#امیرالمومنین علیهالسلام همیشه میفرمود فاطمه سلاماللهعلیها هیچوقت درخواستی خارج از توان من نکرد.
📚بحارالانوار، ج ۴۳، ص ۱۵۳
@Roznegaar
❌ #غلطگیر
#معذرت_خواهی درست چه شکلیه؟
🔸برخلاف تصور یه عده که #عذرخواهی رو یه ضعف میدونن این موضوع نوعی توانمندی به حساب میاد که اگه به اهمیتش پی ببریم شاید ازش کمتر فرار کنیم.
@Roznegaar
#توئیت_گردی
#سیدعطاءالله_مهاجرانی با کنایه نوشته:
زود نیست؟
استودیوها را در لندن علیه ایران آتش کرده و میگویند: «باید با این حکومت و پلیسی که موظف است نظم را برقرار کند، جنگید.»
همزمان ارتش را فراخواندهاند تا در لندن با مردم خود بجنگد.
صبور باشید. به پاس این همه شرارت، خدای ما به آنها سیلی خواهد زد!
@Roznegaar
#یک_دقیقه_کتاب
احسان به پدر و مادر
🔹قرآن میفرماید:
«وَوَصَّيْنَا الإنْسَانَ بِوَالِدَيْهِ إِحْسَانًا؛
و به انسان توصیه کردیم که به پدر و مادرش احسان کند.»
و کسی که احسان انجام میدهد محسن است، یعنی کسی که بیشتر از اندازه جواب میدهد. مثلاً یک نفر یک لطفی به شما کرده و میخواهید جواب بدهید، این محسن نیست. محسن یعنی اضافهتر انجام دهید. دقت کنید این خیلی مهم است.
🔸خیلی از شماها میگویید:
«دعاهایمان برآورده نمیشود، در زندگیمان مشکل داریم.»
سراغ پدرومادرتان بروید، یک جا یک گیری دارد. میگویید:
«گیری ندارد.»
اما دارد، خبر ندارید. یک جا دلش شکسته، فلذا قفلی به زندگیتان میزند. این مطلبی که دارم عرض میکنم، چیزی است که به من اثبات شده است! ممکن است یک جایی دلشان را یکخرده شکاندهاید، حالا به رویتان نیاوردند و چیزی نگفتند. بروید دلشان را صاف کنید.
📗برشی از #کتاب_دیجیتال اربعین و تمدنسازی -۱
@Roznegaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روزنما
فرمول تغییر #اندازه_عکس با #فتوشاپ
🔸در ادامه آموزشهای فتوشاپی درشماره دوم براتون از فرمول تغییر اندازه تصاویر گفتیم که شاید دغدغه خیلیها باشه.
@Roznegaar
🔻 چرا کسانی که منتظر آخرین پیامبر بودند، پس از بعثت با او مخالفت کردند؟
🔻 آیا کسانی که منتظر آخرین امام هستند هم پس از ظهور با او مخالفت میکنند؟
📌 محفل هفتگی هیئات دانشجویی استان تهران-ج۲
🔘 دشمنی با پیغمبر(ص) غیر از ریشۀ اجتماعی، ریشۀ روانشناسانه هم دارد
🔘 مگر دین چهکار میکند که بعضیها تنفر پیدا میکنند؟
🔘 وقتی کسی مؤمن شد در دل منکِران نسبت به او نفرت، دشمنی و کینه پدید میآید
🔘 بعضیها جریان مقاومت را محکوم میکنند که «شما نتوانستید همه را جذب کنید!» خُب سیدالشهداء(ع) هم نتوانست جذب کند!
____
#علیرضاپناهیان در جلسۀ دوم مبحث تاریخ اسلام:
بیاطلاعی از تاریخ، موجب برداشت غلط از دین میشود. با مطالعۀ تاریخ اسلام میفهمیم که اصلاً چرا بعثت، درگیری ایجاد کرد؟ پیامبر(ص) در مذهبیترین شهر جهان در آن دوران مبعوث شد و مهمترین ویژگی خوب مکّه این بود که همه منتظر آخرین پیامبر بودند.
قرآن میفرماید «وَ أَقْسَمُوا بِاللَّهِ جَهْدَ أَيْمانِهِمْ لَئِنْ جاءَهُمْ نَذيرٌ لَيَكُونُنَّ أَهْدى مِنْ إِحْدَى الْأُمَمِ فَلَمَّا جاءَهُمْ نَذيرٌ ما زادَهُمْ إِلاَّ نُفُوراً» (فاطر،42) قریش یعنی همقبیلههای پیامبر(ص) به خدا قسم میخوردند که اگر پیامبری بیاید ما هدایتشدهترین گروه خواهیم بود، یعنی قطعاً به او خواهیم گروید؛ اما وقتی پیامبر آمد، چیزی جز نفرت در دلشان تولید نشد.
