چرا #تماشای_تلویزیون
برای بچههای زیر ۲ سال ممنوعه؟
🔸 #کودکان زیر دو سال ممکنه به تصاویر #انیمیشن و #فیلم واکنش نشان بدن، اما مغزشون #قدرت_پردازش تصاویر رو نداره، به همین دلیل تماشای تلویزیون براشون نفعی نداره و حتی میتونه بهشون آسیب بزنه.
@Roznegaar
علائم و خطرات #کمآبی در بدن #نوزادان
🔸کمآبی برای هر فردی با هر سنی میتونه خطرات زیادی رو به وجود بیاره، اما نوزادان به واسطه اینکه بدن ظریف و ضعیفی دارن، علائم بیشتر و شدیدتری رو بروز میدن.
@Roznegaar
🔻 اکثر پیشنهادهای ظاهراً علمی برای کنترل قدرت، در جهت ضعیف کردن انسانهاست
🔻 طرح دین چیست؟ همه قوی بشوند! آسیبهایش چه میشود؟ این همان سؤال ملائکه بود که خدا پاسخ داد: شما نمیفهمید!
📌 #مختصات_زمان_ما و آیندهای که تا ظهور در پیش داریم–ج۶
🔘 شعار آزادی بدون تاکید بر قوی شدن بشر، برای فریب بشر است. زیرا آزادی برای بشر ضعیف فایدهای ندارد، وقتی توان استفاده از آزادی را ندارد
🔘 صهونیستها از آزادی دم میزنند، اما هزاران ترفند برای ضعیف کردن انسانها به کار میبرند
🔘 بسیاری از روشهایی که پشت کلماتی مانند «قانون» و ساختارهای بروکراسی و لیبرالی پنهان میشوند، برای تضعیف و مهار قدرت انسانهاست
🔘 طرح انبیاء برای مدیریت قدرت، قوی شدن همه بوده، اما اغلب میگویند که این خیالپردازی و نشدنی است! در آخرالزمان مردم کمکم باور میکنند که میشود. اربعین یک نمونه است
____
برخی گفتمانهای دینی، اخلاقی و علوم انسانی که ما را فریب میدهند، وقتی میخواهند از سعادت انسان حرف بزنند، نکات فرعی را بهجای نکات اصلی میگذارند، لذا موجب نجات انسان نخواهند شد.
مثلاً زورگویان عالم حاضرند دربارۀ بسیاری از اوصاف دینی حرف بزنند، اما حرف اصلی دین را نمیگویند. مثلاً مدام شعار «آزادی» و حقوق بشر سر میدهند، اما از «قدرت» حرف نمیزنند.
وقتی از آزادی حرف زدی، اما از قدرتِ بشر حرف نزدی، داری فریب میدهی! انسانی که زور ندارد و ضعیف است حتی اگر آزاد باشد، این آزادی چه فایدهای برایش دارد؟ اگر واقعاً دنبال آزادی و حیات انسان هستید، چرا هزار ترفند برای ضعیف کردن انسانها بهکار میگیرید؟
طرح دین در مقابل اینها چیست؟ خدا در قرآن، به قدرت بیشتر از آزادی بها میدهد و میفرماید: قدرتمند باش و نگذار کسی جلوی آزادیات را بگیرد. لذا ویژگی اصلی «قدرت» اصل است. اگر قدرت داشته باشی، هرکسی بخواهد آزادیات را بگیرد، مقابلش میایستی.
زورگویانی که جهان را اداره میکنند، هرگز حاضر نمیشوند قدرت تبدیل به یک شعار شود و مبنای حرکت سیاسی و اجتماعی و مبنانی تعلیم و تریبت و شیوۀ حکمرانی قرار گیرد.
در میان همۀ موضوعات، قوّت و قدرت را اصل بگیرید و نگذارید کسی با موضوعات فرعی فریبتان بدهد. زورگویان عالم، دوست دارند مردم ضعیف باشند. به همین دلیل صهیونیستها اینهمه دنبال رواج بیحجابی و بیبندوباری در جامعه هستند. چون شهوات طبق آیۀ قرآن، موجب ضعف انسان است.
