📚 ترویج کتابخوانی و معرفی کتابهای خوب، از وظایف فعالان فضای مجازی است
✏️ رهبر انقلاب: این یکی از وظایف است که کسانی که در فضای مجازی فعّالند، یکی از کارهای خودشان را این قرار بدهند که افراد را به کتابخوانی وادار کنند و کتابهای خوب را معرّفی کنند.
✏️ ما در بخشهای مختلف، چه در ادبیّات، چه در تاریخ، چه در هنر، چه در کتابهای علمی، چه در کتابهای دینی، کتابهای مفید زیادی داریم. من امسال که نگاه میکنم، میبینم تازههای تولید و طبع و نشر بحمدالله کم نیست در این مجموعهای که من دیدم؛ اینها را معرّفی کنند تا افراد بدانند که به چه کتابهایی باید مراجعه کنند و چه چیزهایی را باید بخوانند.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در مصاحبه با خبرنگار صداوسیما در جریان بازدید از سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران. ۱۴۰۳/۲/۲۴
🖼 #بهار_کتاب
🔹️متن کامل بیانات:
💻 khl.ink/f/56361
📚 چقدر کتاب در زمینه معرفی شخصیت کمنظیر امام خمینی(ره) نوشتهایم؟
✏️ رهبر انقلاب: جوانها خیلی احتیاج دارند به خواندن کتاب. هم ادبیّات، هم تاریخ، هم مواریث، هم معرّفی شخصیّتها؛ اینها چیزهایی است که انصافاً ما در آنها خلأ داریم...
✏️ امام یک شخصیّت برجستهی کمنظیر در تاریخ است؛ ما دربارهی امام چقدر کتاب نوشتهایم؟ چه نوشتهایم؟ اینها خیلی مهم است. این کارها باید انجام بگیرد.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در مصاحبه با خبرنگار صداوسیما در جریان بازدید از سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران. ۱۴۰۳/۲/۲۴
🖼 #بهار_کتاب
🔹️متن کامل بیانات:
💻 khl.ink/f/56361
📚روایت رسانه KHAMENEI.IR از بازدید سه ساعتهی حضرت آیتالله خامنهای از سی و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران (بخش دوم)
🔹چقدر فروش دارید؟
🔹️نوع پیگیری از میزان فروش و شمارگان و تعداد چاپ تقریباً گزارهی پرتکرار اصلی بازدید است. حواسشان هست که درگیر اعداد و آمارها هم نشوند. اعداد و آمارهایی که بعضاً در لایهی اول، پُرزرقوبرقند اما ممکن است در لایهی دوم، نشاندهندهی واقعیت دیگری باشند.
🔹️نمونهاش توی غرفهی انتشارات بوستان کتاب قم. مسئول غرفه آماری میدهد از تعداد عناوین چاپ اول سال گذشته که انصافاً هم با توجه به وضعیت بازار، رقم قابل توجهی است؛ ۱۲۲ عنوان! آقا نگاهی به عناوین چیده شدهی روی میز میکنند و سؤالی میپرسند که نشان میدهد خودشان اهل فن هستند: «این موسوعهی ابنطاوس چند عنوان است؟!» غرفهدار پاسخ میدهد ۱۲ عنوان. یعنی ۱۲ عنوان از ۱۲۲ عنوان اعلام شده مربوط به این موسوعه بوده.
🔹️در همین غرفه هم هست که یادی از مرحوم محمدرضا کلباسی و فرزندانش میشود. به یکباره فضا از اردیبهشت ۱۴۰۳ مصلای امام خمینی تهران فلاشبک میخورد به دهههای اول قرن ۱۳۰۰ و تا حوالی سالهای ۴۰ شمسی جلو میآید: «خدا رحمتش کند. دعای کمیل را حفظ بود. آن زمان در مشهد ایشان در مسجد گوهرشاد شبهای جمعه دعای کمیل میخواند. در زمان مصدق هم مصدقی شد. بعد از سقوط مصدق برای ایشان هم مشکل درست شد. خانوادهشان، هم پسرشان، هم پسر پسرشان، کتابهای رجالی قوی و خوبی دارند.»
