هدایت شده از روزنگار
* برنامه پخش دعای عرفه از تلویزیون *
* شنبه هجدهم تیرماه ۱۴۰۱ ه.ش *
🔹 شبکه ۱ :
ساعت ۱۶:۱۵ از صحرای عرفات
🔹 شبکه ۲ :
ساعت ۱۷:۳۰ از حسینیه هدایت
🔹شبکه ۳ :
ساعت ۱۷ از حرم امام رضا(ع)
🔹شبکه ۴ :
ساعت ۱۶:۳۰ از مصلای امام خمینی(ره)
🔹شبکه ۵ :
ساعت ۱۵:۳۰ از حرم عبدالعظیم(ع)
🔹شبکه قرآن :
ساعت ۱۵:۳۰ از کربلای معلی
🔹شبکه افق :
ساعت ۱۷ از حرم حضرت معصومه (س)
🔹شبکه آموزش :
ساعت ۱۷ از حرم امام خمینی (ره)
🔹 شبکه جامجم :
ساعت ۱۷ از حرم شاهچراغ (ع)
@Roznegaar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببينيد| رهبرانقلاب: من خودم را از جهت رسيدگی به فرزندانم، بخشی مدیون این مرد و کتاب این مرد میدانم
➕نام كتاب
🔺 ۱۸ تیر سالروز درگذشت مهدی #آذر_یزدی نویسنده مجموعه قصههای خوب برای بچههای خوب
📚 instagram.com/Khamenei_Book
🔴 فرصتها برای ابلاغ دین و تحول در جامعه بیشتر از تهدیدهاست
📌 #جهاد_تبیین
حرم حضرت معصومه(س) - ج۷
🔘 امروز ضروت جهاد تبیین بهخاطر فرصتهای فراوانی است که وجود دارد
🔘 یکی از فرصتها این است که امروز اقبال مردم به معنویت بیش از گذشته است
__
چه ضرورتهایی امروز موجب میشود که ما به صورت مضاعت به تبیین نگاه کنیم؟ جهاد تبیین بر ما واجب شده است لذا باید دلایل و ضرورتهای آن فهمیده شود. خود فهمیده شدن این دلایل میتواند راه ما را برای جهاد تبیین باز کند.
یکی از دلایل این است که امروز اقبال مردم به معنویت در ایران، منطقه و جهان بیش از هر زمان دیگری است. در طول تاریخ هیچوقت اینقدر عطش و گرایش به معنویت وجود نداشته است.
وقتی به زمان رسول خدا(ص) و امیرالمومین(ع) نگاه میکنیم، میبینیم زمان ما مثل هیچ کدام از آن زمانها نیست. زمان ما چند ویژگی مهم پیدا کرده که موجب شده اقبال به دین و اقبال به معنویت فراوانتر از گذشته باشد.
کسانی که خیلی نگران وضع معنوی جامعه هستند و در اثر دلسوزی منفینگری میکنند، سخت در اشتباه هستند ما هیچ وقت شرایط امروز را نداشتهایم. در این ۴۰سال بعد از انقلاب و ۱۰سال اخیر، اگر ما باعث تغییر و تحول در عالم نشدیم مطمئنا مقصر هستیم.
یکی از ویژگیهای امروز جامعه ما رشد عقلی است. رشد عقلانی در اثر تجربۀ تاریخی. هیچوقت مثل امروز امکانات ثبت تاریخ وجود نداشته است. هیچوقت مثل امروز امکان انتقال تجربه وجود نداشته است. شما تجربۀ کشورهای غربی را میتوانید ببینید، دیگر هیچ شخص عاقلی غربیها را خوشبخت نمیداند.
هیچ روانشناسی نیست که دین و معنویت را مفید نداند و هیچ جامعهشناسی نیست که از نظر اجتماعی دین راقدرتمند نداند. در گذشته جامعهشناسان دین را افیون میدانستند. درحالیکه الان بحث بر سر این است که کدام دین را بپذیرند.
شرایط زمان ما نیز کاملا با زمان پیامبر(ص) متفاوت است. رسولخدا(ص) با قوم متعصبِ منفعتطلبِ مذهبی مواجه بود. مردم ما هیچ کدام از این ویژگیها را ندارند.
ما اگر یک فیلم بسیار ساده از خوشبختیهای مردم مؤمن میساختیم و به مردم جهان ارائه میدادیم تحولات گستردهای در دنیا به وجود میآورد. اگرچه اینها در هرزگی هستند اما اگر حرف تازهای بشنوند، تاثیرات خوبی در جهان میگذارد. چرا که مردم جهان به دنبال حرف تازه هستند. دیگر دنبال شهوت و هرزگی نیستند و هرزگی دیگر برایشان تازگی ندارد.
