﷽
⛔️شبهه
برخی عنوان می کنند که امامت درقرآن ریشه دارد و براساس عقائد شیعه از مسلمات قرآنی محسوب می شود پس چرا در قرآن نامی از علی (ع) به میان نیامده است؟
❇️پاسخ
@Antishobheh
⭕️👈 در جواب این شبهه چنین عنوان می کنیم که روش معرفی قرآن سه نوع است که عبارت اند از :
✔️ الف - معرفی به اسم مانند سوره صف آیه 6: « و اذ قال عیسی بن مریم یا بنی اسرائیل انی رسول الله الیکم مصدقا بین یدی من التورات و مبشرا برسول یاتی من بعدی اسمه احمد فلما جائهم بالبینات قالوا هذا سحر مبین »
معنا : « و به یاد آورید عیسی پسر مریم گفت : ای بنی اسرائیل ! من فرستاده ی خدا به سوی شما هستم ، در حالی که تصدیق کننده ی کتابی که قبل از من فرستاده شده یعنی تورات می باشم و بشارت دهنده به رسولی هستم که بعد از من می آید و نامم او احمد است ، هنگامی که او (احمد) با معجزات و دلائل روشن به سراغ آن ها آمد، گفتند این سِحری است آشکار »
💢👈 مشاهده میکنیم که : عیسی رسول خدا را با اسم احمد به پیروان خود معرفی می کند .
✔️ ب - معرفی با استفاده از عدد : « ولقد اخذ الله میثاق بنی اسرائیل و بعثنا منهم اثنی عشر نقیبا ... »
« خدا از بنی اسرائیل پیمان گرفت ، و از آن ها دوازده رهبر و سرپرست برانگیختیم »
💢👈 مشاهده میکنیم که : در این آیه عنوان شده است که خداوند برای بنی اسرائیل دوازده رهبربرگزید .
✔️ ج - معرفی به صفت : آیه سوره 55 مائده :« انما ولیکم الله ورسوله والذین آمنوا الذین یقیمون الصلاة و یوتون الزکاة و هم راکعون»؛
« سرپرست و رهبر شما تنها خداست و پیامبر او ، وآن ها که ایمان آورده اند و نماز را بر پا می دارند و در حال رکوع زکات می پردازند »
✅ ➖ درمیان انواع معرفی ها که ذکر شد بهترین آن ها معرفی از نوع صفت است .
👈 چون اولا : در معرفی از نوع عدد و اسم امکان تحریف وجود دارد
دوما اینکه نکته ی بلاغی و ادبی آن ها کمتر است . بر خلاف معرفی به صفت که اولا امکان تحریف آن به مراتب کمتر از موارد دیگر است . و دوم این که بلاغت این نوع معرفی خیلی بیشتر است معرفی امامان علیه السلام از نوع معرفی به صفت است ؛
لذا این که گفته شده است چرا از اصل امامت و یا از مصادیق امامت در قرآن نامی برده نشده است ، براساس مطالب عنوان شده سخن نادرستی است .
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh