🔴 فهرست وزرای پیشنهادی پزشکیان به مجلس برای اخذ رای اعتماد
وزارت آموزش و پرورش: علیرضا کاظمی
وزارت ارتباطات: ستار هاشمی
وزارت اطلاعات: سید اسماعیل خطیب
وزارت اقتصاد: عبدالناصر همتی
وزارت امور خارجه: عباس عراقچی
وزارت بهداشت: محمدرضا ظفرقندی
وزارت کار: احمد میدری
وزارت جهاد کشاورزی: غلامرضا نوری
وزارت دادگستری: امین حسین رحیمی
وزارت دفاع: عزیز نصیرزاده
وزارت راه: فرزانه صادق
وزارت صمت: محمد اتابک
وزارت علوم: حسین سیمایی
وزارت فرهنگ: عباس صالحی
وزارت کشور: اسکندر مومنی
وزارت میراث فرهنگی: محمدرضا صالحی امیری
وزارت نفت: محسن پاکنژاد
وزارت نیرو: عباس علیآبادی
وزارت ورزش: احمدی دنیامالی
.
#ایران_قوی
⭕️ آنارشیسم اجتماعی، نتیجه خلع ید حاکمیت
🔻 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: این روزها برخی هملباسیهای بنده مدعی شدهاند که ما هیچ دلیل شرعی بر الزام حجاب نداریم! این در حالی است که وجوب شرعی حجاب محرز است و این ادعا واضحالبطلان است چراکه ما 24 آیه در خصوص اهمیت حجاب در قرآن داریم. لذا، حجاب یکی از ضروریات دین است و انکار آن، انکاری جاهلانه است.
🔻دوم اینکه، گفته میشود حاکمیت، حق الزام حجاب را ندارد چرا که هیچ دلیلی در فقه وجود ندارد که حاکم میتواند حجاب را ملزم کند. این حرف هم یک اشکال جدی دارد و آن، این است که اگر حاکمیت امری را که به مصلحت جامعه است، نتواند الزام کند، حاکمیت نیست و یک پارادوکس ایجاد میکند.
🔻 حاکمیت یعنی الزام کردن؛ به عنوان مثال حاکمیت الزام میکند قوانین راهنمایی و رانندگی، قوانین بهداشتی و... اجرا شود؛ قوانین فرهنگی هم از این قاعده مستثنی نیست. بنابراین، نفی الزام مقولهها، به معنای نفی حاکمیت است و به آنارشیسم اجتماعی منجر میشود.
#ایران_قوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 درددل سردار رادان با اهالی رسانه درباره دستگیری دو دختر هنجارشکن
🔸هیچکس نیامد قبل از نشان دادن صحنه درگیری؛ فحاشی آنها به مأموران ما را نشان دهد!
🔸هیچکس نمیگوید یک همکار ما خواست آنها را ببرد؛ خودشان مقاومت کردند.
🔸هیچ کس نمیگوید این دو خانم خلاف کرده اند، قانون را زیر پا گذاشته اند؛ این «بد» است. آن رفتار [مأمور پلیس] هم مقداری غیرحرفه ای است. اما رفتار پلیس می شود «بد» و آن رفتار غیرقانونی هم گم می شود!
#ایران_قوی
🇮🇷 ثبت بهترین عملکرد ایران در المپیکها پس از لندن / پایان کار کاروان کشورمان با ۱۲ مدال
🔹کاروان ایران متشکل از ۴۰ ورزشکار در المپیک ۲۰۲۴ پاریس شرکت کرد که حاصل تلاش آنها کسب ۱۲ مدال شامل ۳ طلا، ۶ نقره و ۳ برنز بود.
🔹المپیک ۲۰۲۴ بهترین عملکرد کاروان ایران بعد از ۲۰۱۲ لندن از نظر تعداد مدالهای کسب شده است. از لحاظ تعداد مدال طلا نیز این دوره بعد از لندن در کنار المپیک ۲۰۰۰ سیدنی، ۲۰۱۶ ریو، ۲۰۲۰ توکیو جزو برترین دورهها برای کاروان ایران محسوب میشود.
