🔹مطالعۀ #شاهنامه را به جوانها، دانشجوها و طلبهها پیشنهاد میکنم
🔹بگذارید شاهنامه روی شما اثر بگذارد و روح شجاعت و حماسه را در شما تقویت کند
▫️از همۀ جوانها، طلبهها و دانشجوها تقاضا میکنم «شاهنامۀ فردوسی» را مرور کنند. شاهنامه مملو از حماسه است؛ این سرزمین با حماسه باقی خواهد ماند و افرادی که حماسهساز هستند در تاریخ باقی میمانند.
▫️شاهنامه را بخوانید و اجازه بدهید روی شما اثر بگذارد؛ ضمن اینکه فارسی شما را هم بهتر خواهد کرد، هویت ایرانی پاک را در شما تقویت خواهد کرد و از ریتم حماسی آن هم لذت خواهید برد.
▫️شاهنامه، روح شجاعت و حماسه را در شما تقویت میکند و این مهمترین زمینۀ دینداری است. کسی که روح حماسه در او دمیده شده باشد، بهتر دیندار میشود، اما کسی که ضعف در او تزریق شده باشد، نمیشود دین را به او فهماند و به او پیشنهاد کرد.
▫️مطالعۀ شاهنامه، هم سرگرمی شما را تأمین میکند، هم نگاه شما را به پدیدههای عالم «نگاهی حماسی» خواهد کرد و برای آیندهتان هم خوب است، برای سربازی امامزمان(عج) هم مفید است؛ چون ایشان آدمهای شجاع میخواهند و البته بعد از اینکه تشریففرما بشوند، این شجاعت را مضاعف خواهند کرد.
▫️قبلاً خریدن کتاب وزین شاهنامه، شاید سخت و پرهزینه بود، اما الان دیگر خرجی ندارد؛ خیلی راحت میتوانید آن را در اینترنت پیدا کنید و در گوشیهای خودتان داشته باشید و مطالعه کنید.
#ابوالقاسم_فردوسی
@Roznegaar
بِسم الله الرَّحمنِ الرَّحیم
🔆 دوشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ هجری خورشیدی
🌛الاثنین ۱۴ شوال ۱۴۴۳ هجری قمری
🎄 Monday 16 May 2022 AD
🔹 ۰۵۷مین روز سال، ۳۰۸روز مانده از سال
🔸 ۰۹مین هفته سال، ۴۳هفته مانده از سال
🌹 امروز متعلق است به :
حضرت امام حسن مجتبی علیهالسلام و
حضرت امام حسین علیهالسلام
📿 اذکار توصیه شده #دوشنبه ::
الف) ۱۲۹ مرتبه :
« یا لطیف » بعد از نماز صبح که موجب "یافتن مال کثیر" میگردد.
ب ) ۱۰۰ مرتبه :
« یا قاضِیَ الْحاجات »
« ای برآورندهی حاجتها »
ج ) ۱۰۰۰ مرتبه :
« سُبحانَ اللهِ وَ الحَمدُلِلّهِ »
📿 اوقات استخاره دوشنبه :
الف) از طلوع فجر تا طلوع آفتاب
ب) از ساعت ۱۰ تا ساعت ۱۲ ظهر
ج) از ساعت ۱۶ تا عشای آخر (وقت خوابیدن)
#کانال_روزنگار
www.Roznegaar.ir
@Roznegaar
🔆 دوشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ هجری خورشیدی
🌛الاثنین ۱۴ شوال ۱۴۴۳ هجری قمری
🎄 Monday 16 May 2022 AD
📿 #اوقات_شرعی به #افق_تهران
احتیاط یک تا دو دقیقهای لحاظ شود🌱
وقت دعا ما رو هم به خاطر داشته باشید🌱
@Roznegaar
#تقویم_نجومی_اسلامی
✴️ دوشنبه
👈 ۲۶ اردیبهشت / ثور ۱۴۰۱ ه.ش
👈 ۱۴ شوال ۱۴۴۳ ه.ق
👈 ۱۶ می ۲۰۲۲ م
📛امروز : ساعت 16:22قمر از برج عقرب خارج می شود
🤕 مریض مراقبت بیشتری نیاز دارد.(منظوری مریضی است که امروز مریض شود)
👶زایمان خوب نیست
🔭 احکام و اختیارات نجومی
🌓 امروزقمر در برج عقرب و از نظر نجومی مناسب برای امور زیر است:
✳️تحقیق و بررسی امور
✳️کندن چاه و قنات
✳️کشیدن دندان
✳️بذرافشانی
✳️آبیاری
✳️درختکاری
✳️از شیر گرفتن کودک
✳️خرید باغ و زمین زراعی
✳️جراحی چشم
✳️استعمال دارو
✳️معجون گذاشتن بر زخم خوب است
📛ولی اموری از قبیل ازدواج سفر و کار های همیشگی و زیر بنایی پرهیز گردد.
