🟢 شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولت های قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند؟
🔰شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
۱- ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط ولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
۲- صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ... .
۳- زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد.
۴- اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
❇️ بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
۱- از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند.
۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
۳- هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است.
🔰شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیس جمهور در هماهنگی های بین وزارت خانه ای و مطالبه و پیگیری حل مسأله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربت جام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روش های مکمل.
🔰همه میدانستند رییس جمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانه ها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسأله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا به موقع اقدامات لازم را بعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
✅ لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مرداد ماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مرداد ماه سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده ولذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستان های آن سال ها قطعی برق و گاز نداشته ایم.
❇️ در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه ی «هم افزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میفتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!
روزنـــه ی سـیاست
🟢 شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولت های قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند؟
روحت شاد
رئیس جمهور خستگی ناپذیر
تا آخرین لحظه دغدغه مردم رو داشتی
🔺️ توزیع رانت میلیاردی به سبک ایرانخودرو؟!
🔹️ایرانخودرو با بوق و کرنای فراوان ۲۰ دستگاه ریرا به قیمت یک میلیارد و ۱۳۰ میلیون تحویل داد اما بلافاصله در سایت دیوار تا ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون برای فروش گذاشته شد.
🔹️ایرانخودرو نمیخواهد راجع به آن ۲۰ نفر شفافسازی کند؟ آنها چه کسانی بودند و چنین رانتی با کدام سازوکاری به آنها تعلق گرفته؟
🅹🅾🅸🅽 🅸🅽↷
@rozaneye_siasat
🔴 کمک یک کشور عربی برای حمله به صنعاء
🔹رسانه عراقی «صابرین نیوز» به نقل از یک منبع ویژه نوشت: «هواپیمای تجاوزگر به یمن از یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس به پرواز درآمده است».
🔹خبرنگار شبکه «المیادین» در یمن هم گفت: «یک انفجار بزرگ صنعاء را لرزاند و گفته میشود بر اثر تجاوز جدید آمریکایی-انگلیسی بوده است».
🅹🅾🅸🅽 🅸🅽↷
@rozaneye_siasat
🔺تعداد دانشجویان افغانستانی تهران بیشتر از کابل است!
🔹طبق آمار سال گذشته (۱۴۰۲) وزارت علوم ایران، ما بیش از ۶۰ هزار دانشجوی افغانستانی در کشور داریم که در دنیا نظیر ندارد. یعنی میدانیم افغانستانیها به کشورهای مختلف دنیا مهاجرت کردند و آنجا ساکن شدند اما هیچ کدام از آن کشورها ۶۰ هزار دانشجوی افغانستانی ندارند یعنی طبقه نخبه افغانستانی همچنان در ایران حضور دارند و به نوعی میشود بیان کرد که امروز شمار دانشجویان افغانستانی تهران بیشتر از کابل است و تهران پایتخت علمی افغانستان به شمار میرود چون در کنار دانشجویان شمار بسیاری از استادان دانشگاههای افغانستان هم در تهران هستند./ ایرنا
🅹🅾🅸🅽 🅸🅽↷
@rozaneye_siasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رجزخوانی یکی از حامیان گروهک تروریستی تحریرالشام که البته پایان خوشی نداشت
احمقه الاغ اول زیر پات رو نگاه کن جای پات سفت باشه بعد ور بزن
🅹🅾🅸🅽 🅸🅽↷
@rozaneye_siasat
🔻فیلمی که با عنوان آتش زدن لاستیک در اتوبان تهران ساوه در اعتراض به قطعی برق شهرکهای صنعتی منتشر شده
ببینید وقتی بهانه دست یه عده بدین نتیجش میشه شلوغ کاری و ناهنجاری و اعتراضات خیابانی و ...
این دولتم دنبال همینه
فقط داره مردم رو تحریک میکنه برای اغتشاشات
#پروژه_نفوذ
🅹🅾🅸🅽 🅸🅽↷
@rozaneye_siasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ورود رهبر انقلاب به حسینیه امام خمینی و آغاز دیدار هزاران نفر از زنان و دختران
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کار رسانه ای زیبا و تحسین برانگیز
▪️چند روز پیش، نتانیاهو کلیپی را منتشر کرد که مردم ایران را تحریک میکرد که: آی مردم ایران از جیب شما در حال دزدیدن هستند تا به ما موشک بزنند. و این کلیپ، در جواب آن است.
▪️هزینههای هنگفت و سرسامآوری را که اسرائیل با مساحت بسیار کوچکی که دارد و برای امنیت خود می کند، نشان می دهد !