اسامی مدالآوران ایران در المپیک ۲۰۲۴:
🥇مدال طلا:
🔹آرین سلیمی - وزن ۸۰+ کیلوگرم تکواندو
🔹سعید اسماعیلی - وزن ۶۷ کیلوگرم کشتی فرنگی
🔹محمدهادی ساروی - وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی فرنگی
🥈 مدال نقره:
🔹مهران برخورداری - وزن ۸۰- کیلوگرم تکواندو
🔹ناهید کیانی - وزن ۵۷- کیلوگرم تکواندو
🔹علیرضا مهمدی - وزن ۸۷ کیلوگرم کشتی فرنگی
🔹حسن یزدانی - وزن ۸۶ کیلوگرم کشتی آزاد
🔹امیرحسین زارع - وزن ۱۲۵ کیلوگرم کشتی آزاد
🔹رحمان عموزاد - وزن ۶۵ کیلوگرم کشتی آزاد
🥉 مدال برنز:
🔹مبینا نعمتزاده - وزن ۴۹- کیلوگرم تکواندو
🔹امین میرزازاده - وزن ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی
🔹امیرعلی آذرپیرا - وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی آزاد
#المپیک_پاریس۲۰۲۴
#ایران_قوی
#حجاب_محدودیت_نیست
#ایران_قوی
26.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 تحلیل کوتاه | چرا ایران ابر قدرت است!
🍃🌹🍃
🔹مولفه های قدرت ایران چیست!؟
#جهاد_تبیین | #ایران_قوی
#ایران_قوی
بار دیگر چشمان خسته کودکان یتیم و بی پناه فلسطین ، پدران و مادران داغ فرزند دیده، مظلومانی که از خانه و کاشانه خود آواره شدند و حتی در اردوگاه ها هم توسط رژیم سفاک صهیونسیتی سلاخی می شوند، به شرق دوخته شده ، نگاه ملتمسانه آنها به آسمان دوخته شده تا بار دیگر همچون وعده صادق شراره های خشم الهی را که آستین پولاد مردان نیروهای مسلح ایران انقلابی بیرون می آید و بر سر جانیان صهیونسیتی باریدن می گیرد ببینند و از عمق جان حمد الهی به جا آورند.
وقتی خبرنگار صدا و سیما در فلسطین اشغالی از زبان فلسطینیان مظلومی که جز خدا پناهی ندارند می گفت که اینجا مردم فلسطین منتظر تحقق وعده صادق دیگری هستند. و آنگاه که از زبان مردم فلسطین گفت که ما جز خداوند متعال و ملت بزرگ ایران حامی و پناهی نداریم ، از عمق جان خداوند قادر قاهر متعال را شکر کردم که ملت ما و نیروهای مسلح ما را لیاقت و توفیق داد تا دست انتقام الهی باشیم بر سر جانیان و فاسقان صهیونسیتی.
آری هم نگاه فلسطینیان مظلوم به شرق دوخته شده و هم نگاه جانیان صهیونسیتی.
اولی انتظار رسیدن مرحمی بر زخم های بی شمار تن مجروح و خونین فلسطین مظلوم و تنها
و دومی در انتظار باریدن شراره های خشم و غضب الهی بر سر خود.
خداوندا ملت بزرگ ایران اسلامی و نیروهای مسلح مقتدر او را در تحقق وعده انا من المجرمون منتقمون علیه جانیان وحشی صهیونیستی یاری فرما.
🔴ظریف در یک نامه طعنه آمیز استعفا داد و نوشت به دانشگاه باز می گردد.
ظاهرا گرفتن سهم معاونت راهبردی رئیس جمهور و وزارت خارجه ایشان را راضی نکرده و سهم بیشتری از دولت پزشکیان طلب میکرد
ظریف انتظار داشت خروجی کمیته راهبردی وی که غالبا از بازداشتی های امنیتی و معاندین و جریان فتنه بودند همه وزیر و مسئول مملکت بشوند.
ایشان یادشان رفته که جناب پزشکیان باشعار قانون گرایی و وفاق ملی از مردم رای گرفته و نمیتواند مملکت را دست مشتی قانون شکن و فتنه گر بدهد....
البته ما الان نگران دانشگاه ها هم هستیم....
