♦️ پرفروشترین عناوین انتشارات انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۳:
📚 خون دلی که لعل شد
خاطرات حضرت آیتاللهالعظمی سیّد علی خامنهای(مدّظلّهالعالی) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی
📚 همرزمان حسین(ع)
ده گفتار از حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای در تحلیل مبارزات سیاسی امامان معصوم(علیهمالسّلام)
📚 حقیقت عظیم
مجموعه بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای دربارهی حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) از ۱۳۵۱ هجری شمسی
📚 اجوبةالاستفتائات
📚 آموزش مصوّر احکام
📚 رسالهی آموزشی ۱
📚گزیدهی احادیث «مکارمالاخلاق»
به انتخاب و شرح حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای
📚گزیدهی احادیث «النوادر»
به انتخاب و شرح حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای
📚رمان «خاکسپاری دوّم بانوی مرگ»
📚 جهاد تبیین
https://shop.khameneibook.ir/category/پرفروش-های-انتشارات-انقلاب-اسلامی
@KhameneiBook
۲۸ اسفند
📢 مهمترین و بهیادماندنیترین جملهی رهبر انقلاب در سال ۱۴۰۳ کدام است؟
📩 مرور جملات برگزیده و ارسال نظر👇
farsi.khamenei.ir/news-content?id=59666
🗓این نظرسنجی تا بیست و نهم اسفندماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
💻 Farsi.Khamenei.ir
۲۸ اسفند
📜 پاسخ رهبر انقلاب به سؤال یکی از دانشجوها مبنی بر منصرف شدن از تکیه به جوانها:
امید بنده فقط شما جوانها هستید. ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
۲۸ اسفند
🔸 مسافرت در ماه رمضان
⁉️ آیا میتوان در ماه رمضان برای فرار از روزه مسافرت کرد؟
✅ مسافرت در ماه رمضان اشکال ندارد، ولی بهتر است در ماه رمضان به سفر نرود، مگر اینکه برای کار نیکو یا لازمی باشد.
🆔 @khamenei_ahkam
۲۸ اسفند
📜 رهبر انقلاب: رضاخان مظهر غربگرایی مخرّب و ویرانگر بود. ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
۲۸ اسفند
🌟 بیان قرآن | اطاعت نکردن از کافران، مقدمه «جهاد کبیر» است
🌙 به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، رسانهی KHAMENEI.IR، در مجموعه #بیان_قرآن، برجستهترین آیات اجتماعی و سیاسی در تفسیر حضرت آیتالله خامنهای را تبیین کرده است.
🔹 در این مطلب، دکتر حمید حسنزاده، استاد حوزه و دانشگاه، ابعاد و نکات مهم آیه ۵۲ سوره فرقان را براساس تفسیر حضرت آیتالله خامنهای بررسی کرده است.
🔹 مسئله جهاد وقتی مطرح میشود، معمولاً به ذهن انسان بحث جهاد نظامی و جنگ با دشمنانی که به آب و خاک یا به قلمرو حکومت تعرض میکنند به ذهن میآید، اما بحث جهاد کبیر در این آیه قرآن، یک وسعت معنایی بیشتری دارد و تمامی عرصههای سیاسی، فرهنگی، تبلیغی و اجتماعی را دربرمیگیرد و مربوط به جهاد نظامی نیست.
🔹 این مسئله یعنی اطاعت نکردن از کافران که در ابتدای آیه مطرح شده و در واقع مقدمه بحث جهاد کبیر است، در سایر آیات قرآن هم به آن پرداخته شده است. از جمله این آیات، اولین آیه از سوره مبارکه احزاب است که میفرماید: «یا أَیُّهَا النَّبِیُّ اتَّقِ اللَّهَ وَ لا تُطِعِ الْکافِرینَ وَ الْمُنافِقینَ إِنَّ اللَّهَ کانَ عَلیماً حَکیماً». مسئله اطاعت نکردن از کفار و بیگانگان به معنای اینکه جامعه و نظام اسلامی با دنیا قطع رابطه بکند نیست، بلکه مسئله استقلال است.
