فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بیانات مقام معظم رهبری
🔻درباره امام زمان علیه السلام و منتظران ظهور
#امام_زمان
#الّلهُمَّ_عَجِّل_لِوَلِیِّکَــــــ_الْفَـــــــــرَجْ↯
🆔 @Jebheyemottahed
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاجی دمت گرم
فوق العاده عالیست👌👏👏👏
#جهاد_تبیین و امیدآفرینی فریضه است واجب و عینی و قطعی و فوری
محتوا به این خوبی
در نشرش کوتاهی نکنیم.↯
🆔 @Jebheyemottahed
عاملان حملۀ تروریستی «خانۀ اصفهان» اعدام شدند
🔹حکم اعدام صالح میرهاشمی، مجید کاظمیشیخشبانی و سعید یعقوبیکردسفلی از عوامل حمله تروریستی محلۀ خانۀ اصفهان که در آبان ۱۴۰۱ منجر به شهادت تعدادی از نیروهای حافظ امنیت شد، بامداد امروز اجرا شد.
🔸۲۵ آبان ۱۴۰۱، درپی حملۀ مسلحانه تروریستی این افراد در میدان نگهبانی محلۀ خانه اصفهان، ۳ مدافع امنیت به نامهای اسماعیل چراغی، محسن حمیدی و محمد كریمی به شهادت رسیدند.↯
🆔 @Jebheyemottahed
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥۳ تروریست «خانۀ اصفهان»اعدامشده چگونه ۳ مدافع امنیت را در اصفهان شهید کردند؟
🆔 @Jebheyemottahed
❇️ افشاگری قدیری ابیانه عضو ستاد قطعنامه ۵۹۸ در باره حسن روحانی
🔹بهعنوان کسی که عضو ستاد ۵۹۸ بودم، شهادت میدهم که روحانی در ستاد قطعنامه ۵۹۸ اصرار داشت که ایران بخشی از تمامیت ارضی خود را واگذار کند ولی آقای ولایتی، وزیر امور خارجه وقت زیر بار این ننگ نرفت و مقاومت کرد.
Join ↯
🆔 @Jebheyemottahed
🔷 عمری اقتصاد کشور دست امثال این بنده خدا بوده و الان هم اسم معاون اقتصادی دفتر رهبری رو یدک میکشه ! حالا واسه ما همون حرف های ضد انقلاب رو تکرار میکنه !!
🔹 وضعیت مردم از لحاظ اقتصادی ممکنه بد باشه ولی به برکت انقلاب، اکثریت مردم از سلامت و خوراک و پوشاک برخوردارند و شاخصه های رفاهی و اقتصادی گویای جهش غیر قابل انکار در این حوزه ها هست. در زمینه اشتغال و مسکن و سایر حوزه ها کارهای خوبی انجام شده و پروژه های مختلف و اقدامات ارزشمندی نیز در دست انجام است.
شما به جای سیاه نمایی و بازنشر اراجیف ضدانقلاب باید به مردم پاسخگو باشی و اگر هم ضعف هایی وجود دارد محصول کم کاری ها و سیاست های جنابعالی وبرخی دوستان شماست و شما باید پاسخگو باشید نه مطالبه گر.
Join ↯
🆔 @Jebheyemottahed
وزیر کار: قراردادهای موقت کارگری باید جمع شود
🔹لایحهای در کمیسیونهای دولت درحال بررسی است که براساس آنها حداکثر سقف مجاز برای قراردادهای موقت کارگران ۴ سال تعیینشده و بعد از آن قرارداد باید دائمی شود. ↯
🆔 @Jebheyemottahed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘مجری به مصطفی زمانی:
حاضری نقش "عمر" رو بازی کنی؟
🔻جوابش رو ببینید.
دمت گرم آقای مصطفی زمانی👏👏
عملیات ۳۶۰ ⚡
◽پیمودن دور دنیا، افتخاری کم نظیر توسط ناوگروه ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی ایران
▫️اثر: دانیال فرخ
Join ↯
🆔 @Jebheyemottahed
🔷اقای منتظری دادستان کل کشور خطاب به خودش؛ با مخلان مجازی امنیت برخورد قاطع کنید.
♦️دادستان کل کشور:دادستانی وظیفه دارد اگر فردی بدون مبنا و سند حرفی را زد و جامعه را ملتهب و امنیت روانی را مخدوش کرد نباید از آن گذشت کرد. باید با این مسائل برخورد کرده و آنها تحت تعقیب قرار بگیرند.
♦️صیانت از آرامش روانی جامعه جزو وظایف ماست و فراهم شدن بستر آرامش روانی مردم در این است که با مخلان آن بلافاصله و در کمترین زمان برخورد شود.
پ ن: جناب آقای منتظری این مطالبه مردم از شماست. لطفا به جای ابلاغ دستور مجری خوبی باشید و با افرادی که در اجرای دستور قصور می کنند قاطعانه برخورد کنید.
Join ↯
🆔 @Jebheyemottahed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دادستان کل کشور: اگر شایعه یا ادعایی در فضای مجازی منتشر شد بلافاصله دادستانها منتشرکنندۀ آن را احضار کنند. اگر مستندات منتشرکننده درست بود، پیگیری میشود که مشکل حل شود اما اگر سندی وجود نداشت بلافاصله باید آن فرد تحت تعقیب قضایی قرار بگیرد.
🔹 حمید رسایی: مخاطب این بایدها خودتان هستید آقای دادستان! از امروز موارد را در فضای مجازی به شما یادآوری میکنیم و امیدواریم این وعده که تا امروز کوتاهی شده، محقق شود که امام علی علیه السلام فرمودند:
يُمتَحَنُ الرّجُلُ بفِعلِهِ لا بِقَولِهِ؛
مرد به كردارش آزموده مىشود، نه به گفتارش.