eitaa logo
ریرا نیوز
475 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
158 فایل
ری‌ را، در زبان‌ مازندرانی‌ به‌ معنای‌ "هان!"،"آگاه‌ باش!"،"بیدار باش!"و"هشدار!"است. (( کانال خبری - بصیرتی - تحلیلی شهرستان بابل ))
مشاهده در ایتا
دانلود
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پدر «حدیث نجفی» دروغ‌های بی‌بی‌سی را برملا کرد پدر حدیث نجفی: 🔹 دختر من هنرمند بود و از سیاست چیزی نمیدانست. من خودم جنازه فرزندم را دیدم. خون دختر من گردن کسانی است که از طریق رسانه‌های خارجی دعوت به آشوب کردند و حدیث من را گرفتند. 🔸 خودشان آن طرف آب نشسته‌اند و مردم از همه جا بی‌اطلاع را دعوت به مبارزه میکنند؛ اگر ادعای مبارزه دارید چرا کف خیابان نیستید و امثال دختر من باید از دنیا بروند؟ 🔹 بی‌بی‌سی دروغ می‌گوید. هیچ‌کس نمی‌تواند من را تحت فشار قرار دهد تا برخلاف میلم حرف بزنم. 🔸 پلیس فرزند من را نکشته است. فرزند من بی‌گناه بود و درخواست رسیدگی عاملین این جنایت را از مراجع قضایی خواهانم.
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شش سال قبل کودتایی شبانه در ترکیه رخ داد که البته با شکست مواجه شد همان ابتدای کار هزاران نفر بازداشت و عده زیادی هم ممنوع الخروج شدند و اموالشان ضبط و از کار اخراج شدند حتی سلبریتیهای معروفی چون هاکان شوکور سریع ترین گلزن جام جهانی
23.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کدام یک از چهره‌های حوزوی، در فتنه شهریور دمیدند؟ ⭕️ مهسا امینی بهانه‌ای بود برای فتنه‌ای از پیش طراحی شده
🎙امام خمینی(ره): 🔸کسانی که از منافقین و لیبرال‌ها دفاع می‌کنند پیش ملت عزیز و شهید داده ما راهی ندارند. اگر ایادی بیگانه و ناآگاهان گول خورده که بدون توجه بلندگوی دیگران شده‌اند، از این حرکات دست بر ندارند، مردم ما آنها را بدون هیچ گونه گذشتی طرد خواهند کرد. ✍صحیفه نور، ج۲۱، ص۱۰۸
23.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کدام یک از چهره‌های حوزوی، در فتنه شهریور دمیدند؟ ⭕️ مهسا امینی بهانه‌ای بود برای فتنه‌ای از پیش طراحی شده
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ گروه های تجزیه طلب مستقر در اقلیم، از همکاری با صدام تا حمله به عشایر کرد، کارنامه‌ای آغشته به خون...
🛑 چند نکته در خصوص آشوب های اخیر 🔸️حال که اعتراضات و آشوب های پس از فوت مهسا امینی فروکش کرده ، ذکر چند نکته بدور از هیجان و احساس، لازم می نماید. 1️⃣ بیش از ۱۵ سال است که گشت ارشاد برقرار است اما در طول این مدت هیچ گونه حادثه فوتی برای کسانی که اعمال قانون می شدند رخ نداده بود . 🔸️نتیجتا حادثه فوت مهسا امینی یک مورد غیر معمول است که ربطی به برخوردهای پلیس امنیت اخلاقی نداشت و مورد مشابهی نیز در این ۱۵ سال برای کسی ایجاد نگردیده بود . 2️⃣ بستر و زمینه اعتراضات و آشوب ها در سالهای اخیر به علت تحریم های ظالمانه آمریکا و فشار شدید اقتصادی به مردم کاملا فراهم است و به هر بهانه ای رخ می دهد . 🔸️ مطمئنا اگر حادثه فوت مهسا امینی نیز رخ نمیداد باز به بهانه ای دیگر شاهد اغتشاش و اعتراض بودیم . 3️⃣ یکی از بسترهای جدی تحریک اعتراضات شبکه اجتماعی اینستاگرام بود که رسما توسط یک صهیونیست مدیریت می شود . 🔸️پس از آشوب های سال ۹۶ ، تلگرام که یک شبکه اجتماعی بی طرف بود و طرفداران و رسانه های جمهوری اسلامی نیز به راحتی در آن به انتشار عقایدشان می پرداختند فیلتر گردید و افکار عمومی جامعه به سمت اینستاگرامی هدایت شدند که توسط یک اسرائیلی (آدام موسری) مدیریت می شد و به شدت روی نشر مطالبی در جهت سیاست های منطقه ای ایران و سپاه پاسداران حساسیت نشان میداد . 🔸️اگر این امر یک بی تدبیری نبود پس نامش را چه می توان گذاشت ؟ 