🔆 شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ هجری خورشیدی
🌛السبت ۱۷ رجب ۱۴۴۳ هجری قمری
🎄 Saturday 19 February 2022 AD
📿 #اوقات_شرعی به #افق_تهران
احتیاط یک تا دو دقیقهای لحاظ شود🌱
وقت دعا ما رو هم به خاطر داشته باشید🌱
@Roznegaar
#تقویم_نجومی_اسلامی
✴️ شنبه
👈 ۳۰ بهمن / دلو ۱۴۰۰ ه.ش
👈 ۱۷ رجب ۱۴۴۳ ه.ق
👈 ۱۹ فوریه ۲۰۲۲ م
❇️ امروز روز خوبی برای امور زیر است:
✅امور ازدواجی شامل خوستگاری عقد و عروسی
✅ خرید و فروش و تجارت
✅ امور زراعی و کشاورزی
✅ آغاز بنایی و خشت بنا نهادن
✅ کندن چاه و کانال
✅ درختکاری
✅ ختنه نوزاد
✅ مشارکت و امور مشارکتی
✅دیدار با دوستان
✅ عقد مضاربه و سرمایه گذاری
✅ و دیدار مسئولین خوب است
📛 ولی مسافرت
📛 قرض و وام دادن و گرفتن خوب نیست
🚘مسافرت خوب نیست و در صورت ضرورت همراه صدقه باشد
👶 زایمان مناسب و نوزادش زندگی پاکی دارد ، خوب تربیت شود و خوشبخت است. ان شاالله
🔭 احکام و اختیارات نجومی
🌓 امروز قمر در برج میزان و از نظر نجومی روز مناسبی برای امور زیر است:
✳️ فروش جواهرات
✳️ مباشرت و امور زناشویی
✳️ خوردن نوشیدنی ها
✳️ لباس نو پوشیدن نیک است
👩❤️👨 انعقاد نطفه و مباشرت
👩❤️👨 امشب ( شب یکشنبه )، دستور خاصی ندارد.
💇💇♂ اصلاح سر و صورت
طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، میانه است.
💉💉 حجامت فصد زالو انداختن یا #حجامت در این روز از ماه قمری ، باعث صحت بدن می شود.
😴😴 تعبیر خواب امشب :
خواب و رویایی که شب یکشنبه دیده شود تعبیرش از ایه ی 18 سوره مبارکه "کهف " است.
و تحسبهم ایقاظا و هم رقود...
و از مفهوم و معنای آن استفاده می شود که خانه یا ملک جدیدی در تصرف خواب بیننده قرار گیرد.ان شاءالله.و شما مطلب خود را بر آن قیاس کنید.
💅 ناخن گرفتن
شنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بیماری در انگشتان دست گردد.
👚👕دوخت و دوز
شنبه برای بریدن و دوختن،#لباس_نو روز مناسبی نیست آن لباس تا زمانی که بر تن آن شخص باشد موجب مریضی و بیماری اوست.(این حکم شامل خرید لباس و پوشیدن نمی شود)
@taghvimehamsaran
@taghvimehmsaran
@Roznegaar
🔆 شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ هجری خورشیدی
🌛السبت ۱۷ رجب ۱۴۴۳ هجری قمری
🎄 Saturday 19 February 2022 AD
📆 #روزشمار :
▪️۰۸ روز تا شهادت امام موسی کاظم علیه السلام
▪️۰۹ روز تا وفات حضرت ابوطالب علیه السلام
▪️۱۰ روز تا مبعث حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم
▪️۱۵ روز تا ولادت امام حسین علیه السلام
▪️۱۶ روز تا ولادت حضرت عباس علیه السلام
@Roznegaar
#هر_صبح_یک_آیه
#قرآن_کریم
🌺 اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺
«وَالَّذِينَ آتَيْنَاهُمُ الْكِتَابَ يَفْرَحُونَ بِمَا أُنزِلَ إِلَيْكَ ۖ وَمِنَ الْأَحْزَابِ مَن يُنكِرُ بَعْضَهُ ۚ قُلْ إِنَّمَا أُمِرْتُ أَنْ أَعْبُدَ اللَّهَ وَلَا أُشْرِكَ بِهِ ۚ إِلَيْهِ أَدْعُو وَإِلَيْهِ مَآبِ»
کسانى که کتاب آسمانى به آنان داده ایم، از آنچه بر تو نازل شده، شادمانند و بعضى از احزاب (و گروهها)، قسمتى از آن را انکار مى کنند. بگو: «من مأمورم که خداوند یگانه را بپرستم و همتایى براى او قائل نشوم. تنها به سوى او دعوت مى کنم و بازگشتم فقط به سوى اوست.»
