواب از خطر تفرقهافکنی بین قم و نجف به همراه یک حاشیه مهم!
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
⭕️جناب آقای نواب بعنوان یکی از روحانیان سرشناس فعال در مطالعات ادیان که از قضا در سال ۸۸ نیز از حامیان میرحسین بود، در مصاحبهای به مناسبت دیدار پاپ و آیتالله سیستانی، نکات جالبی در نفی دوگانهسازی کاذب بین دو حوزه قم و نجف بیان کرده و در خلال سخنانش از توبيخ نویسنده تفرقهافکن توسط مرجع اعلای عراق، پرده برداشته است!
🔻گزیده سخنان آقای نواب:
... هیچ تقابلی هم بین دو حوزه قم و نجف نیست. حوزه علمیه نجف کلاً سیاسیتر از حوزه علمیه قم بوده است. در طول قرن گذشته، همه نهضتهایی که در ایران شکل گرفت، شروعش از نجف بوده است. انقلاب اسلامی، مشروطه، نفت و تنباکو. هر چهار جریان ریشه در عراق دارد.
الان هم حوزه عراق همچنان سیاسی است و همچنان حوزهای آماده برای دفاع از اسلام است. صدور حکم وجوب دفاع از عراق که آیتالله سیستانی صادر فرمودند، یک حکم سیاسی بود. این یعنی تشیع همچنان زنده، سیاسی و بهروز است.
آیتالله سیستانی انسان بسیار ارزشمندی هستند و اگر انقلاب اسلامی و کار بزرگ امام نبود، الان آیتالله سیستانی خودش یک آیتالله بروجردی بود.
الان چون در رأس حاکمیت جمهوری اسلامی، ولیفقیه را داریم، معنای دیگری برای مرجعیت مطرح است وگرنه خود آیتالله سیستانی را امروزه میتوان همچون مرحوم آیتالله بروجردی ارزیابی کرد.
آیتالله بروجردی انسان بزرگی بود و اقدامات بزرگی انجام داد و الان اگر بخواهیم ارزیابی کنیم، آیتالله سیستانی از مرحوم آیتالله بروجردی نقش پررنگتری دارند.
چون آیتالله بروجردی نتوانستند اقداماتی مانند فتوا علیه داعش را انجام دهند. البته تبعیتی که از آیتالله سیستانی هست، از آیتالله بروجردی نبود. درکل آیتالله سیستانی انسان بزرگ و پدیده بسیار بزرگی است برای تشیع.
اصلاً مسئلهای به نام انتقال [حوزه تشیع در آینده به سوی نجف] مطرح نیست. از دوره آیتالله العظمی بروجردی به این سو همیشه موازنه بین دو حوزه برقرار بوده است.
اصلاً آیتالله سیستانی، نجفی نیستند و قمی هستند و پایههای فکریشان در قم شکل گرفته است.
🔻شخصی مقالهای درباره تقابل حوزه قم و نجف نوشته بود و آیتالله سیستانی نویسنده آن را توبیخ کرده و گفته بود که من دانشآموخته مکتب آیتالله بروجردی هستم و چرا چنین حرفهایی میزنید.
🔹 اصلاً کسی این تقابل را نمیپسندد. معتقدم دیگر این اتفاق نمیافتد و این توازن و تعادل همیشه هست. بسیاری از شیعیان جهان برای تقلید از رهبری سیاسی ایران معذوریت سیاسی دارند و مجبورند از آیتالله سیستانی تقلید کنند؛ بنابراین این تعادل همواره حفظ خواهد شد و من معتقد به تقابل نیستم؛ بلکه معتقدم که تعادل وجود دارد. هم رهبری ایران در عراق تأثیرگذار است و هم آیتالله سیستانی در ایران تأثیرگذار است. این دو مکمل هستند و نه در تعارض و تقابل با یکدیگر.
🔶حاشیه روزنه
فارغ از کارنامه و انگارههای سیاسی جناب آقای نواب که در جای خود قابل نقد و ارزیابی است، این اظهارات از جهاتی قابل تامل و مهم و منصفانه است. چه اینکه از منظر تخصصی نیز بیان شده است. خصوصا که جناب ایشان از ۸۸ به این سو با جریان دوگانهساز، ارتباطات نزدیک داشته و انتقاد او، مبتنی بر شناخت دقیق است.
نکتهی مهمی که قابل توجه است آنکه، چرا جریان رسانهای منتسب به بیت آیتالله سیستانی، بعد اطلاع از منویات و مبانی ایشان، همچنان بر طبل دوگانهسازی میکوبد؟!
و چرا آن نویسنده توبيخ شده توسط آیتالله سیستانی و امثال او، همچنان بالانشین محافل محرمانه برخی حوزویان هستند؟!
خدا حفظ کند آیتالله سیستانی را که چشم #فتنه_تفرقه را کور کرده است و علیرغم تکاپوی مذبوحانه خناس ها، رابطه وثیق خود با مقام معظم رهبری را هر روز مستحکم تر از قبل حفظ نموده و دورهگردهای سیاسی نفوذی یا فریب خورده را بی نصیب گذارده و در قلوب حزباللهیها در ایران و عراق، جای دارد.
حتما جریان انقلابی قم، با اذعان به تفاوتهای فکری/سیاسی و سیره عملی مرجع اعلای عراق با امام و رهبری، همچنان حساب ایشان را از حساب اطرافیان و دوگانهسازان و #سکولارهای_حوزوی و مدعیان دروغین، جدا میکند و اجازه نمیدهد آنان تفسیرهای وارونه و مغرضانه و خدای نکرده سکولار، از آن عالم مجاهد ارائه دهند.
@rozaneebefarda