اکثر پیشنهادهای ظاهراً علمی برای کنترل قدرت، در جهت ضعیف کردن انسانها است. از لیبرالیزم که پیشنهادهایی برای ضعیف کردن انسانها دارد، تا نئولیبرالیزم که با شیوۀ دیگری برای کنترل و تضعیف انسانها طرحریزی میکند.
بسیاری از روشهایی که پشت سر کلماتی مثل «قانون» یا روشهایی مثل بروکراسی پنهان میشوند، برای مهار کردن و کنترل قدرت انسانهاست. اگر در ساختارهای معمولِ بوروکراسی مارکسوبری، و ساختارهای معمولِ لیبرالی بخواهی زندگی کنی، لای چرخدندههای قوانین و سیاستهای پلید صهیونیستها تضعیف و نابود خواهی شد.
طرح دین چیست؟ همه قوی باشند، خُب این آسیب دارد؛ قدرت بین انسانها مشکلاتی ایجاد میکند. میفرماید: «هُوَ الَّذِي جَعَلَكُمْ خَلَائِفَ الْأَرْضِ» او شما را جانشینان زمین قرار داد. «وَ رَفَعَ بَعْضَكُمْ فَوْقَ بَعْضٍ دَرَجَاتٍ» درجههای شما را متفاوت قرار داد. نمیشود که همه یکجور توانایی و زور داشته باشند؛ یکی زور فکری دارد، یکی زور هنری، یکی زور صنعتی و... تا بتوانند باهم زندگی کنند. «لِيَبْلُوَكُمْ فِي مَا آتَاكُمْ» خدا این تفاوتها را قرار داد، تا شما را در قدرتهایی که بهتان داده امتحان کند. چون شما بالاخره جانشین خدا هستید، خیلی چیزها دارید، لذا امتحان میکند.
جایگاه قدرت از منظر دین و طرح دین برای مدیریت قدرت، در یک جامعۀ انسانی چیست؟ طرح اسلام این است: اول اینکه خودت از هر جهت قدرتمند باشی و قوای خودت را پرورش بدهی؛ از نظر جسمی، روحی، معیشتی، و... دوم اینکه جامعه باید قدرتمند باشد. بین این دوتا هم باید بر قدرت جامعه بیفزایی، تو نباید با ظلم، کسی را در جامعه تضعیف کنی.
در طول تاریخ، همۀ انبیاء آمدهاند و این حرف را دربارۀ قدرت زدهاند، اما خیلیها میگویند که این خیالپردازی و نشدنی است! اما در آخرالزمان مردم کمکم دارند به این طرح دین میرسند که باور میکنند که میشود.
یک نمونهاش که در عمل پیاده شده است؛ اربعین است. اربعین با کمترین قانون، بدون دخالت سه قوه با کمترین مدیران دولتی، با کمترین بوروکراسی و کمترین دخالت قضایی، مردم دارند زندگی میکنند و لذت میبرند و بدون اینکه تضعیف بشوند و قدرت آنها را بگیرند.
🔻دانشگاه امام صادق(ع)
👤 #علیرضاپناهیان - ۱۴۰۱/۵/۱۲
@Roznegaar
📝 #تبیین_کربلا
تبیین شرایط حاکم در نامه به اهل کوفه
▫️ #رهبرانقلاب :
امام حسین در نامه به اهل کوفه فرمود: «فلعمری ما الامام الا الحاکم بالکتاب والقائم بالقسط الدّائن بدین الحقّ الحابس نفسه علی ذالک اللَّه والسلام»؛ امام و پیشوا و رئیس جامعه اسلامی نمیتواند کسی باشد که اهل فسق و فجور و خیانت و فساد و دوری از خدا و اینهاست. باید کسی باشد که به کتاب خدا عمل کند. یعنی در جامعه عمل کند؛ نه این که خودش در اتاق خلوت فقط نماز بخواند؛ بلکه عمل به کتاب را در جامعه زنده کند، اخذ به قسط و عدل کند و حق را قانون جامعه قرار دهد. ۱۳۷۴/۰۳/۱۹
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
@Roznegaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 ویژه شب هشتم محرمالحرام
▪️عصای دستم شد دیگه غرقِ خون
▪️اگه تو آغوشم بگیرم تو رو
▪️میریزه تنت مثل برگ خزون
@Roznegaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاسخ_شبهه
میگن مگه #امام_حسین تو بهشت نیست و یزیدیان تو جهنم؟ پس چرا هرسال برای سیدالشهدا #عزاداری راه میاندازید؟
این چهار دقیقه پاسخ شهید #مرتضی_مطهری رو تا آخر گوش بدید🙏
@Roznegaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📻 #قصههای_عزیز
قسمت هفتم
🔸توی این قسمت با عزیزجون و نوهش همراه میشیم تا بریم خونه لیلاخانوم؛ لیلاخانوم داستان عجیبی داره و سالهاست که چشم به راه پسرشه… علیاکبر. برای همینه که هرکی زنگ در خونهش رو میزنه لیلاخانوم از وسط حیاط میگه: اومدم پسرم، اومدم علیاکبرم.
