💥 حرمت لواط ــ تقبیح گرایش به همجنس
💠 وَلُوطًا إِذْ قَالَ لِقَوْمِهِ أَتَأْتُونَ الْفَاحِشَةَ مَا سَبَقَكُم بِهَا مِنْ أَحَدٍ مِّن الْعَالَمِين
و (به خاطر آورید) لوط را، هنگامی که به قوم خود گفت: آیا عمل بسیار زشتی را انجام میدهید که 👈🏾 هیچیک از جهانیان، پیش از شما انجام نداده است ؟!
📗 اعراف ـ ٨٠
jvan.me/1FyU
💠 إِنَّكُمْ لَتَأْتُونَ الرِّجَالَ شَهْوَةً مِّن دُونِ النِّسَاء بَلْ أَنتُمْ قَوْمٌ مُّسْرِفُونَ
آیا شما از روی شهوت به سراغ مردان میروید، نه زنان؟! شما گروه اسرافکار (و منحرفی) هستید!»
📗 اعراف ـ ٨١
✍🏽 علامه طباطبایی :
در آیه مراد از، فاحشه، عمل لواط است ، به دلیل اینکه در آیه بعد مى فرماید: لَتَأْتُونَ الرِّجَالَ شَهْوَةً ( = آیا شما از روی شهوت به سراغ مردان میروید )
یعنى هیچ یک از امم و اقوام روى زمین مرتکب چنین گناهى نشدند. و این جمله، دلالت دارد بر اینکه تاریخ پیدایش این عمل منتهى به همین قوم مى شود.
(اتیان الرجال) به قرینه کلمه (شهوه) و همچنین به قرینه (مِّن دُونِ النِّسَاء) کنایه است از عمل نامشروع با مردان، و این دو قرینه، علاوه بر اینکه (اتیان الرجال) را معنا مى کند، این معنا را نیز مى رساند که قوم لوط عمل زناشویى با زنان را ترک گفته و به مردان اکتفاء مى کردند، و این عمل را از آنجایى که تجاوز و انحراف از قانون فطرت است، (اسراف) نامیده و فرموده : (( بل انتم قوم مسرفون ))
جمله مورد بحث جمله اى است استفهامى و تقدیر آن (ءانکم) است، از آنجایى که عمل مزبور، فاحشه بى سابقه اى بوده از در تعجب و استبعاد مى پرسد: (( آیا شما چنین کارى را مرتکب مى شوید؟
📚 ترجمه تفسیر المیزان، ج ٨، ص ٢٣٢
🌐
jvan.me/1FC0
🔚 لِواط در فقه اسلام و قوانین جزایی، اصطلاحی است که برای عمل شنیع هم بستری مرد با مرد و جمع شدن آن دو با یکدیگر برای اطفای غریزه جنسی به کار میرود. و دارای احکامی است که در قرآن به پرداخته شده است.
🌐
jvan.me/1Fpw
@Antikafaar