🎤 #بهار_معنویت | #تحلیل_و_تبیین
🔍 ادامه را بخوانید:👇
khl.ink/f/59743
۲۸ اسفند
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹رهبر انقلاب: پروردگارا! ما را در راه خودت ثابتقدم بدار.
✏️پروردگارا! روح مطهّر امام را که مقاومت را به ما یاد داد، با اولیائش محشور کن.
✏️پروردگارا! سایهی یاد امام و یاد شهیدان را از سر این ملّت کم و کوتاه مفرما.
✏️پروردگارا! نصرت خودت را بر ملّت ایران نازل کن.
✏️پروردگارا! نصرت خودت را بر امّت مسلمان نازل کن.
✏️پروردگارا! فتنهانگیزان در دنیای اسلام را خوار و زبون و رسوا و مفتضح بفرما. ۱۳۹۸/۳/۱۴
🔹️رسانه KHAMENEI.IR در ایام بهار معنویت -ماه مبارک رمضان- گزیدهای از دعاهای رهبر انقلاب در انتهای دیدار اقشار مختلف مردم را در قالب مجموعه #لحظههای_استجابت منتشر میکند.
🌟 #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
۲۸ اسفند
🌷 رهبر انقلاب، در دیدار اخیر: شعر متعهد و انقلابی رو به رشد است. ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
۲۸ اسفند
13.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #حدیث_زندگی | صابر حقیقی کیست؟
✏️شرح حدیث اخلاقی توسط حضرت آیتالله خامنهای
🌟 #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
۲۸ اسفند
🌷 رهبر انقلاب، در دیدار اخیر: شعر یک رسانه اثرگذار است. ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
۲۸ اسفند
۲۸ اسفند
🌟 #تفسیر_امین | پرهیز از تفسیر باطنی قرآن
🌙 به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، رسانهی KHAMENEI.IR در سلسله یادداشتهای کوتاهی، با عنوان «تفسیر امین» سی ویژگی ممتاز تفسیری حضرت آیتالله خامنهای را تبیین میکند.
📣 در سیزدهمین شماره از این مجموعه، دیدگاه حضرت آیتالله خامنهای درباره تأویلگرایی و تفسیر باطنی قرآن برخلاف معنای ظاهری آن تبیین شده است.
🔹 یکی از الزامات پایبندی به ظاهر الفاظ قرآن کریم، پرهیز از «تأویلگرایی» و «تفسیر باطنی» است. تفسیر باطنی به این معناست که مفسر تلاش میکند به لایههای عمیق و پنهان آیه دست یابد. این کار در غالب موارد منجر به تأویل آیه بر خلاف ظاهر آن میشود. حضرت آیتالله خامنهای به شدت از تفسیر باطنی آیات پرهیز میکنند و در موارد متعدد، از مفسرانی که از ظاهر لفظ آیه عدول کرده و دست به تأویل زدهاند، انتقاد کرده و آن را تفسیر به رأی میدانند.