👩❤️👨 مباشرت و مجامعت:
از مباشرت امشب،(شب سه شنبه) ، به قصد فرزند اوری احتیاط گردد.
💇♂ طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، باعث شادی می شود.
🔴 #خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری ، سلامتی در پی دارد.
🔵 دوشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی است و برکات خوبی از جمله قاری و حافظ قران گردد.
👕 دوشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز بسیار مناسبی است و آن لباس موجب برکت میشود.
😴تعبیر خواب
شب سه شنبه اگر کسی خواب ببیند تعبیرش از آیه ی 15 سوره مبارکه "حجر " است.
لقالوا انما سکرت ابصارنا بل نحن قوم ...
و از مفهوم آن استفاده می شود که شخصی بی حد و حساب با خواب بیننده گفتگوی باطل کند ولی بجای نرسد و کار خواب بیننده روبراه شود.ان شاءالله و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید.
@taghvimehamsaran
@taghvimehmsaran
@Roznegaar
🏴 اردیبهشت بیبهجت 🏴
🔹پس از تو، خواندن دعای افتتاح
کار هر روزمان شده است؛
🔹و «وَ بَهْجَةٍ مُونِقَةٍ قَدْ أَرَانِی»اش
با تو چه مصداقی قریبی پیدا میکرد...
🔹که دیدار تو برایمان
افتتاح هر شادی و سرور بود.
وَ بَهْجَةٍ مُونِقَةٍ قَدْ أَرَانِی...
و چه بسیار خرّمی دلنشینی که به من نمایاند...
🏴 ۲۷ اردیبهشت، یادآور خاطره تلخ ارتحال جانگداز فقیه عارف، حضرت آیتالله بهجت اعلیاللهمقامه است، که پیکر مطهرش پس از ۹۶ سال بندگی خالق متعال، در ۲۹ اردیبهشت ماه، با وداع کم نظیر مردم قدرشناس، در جوار حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلاماللهعلیها به خاک سپرده شد و روح مطهرش در سایه سار رحمت الهی به عالم باقی پرکشید.
@Roznegaar
#پرسش_و_پاسخ از آیتالله بهجت قدسسره
❓ سؤال: چند سال است که در کارهایم دچار مشکل میشوم که راهها به رویم بسته میشود، از جمله در زمینه اشتغال و ازدواج، و هرچه از خدا طلب یاری میکنم، راه مساعدی گشوده نمیشود؟
✅ حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
زیاد از روی اعتقاد کامل بگویید: «استغفر اللّه»، هیچچیز شما را منصرف نکند، غیر از ضروریات و واجبات تا کلیه ابتلائات رفع شود، بلکه بعد از رفع آنها هم [استغفر الله را] بگویید، برای اینکه امثال آنها پیش نیاید؛ و اگر دیدید رفع نشد، بدانید یا ادامه ندادهاید، یا آنکه با اعتقاد کامل نگفتهاید. واللّهالعالم
@Roznegaar
برنامه مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها
سامانه حمایت :
hemayat.mcls.gov.ir
سامانه تلفن گویا :
09200006369
مرکز تماس :
۶۳۶۹
@Roznegaar
29.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت دهم
برنامه #حافظه_تاریخی_ایرانی
با موضوع چرایی و چگونگی جدایی
#بحرین ، #آرارات ، #اروندرود و...
از ایران در زمان #سلطنت_پهلوی
#امیرحسین_ثابتی
@Roznegaar
#هر_صبح_یک_آیه
#قرآن_کریم
🌺 اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺
«وَ أَرْسَلْنَا الرِّيَاحَ لَوَاقِحَ فَأَنزَلْنَا مِنَ السَّمَاءِ مَاءً فَأَسْقَيْنَاكُمُوهُ وَمَا أَنتُمْ لَهُ بِخَازِنِينَ»
ما بادها را براى بارور ساختن (ابرها) فرستادیم و از آسمان آبى نازل کردیم، و شما را با آن سیراب ساختیم. در حالى که شما توانایى حفظ و نگهدارى آن را نداشتید.