🔴جزئیات ۵ بار استعفای ظریف در سالهای ۹۲ تا ۱۴۰۰
🔸آقای محمدجواد ظریف در بخشی از کتاب خاطراتش با عنوان پایاب شکیبایی جزییات ۵ بار استعفای خود در سالها ۹۲ تا ۱۴۰۰ را روایت کرده است! این بخش از کتاب را در ادامه میخوانید:
🔹«نخستینبار که تا مرز کنارهگیری پیش رفتم، در سفر نخست آقای رئیسجمهور به نیویورک در سال ۱۳۹۲ بود. برخی مشاورین آقای رئیسجمهور بدون هماهنگی تلاش کرده بودند نشست وزرای خارجۀ پنج به اضافه یک و ایران را به نشست سران تبدیل کنند.
🔹دومین بار طرحی پیرامون کمیته نیازهای هسته ای کشور بدون هماهنگی با وزارت امور خارجه برای زمامداران کشور فرستاده شده بود، که گفتگوها را پیشاپیش محکوم به شکست میکرد.
🔹سومین نوبت به دنبال شکایت از بی توجهی سایر وزارتخانهها به بایستههای بنیادین سیاست خارجی و به ویژه در ارتباط با ناهماهنگی در پیوندهای با روسیه بود که انجام وظیفۀ وزیر امور خارجه را برهم ریخته بود. ناگفته نماند که وزارت امور خارجه برای دفاع از پیوندها با روسیه وارد شده بود.
🔹نوبت دیگر، بر سر ِ سفر بشار اسد در اسفندماه ۱۳۹۷ بود.
کنارهگیری بعدی مربوط به فعالیتهای دیپلماتیک ما برای شکست دادن تلاش آمریکا برای بازگرداندن قطعنامه های شورای امنیت در برابر ایران در تابستان و پاییز ۱۳۹۹ بود. آقای پوتین یک پیشنهاد مطرح کرده بود که به نظر وزارت امور خارجه میبایست با روش دیپلماتیک با آن برخورد میشد.
🔹در شورای عالی امنیت ملی و در دولت با لحنی تند مخالفت کردند، که توهین به وزارت و وزیر امور خارجه بود. پس از آن تقاضا کردم از حضور در هیأت دولت معاف شوم، که موافقت نشد.
🔹آقای ظریف دقایقی قبل هم اعلام کرد که از معاونت راهبردی دولت اقای پزشکیان استعفا داده است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 هدیهٔ بامدادی حزبالله برای صهیونیستها و گنبد آهنینی که در شمال اراضی اشغالی فقط تماشاگره!
🍃🌹🍃
دوستان نظر شما چیه گزارش مستقیم عملیات وعده صادق ۲ رو گزارش گر مسابقات تکواندو المپیک بگه:
سپاه زد، مردم سپاه زد ، باور کنید خورد، یا زهرا ، خدایا شکرت، چه ضربهای....😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 دو دقیقه روضه مسکن و شهرسازی بشنوید!
🍃🌹🍃
✍ چه دست هایی پشت پرده با اعمال قوانین غلط باعث افزایش تراکم و کوچک شدن خانه و گران شدن هزینه مسکن برای مردم ایران شدند؟
#روشنگری
#ایران_قوی
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 برکات #انتخابات ۱۵ تیر ۱۴۰۳!
🍃🌹🍃
🔸سخن از زیباییهای این حماسه با شکوه است. به پنج دلیل، انتخابات ۱۵ تیر ماه، انتخاباتی برکتآور است: دلیل اول: این انتخابات مایه عزت و حیثیت ملی شد. این همانی بود که رهبر معظم انقلاب (حفظهالله) در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم با اشاره به برخی گزارشها مبنی بر افزایش شوق و علاقه مردم در این مرحله از انتخابات ریاست جمهوری فرمودند: «خدا کند این جور باشد. اگر اینگونه باشد خرسندکننده است.» بعد از مشخص شدن میزان مشارکت در پیام خود، حرکت بزرگ مردم در رویارویی با غوغای دستسازِ تحریم انتخابات را کاری درخشان و فراموشنشدنی دانستند. دومین دلیل: مشارکت دور دوم به ۵۰ درصد رسید. مشارکت دور اول ۴۰ درصد، انتخابات مجلس دوازدهم (اسفند ۱۴۰۲) ۴۲ درصد و انتخابات دولت سیزدهم (خرداد ۱۴۰۰) مشارکت حدود ۴۹ درصد بود، یعنی روند نزولی کاهش مشارکت متوقف