🎤 وزیر اقتصاد در گفتوگو با رسانه KHAMENEI.IR:
🎥 آحاد مردم در حوزه نظارت، تولید و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
💬 دکتر سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی:
🔹 بعد از تأکید رهبر انقلاب بر محور مشارکت آحاد مردم در اقتصاد؛ رئیسجمهور تأکید کردند در اولین پیشنویس اقتصادی سال ۱۴۰۳ تجدید نظر جدی صورت بگیرد تا بتوانیم مسئله مشارکت مردمی را واقعاً در سیاستها و تدابیر اقتصادی کشور محقق کنیم.
🔹 بخشی از مشارکتطلبی مردم؛ در حوزه وظایف نظارتی اقتصاد است. این اتفاقات تا حد خوبی در سال ۱۴۰۲ صورت گرفت و در سال جدید نیز ادامه خواهد داشت.
🔹 شفافیت در صورتهای مالی ۲ هزار شرکت دولتی و بخش عمومی که تا پیش از این دولت اساساً شفاف نبودند، همچنین شفافیت در شناسایی ابربدهکاران بانکی، بیمهای، مالیاتی وامثالهم، زمینه را برای نظارت عامه مردم فراهم کرده است.
🔹 فراتر از حوزه نظارت، مشارکت مردم در حوزه مدیریت و تولید اقتصادی است. حوزه تولید یکی از مهمترین کلیدواژههایی است که میتوان آن را با درگاه ملی مجوزها به معنای بسترسازی برای مشارکت عامه مترادف دانست.
🔹 در گذشته صاحبان سرمایه و صاحبان ایدهها حضور داشتند، اما به دلیل پیچ وخمهای اجرایی، اجازه حضور مؤثر در امور اقتصادی را نداشتند، با راهاندازی و تسهیل درگاه ملی مجوزها این مانع برداشته شد و ما تاکنون بیش از یک میلیون و ششصد و پنجاه هزار مجوز الکترونیک صادر شده را شاهد بودیم.
🔹 در بخش مدیریتی نیز بعد از تذکر رهبر انقلاب در دیدار فعالان اقتصادی، در اسفندماه رئیسجمهور جلسه شورای عالی اجرای سیاستهای اصل ۴۴ را برگزار کردند و به تمام وزارتخانههایی که در بنگاههای زیرمجموعه خود سهامدار بودند دستور داده شد تا از تصدیگری و بنگاهداری خارج شوند و امکان مدیریت را به عامه مردم واگذار کنند.
🌸 پرونده: جهش تولید با مشارکت مردم
💻 Farsi.Khamenei.ir
15.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 ویژه
🎥 نماهنگ | تو را است معجزه در کف... عصا بیفکن!
☝ نسخه تصویری - سرودهی حضرت آیتالله خامنهای که در آستانهی عملیات وعده صادق علیه رژیم صهیونیستی، یک بیت از آن در جلسهای توسط ایشان خوانده شد.
➕ تصاویر کمتر دیده شده از قرائت دعای توسل قبل از عملیات تا نوشتن نام شهدای اخیر سفارت ایران در دمشق روی موشکهایی که به سرزمینهای اشغالی رژیم صهیونیستی اصابت کرد
📥 کیفیت اصلی را در آپارات | سایت ببینید.
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟣 #خلیج_فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بینالمللی
@Roznegaar
🟣 قصه خلیج فارس
🟪 روز #دهم_اردیبهشت روز ملی خلیج فارسه اما ماجرای نامگذاری خلیج چی بوده؟
🔹زمان شاه اسماعیل یکم امپراتوری پرتغال وارد خلیج فارس و تنگه هرمز میشه و اونجا رو به تصرف درمیاره، شاه باهاشون همکاری میکنه و همین باعث میشه که نفوذ و حضور پرتغالیها تو خلیج فارس تا ۱۱۶ سال ادامه پیدا کنه تا اینکه سپاه شاه عباس صفوی، خلیج فارس رو آزاد میکنه و پرتغالیها رو از این منطقه اخراج میکنه.