#سوره_حجر آیه ۲۲
@Roznegaar
❇ #تفسیر_آیه
به دنبال بیان قسمتى از اسرار آفرینش و نعمتهاى خدا در آیات گذشته، مانند آفرینش زمین، کوهها، گیاهان و وسائل زندگى، در آیه مورد بحث، به وزش بادها و نقش مؤثر آنها در نزول بارانها اشاره کرده مى گوید: ما بادها را فرستادیم در حالى که بارور کننده اند (قطعات ابر را به هم مى پیوندند و بارور مى سازند (وَ أَرْسَلْنَا الرِّیاحَ لَواقِحَ).
و به دنبال آن از آسمان آبى فرو فرستادیم (فَأَنْزَلْنا مِنَ السَّماءِ ماءً).
و به وسیله آن همه شما را سیراب کردیم (فَأَسْقَیْناکُمُوهُ).
درحالى که شما توانائى بر حفظ و نگهدارى آن نداشتید (وَ ما أَنْتُمْ لَهُ بِخازِنِینَ).
لَواقِح جمع لاقح به معنى بارور کننده است و در اینجا اشاره به بادهائى است که قطعات ابر را به هم پیوند مى دهد و آنها را آماده باران مى سازد.
🌼🌼🌼
تعبیر فوق از زیباترین تعبیراتى است در مورد ابرها و تولد باران از آنها، ممکن است گفته شود. ابرها را به مادران و پدرانى تشبیه کرده که به کمک بادها آمیزش مى کنند و باردار مى شوند و فرزندان خود، دانه هاى باران، را به زمین مى نهند.
جمله: ما أَنْتُمْ لَهُ بِخازِنِینَ (شما توانائى حفظ و ذخیره کردن این آبها را ندارید) ممکن است اشاره به ذخیره کردن آب باران قبل از نزولش باشد، یعنى شما نمى توانید این ابرها که منابع اصلى بارانند در اختیار بگیرید.
و نیز ممکن است اشاره به ذخیره کردن باران بعد از نزولش باشد. یعنى: شما نمى توانید حتى بعد از نزول باران آن را به مقدار زیاد گردآورى و حفظ کنید. این خدا است که از طریق منجمد ساختن آنها در قله کوهها به صورت برف و یخ، و یا فرستادن آنها به اعماق زمین که بعداً به صورت چشمه ها و کاریزها و چاهها ظاهر مى شوند، آنها را گردآورى و ذخیره مى کند.
#تفسیر_نمونه
ذیل آیه ۲۲ #سوره_حجر
@Roznegaar
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ ه.ش
▪️ دقایقی پیش #آیتالله_فاطمینیا استاد اخلاق به ملکوت اعلی پیوست.
@Roznegaar
🔴 نداشتنِ «زندگی جمعی» منکری است که الان معروف شده است
🔴 بعضیها وارد جمع نمیشوند تا رابطۀشان با خدا لطمه نخورد، درحالیکه مسیر الیالله از متن جامعه میگذرد
📌 #تاریخ_بعثت و #عصر_ظهور
(فصل دوم) – ج۲۴
🔻 کسانی که به مسجد میروند اما با دیگران ارتباط نمیگیرند تا اخلاقشان و رابطهشان با خدا بههم نخورد، درواقع سرِ خودشان را کلاه میگذارند!
🔻 در شرایطی که ما اکثراً بهجای زندگی جمعی، زندگی فردی داریم، چطور میتوانیم انتظار ظهور داشته باشیم؟!
____
🔘 اسلام میخواهد رابطۀ بین انسان و خدا را تنظیم کند اما انسان الّا و لابد در مسیر سلوک الیالله باید از جامعه عبور کند یعنی شما برای خودسازیتان باید از مسیر جامعهپذیری، اجتماعیشدن و احساس مسئولیت دربارۀ جامعه عبور کنید و الّا نفستان را از بدیها پاک نخواهید کرد.
🔘 هیچ کسی نمیتواند رابطۀ خودش با خدا را بدون در نظر گرفتن خلق درست بکند. یعنی جامعه در ذات سلوک و تقرب فرد الیالله، حضور دارد. فرد باید از جامعه عبور کند و امتحاناتش را در متن جامعه پس بدهد.
🔘 آنهایی که در مسجد جمع میشوند ولی برای اینکه رابطۀشان با خدا بههم نخورد، اخلاقشان خراب نشود، دچار غیبت نشوند یا دچار دوستی و دشمنیها نشوند، ارتباطشان را با بقیه قطع میکنند، درواقع سرِ خودشان را کلاه میگذارند. بدون حضور در جامعه، هنوز رابطه با خدا شکل نگرفته که تو میخواهی این رابطهات بههم نخورد!