شد و دوباره اوج گرفت. پیام افزایش مشارکت ۱۰ درصدی ظرف یک هفته این است که مردم ایران اهل انتخابات و حضور در صحنه هستند و این حضور وابسته به میزان لمس حساسیت شرایط متفاوت میشود. سومین دلیل این است که پنج انتخابات در جمهوری اسلامی ایران از اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۵ تیر ۱۴۰۳ برگزار شده است. پیام این پنج انتخابات در همان نگاه اول اهمیت رأی مردم در حاکمیت است. از نگاهی دیگر قدرت مجموعه اجرایی کشور برای تحقق چنین امر گستردهای را نوید میدهد، به ویژه در شرایطی که شهادت آیتالله رئیسی رقم خورده و زمان مناسبی برای تدارک شرایط مهیا نبود. دلیل چهارم مربوط به سیاسیون تحریمکننده انتخاباتهای قبلی است. پیام حضور تحریمکنندگان داخلی در انتخابات ۱۵ تیرماه این است که ناخواسته تمام ادعاهای قبلی خود درباره شورای نگهبان، ارزش رأی مردم، سلامت انتخابات، کارکرد صندوق رأی و... را پس گرفتهاند و آخرین دلیل، امنیت مثال زدنی انتخابات است. دشمن از هر ظرفیت قومی، نژادی، جغرافیایی و مذهبی به عنوان یک استعداد بحرانآفرینی مدد میگیرد تا بتواند نوعی ناامنی را رقم بزند. برگزاری توأم با امنیت کامل انتخابات ۱۵ تیرماه خار زهرآگینی بر چشم شوم دشمنان این مرز و بوم شد. در نهایت، با اتمام انتخابات و تأیید صحت آن از سوی شورای نگهبان، دوکلید واژه «رفتار رقابتی» و «هنجار رفاقتی» چراغ راه کشور در پساانتخابات است. ضروری است همگان رفتارهای رقابتی را به هنجارهای رفاقتی تبدیل کنند و نکته پایانی اینکه رئیس جمهور منتخب در برنامههای تبلیغاتی بسیار بر سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب تأکید کرد و در سخنرانی دیروز در مرقد امام (ره) نیز از عنایات و تدابیر رهبری تشکر ویژه کرد. عمل به توصیههای قبل و بعد از انتخابات رهبر معظم انقلاب به رئیس جمهور منتخب درباره انتخاب همکاران و نوع نگاه به ظرفیتهای بزرگ در اختیار و پیش رو، میزان و گواه روشنی بر این قدرشناسی خواهد بود انشاءالله.
✍️ #حسین_عباسیان
#روشنگری | #جهاد_تبیین
#ایران_قوی
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 ۱۲۰۰۰ #طلاق نتیجه کشف حجاب رضاخان | فقط در همان ماه اول، تنها در تهران!
🍃🌹🍃
🔻از یک منبع بیطرف بشنوید: پس از اینکه #رضاخان پروژه #کشف_حجاب را اجرا کرد، دیری نپایید که آثار خانمانسوز آن مثل #فروپاشی #نظام_خانواده و کاهش #عفت عمومی آشکار شد.
🔸در این زمینه کافی است، نگاهی به کتاب «تاریخ اجتماعی تهران در قرن سیزدهم» اثر جعفر شهری بیندازیم که با تأسف فراوان مینویسد: به محض اجرای کشف حجاب، نسبت #طلاق به #ازدواج، ۶۰۰ به ۱۰۰ فزونی گرفت، به صورتی که: "در برج اول اعلام #آزادی_زنان، بیش از ۱۲ هزار زن، تنها در تهران از شوهرانشان جدا شده و راهی خیابانها گردیدند"...
🔹"از آزادی زن چیزی که عاید شد اینکه میزان فروش #پودر، #ماتیک و لوازم توالت و ا#لبسه_بدننما و اسباب قر و فر به مقدار قابل توجهی سیر صعودی در پیش گرفت و مردانی که راه خیانت و #ناراستی و #دزدی و تقلب آوردند"...
🔺شگفتی ماجرا زمانی روشن میشود که این آمار را نه با وضعیت امروز تهران، بلکه با جمعیت پایین تهران در آن روزگار محاسبه کنیم که به گفته برخی منابع به ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزار نفر نمیرسید!
📚جعفر شهری، تاریخ اجتماعی تهران، ج۳، ص۵۸۸
#روشنگری | #حجاب
#ایران_قوی