#کانال_روزنگار ::
♦️ امروز: شنبه #بیستم_جولای 2019 میلادی
🎄 رویدادهای مهم امروز در #تقویم_میلادی :
1512م:مرگ امریکو وسْپوس دریانورد ایتالیایی و یکی از کاشفان امریکا
1600م:اختراع ساعت جیبی معروف به ساعت تخم مرغی در آلمان
1810م:روزملی و استقلال کلمبیا در امریکای مرکزی
1822م:تولد یوهان گرگور مندل کشیش اتریشی و پدر دانش ژنتیک نوین
1866م:مرگ برنارْدْ ریمان ریاضیدان معروف آلمانی
1883م:تولد بنیتو موسولینی دیکتاتور فاشیست ایتالیا
1937م:درگذشت گوگلیلمومارکونی مهندس برق ایتالیایی و مخترع رادیو
1945م:درگذشت پل والری ادیب مشهور فرانسوی
1951م:ترور "ملك عبداللَّه" اولین پادشاه اردن هاشمی
1954م:امضای قرارداد ژنو پس از شکست فرانسه از ویتنام و تشکیل ویتنام شمالی و جنوبی
1969م:نیل آرمسترانگ و باز آلدرین، فضانوردان آمریکایی و نخستین انسانهایی که پای بر ماه نهادند
1974م:اشغال بخش ترک نشین قبرس توسط نیروهای نظامی ترکیه
@Roznegaar
روابط عمومی #نیروی_دریایی_سپاه_پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیهای اعلام کرد:
عصر جمعه #بیست_و_هشتم_تیر ۱۳۹۸ ه.ش یک فروند #نفتکش_انگلیسی با نام "stena impero" هنگام عبور از #تنگه_هرمز به علت رعایت نکردن قوانین و مقررات بینالمللی دریایی بنا به درخواست #سازمان_بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، توسط یگان شناوری منطقه یکم #نیروی_دریایی_سپاه توقیف شد.
🔸 #نفتکش مذکور پس از توقیف به ساحل هدایت و برای سیر مراحل قانونی و بررسیهای لازم تحویل #سازمان_بنادر_و_دریانوردی شد.
@Roznegaar
📌 چرا #نفتکش_انگلیسی توقیف شد؟
یک مقام مطلع در #سازمان_بنادر_و_دریانوردی :
🔸کشتی #نفتکش_انگلیسی با نام " #استینا_ایمپرو " با عدم رعایت اصل عبور بیضرر از #تنگه_هرمز ، امنیت تردد کشتیرانی در این منطقه را به خطر انداخت.
🔸 #نفتکش انگلیسی بر خلاف قوانین بینالمللی از مسیر خروجی وارد تنگه هرمز شد و با خاموش کردن سیستم A.I.s کشتی که اقدامی خطرناک محسوب میشود به هیچ یک از اخطارهای ارایه شده توجه نکرد.
🔸این مقام مطلع خاطر نشان ساخت: علاوه بر موارد ذکر شده، این کشتی با وارد کردن #پسماند_نفت موجود در مخازن خود موجب ایجاد آلودگی شدید و لطمه زدن به محیط زیست #خلیج_فارس به عنوان یک دریای بسته شده است.
🔸بدلیل تخلفات متعدد این شناور، سازمان بنادر و دریانوردی #جمهوری_اسلامی_ایران بر اساس وظایف قانونی خود طی درخواستی از #نیروی_دریایی_سپاه خواستار توقیف و هدایت این شناور به اسکله سازمان بنادر و کشتیرانی شد که این درخواست با حضور و اقدام به موقع شناورهای سپاه انجام گردید.
🔸 این مقام مسئول در پایان گفت: کشتی نفت کش" استینا ایمپرو" تحویل سازمان بنادر و دریانوردی گردیده و بررسیهای قانونی در مورد تخلفات ان بزودی آغاز میشود.
@Roznegaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشبینی عجیب در مورد #برجام دکتر #حسن_عباسی :
من به عنوان #معلم_استراتژیک کل حیثیت علمیم رو گرو میزارم اگر...
