eitaa logo
روشنگران مجازی
960 دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
7.9هزار ویدیو
32 فایل
انتشار کلیپ، عکس و تحلیل های به روز
مشاهده در ایتا
دانلود
خب منتظر چی هستید !؟ برید داخل لبنان و کار را تمام کنید، برای حزب‌الله فقط چاقو و سنگ مونده !!! دفاع هوایی ایران هم منهدم شده، اف۳۵ ها رو بیارید و تکلیف برنامه هسته ای ایران را یکسره کنید ...!!! آرزوی اسرائیل نابودی حزب‌الله و برنامه اتمی ایران است، بسم الله . "Gheis Ghoreishi"
طبق بررسی های صورت گرفته،احتمال اینکه "یونگ پو" تو ایران به قدرتی برسه، بیشتر از اینِ که رضا پهلوی شاه بشه🤣 "مهسا باقری"
‏این وضعیت سیل در والنسیای اسپانیاست با ۷۲ کشته، اسپانیا هم خودتحقیر داره که حتی بلای طبیعی رو ربط بده به حکومتش یا فقط اینجا دگوری داریم؟ "فئودور یاسروفسکی"
🔴 بله با زور نمی‌شود انسانها را پاکدست تربیت کرد که دزدی نکنند، نمی‌شود آنها را از شرب خمر منع کرد، نمی‌شود آنان را ذاتا به مقرراتِ راهنمایی و رانندگی باورمند نمود اما برای تمامیِ این موارد، قوانینِ بازدارنده وضع گردیده‌ که جامعه از هرج و مرج و ناامنی در امان باشد. ❌ وقتی سخنگوی دولت، از فهمِ چنین موضوعِ بدیهی عاجز است، باید خودش و دولتی که او را سخنگو نموده با الزام متوجهِ وظایفشان نمود، دقیقا مثل متمردین از قانونِ واجب‌الإطاعه‌ای که علیرغم اینکه عموما به دلیلِ وجوب حجاب و لزوم رعایت آن در جامعه واقفند اما نسبت به آن بی‌تفاوت، سرکش و یا عنود و لجوجند. 🔴 ایها الروشنفکریونِ نایس؛ بفهمید که تربیت با آموزش و فرهنگسازی میسر است اما شأنِ قانون این نیست که مربی باشد بلکه حد و مرزها را معین و لازم‌الاجرا می‌کند. ✍ مریم اشرفی گودرزی
خب این هفته مسابقه فوتبال مداحان با رسانه‌ای هارو داریم😎 در راستای اون برنامه پارک شهر و ایران همدل استادیوم سهند خزانه هزارتا صندلی برای تماشاگرا داره که میتونید خانوادگی تشریف بیارید. جوراب و لباس بازیکنهارو بلند گرفتیم که خانوادگی هم بتونید بازی رو ببینید. دوستان ایران همدل هم از طرف دفتر مقام معظم رهبری تو ورزشگاه حضور دارن که کمک‌های نقدی و طلاهای شمارو برای کمک به جبهه مقاومت جمع آوری کنن. یه بازارچه هم درنظر گرفته شده به امید شکست تیم مداحان عزیز😃 البته بنده دوران مصدومیت خودمو سپری میکنم و پزشکم در تلاش است منو به بازی برسونه😂 جمعه ساعت 14:30 ان شاء الله منتظرتونیم این مطلب رو برای دوستانتون بفرستید شرکت کنن
🔴تابناک مدعی شد موانع فروش جنگنده های جی ده چین به ایران رفع شد. 🔺این خبرگزاری قبلا نیز ورود سوخو ها رو تایید کرده بود.
💢دیپلمات انگلیسی : 🔸اسرائیل می‌خواست با تخریب دفاع هوایی وارد حریم هواییِ ایران شود اما عملیات در موج اول شکست خورد. 🔸موج اول سرکوب پدافند بود ، سپس سلاح های متعارف و بمب افکن ها آماده ورود و بمباران بودند که حمله در موج اول ناموفق ماند 🔸اسرائیلی ها ادعا می کنند در میانه حمله با سیستم دفاع هوایی غیر قابل توضیحی روبرو شدند که کار را برای آن ها ناممکن کرد.
💥ملت شریف ایران! 💥من امروز به کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ که سال بعد اثرات تورمی آن مشخص خواهد شد رای ندادم. 💥من به لایحه ای که در آن عدالت رعایت نشد، حقوق طبقات مستضعف نادیده گرفته شد و روح کلی آن مخالف با سیاستهای برنامه هفتم بود رای ندادم. امیرحسین ثابتی چه شد که چنین شد😔😔
من مطئنم احسان علیخانی عمدا این میزان از شوخی های جنسی رو تو برنامه جوکر بکار برده ، از خداشه جلوشو بگیرن از خداشه انقلابی ها داد و قال علیه ش راه بندازن. براحتی از همه اینا برای قهرمان سازی خودش استفاده میکنه و مردم بیشتری رو با خودش همراه میکنه. جوری که بگن یه نفر دغدغه خندوندن مردمو داشت ، اونم حکومت جلوشو گرفت. احسان دنبال بازیه ، هیچ اشکالی نداره ما هم اهل بازی هستیم دستشو رو میکنیم به شرطی که بیایید پای کار، تو اینستاگرام الگو قرار دادم اینو کمک کنید دست بدست بشه. جداگانه خودتون الگو قرار ندید همونی که استوری کردم ، استفاده کنید. بیخیال امضا جمع کردن های فارس منو اینجور چیزا باشید. فارس من اگر واقعا پیگیره بره به بانک شهری که پول این برنامه رو داده بچسبه اگر واقعا دنبال اصلاحه. احسان زمانی خودشو جمع میکنه که تو اینستاگرام موجی از انتقادها رو بگیره این الگو یک نمونه ش دست گذاشتیم رو نقطه ای که احسان دوست نداره یادآوری بشه.
🔴المشهدانی به عنوان رئیس پارلمان عراق انتخاب شد 🔻طبق اعلام رسانه ها المشهدانی حامی جبهه مقاومت است و مواضع ضد آمریکایی و اسرائیلی دارد 🔺المشهدانی:ما بر موضع خود در حمایت از مردم فلسطین و لبنان تاکید می‌کنیم و به سخنرانی و شعار بسنده نمی‌کنیم.
🔻تابوت هایتان را آماده کنید...😎🚀🔥