در شرایط امروز حرف باطل زیاد خریدار ندارد. و حتی آمار شبهات نیز کاهش پیدا کرده است. اگر شما در جایی بپرسید: میخواهید شبهه جواب بدهم یا تاریخ امیرالمومینن(ع) را بگویم؟ بیشتر افراد میگویند از حقایق زندگی امیرالمومنین(ع) با ما صحبت کنید.
بعضیها متاسفانه در تبلیغ یا در تلقیشان از فضای فرهنگی جامعه وضعیت انفعالی دارند. الآن رفتارهای منفعلانه در تبلیغ، مثل پاسخدادن به شبهه، نسبت به بیان حقایق دین، فایدۀ کمتری دارد.
ادارهکنندگان جهان با فکر منحط و فرهنگ غلط مبتنی بر اندیشه ناروای الحادی، در صدد این بودند که جهان را طبق هوای نفس اداره کنند. تمدن غرب تحلیلش در این آیه قرآن است «أَ رَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلهَهُ هَواه» (فرقان43) تمدن غرب در یک جمله تئوریزهکنندۀ هواپرستی است. مردم از هواپرستی خسته شدهاند و اندیشمندان جهان بدون دین با هوای نفس مقابله میکنند. جهان روز به روز به سمت معنویت پیش میرود.
چرا جهاد تبیین واجب است و چرا این وجوب برای همه است؟ چرا میفرمایند ما کماً و کیفاً در تبلیغیات ضعیفیم؟ رهبر انقلاب بیش از آنچه نگران تهدیدها باشند که البته باید نگران این تهدیدها بود، اما بیشتر نگران از دستدادن فرصتها هستند. امروز فرصتهای ما برای ابلاغ دین، برای تحول در جامعه، بسیار بیشتر از تهدیدهاست.
بعضیها با دیدن چند بیحجاب در خیابان میگویند «ایران اندلس شده است» اما اندلس کجا و ایران کجا؟ چرا اینهمه واقعیتهای مثبتی که وجود دارد را جمعبندی نمیکنند؟
ضروت جهاد تبیین امروز به خاطر فرصتهای فراوانی است که وجود دارد. اما بعضیها فقط نسبت به تهدیدها موضع میگیرند؛ این باعث میشود فضای ذهنی و روحی جبهۀ حق برای کار در جهت تببین، ناکارآمد شود. ما باید فعالانه به سمت مردۀ در حال احتضار تفکر الحادی در جهان یورش ببریم.
چرا جهاد تبیین ضرورت دارد؟ چون امروزه با کمترین تبیین، بیشترین سود و نتیجه حاصل میشود. نه فقط در ایران، بلکه در منطقه و جهان. ما اگر کار رسانهای تولید کنیم دشمن از ما عاجز خواهد شد. به عنوان نمونه سلام فرمانده را ببینید چه کار انجام داد؟ یک کار دقیق اما ساده و مردمی انجام شد و نتایج خوبی داشت. ما نباید فرصتهایمان را از دست بدهیم.
👤 #علیرضاپناهیان - ۱۴۰۱/۳/۳۱
👈🏻 متن کامل:
Panahian.ir/post/7371
@Roznegaar
#سیره_عبادی حضرت آیت الله بهجت
🔻 (برگرفته از کتاب #بهجت_الدعاء ؛ مجموعه عبادات، ادعیه، اذکار و دستورالعملهای عبادی مورد سفارش حضرت آيتالله بهجت رحمهالله)
از جمله شرایط دعا، توبه است. اگر از کرده و ناکرده توبه کنیم، دعایمان مستجاب خواهد شد. هر نقص و عیبی که هست از ناحیۀ خود ماست.
📚 بهجتالدعاء، ص۴٨
@Roznegaar
🌺 بیاید امروز بدون هیچ دلیلی برای اعضای خانوادهمون گل بخریم و بهشون بگیم چقدر دوستشون داریم.
@Roznegaar
#همسرانه
۸ عنصر #صمیمیت در #رابطه_زوجین
1️⃣ #عاطفه :
عواطفشون رو به راحتی برای هم بیان میکنند.
2️⃣ #بیانگری :
عقاید و نگرشهاشون رو به هم ابراز میکنند.
3️⃣ #سازگاری :
میزان همکاری صمیمانه زوج با یکدیگر.
