☘روز زن را به همه بانوان و خواهران سرزمینم تبریک میگم، مخصوصاً به خواهرانی که تو کانال روس نامه همراهمان هستند.
🙏ان شاءالله چه ما مردها در قبال خانم ها و چه خود خانم ها از نظر رفتار هیچ وقت شرمنده حضرت زهرا (س) نشیم.
➖➖➖
🇮🇷🇷🇺
@rusname
🔰امروز ولادت این مرد بزرگ هم هست که ما انقلاب اسلامی را مدیون اون هستیم.
🔹برای شادی روح امام (ره) صلواتی بفرستید.
➖➖➖
🇮🇷🇷🇺
@rusname
🇷🇺روسها در سال ۲۰۲۴, ۶۵۰ میلیارد روبل برای غذاهای سفارشی هزینه کرده اند.
💰این مبلغ علی رغم افزایش ده درصدی قیمت غذاها، سه برابر از سال گذشته بیشتر است.
🔹در میان بیشترین غذاهایی که از رستوران ها و فست فود ها روس ها سفارش داده اند به ترتیب انواع برگر ها، سیب زمینی سرخ شده، مرغ سوخاری، انواع سالادها، سوپ ها، رولت و سوشی بوده است.
➖➖➖
🇮🇷🇷🇺
@rusname
📊افزایش قیمت دلار بعد از شروع دولت پزشکیان هم در کانال روسی مورد توجه قرار گرفته است.
✍اگر قراره باز مسوولین گریه کنند، برق ها رو تو کل کشور همزمان خاموش کنند که همه با هم تو تاریکی بشینیم گریه کنیم، که کسی دیگه معذب هم نباشه.
➖➖➖
🇮🇷🇷🇺
@rusname
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘السلام علیک یا صاحبالعصر و الزمان
🔹توصیهی مجرّب از مرحوم آیتالله مصباح یزدی برای کسانی که دنبال کنترل هوای نفس خود هستند.
➖➖➖
🇮🇷🇷🇺
@rusname
🪴روسها بیشتر چه گیاهانی در داخل آپارتمان نگه می دارند؟!
🔹اکثر روسها معمولاً از علاقمندان به نگهداری گل و گیاه در داخل خانه و آپارتمان شان هستند. از دلایل مهم این علاقه به نظرم آب و هوای سرد اکثر سال هست که باعث میشه خیلی فرصت نگهداری از گل و گیاه در باغچه و بیرون ساختمان نباشد. البته خب خیلی ها هم مثل خود ایران در شهر های بزرگ آپارتمان نشین هستند و به دنبال اینند که فضای داخل خانه قشنگ تر و طبیعی تر باشد.
🔹طبق بررسی ها به ترتیب در روسیه گیاهان:
۱:آلوئورا
۲:بنفشه
۳:فیکوس
۴:شمعدانی
۵:کاکتوس
بیشترین محبوبیت در بین گیاهان آپارتمانی را دارند.
🔸در کنار اینها گیاهانی از جمله: ارکیده، لیلیوم و حتی درختچه پرتغال یا لیمو هم علاقمندان زیادی دارند.
🌹اما از باب فروش گل برای هدیه طبیعتاً شاخه گل رز بیشترین فروش را در روسیه دارد.
➖➖➖
🇮🇷🇷🇺
@rusname
22.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬کلیپ آموزشی با موضوع مکالمات در فرودگاه و هواپیما
💾متن پی دی اف این مکالمه هم در پست بعدی قرار داده شده است.
➖➖➖
🇮🇷🇷🇺
@rusname
2. В аэропорту - At the Airport.pdf
126K
📕در فرودگاه
➖➖➖
🇮🇷🇷🇺
@rusname
🥷آسیای میانه و خطر پیروزی نیروهای تکفیری در سوریه
🔹یکی از نکات بارز اتفاقات سوریه، حضور بالای نیروهای تکفیری از کشورهای آسیای میانه در صف شورشی ها هست که بعد از موفقیت در سرنگونی دولت بشار اسد به یک اعتماد به نفس مضاعفی هم دست پیدا کرده اند.
🔹در کنار اینها، آموزش ها و تاکتیک و تجهیزات جنگی جدیدی که از طریق ترکیه و اکراین به خصوص در اختیار این تکفیری ها قرار گرفته، آنها را به ابزاری برای تهدید حاکمیت این کشورها تبدیل کرده است.
🔹ترکیه به عنوان کشوری که بیشترین نفوذ را روی این نیروها دارد، حالا ارتشی از مزدوران تکفیری را در اختیار دارد که می تواند برای اجرای نقشه ها و طرح هایش از آنها در مناطقی که نیاز است از جمله بحث کریدور زنگزور استفاده کند، کما اینکه این کار را در جنگ دوم قره باغ انجام داد.
🔹اگر زندانی های داعشی از زندان های نیروهای کرد به هر دلیلی با توجه به درگیری های اخیر موفق به فرار شوند، سیلی از تروریست های تکفیری که عمدتا اهل منطقه قفقاز، آسیای میانه و منطقه مسلمان نشین چین (ایغورها) را خواهیم داشت که خودشان را به روسیه، قفقاز، چین و آسیای میانه برای انجام عملیات تروریستی و سازماندهی شورش علیه حکومت های به ادعای آنها کافر خواهند رساند.
🔹البته متاسفانه خود ما هم نباید غافل از عملیات های تروریستی و تحرکات این تکفیری ها که حالا بعد از سوریه به دنبال مقصد جدیدی هستند باشیم.
➖➖➖
🇮🇷🇷🇺
@rusname
🏰تاج محل روسیه
🔹در بیست و پنج کیلومتری شهر مسکو و در اطراف شهر ژوکوفسکی در روستای بیکووا کلیسای به خصوصی وجود دارد که بهش لقب تاج محل شمالی رو دادند.
🔹این کلیسا که با مرمر سفید تزیین شده و بیشتر شبیه یک قصر هست در اواخر قرن هجدهم به دستور میخاییل ایزماییلوف از افراد با نفوذ دربار تزار روسیه و با نیت تقدیم به همسرش به سبک معماری گوتیک ساخته شده است.
🔹مرمر سفید و تقدیم کردن این بنا به همسر، باعث شده تا این کلیسا را با تاج محل در هندوستان مقایسه کنند.
➖➖➖
🇮🇷🇷🇺
@rusname