💡پای اطرافیان
#احمدی_نژاد به پرونده معاون
#لاریجانی بازخواهد شد ؟
در روزهای اخیر رسانه ها از ارتباط برخی افراد نزدیک به احمدی نژاد با طبری، سرحلقه مافیا مفاسد اقتصادی درقوه قضاییه گزارشهایی را منتشر کردهاند
یک روزنامه نگار ب نام محمد مهاجری مدعی شده که یکی ازمدیران احمدینژاد با شروع دادگاه طبری قصدخروج ازکشور را داشته که بعلت کرونا ناکام مانده. او همچنین خبر از وامهای کلانی داده که درزمان ریاست هاشمیشاهرودی بر قوه قضاییه از سوی طبری به تیم احمدینژاد داده شده.
مهاجری گفته : زمانی که اطرافیان احمدینژاد همدورهای آقای هاشمیشاهرودی بودند، وامهای متعدد توسط طبری به اطرافیان احمدینژاد داده میشد. علاوهبر دوره آملیلاریجانی باید بطور خاصتر آن دوره را بررسی کرد و به خدماتی که طبری به احمدینژاد داده، مفصلتر بپردازند.
گرچه درباره ارتباط طبری با برخی نزدیکان احمدی نژاد تاکنون گزارش رسمی و تایید شده قضایی منتشر نشده و اینک در حد گزارشهای رسانهای به آن پرداخته شده ولی ارتباط احمدینژاد با برخی افراد مسالهدار در
#قوه_قضاییه در سالهای نه چندان دور، امری غیرقابل انکار است.
لینک کانال آنتی لیبرالیسم
👇👇👇👇👇
🆔️
@Antiliberalism