4️⃣ #همبستگی :
میزان تعهد زوج نسبت به هم.
5️⃣ #رابطه_جنسی :
میزان رضایت از رابطه جنسی.
6️⃣ #حل_تعارض :
حل اختلاف نظر با هم.
7️⃣ #خودمختاری :
میزان استقلال برای ارتباط با دوستان و اعضای خانواده.
8️⃣ #هویت :
میزان اعتماد بنفس و عزت نفس زن و شوهر
@Roznegaar
#فرزندپروری
🔸وقتی کودک اتاقش رو مرتب میکنه، بهش نگو: «آفرین! چه پسر خوبی؟»
🔸بگو: «از اینکه اتاقت رو جمع کردی، من خوشحالم!»
🔸در هیچ صورتی، از عبارات «چه دختر خوبی؟» یا «چه پسر بدی؟» استفاده نکن! احساس خودت رو از رفتار کودک، بیان کن
@Roznegaar
اعمال #شب_عید_قربان و
#روز_عید_قربان
🔸یکی از اعیاد مهم ما مسلمونها دهم ذیالحجه و #عید_قربان هست که اعمال مخصوص به خودش رو داره از شب زندهداری و مناجات تا قربانی کردن در #روز_عید
@Roznegaar
#قربانی_کردن_دام در #حضور_کودکان چه تاثیری روی اونها داره؟
🔸 #قربانی_کردن دام جلوی بچهها میتونه روی ذهن اونا اثر منفی بذاره و حتی باعث بروز مشکلاتی مانند #شب_ادراری یا #لکنت_زبان بشه.
@Roznegaar
❓ #عرفات به چه معناست و وجه نامگذاری آن #سرزمین_مقدس به عرفات چیست؟
✍ عَرَفاتْ، از ریشه عَرَفَ گرفته شده و به گفته راغب: بیانگر شناخت آثار اشیاء همراه با تفکر و تدبر است.(1)
♻️ در این که چرا عرفات را بدین اسم خواندهاند، اختلاف نظرهایی وجود دارد که ما در این مختصر به سه مورد آن اشاره می کنیم:
1⃣ برخی گفتهاند: آدم و حوا پس از راندهشدن از بهشت و فرودآمدن بر زمین، در این سرزمین یکدیگر را ملاقات نموده، همدیگر را شناختند؛ از این رو آنجا را عرفات نامیدهاند.(2)
2⃣ گروهی دیگر عقیده دارند: از آن رو این سرزمین را عرفات گویند که مردم در آن به گناهان خود اعتراف میکنند.(3)
3⃣ #امام_صادق علیهالسلام (در روایتی طولانی) پس از بیان ماجرای فرود آمدن حضرت آدم (ع) در عرفات و همراهی نمودن جبرئیل با ایشان، فرمودند:
«جبرئیل به آدم گفت: هنگامی که خورشید غروب کرد، هفت مرتبه به گناه خود اعتراف کن و هفت مرتبه نیز توبه و طلب آمرزش نما و آدم چنین کرد، پس آنجا عرفات نامیده شد؛ زیرا آدم در آن، به گناه خود اعتراف نمود و برای فرزندان او نیز سنت شد که (در این سرزمین) به گناهان خود اعتراف کرده، از خداوند آمرزش بخواهند، همان گونه که آدم چنان کرد...».(4)
✅ اعتراف به گناه که در وجه تسمیه دوم و سوم آمده و امام صادق(ع) نیز مهر تأیید بر آن نهادهاند، بهترین دلیل نامگذاری این سرزمین مقدس به «عرفات» است.
----------------------------------------
(1) تاج العروس، ج 24، ص 133
(2) معجم البلدان، ج 4، ص 117
(3) همان.
(4) مستدرک، ج 10، باب 149
@Roznegaar
رشد چشمگیر سرمایهگذاری در #صنعت_فضایی در سالهای اخیر توسط کشورهای دارای این صنعت
(اعداد جدول به میلیارد دلار است)
Investment in #Space_Blasts Off
@Roznegaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نویسندهای که #رهبرانقلاب مدیون او بود!
🔹 #مهدی_آذریزدی
( متولد ۲۷ اسفند ۱۳۰۰ در یزد و
درگذشت ۱۸ تیر ۱۳۸۸)
نویسندهٔ کودک و نوجوان اهل #محله_خرمشاه #یزد بود که از او به عنوان پرتیراژترین نویسنده تاریخ #ادبیات_کودک و نوجوان ایران یاد میشود.
#فرزند_ایران
@Roznegaar