#سواد_رسانهای 7️⃣8️⃣1️⃣
🔻 10 روش برای این که جلوتر از فریبکاران اینترنتی قدم برداریم
5️⃣ به استوریهای سلبریتیها شک کنید: عاقبت برخی از تبلیغات سلبریتیها و میکروسلبریتیها معمولا به صفحات تقلبی بانکی میرسد. این استوریها معمولا با ویدیوهایی مثل «تخفیفهای باورنکردنی و قیمتهای غیرقابل باور» فقط برای فریب دادن افراد طراحی شدهاند.
@Ruyesh2
🎥چرا به آمریکا اعتماد نداریم؟
🔺 کلیپی تکان دهنده از گوشهای از جنایات آمریکا در نقاط مختلف جهان
بفرستید برای آلزایمری ها
@Ruyesh2
🔴نتیجه نظرسنجی درباره «واکسن ایرانی» در یک کانال ضدایرانی
💢 در چند روز گذشته رسانههای معاند و برخی رسانههای داخلی، علیه بیانات رهبر انقلاب و دستاوردها و توانمندی دانشمندان کشورمان، خط مشترک تخریب و تحقیر را کلید زده بودند، اما حتی نظرسنجی کانال ضدایرانی "سحام نیوز" نیز از عملیات روانی معاندان حکایت دارد.
🔸71 درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی کانال "سحام نیوز" در پاسخ به اینکه «پیرو تصمیم رهبر جمهوری اسلامی درباره ممنوعیت واردات واکسن از آمریکا و انگلیس؛ در صورت در دسترس بودن، گزینه مورد نظر شما کدامیک است؟» گزینه «واکسن ایرانی» را انتخاب کردند.
🔸در این نظرسنجی، 16 درصد شرکت کنندگان، گزینه "واکسن آمریکایی" و تنها 1 درصد، گزینه "واکسن انگلیسی" را انتخاب کردند.
@Ruyesh2
🌹عن مولانا امیرالمؤمنین علیه السلام : الدنیا دارُ مَمَرًّ لا دارُ مَقّر والناس فیها رجلان : رجلٌ باع فیها نفسَه فاوبَقَها و رجل ابتاع نفسه فاَعْتَقَها
♦️ دنیا دار گذر است نه دار اقامت و مردم در آن دو گروهند :گروهی خود را فروختند و خویش را هلاک کردند و گروهی خود را خریدند و آزاد کردند. [۱]
🔖 کلمه دنیا در فرهنگ قرآن و حدیث در چهار معنا استعمال شده است که عبارتند از :
1. دنیا به معنای لغوی خودش . مؤنث (( ادنی )) به معنای نزدیکتر ، مانند (( اذأنتم بالعدوة الدنیا )) انفال،۴۲۰
2. دنیا به معنای جهان پیش از مرگ
3. دنیا به معنای : بهره گیری از امکانات جهان پیش از مرگ در جهت تأمین نیازهای مادی و معنوی ، دنیوی و اخروی .
4. دنیا به معنای : بهره گیری از امکانات جهان پیش از مرگ در جهت تأمین خواستههای مادی ، هرچند به قیمت از دست دادن ارزشهای معنوی و آخرت باشد .
که معنای سوم را دنیای ممدوحه و معنای چهارم را دنیای مذمومه می گویند .
سه معنای دنیا در این روایت نورانی وجود دارد :
معنای دوم : (( الدنیا دار ممّر لا دار مقرّ )) یعنی جهان قبل از مرگ که گذرگاه است نه قرارگاه .
معنای سوم : (( رجل باع فیها نفسه فأوبقها )) یعنی کسی که خودش را در دنیا به دنیا فروخته و در مقابل به خواستههای مادی خودش رسیده و هیچ بهرهای از معنویت ندارد ، این دنیای مذموم است و این تعبیرات ریشه در آیاتی مانند : (( اولئک الذین خسرو انفسهم و ضل عنکم ما یفترون ))(( لا جرم انهم فی الاخره هم الاخسرون )) دارد .
معنای چهارم : (( رجل ابتاع نفسه فأعتقها )) یعنی کسی که خودش را از دنیا خریده و از دام خواستههای مادی نجات داده و خودش را آزاد کرده است . این دنیای ممدوح است
📚[۱] نهج البلاغه، حکمت۱۳۳
🔴رهبرمعظم انقلاب:
♦️گاه بهصراحت با اصل انقلاب مخالفت میشود اما گاهی غیرمستقیم با مبانی و مبادی اعتقادی انقلاب مخالفت میشود که باید در این زمینه حساس بود و تأکید مکرر بر ضرورت هوشیاری در مقابلِ استکبار و آمریکا به همین علت است
♦️ علت اصلی مخالفت نظام سلطه با جمهوری اسلامی، ایستادگی ایران در مقابل نظام ظالمانهی جهانی است
♦️اگر این ایستادگی نباشد هر اسم و شکلی داشته باشید، نظام سلطه با شما مخالفتی نخواهد داشت.
🔴 #سبک_زندگی_شهدا
💠 ناهار خونه پدرش بودیم. همه دور تا دور سفره نشسته بودن و مشغول غذا خوردن. رفتم تا از آشپزخونه چیزی برای سفره بیارم. چند دقیقه طول کشید. تا برگشتم نگاه کردم دیدم آقا مهدی دست به غذا نزده تا من برگردم و با هم شروع کنیم. این قدر کارش برام زیبا بود که تا الآن تو ذهنم مونده.
#شهید_مهدی_زین_الدین
@Ruyesh2