eitaa logo
عدالت اجتماعی حول محور توحید ⚖
83 دنبال‌کننده
3هزار عکس
3.4هزار ویدیو
148 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✅️ براساس اخبار واصله تعداد ۹ نفر از لیدرهایی که به ساحت مقدس قرآن کریم توهین کردند دستگیر شدند 🔻 پلیس فتا در حال تشکیل پرونده قضایی برای دیگر افرادی می باشند که با تهیه کلیپ به این موضوع پیوستند 🆔️ @khabarfori_khodjoosh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 حرف دل یک فرمانده شهید را امروز هم بشنویم 🇮🇷 🎧 یک دقیقه وقت بگذارید و این صوت ماندگار را بشنوید. صدای یک فرمانده شهید که گویی برای امروز ما سخن می‌گوید 🔹 شهید ولی‌الله چراغچی در اوج جنگ هشدار داد: اگر ما سست شویم، آمریکا دوباره بازمی‌گردد 🔹 امروز همان دشمن، با روش‌های جدید اما همان نیت، رجز می‌خواند: تحریم، جنگ شناختی، نفوذ فرهنگی و اقتصادی 🔹 اما راه مقابله همان است که شهدا نشان دادند: استقامت، بازگشت به قرآن و ایستادگی محکم‌تر از گذشته 🔸️ شهید ولی‌الله چراغی، فرمانده تیپ ۲۱ امام رضا (ع) ۱۲ مردادماه ۱۳۶۱ درعملیات رمضان، در منطقه عملیاتی شلمچه به شهادت رسید.
*چند ساعت دیگه نمونده که غزه محو میشه مارو نمی‌بینید مگر در بهشت... خداحافظ ای ظالم‌ترین امتی که تاریخ به خودش دیده....* . . . .
. غزه دیگر نان ندارد 🔴 عبدالناصر عجرمی، رئیس اتحادیه نانوایان غزه: به دلیل نداشتن آرد و کمبود گاز، تمام نانوایی‌های غزه تعطیل شدند. 🔴 دفتر «برنامه‌ی جهانی غذا» در غزه (زیرمجموعه‌ی سازمان ملل): با به پایان رسیدن ذخایر آرد سازمان، ۲۵ نانوایی تحت حمایت ما نیز تعطیل می‌شوند. 🔴 استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل، سخنان مسئول سازمان اسرائیلی تنظیم کمک‌های بشردوستانه برای غزه (cogat) با مضمون کافی بودن ذخایر غذایی در غزه را «مضحک» توصیف کرد و گفت: اعلام تعطیلی نانوایی‌ها توسط برنامه‌ی جهانی غذا برای شوخی و خنده نبوده است! .
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️علی جنتی: پزشکیان تنها مخالف وعده صادق ۳ بود 🔹خبرنگار در گفتگو سعی دارد اینطور القا کند که پزشکیان هیچ کاره است و قدرت دست نهادهای دیگر است. اما علی جنتی (وزیر ارشاد دولت روحانی) با رد سخنان او میگوید: «پزشکیان تنها فردی بود که در شورای عالی امنیت ملی، با وعده صادق ۳ مخالفت کرد. اگر جلیلی رئیس جمهور بود، حتما وعده صادق ۳ انجام می‌شد.» ✍در صورت صحت، این ادعا نشون میده تمام حرفهایی که پزشکیان از زمین گذاشتن سلاح و دوستی و مهربانی و صلح با دشمن و... به زبان میاورد تپق و گاف و بی حساب و کتاب نبوده! نخواسته، همین...!
🔰 صفحه اینستاگرام شرکت سیف بخاطر تبلیغ عادی سازی زندگی با سگ بسته شد. 👌 🔹عادی سازی زندگی در کنار حیوانات یکی از نقشه های خطرناک دشمن است که به فردگرایی و دوری از خانواده گزینی جامعه منجر می شود.
آقایان تحویل بگيريد! لعنت به مسئولانی که با مماشات و قانون‌گریزی، موجبات شادی صهیونیسم کثیف و وحشی را فراهم کردند حالا بیایید بنویسید به مسئولان توهین کرد بله هزاران لعنت به مسئولی که تحت لوای نظام اسلامی به جایگاه رسید و اسلام و قواعد آن را زیر پا له کرد لعنت به نفوذیان لعنت به منافقان ✍ کانال 🔻 🆔 https://eitaa.com/joinchat/3589996566C30f040f3b9
22.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نیمه برهنگی در شهر مقدس قم؟ شماره تماس جهت اخطار و مطالبه گری از مدیریت مجموعه : 👇👇👇👇👇👇👇 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 ☎️
0253183
☎️ داخلی ۲ @taheri54 رییس ستاد امر به معروف کشور اقای طاهری @Sinra_ir مدیر مردم رسی @Momennasab ستاد اقای مومن نسب 🇮🇷 سامانه هوشمند نظارت مردمی، مردم رسی 📩 10004996 🌐 UU1.IR 📮 https://ble.ir/10004996bot 🔰https://eitaa.com/joinchat/1086128478C5be95d2608 🇮🇷 خانواده بزرگ جبهه ملی همت 🇮🇷
🌀 فضای ولنگار مجازی مهم‌ترین بستر دشمن است 🔹فضای ولنگار مجازی مهم‌ترین بستر نفوذ دشمن است، دکتر پزشکیان به دنبال برداشتن فیلترینگ نباشید. 🔹با برداشتن فیلترینگ نه‌تنها دردی از مردم دوا نمی‌شود، بلکه دشمن تا می‌تواند می‌تازد تا ایمان، عقاید و دین‌وایمان مردم را بگیرد و در دل مردم یأس و ناامیدی ایجاد کند. 🔹دکتر پزشکیان در حرف‌های‌تان حمایت از جوانان می‌زنید، اما در عمل چی؟ 🔹ما جوانانی در این کشور داریم که پیام‌رسان‌هایی تولید کردند که توان رقابت با نمونه‌های خارجی را دارد، اما با بی‌مهری مسئولان مواجه شدید. 🔹وقتی پیام‌رسان بومی ما می‌تواند با نمونه خارجی رقابت کند، آیا برداشتن فیلترینگ هیزم در آتش دشمن ریختن نیست؟ 🔹اگر با این موافق‌ید، نامۀ زیر را امضاء کنید👇 https://asle8.24on.ir/n/671 🇮🇷| @asle08 | اصل ۸ قانون اساسی ☫ |