نسخههای #بانک_جهانی دقیقا با کشورها چه میکند؟
🔹 ویراست و توئیت #حجت_الاسلام_راجی
_____________________
🔸 داویسون بودهو، اقتصاددان ارشد صندوق بینالمللی پول و مسئول بخش اجرایی برنامههای اصلاح ساختاری این صندوق در امور آمریکای لاتین و آفریقا در دههی ۱۹۸۰ میلادی، در سال ۱۹۸۸ میلادی، او از سمت خود استعفا کرده و نامهای را به میشل کَمدِسِز رئیس صندوق بینالمللی پول در آن زمان، نوشت و در آن نامه تصریح کرد:
🔻 «من امروز، بعد از ۱۲ سال کار در جمع کارکنان صندوق بینالمللی پول و بعد از ۱۰۰۰ روز مسئولیت رسمی در این سمت و یاد دادن ترفندهای شما به دولتها و مردم آمریکای جنوبی،کارائیب و آفریقا، از حضور در صندوق #استعفا میدهم. برای من، استعفا یک #رهایی_بیارزش است، و برای همین، من اولین قدم بزرگ در این مسیر را به این امید برمیدارم که دستهای خود را از آن چه که در ذهن من، #خون_میلیونها_فقیر_گرسنه است، پاک کنم. آقای کَمدِسِز، مقدار خونها آنقدر زیاد است که از آن رودها جاری میشود و خود شما هم این را میدانید... این افکار دورتادور مرا فرا گرفته است. بعضی وقتها احساس میکنم که در تمام دنیا، آنقدری #صابون وجود ندارد که بتواند دستان من را از آن چه که با نام شما و با نام پیشینیان شما و با مُهر رسمی شما انجام دادم، پاک کند».
@Roznegaar
🔴 #بانک_جهانی و صندوق بینالمللی پول به کشورهای درحال توسعه و آفریقایی در دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ قول داده بودند برنامههای اصلاح ساختاری منجر به #رشد_اقتصادی و #کاهش_فقر خواهد شد.
⁉️ بهنظر شما چه شد؟
پن:
تصویر، متوقف شدن رشد سرانهی تولید ناخالص داخلی کشورهای آفریقایی دقیقا بعد از عمل به دستورالعملهای بانک جهانی در دهه ۱۹۸۰ را نشان میدهد
🔸 جهت مشاهده پیوند سند کلیک کنید
@Roznegaar
کتاب #بررسی_و_نقد_اندیشه_شریعتی
اثر: خیرالله مردانی
به همراه برخی از یادداشتهای درون متن کتاب
📝متن یادداشت:
باسمه تعالی
نویسنده محترم کمی در نقد تند رفته است. مطالبی را در متن کتاب نوشتهام.
مدرسهآیةاللهخویی
📆تاریخ یادداشت:
۱۳۸۹/۱۰/۱
#سیاسی #اعتقادی #شریعتی
یادداشتهای #حجت_الاسلام_راجی
@Roznegaar