🔹اینجا هم موضوع فروش دوباره محل سؤال است. غرفهدار پاسخ میدهد: «نسبت به پارسال کمی افت کرده!» در ادامه اما جملاتی هم از زیر زبانش میلغزد که نشان میدهد اوضاع حداقل آنطور که میگوید بد هم نیست: «نمایشگاه مجازی هست و کتابفروشها هم هستند.»
📚 #بهار_کتاب
🔍 ادامه را بخوانید:
khl.ink/f/56353
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کتابهای خانم مهدوی را دارم...
🔹️بازنشر مستند غیررسمی۶ به مناسبت ایام نمایشگاه کتاب
📥 مشاهده نسخه کامل مستند👇
khl.ink/f/55271
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بهترین آثار در اهمیت زبان فارسی را ترکهای ما نوشتهاند
🔹️بازنشر مستند غیررسمی۶ به مناسبت ایام نمایشگاه کتاب
📥 مشاهده نسخه کامل مستند👇
khl.ink/f/55271
📚 آموزش و پرورش و دانشگاه باید زمینه کتابخوانی را برای نوجوان و جوان فراهم کنند
✏️ رهبر انقلاب: آموزش و پرورش و دانشگاهها... بایستی زمینهی کتابخوانی را برای نوجوان و برای جوان فراهم بکنند و کتابهای خوب را در اختیارشان بگذارند.
✏️ البتّه خانوادهها به نوبهی خودشان وظایفی دارند که باید انجام بدهند، امّا دستگاههایی که به طور ویژه نسبت به جوان و نوجوان فعّالند بایستی احساس مسئولیّت کنند و زمینه را برای کتابخوانی جوانان فراهم کنند؛ جوانها خیلی احتیاج دارند به خواندن کتاب. هم ادبیّات، هم تاریخ، هم مواریث، هم معرّفی شخصیّتها؛ اینها چیزهایی است که انصافاً ما در آنها خلأ داریم. [همینطور] شرح قضایا و حوادث گوناگون.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در مصاحبه با خبرنگار صداوسیما در جریان بازدید از سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران. ۱۴۰۳/۲/۲۴
📚 #بهار_کتاب
🔹️متن کامل بیانات:
💻 khl.ink/f/56361
📚 کتابِ خواندنی در زمینه تبیین درست وقایع مهم تاریخی، کم داریم
✏️ رهبر انقلاب: آن نگاه واقعی و صحیح نسبت به آنچه به عنوان مشروطیّت در کشور اتّفاق افتاد، باید درست تبیین بشود؛ کتاب در این زمینه کم داریم یا نداریم یا کتابِ خواندنی کم داریم. اینها کارهایی است که باید انجام بدهیم. از قبیل مشروطیّت، حوادث فراوان دیگری هم وجود دارد؛ ما دربارهی دفاع مقدّس... دربارهی خود انقلاب کم داریم، دربارهی امام (رضوان الله علیه) [هم همینطور]...
✏️تولید کتاب خیلی مهم است که بیشتر به عهدهی وزارت ارشاد و دستگاههای تبلیغاتی و حوزهی هنری و امثال اینها است، امّا ترویج کتاب به عهدهی آموزش و پرورش و به عهدهی دانشگاهها و مانند اینها است.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در مصاحبه با خبرنگار صداوسیما در جریان بازدید از سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران. ۱۴۰۳/۲/۲۴
📚 #بهار_کتاب
🔹️متن کامل بیانات:
💻 khl.ink/f/56361
📚 روایت رسانه KHAMENEI.IR از بازدید سه ساعتهی حضرت آیتالله خامنهای از سی و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران (بخش سوم)
🔹️خب همین یعنی این اُفت کلی فروش مربوط به بخش حضوری است و فروش در دو بخش دیگر هم جریان دارد. یکی نمایشگاه مجازی که همزمان با نمایشگاه حضوری در حال برگزاری است. ناشر آنجا هم دارد کتابهایش را عرضه میکند با این تفاوت که برای شرکت در بخش حضوری، هزینهی دکور و نیروی انسانی و نقل و انتقال کتاب و امثالهم را میپردازد ولی این هزینهها در بخش مجازی حذف میشوند. دیگر آنکه از سال گذشته فضا برای حضور کتابفروشها و فروشگاهها در بخش مجازی نمایشگاه هم باز شده و بخشی از فروش هم به کتابفروشها مربوط میشود.