#سوره_رعد آیه ۳۶
@Roznegaar
❇ #تفسیر_آیه
در این آیه به عکس العمل متفاوت مردم در برابر نزول آیات قرآن اشاره شده است که افراد حقیقت جو و حق طلب چگونه در برابر آنچه بر پیامبر نازل مى شد تسلیم و خوشحال بودند و معاندان و افراد لجوج به مخالفت با آن برمى خاستند. مى فرماید: آنها که کتاب آسمانى به آنان داده ایم، از آنچه بر تو نازل شده، خوشحالند (وَالَّذِینَ آتَیْنَاهُمُ الْکِتَابَ یَفْرَحُونَ بِمَا أُنزِلَ إِلَیْکَ).
با توجّه به اینکه جمله آتَیْنَاهُمُ الْکِتَابَ و شبیه آن در سراسر قرآن معمولاً به یهود و نصارى و مانند آنها از پیروان مذاهب آسمانى اطلاق شده، شکّى باقى نمى ماند که در اینجا نیز اشاره به آنهاست. یعنى حق طلبان یهود و نصارى و مانندآنها از نزول این آیات بر تو خوشحال و خشنودند، زیرا از یک سو آن را هماهنگ با نشانه هایى که در دست دارند مى بینند و از سوى دیگر، مایه رهایى و نجات آنها از شرّ خرافات و عالِم نمایان یهود و مسیحى و امثال آنهاست که ایشان را به قید و بند کشیده و از آزادى فکرى و تکامل انسانى محروم کرده بودند.
سپس اضافه مى کند: و بعضى از احزاب (و گروه ها)، قسمتى از آن را (که بر تو نازل شده است) انکار مى کنند (وَ مِنَ الاَْحْزَابِ مَنْ یُنْکِرُ بَعْضَهُ).
منظور از احزاب (گروه ها و جمعیّت ها)، یهود و نصارى هستند که تعصّب هاى قومى و مذهبى بر آنها غلبه داشت و به همین دلیل قرآن از آنها به اهل کتاب تعبیر نکرده، زیرا آنها در برابر کتاب آسمانى خودشان نیز تسلیم نبودند، بلکه آنها در حقیقت گروه هایى بودند که تنها خطّ حزبى خودشان را دنبال مى کردند. این گروه آنچه را با سلیقه و میل و پیشداوریشان هماهنگ نبود منکر مى شدند.
این احتمال نیز داده شده که احزاب اشاره به مشرکان بوده باشد، زیرا در سوره احزاب نیز با همین تعبیر از آنها یاد شده است. آنها در حقیقت، آیین و مذهبى نداشتند بلکه احزاب و گروه هاى پراکنده اى بودند که مخالفت با قرآن و اسلام آنها را متّحد ساخته بود.
🌼🌼🌼
در پایان آیه به پیامبر(صلى الله علیه وآله) دستور مى دهد که به مخالفت و لجاجت این و آن اعتنا مکن، بلکه در خطّ اصیل و صراط مستقیم خود بایست و بگو: من مأمورم که الله (و خداى یگانه یکتا) را بپرستم و شریکى براى او قائل نشوم. به سوى او دعوت مى کنم و بازگشت من به سوى اوست (قُلْ إِنَّمَا أُمِرْتُ أَنْ أَعْبُدَ اللَّهَ وَ لاَ أُشْرِکَ بِهِ إِلَیْهِ أَدْعُو وَ إِلَیْهِ مَـَابِ).
اشاره به اینکه موحّد راستین و خداپرست حقیقى جز تسلیم در برابر همه فرمان هاى خدا هیچ خطّ و برنامه اى ندارد. او در برابر همه آنچه از سوى خدانازل مى گردد تسلیم است و تبعض در میان آنها قائل نمى شود که آنچه را با میلش سازگار است بپذیرد و آنچه مخالف میل اوست انکار کند.
#تفسیر_نمونه
ذیل آیه ۳۶ #سوره_رعد
@Roznegaar