🔹برخی از کشورهای عربی خلیج فارس رو به نام جعلی خلیج عربی یا «خلیج» صدا میکنن؛ اما چیشد که این کلمه به اشتباه سر از نقشهها درآورد؟ اولین بار «جمال عبدالناصر» رئیس جمهور وقت مصر تو یه سخنرانی سال ۱۹۵۱ با گفتن خلیج عرب جای خلیج فارس میخواست احساسات توده عرب منطقه علیه ایران رو تحریک کنه!
🔹چند سال بعد «سر چارلز بلگریو» سال ۱۹۵۵ تو نشریه صدای بحرین نام خلیج عربی رو پیشنهاد کرد تا با تقویت نوعی تقابل بین دو اعراب خلیج فارس، دشمنی ایجاد کنه! برخی هم عقیده دارن اسم خلیج عربی رو اول رودریک اوون، یکی از نمایندگان سیاسی انگلیس، تو کتابهای خودش به کار برد و از اون به بعد بین کشورهای دیگه رواج پیدا کرد.
🔹این در حالیهکه هیچ سند معتبری برای اثبات تغییر نام خلیج فارس وجود نداره و مطابق گفتههای تاریخنگاران عرب حتی از زمان جنگهای ایران و یونان، آبهای این منطقه به نام خلیج فارس بوده و تموم قراردادها و معاهداتی که بین ایران و دولتهای اروپایی مثل برتیانیا به امضا رسیده، به اسم خلیج فارس شناخته و ثبت شده.
🔹از همه مهمتر تو تاریخ ۱۹ ژوئن ۲۰۱۸ اسم خلیج فارس با پیشوند «مروارید» تو سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO) که یکی از سازمانهای وابسته به سازمان ملل متحده به ثبت جهانی نشان جغرافیایی رسید بنابراین هیچ کشور، دولت و سازمانی نمیتونه #خلیج_فارس رو به اسم دیگهای نامگذاری کنه.
💻 گزارش کامل را اینجا بخوانید (https://article.tebyan.net/485800)
@Roznegaar
🔶 دانستنیهای دور دوم انتخابات مجلس
🔸دور دوم #انتخابات_مجلس روز جمعه #۲۱اردیبهشت۱۴۰۳ ه.ش برگزار میشود
@Roznegaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرو مشروب در سریال صداوسیما
🔹این روزها در پر بینندهترین ساعت و در پر مخاطبترین شبکه صداسیما سریال « #هفت_سر_اژدها » پخش میشود که در کمال ناباوری سکانسی از سرو مشروبات الکلی توسط نوجوانی را دارد که هم نام برند آن را میگوید و هم درباره محصول اظهار نظر میکند!
🔹درست است که پخش هر سریالی قواعد و چارچوب و ردهبندی سنی دارد اما سریالی که از پرمخاطبترین شبکه تلویزیونی پخش میشود، شرایط متفاوتی دارد و نکته مهمتر اینکه در سکانس مذکور یک نوجوان هم حضور دارد که خودش عامل همین رفتار نیز هست.
🔹شاید گاهی برای تقبیح یک عمل، لازم باشد آن را در موقعیتی به تصویر بکشیم، اما نمایش یک سکانس بیشتر از یک دقیقهای در شبکه سوم سیما، برای کودکان و نوجوانان سوالبرانگیز هم هست، به طوریکه خبرنگار تبیان از چند خانواده پیگیری موضوع شد و دقیقا این مساله برای بچهها سوال شده بود که دقیقا چه چیزی میخورند.
🔹نظارت محتوایی در تمام بخشهای فرهنگی کشور فعال است و ماجرا وقتی عجیبتر میشود که میدانیم در آئیننامه نظارت بر نمایش آثار ویدیویی اشاعه اعمال رذیله و فساد و فحشا از مواردی است که مستقیم به آن اشاره شده که نه فقط در صدا و سیما که در آثار سینمایی و نمایش خانگی هم باید رعایت شود. از بد ماجرا نه آنجا رعایت میشود و نه در تلویزیون که مخاطب عامتری هم دارد.
@Roznegaar
حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔹در روایت دربارهی شرایط #استجابت_دعا ، آمده است:
🌟«مَنْ دَعا وَ هُوَ لایحِسُّ سِوَی الإجابَةِ أُسْتُجیبَ لَهُ؛
هر کس #دعا کند و جز اجابت احساس نکند، دعایش مستجاب میشود».
📚در محضر بهجت، ج٣، ص٢٣٠
@Roznegaar