🔹️در غرفهی نشر سخن، که کتابهای سنگینتر ادبی و فرهنگی منتشر میکند هم دوباره بحث فروش مطرح میشود و شمارگان. چیزی که در مصاحبهی ساعتی بعد با صداوسیما هم به آن اشاره کردند. هرچند قیمتها قدری فضا را عوض میکند.
🔹️مدیر نشر سخن، تعدادی از مجموعه قرآنیات را به آقا نشان میدهد که گویا مجموعهی پایاننامههای دکتری حول این موضوع است. آقا دوباره در مورد شمارگان چاپ کتابها میپرسند که ناشر توضیح میدهد ۱۰۰۰ تایی چاپ میکنند که برای این کتابها خوب است و معمولاً هم دو سال طول میکشد تا توی بازار فروش بروند. ذکر خیری هم از مرحوم ایرج افشار میشود و مجموعهی «راهنمای کتاب» که آن مرحوم در انتشارش مشارکت داشت.
🔹️آقا میگویند: «به آقای افشار هم گفتم که این راهنمای کتاب را از جوانی نگاه میکردم.» لابلای همین رفت و برگشتها هست که ناشر از چاپ خاطرات ایرج افشار میگوید که تازه منتشر کردهاند. آقا میگویند قبل از این هم چیزی از ایشان منتشر کرده بودید که یک جلدش بیرون آمد و دیگر هم خبری از ادامهاش نشد.
🔹️ناشر توضیح میدهد عنوان جدیدی که چاپ کردهاند شامل چیست. در ادامه هم بحث بر سر عناوین دیگری در میگیرد؛ از «پیر پرنیاناندیش» گرفته تا آثار دکتر شفیعی کدکنی و حداد عادل و دیگران. آقا لابلای توضیحات ناشر میآیند و بعضی عناوین را میگویند که ناشر قبلاً فرستاده بوده و آنها را دیدهاند. نشانهای از اینکه ناشر و مخاطب خارج از این قاب و بازدید و نمایشگاه هم با همدیگر حشر و نشر کتاب و کتابخوانی دارند.
📚 #بهار_کتاب
🔍 ادامه را بخوانید:
khl.ink/f/56353
13.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏠 #پنجره | ویژه بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب
مواجهه و گفتگوی رهبر انقلاب با جوان فلسطینی که دو ماه پیش خود را از غزه به تهران رساند! / در روز حمله وعده صادق احساس کردیم در این نبرد تنها نیستیم
🔹️جوان اهل غزه در بخش ویژه فلسطین در نمایشگاه کتاب، خطاب به رهبر انقلاب:
یکی از مهمترین عوامل ایستادگی ما در این شش ماه کمک و پشتیبانی جمهوری اسلامی و ملت ایران است
🔹️در روز حمله وعده صادق ما فلسطینیها برای اولین بار ترس را در چشمان صهیونیستها دیدیم واحساس کردیم که در این نبرد تنها نیستیم
🔹️امیدوارم انشاءالله روزی بیاید که نمایشگاه بینالمللی کتاب ایران در نزدیکی مسجدالاقصی برگزار شود
✏️ حضرت آیتالله خامنهای:
کمک و پشتیبانی از مردم فلسطین وظیفه ما است. سلام من را به خانواده خود برسانید
💻 Farsi.Khamenei.ir