🔹 به عنوان نمونه در تفسیر سوره حمد میفرمایند: «اینکه بدون یک استدلال و حجّت عقلى یا نقلى، مثل یک روایت معتبر و صحیح، ما بخواهیم آیهاى را تأویل کنیم و خلاف ظاهر آیه را و خلاف متفاهَمِ صحیح آیه را بیان کنیم، نه، این تفسیر به رأى است و جایز نیست.» (تفسیر سوره حمد، ص۲۵)
🔹 حضرت آیتالله خامنهای ریشه تأویلگرایی را در «علمزدگی» میدانند: «گاهى مجبور شدهاند آیات قرآن را حتّى از ظواهرش منصرف کنند، که به این میگویند تفسیر به رأى و چیز بسیار خطرناکى است. در قرن اخیر، به همین روش بعضى از چهرههاى معروف اسلامى دچار یک اشتباه بزرگترى شدند؛ و آن این بود که [در تفسیر قرآن] افکار مادّىگرایانهى قرن نوزدهمى اروپا را، که هر فعل و انفعالى را در دنیا ناشى از ارتباط متقابل مادّه میدانستند و هر پدیدهى غیر مادّى را نفى میکردند، [وارد کردند.] بعضى از بزرگان - متأسّفانه چهرههاى معروف - با این احساس و با این تفکرِ غلطِ قرنِ نوزدهمىِ مادّىگرا به قرآن مراجعه کردند و سعى کردند قرآن را بر آن افکار غلط تطبیق کنند.» (تفسیر سوره حمد، ص۲۳)
🔹 در دوران معاصر، مفسرانی مانند رشیدرضا، طنطاوی، سر سید احمدخان و برخی دیگر به این آسیب مبتلا هستند. هرچند برخی مفسران شیعه نیز گاهی دچار تأویل آیه میشوند. «یک نمونهى از این چهرههاى معروف، نویسندهى معروفِ هندىِ قرنِ نوزدهم سِر سیداحمدخان است؛ کتاب تفسیرى هم در همان وقت نوشته و از جملهى کسانى است که سیدجمالالدّین اسدآبادى در هند علیه او کتاب نوشت و افکار او را رد کرد... او مثلاً در آیات زیادى از قرآن که اشاره به معجزات پیغمبرها دارد - معجزات حضرت موسى، عبور از دریا و از این قبیل چیزها - مرتکب تأویل شده؛ یعنى همان تفسیر به رأى یا تأویل که هر کدام یک شکلى از یک عمل انحرافى و غلط هستند - هم تفسیر به رأى، هم تأویل بدون هدایت ائمّه (علیهم السّلام) - اینها را توجیه میکند؛ اینکه حضرت موسى از دریا عبور کرد و راه دریایى براى حضرت باز شد - که صریح قرآن است - چون با موازین مادّى و فعل و انفعالات مادّى تطبیق نمیکرده، این را حمل کرده بر یک معناى دیگرى. این هم همان تفسیر به رأى است، که البتّه اینها غلط است.» (تفسیر سوره حمد، ص۲۳) در موارد متعددی از رشید رضا نیز به شدت انتقاد میکنند.
🔹 حضرت آیتالله خامنهای حتی در استنباط احکام شرعی از آیات قرآن کریم، از تأویلگرایی پرهیز میکنند. ایشان در نقد برخی مفسران در ذیل آیه ۳۰ سوره حج میفرمایند: «قول الزّور - قول باطل - ظهور دارد در آن قولى که مدلولش باطل است، نه قولى که کیفیتش باطل است. اینکه ما بگوییم قول الزّور شامل میشود هم آن کلامى را که مدلولش باطل است، هم آن کلامى که مدلولش حقّ است امّا کیفیتش باطل است، خلاف ظاهر است. این توجیه، مشکل را حل نمیکند... ما میخواهیم از این روایت شریفه که آیهى شریفه را معنا میکند و تفسیر میکند چیزى را بفهمیم، که با ظاهر آن یکى باشد، قابل استظهار باشد. نمیشود گفت که قول الزّور یعنى آن قولى که کیفیتش باطل است، انصافاً قول الزّور بر این صدق نمیکند.» (غناء و موسیقی، ص۳۲)
🔹 نتیجه اینکه از منظر حضرت آیتالله خامنهای هرگونه تفسیر آیات قرآن، الزاماً باید بر اساس ظاهر الفاظ آیات باشد وگرنه هر برداشت و تفسیری که نتوان آن را به ظاهر آیه مستند کرد، قطعاً مردود است.
🎤 #تحلیل_و_تبیین | #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
۲۸ اسفند