آنها تا قبل از اینکه پیامبر(ص) مبعوث بشود، با او مشکلی نداشتند و همه قبولش داشتند؛ خصوصاً از نظر اخلاقی که یکی از وجوهش «امانتداری» است. ایشان جوان خوب مکّه بود و با کسی هم نجنگیده بود؛ پس چرا وقتی آمد آنها نفرت پیدا کردند «ما زادَهُم إلّا نُفُوراً»؟
آیا دین واقعاً نفرت ایجاد میکند؟ چرا باید دین برای کسانی که منتظرش هستند دعوا ایجاد کند؟ ما هم الآن منتظر آخرین وصیّ پیامبر هستیم؛ آیا بین این دو ادّعا تفاوت هست؟ آیا آن حقیقتی که آدمها در درونشان دارند، تغییر کرده؟ مگر دین چهکار میکند که بعضیها تنفر پیدا میکنند؟
كفار قريش میگفتند: چرا قرآن به يكى از مردان بزرگ مكه و طائف نازل نشد؟ «وَ قالُوا لَوْ لا نُزِّلَ هذَا الْقُرْآنُ عَلى رَجُلٍ مِنَ الْقَرْيَتَيْنِ عَظيمٍ» (زُخرُف،31) امامرضا(ع) میفرماید: اگر اختیار نبوت به قریش داده میشد آنها «امیّة بن ابیصلت» و «ابومسعود ثقفی» را انتخاب میکردند چون آن دو نفر نزد آنها برتر از حضرت محمد(ص) بود. (تحف العقول، ص467)
یتیم عبدالله، جزو اشراف مکّه نبود لذا اگر پیامبر میشد، طبیعتاً «موقعیت اجتماعی» آنها بهخطر میافتاد. البته فقط بحث اشرافی و قبیلگی و ثروت نبود بلکه دین جدید معادلات نظام اجتماعی آنها را بههم میزد؛ نظامی که حول خانۀ کعبه شکل گرفته و محورش خداست و حالا یک نفر از طرف همین خدا آمده است.
چرا حبّ مقام اصلیترین عامل دشمنیِ اشراف مکه با پیامبر بود؟ چون منشأ مقام آنها، دینی بود و از خانۀ کعبه بود و حالا صاحبِ اصلی کعبه آمده و آنها «موقعیت اجتماعی» خود را در خطر میبینند؛ اگر موقعیت اجتماعی آنها بهخاطر چیزی غیر از مکّه بود شاید راحتتر با پیغمبر کنار میآمدند.
انگیزۀ مخالفت و دشمنی با پیامبر(ص) صرفاً ترس از دستدادنِ موقعیت اجتماعی نبود بلکه یک انگیزۀ دیگر هم وجود داشت. دشمنی با پیغمبر غیر از ریشۀ اجتماعی، ریشۀ روانشناسانه هم دارد. ریشۀ اجتماعی این دشمنی، همان بحث موقعیت اجتماعی است و ریشۀ روانشناسانهاش حسادت و تکبّر است.
وقتی کسی مؤمن بشود، مخلص خدا و اولیاء خدا بشود و این مرام را بپذیرد، در دل منکِران و کسانی که نمیخواهند این راه را بروند، نسبت به او نفرت، دشمنی و کینه پدید میآید. این خبر خوبی برای مذهبیها نیست. هابیل به چه جرمی کشته شد؟ دیدید که در حرم شاهچراغ، حتی بچهها را به رگبار بستند؟ این نفرت از کجا میآید؟
آیا نمیشود کاری کنیم که آنها را جذب کنیم؟ آیا نمیشود با رفتار و برخورد خوب، همه را جذب کنیم؟ نه نمیشود! میخواهی از پیغمبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) هم بالاتر بزنی؟ آیا بهتر از امیرالمؤمنین(ع) میتوانی حرف بزنی؟ البته ما باید برای جذب دیگران، تلاش کنیم اما بدانیم که قرآن دربارۀ بعضیها میفرماید: رهایشان کن «ذَرْهُم» (حجر،3)
آن افراد نادانی که جریان مقاومت را محکوم میکنند و میگویند «شما نتوانستید اینها را جذب کنید!» نمیدانند که سیدالشهداء(ع) هم نتوانست جذب کند! یک آقای روحانی میگفت: «اگر به کتاب نهجالبلاغه عمل کنیم، همۀ مشکلات حل میشود.» اگر اینطوری است پس چرا مشکلات خودِ امیرالمؤمنین(ع) حل نشد؟ مگر ایشان به نهجالبلاغه عمل نمیکرد؟
🚩 فاطمیۀ تهران؛ مبحث تاریخ اسلام،ج۲- ۱۴۰۱/۰۸/۰۸
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/7522
@Roznegaar
❤️ چطور #فاطمیه رو با بچهها برگزار کنیم؟
🔸در آستانه فرارسیدن #شهادت_حضرت_زهرا سلامالله علیها براتون از راهکارهایی گفتیم که بهتون کمک میکنه تا فضای خونه رو برای بچهها متناسب با این ایام آماده کنید.
@Roznegaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 #بیبندوباری ؛
موضوعی سیاسی و امنیتی، نه فرهنگی
🔻مردم اصلی ما همان کسانی هستند که به بیعدالتی معترض هستند!
🔻چرا در غرب جوانان را وادار به بیبند و باری میکنند؟
استاد #علیرضاپناهیان
@Roznegaar