تاریخ این سخنرانی : ۱۳۹۴/۲/۲۴
@Roznegaar
#هر_صبح_یک_آیه
#قرآن_کریم
🌺 اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺
«قُلْ أَرَأَيْتُمْ إِنْ أَخَذَ اللَّهُ سَمْعَكُمْ وَأَبْصَارَكُمْ وَخَتَمَ عَلَىٰ قُلُوبِكُم مَّنْ إِلَٰهٌ غَيْرُ اللَّهِ يَأْتِيكُم بِهِ ۗ انظُرْ كَيْفَ نُصَرِّفُ الْآيَاتِ ثُمَّ هُمْ يَصْدِفُونَ»
بگو: «به من خبر دهید اگر خداوند، گوشو چشمهایتان را بگیرد، و بر دلهاى شما مهر نهد (که چیزى را نفهمید)، کدام معبودى جز خدا آنها را به شما باز مى گرداند؟» ببین چگونه آیات را به گونه هاى مختلف براى آنها شرح مى دهیم، سپس آنها روى مى گردانند!
#سوره_انعام آیه ۴۶
@Roznegaar
❇ #تفسیر_آیه
#بخشنده_نعمت ها را بشناسید
روى سخن در این آیات همچنان با مشرکان است، اما با بیان دیگرى براى بیدار ساختن آنها استدلال شده، و روى غریزه دفع ضرر تکیه کرده است، نخست مى فرماید:
اگر خداوند نعمت هاى گران بهایش را همچون گوش و چشم از شما بگیرد، و بر دل هایتان مُهر بگذارد، به طورى که نتوانید میان خوب و بد و حق و باطل تمیز دهید، کدام معبود جز خدا مى تواند این نعمت ها را به شما باز گرداند؟!
(قُلْ أَ رَأَیْتُمْ إِنْ أَخَذَ اللّهُ سَمْعَکُمْ وَ أَبْصارَکُمْ وَ خَتَمَ عَلى قُلُوبِکُمْ مَنْ إِلهٌ غَیْرُ اللّهِ یَأْتیکُمْ بِهِ).
بر این اساس مشرکان نیز قبول داشتند که خالق و روزى دهنده خدا است، و بت ها را به عنوان شفاعت در پیشگاه خدا مى پرستیدند، لذا قرآن مى فرماید:
شما به جاى این که بت هاى بى ارزش و فاقد همه چیز را پرستش کنید، چرا مستقیماً به در خانه خدا نمى روید؟ خدائى که سرچشمه همه نیکى ها و برکات است.
🌼🌼🌼
علاوه بر اعتقادى که همه بت پرستان درباره خدا داشتند در اینجا عقل آنها نیز به داورى طلبیده مى شود، که بت هائى که خود نه چشم، نه گوش، نه عقل و نه هوش دارند، چگونه مى توانند این گونه نعمت ها را به دیگران ببخشند؟!
سپس مى فرماید:
ببین چگونه آیات و دلائل را به گونه هاى مختلف براى آنها شرح مى دهیم؟ ولى باز آنها از حق روى برمى گردانند
(انْظُرْ کَیْفَ نُصَرِّفُ الآیاتِ ثُمَّ هُمْ یَصْدِفُونَ).
🌼🌼🌼
درباره معنى ختم و همچنین علت این که سمع در آیات قرآن معمولاً مفرد و ابصار به طور جمع مى آید، ذیل آیه ۷ سوره بقره بحث کردیم.
نُصَرِّفُ از ماده تصریف به معنى تغییر است و در اینجا منظور بیان استدلالات گوناگون و در اشکال مختلف مى باشد.
یَصْدِفُون از ماده صدف (بر وزن هدف) به معنى جانب و ناحیه است، و چون به هنگام روى گردانیدن و اعراض، انسان متوجه جانب و ناحیه دیگرى مى شود، این کلمه در معنى اعراض به کار مى رود، منتها چنان که راغب در مفردات مى گوید:
این ماده به معنى اعراض و روى گردانیدن شدید استعمال مى شود.
« #تفسیر_نمونه / ذیل آیه ۴۶ #سوره_انعام »
@Roznegaar