نویسنده: #حامد_عسکری
@Roznegaar
31.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✊🏼برتر از #آزادی و محور دین و اخلاق
🔻چطور میشود با شعار #آزادی_انسان ها را فریب داد؟
🌱طرح قرآن برای حفظ آزادی انسان ها چیست؟
👈🏻 این کلیپ از جلسه ششم مبحث "#مختصات_زمان_ما و آیندهای که تا ظهور در پیش داریم" تهیه شده است.
استاد #علیرضاپناهیان
@Roznegaar
🏴 هدف #قیام_امام_حسین تجدید بنای نظام اسلامی بود
◾️ #رهبرانقلاب :
کسانی که گفتهاند «هدف، حکومت بود»، یا «هدف، شهادت بود»، میان هدف و نتیجه، خَلط کردهاند... امام حسین قیام کرد تا آن واجب بزرگی را که عبارت از تجدید بنای نظام و جامعه اسلامی، یا قیام در مقابل انحرافات بزرگ در جامعه اسلامی است، انجام دهد.۱۳۷۴/۰۳/۱۹
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
@Roznegaar
ای سرورمن...
تویی که عطا کردی، تویی که نعمت دادی ...
تویی که نیکی کردی، تویی که زیبا نمودی...
تویی که افزون نمودی، تویی که کامل کردی...
فرازی از مناجات
امام حسین علیهالسلام
در روز عرفه
@Roznegaar
#هر_صبح_یک_آیه
#قرآن_کریم
🌺 اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺
«وَالْخَيْلَ وَالْبِغَالَ وَالْحَمِيرَ لِتَرْكَبُوهَا وَزِينَةً ۚ وَيَخْلُقُ مَا لَا تَعْلَمُونَ»
(همچنین) اسبها
و استرها و الاغها را (آفرید)، تا بر آنها سوار شوید و زینت شما باشد و چیزهایى مىآفریند که نمىدانید.
#سوره_نحل آیه ۸
@Roznegaar
❇ #تفسیر_آیه
آن گاه به سراغ گروه دیگرى از حیوانات مى رود که براى سوارى انسان از آنها استفاده مى شود. مى فرماید: خداوند اسبها، استرها و الاغها را آفرید تا شما بر آن سوار شوید و هم مایه زینت شما باشد (وَ الْخَیْلَ وَ الْبِغالَ وَ الْحَمِیرَ لِتَرْکَبُوها وَ زِینَةً).
بدیهى است زینت در اینجا باز یک مسأله تشریفاتى نیست و براى کسى که با محتواى تعلیمات قرآن آشنا است. این مطلب روشن است، بلکه یک نوع زینت است که اثر آن در زندگى اجتماعى ظاهر مى گردد.