🔘 آنها میخواهد با وارد نشدن در متن جامعه، رابطۀشان با خدا لطمه نخورد، درحالیکه این رابطۀ با خدا، خیالی است! رابطۀ واقعی با خداوند وقتی برقرار میشود که شما وارد جمع بشوی، تعاونی راه بیندازی، در جریان کارها، برادران دینیات را تحمل بکنی، مشکلاتشان را برطرف بکنی، عیبهای آنها را به خودت بگیری، خوبیهای خودت را به برادران دینیات نسبت بدهی و...
🔘 حداقلّ زندگی جمعی این است که مثلاً مردمان یک مسجد، مانند اعضای یک گروه یا تشکیلات باشند. اعضای این گروهها باید باهم ارتباط داشته باشند و باهم زندگی کنند.
🔘 سادهترین ارتباط اعضای این گروهها باهم، این است که از حالِ همدیگر باخبر بشوند، به هم محبت کنند، تولد همدیگر را تبریک بگویند، در شبکۀ اجتماعی یک گروه تشکیل بدهند، اظهارنظر کنند، یک فعالیت فرهنگی انجام بدهند و... ارتباط قویتر در این است که باهم کار اقتصادی کنند، مثلاً تعاونی مصرف راه بیندازند
🔘 وقتی ما در متن سلیقههای مختلف و در بستر اختلافات، توانستیم با هم برادری کنیم، آنوقت آدمیّت ما معلوم میشود و الا اینکه از جمع فاصله بگیریم تا یکوقت اختلافی پیش نیاید که هنر نیست!
🔘 امام صادق(ع) میفرماید: مانند حیواناتی نباشید که در چراگاه کنار هم هستند اما از حالِ هم بیخبرند و ارتباطی باهم ندارند. (امالی طوسی/411) خیلی بد است انسانهایی که در کنار هم زندگی میکنند، ارتباطشان باهم، اینگونه باشد و اینقدر نسبت به هم، بیتفاوت باشند.
🔘 امیرالمؤمنین(ع) علّت تفرقه و جدایی مؤمنین از هم را خباثت باطن ذکر میفرماید «مَا فَرَّقَ بَيْنَكُمْ إِلَّا خُبْثُ السَّرَائِرِ وَ سُوءُ الضَّمَائِرِ» چیزی بین شما تفرقه نمیاندازد مگر خباثت باطنی و بدی پنهان درونی. وقتی اینطور بشوید، همدیگر را یاری نمیکنید، برای هم دلسوزی نمیکنید، به هم بذل و بخشش نمیکنید و...
🔘 مؤمنین بر اساس دین خدا با هم برادر هستند. الان شما مسجدی را نشان بدهید که آدمهایش، باهم پیوند اخوّت و برادری دارند و اقتضائاتش را هم رعایت میکنند. آنوقت ما چطور میخواهیم در شرایطی که «زندگی فردی» داریم و باهم ارتباط گروهی نداریم، انتظار رشد و ظهور داشته باشیم؟! ما واقعاً باید سبک زندگیمان را تغییر بدهیم.
🔘 ما باید سالها زندگی جمعی داشته باشیم تا بتوانیم ظهور حضرت را درک بکنیم و در آن زمان زندگی کنیم. البته ممکن است ما یک شبِه، راه صدساله را برویم و انشاءالله ظهور هرچه سریعتر رخ بدهد ولی بالاخره این راهی است که ما باید برویم؛ سبک زندگی مؤمنان باید تغییر کند. اینطوری که الآن ما داریم زندگی میکنیم، صحیح نیست.
🔘 الآن فرهنگ ما طوری شده است که ارتباط نگرفتن و قاطی نشدن با جمع و خود را جمع جدا کردن، نهتنها بد نیست بلکه انگار یک کلاسی هم دارد، یعنی افراد پُز میدهند که «ما به کسی کاری نداریم!» الآن زندگی جمعی نداشتن منکری است که معروف شده است.
🔘 امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: شما مردم تا وقتی با هم متعاونانه زندگی میکنید بهخیر هستید و بدبخت نمیشوید. و در جای دیگری میفرماید: ملتها با یکدلی و «عزم واحد» به آقایی و بزرگی میرسند و با تفرقه و اختلاف، دچار ذلت و حقارت میشوند.
👤 استاد #علیرضاپناهیان
🚩 شبکه افق - ۱۴۰۱/۲/۷
👈🏻 متن کامل:
Panahian.ir/post/7291
@Roznegaar
📸 عاشقانههای استاد فاطمینیا
🔸چند روایت از سبک زندگی و رفتار مرحوم #آیتالله_فاطمینیا در رفتار و برخورد با همسرشان در خانواده و مقابل دیگران
@Roznegaar