⭕️ حکایت حقیقی عدلیه!
🔹 ایام شهادت شهید بهشتی را هفته قوه قضائیه نامیده اند تا این رکن نظام، رنگ و بوی بهشتی به خود بگیرد!
ضمن تقدیر از خدمات نیروهای مومن و انقلابی این دستگاه ( امثال قاضی صلواتی و....) پرسشهایی تقدیم ریاست این قوه می شود. باشد که با پاسخ به آنها،در معرفی حقایق عدلیه سهیم باشند!
▪️آیا عدلیه در مبارزه با مفسدان اقتصادی و مجازات غارتگران بیت المال موفق بوده و موجب پیشگیری از تکرار این مفاسد شده است؟
▪️موفقیت قوه در مقابله با فساد اداری را چگونه ارزیابی می کنید؟
▪️به عدلیه در برخورد بازدارنده با جرائمی مانند اوباشگری ، سرقت مسلحانه ، سرقتهای سازمان یافته ، زورگیری و سلب امنیت روانی مردم نمره قبولی می دهید؟
▪️در طول مسئولیت شما در قوه ( در ۵ سال اخیر) چند مورد حد و تعزیر شرعی در پرونده های شرب خمر ، سرقت ، روابط نامشروع ، روزه خواری در ملاء عام ، ایجاد خانه های فساد و ...اجرا شده ؟ آیا قوه و مدیران و قضات آن اهتمامی به اجرای حدود شرعی دارند؟ واقعا چند درصد از مرتکبان شرب خمر ، روابط نامشروع ، روزه خواری در ملاء عام و...متحمل مجازاتها و حدود الهی شده اند؟
▪️آیا عدلیه اعتقادی به اجرای حکم شرعی محاربه دارد؟ اگر دارد پس چرا در بسیاری از شهرها و محلات ، عده ای با اسلحه گرم یا قداره و ...مشغول عربده کشی و قدرت نمایی و نابود کردن امنیت جامعه اند؟
▪️ چرا مجرمان حرفه ای از زندان و مجازاتهای تعیین شده توسط دادگاهها نمی ترسند ؟ چرا در این کشور سارقینی وجود دارند که بیش از ۳۰ یا ۴۰ مرتبه در دادگاهها محکوم شده و حتی درون زندان به ارتکاب جرائم و ادامه فعالیتهای مجرمانه خود مشغولند؟
▪️طی ۵ سال اخیر چند زن بی حجاب بر اساس ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی مجازات شده اند؟ آیا می توانید آماری در این باره بدهید؟ آیا قوه و مدیران و قضات آن، این ماده و سایر قوانین مرتبط با حجاب و عفاف را منسوخ و متروک می دانند؟
▪️چند سال دیگر باید منتظر مجازات قاتلین شهید عجمیان باشیم؟ آیا دراویشی که خیابان پاسداران تهران را به صحنه جنگ علیه نظام و اسلام و انسانیت تبدیل کردند به کیفر جنایات خود رسیدند؟ از سرنوشت قاتلین شهید حدادیان چه خبر ؟
▪️آیا قوه خود را متولی رسیدگی به جرائم فضای مجازی می داند؟ اگر می داند پس چرا فضای مجازی کشور به بهشت مجرمان سیاسی ،اخلاقی ، امنیتی و اقتصادی تبدیل شده و مجرمان بدون ترس از شناسایی یا مجازات، مشغول زیر پاگذاردن قانون و ارتکاب علنی جرائم مختلفند؟
اگر قوانین در این حوزه ناکارآمد و ناقصند، پس چرا تاکنون شاهد تنظیم لایحه ای قوی از سوی قوه برای دفاع از حقوق عامه و امنیت ملی در فضای مجازی نبوده ایم؟
▪️چرا بسیاری از مجرمان آشوبهای سال گذشته پس از خروج از زندان با گستاخی افزونتری به تکرار اقدامات مجرمانه خود پرداختند؟ آیا مجازاتهای عدلیه به جای بازدارندگی ، جنبه تشویقی دارند؟
▪️به نظر شما قوه قضائیه در گسترش حملات وحشیانه زنان بی حجاب و قانون شکن به آمرین به معروف، بانوان محجبه و خانواده های شهدا نقشی ندارد؟ به نظر شما اگر اولین مهاجمان کیفر مناسب می دیدند این روند مجرمانه ادامه و گسترش می یافت؟
▪️آیا قوه از وجود امثال طبری پاکسازی شده است؟ آیا می توانید آماری از قضات و کارکنان فاسدی که از قوه کنارگذاشته شده اند منتشر کنید؟
▪️از سرنوشت هتلی که به شکل غیر قانونی در حریم رودخانه جاجرود ساخته شده و قرار بر تخریب آن بود اطلاعی دارید؟
▪️آیا عدلیه بنای محاکمه و حساب کشی از مسئولان ارشد سابق (در خصوص اقدامات و ترک فعلهای منجر به زیان عمومی و آسیب به امنیت ملی) را دارد؟
▪️به نظر شما وظیفه دستگاه قضایی دفاع از حق و اجرای قانون است یا این که مظهر رافت اسلامی نسبت به مجرمان باشد؟ آیا قرار گرفتن اغلب آشوبگران پائیز ۱۴۰۲ در فهرست عفو ، جفای به نظام ، انقلاب و مردم نیست؟
▪️فکر می کنید پاسخهای احتمالی شما به پرسشهای فوق ، افکارعمومی( بویژه وفاداران به اسلام و انقلاب ) را قانع خواهد کرد؟
❇️ راستی چرا تاکنون در یک گفتگوی تلویزیونی برای پاسخ به این پرسشها شرکت نکرده اید؟
دکتر
#کوشکی