براى پى بردن به این حقیقت، کافى است منظره و حال کسى که با پاى پیاده یک راه طولانى بیابانى را پیموده و خسته و کوفته و ناتوان به مقصد رسیده، ـ به طورى که تا مدتى هیچ کارى از او ساخته نیست و نشاطى در او دیده نمى شود، ـ با منظره کسى مقایسه کنیم که بر یک مرکب را هوار سوار شده، زودتر به مقصد
رسیده، نیروى خود را از دست نداده، نشاط خود را کاملاً حفظ کرده و آماده انجام هدفهاى خود و استفاده از وقت و نیروى خویش است، آیا این زینت نیست؟
🌼🌼🌼
در پایان آیه، به مسأله مهمترى اشاره کرده و افکار را به وسائل نقلیه و مرکبهاى گوناگونى ـ که در آینده در اختیار بشر قرار مى گیرد و بهتر و خوبتر از این حیوانات مى تواند استفاده کند ـ متوجه ساخته، مى گوید: خداوند چیزها (وسائل نقلیه دیگرى) مى آفریند که شما نمى دانید (وَ یَخْلُقُ ما لا تَعْلَمُونَ).
گر چه، بعضى از مفسرانِ پیشین، این جمله را اشاره به حیواناتى گرفته اند که در آینده آفریده مى شود و رام بشر مى گردد.
ولى، همان گونه که در تفسیر مراغى و تفسیر فى ظلال آمده است، درک مفهوم این جمله براى ما که در عصر ماشین و وسائل و مرکبهاى سریع السیر زندگى مى کنیم، ساده و آسان است.
و اگر ملاحظه مى کنید تعبیر به یَخْلُقُ (مى آفریند) کرده است، دلیلش واضح است، زیرا کار انسان در این اختراعات در حقیقت چیزى جز جفت و جور کردن و به هم پیوستن نیست، اساس آنها که مواد اصلى را تشکیل مى دهد، تنها با آفرینش خداوندى است.
از این گذشته، آن ابتکارى که بشر در طریق اختراع این وسائل به کار مى برد، آن نیز مولود استعدادى است که خدا به او داده است.
#تفسیر_نمونه
ذیل آیه ۸ #سوره_نحل
@Roznegaar
🔻 #وزارت_خارجه_تایوان در توییتی نوشته: ما در محاصره نیروهای چینی هستیم، از متحدان غربی خود کمک می خواهیم.
🔺 #زلنسکی براشون در کامنت نوشته: #تایوان ، ما با شما هستیم!
وزارت خارجه تایوان جواب داده: شما کی هستید؟ 😐😂
@Roznegaar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | روضهخوانی حاج مهدی سلحشور در دومین شب مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی(ره).
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
◾️ Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
28.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین مسعود عالی در دومین شب مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی(ره).
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
◾️ Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | هدف قیام حسینی
▫️ رهبر انقلاب: ما که امروز این نظام را داریم لمس میکنیم و برکات نظام اسلامى را از نزدیک مشاهده میکنیم، بیشتر از اَسلاف خودمان قدر نهضت حسینى (علیه السّلام) و معناى آن نهضت را درک میکنیم، و باید بکنیم. آن بزرگوار براى یک چنین چیزى حرکت کرد. آن بزرگوار براى همین قیام کرد که رژیمهاى فاسد و مخرّب انسان و مخرّب دین و ویرانگرِ صلاح در جامعه نباشند و نظام اسلامى، الهى، انسانى و مبنىّ بر صلاح در جامعه استقرار پیدا کند. البتّه اگر آن نظام در زمان آن بزرگوار یا در زمان ائمّهی بعدى (علیهم السّلام) تحقّق پیدا میکرد و آنها در رأس آن نظام بودند -که معصومینند و متّصلین به منبع وحیاند- طبیعى است وضعشان با ما متفاوت بود، امّا هیکل و هندسهی قضیّه یکى است: آنها هم براى همینجور نظامى حرکت میکردند.
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
📥 دسترسی به نسخه کیفیت اصلی مجموعه #فیلم_نوشت👇
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=50712
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | من آن خاکم که همواره در اوج آسمان هستم / پر از «#عباس_بابایی» پر از «#عباس_دورانم»
🔹 شعرخوانی سیدحمیدرضا برقعی در #دیدار_شاعران با رهبر انقلاب
🗓 سالگرد شهادت #شهید_عباس_بابایی
◾️ Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | رهبر انقلاب: واقعاً #شهید_بابایی الگو است؛ یک الگوی اخلاقی و نه صرفاً یک الگوی نظامی، یک انسان مقدّس است. ۱۳۹۶/۰۱/۳۰
🌷 سالگرد شهادت شهید عباس بابایی
📥 سایر کیفیتها👇
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=43162