🔸️حال اخبار غیر رسمی از قصد فیلتر سایر شبکه هایی چون اینستاگرام و واتساپ حکایت می کند که باید گفت تنها پاک کردن صورت مسئله است. 4️⃣ نقش افراد متولد دهه ۸۰ در اغتشاشات اخیر پررنگ بود . 5️⃣ آشوب ها شکل فراگیر و اجتماعی نداشت و جوانان و نوجوانان به صورت نقطه ای در مکان های مختلف گرد هم می آمدند و اعتراض می کردند . 6️⃣ بررسی از افراد دستگیر شده نشان می دهد عمدتا فاقد تحصیلات دانشگاهی و بیکار هستند. 7️⃣ سلبریتی ها و کسانی که خود توسط دستگاه های تبلیغاتی نظام بزرگ‌ شده و مطرح گشته بودند نقش مهمی در تحریک و تهییج اعتراضات داشتند که البته قابل تامل است. 8️⃣ آشوب های اخیر نشان داد عموم ملت ایران و توده های مردمی، هر میزان که از وضعیت اقتصادی و معیشتی ناراضی باشند، حاضر به تلاش برای همراهی با اعتراضات خشونت بار و براندازانه در کف خیابان نیستند و حداکثر یک استوری اعتراضی و یا یک توییت منتشر کرده یا بوق ممتد میزنند . 9️⃣ اعتراضات و اغتشاشات اخیر باعث امیدواری ایالات متحده از تاثیرات تحریم هایش بر افکار عمومی ایران در جهت مبارزه با نظام جمهوری اسلامی خواهد شد و بسیار بعید است که آمریکا پس از انتخابات کنگره شروط ایران را بپذیرد و تحریم ها را لغو کند .
17.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 در این فیلم ببینید چرا نیروهای امنیتی در روزهای اول، مانع آشوبگران نمی‌شوند! ⭕️ تصاویر واقعی از عملیات شناسایی، رصد و دستگیری آشوبگران در آشوبهای گذشته
سلام و درود خدمت شما فرماندهان و مدیران بسیج و آحاد بسیجیان عزیز با توجه به راه اندازی پرتال جدید عملکردی سازمان بسیج مساجد و محلات سپاه و امکان درج اخبار شاخص پایگاه ها و حوزه های مقاومت شما در این پرتال لطفا با رعایت قالب اعلام شده در ذیل برای مدیر کانال به آیدی زیر ارسال نمایید. @modafeanharamsari3 ۱_ ارسال فقط یک عکس بصورت افقی که گویای موضوع و یا عنوان برنامه باشد. ۲ _ارسال عنوان برنامه بصورت گویا ۳_ ارسال توضیحات کامل برنامه(زمان ،مکان،سخنران،مداح،مسئولین حاضردر برنامه، سازمان های همیار) ۴_ارسال نام شهرستان در متن با هشتک (مثال : ) ۵_ ارسال نام و نام خانوادگی خبرنگار و عکاس ۶_ شماره تماس رابط رسانه ای پایگاه مقاومت و یا حوزه مقاومت ┄❀💠 مساجد فعال مازندران 💠❀┄                🆔 https://rubika.ir/MasajedMaz
♦️سیاستمدار عراقی: کُردهای مسلح مخالف ایران بیش از ۵۰ مقر در کردستان دارند 🔹«جبار المعموری» از رهبران کمیته هماهنگی شیعیان عراق: منطقه کردستان عراق بیش از ۵۰ مقر متعلق به احزاب کُرد مخالف ایران و ترکیه را در خود جای داده که بیشتر آن‌ها دارای شاخه‌های مسلح هستند. 🔹خطر این گروه‌های غیرعراقی این است که در پرونده‌های خطرناکی دست دارند، از جمله مواد مخدر، امور اقتصادی و قاچاق. ما در برابر شکل‌گیری گروه‌های سازمان‌یافته مسلحی قرار داریم که تهدید آن‌ها فقط محدود به همسایگان نیست، بلکه به عمق عراق می‌رسد. 🔹باید مفاد قانون اساسی در ممانعت از هر گونه اقدام خصمانه علیه کشورهای همسایه اجرا شود و از تشکیل مقرهایی جلوگیری کرد که برای امنیت کشورهای همسایه خطر دارند.
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️مسیح علینژاد رسما از جنگ و تحریم علیه ایران حمایت می‌کند و همزمان برای مهسا امینی اشک می‌ریزد. هنرمندان باید در دهان این فرد می‌زدند. دولت سعودی یک روز ۸۱ را گردن زد و حالا رسانه‌اش دلسوز مردم ایران شده است.
تو پاوه که شلوغ شده بود شبش ۳۰ نفر رور دستگیر کردن. بعدش دادستان بهشون گفته بود شما باید هرچی خسارت وارد کردید رو بدید. بعد اینام گفتن مگه فقط ما بودیم؟ اسم ۸۰ نفر رو دیگه رو داده بودن که برن بگیرنشون. 👤 Hazhir | هەژیر