برای مواد کرم رنگ
شیر ۳ پیمانه
نشاسته ذرت ۳ ق غ
شکر ۱ پیمانه
خامه ۱ ق غ
آرد ۱ ق غ
وانیل ۱ق چ
برای رنگ قرمز
آب تمشک ۳ لیوان
نشاسته ذرت ۳ ق غ
شکر ۱ لیوان
خامه ۱ ق غ
آرد ۱ ق غ
برای این نوع پودینگ می تونید از توت فرنگی ویا آلبالو هم استفاده کنید
❗طرزتهیه
.برای اولین طبقه آب پرتقال وشکر وپودر نشاسته ذرت و آرد رو باهم مخلوط کرده و روی حرارت می زاریم تا به غلظت برسه وبعد از حرارت برداشته ورنده پوست پرتقال وخامه رو اضافه کرده وخوب هم می زنیم .
قالب رو خیس کرده و مواد پودینگ پرتقالی رو در قالب می ریزیم ومی زاریم تا خنک بشه وبعد در یخچال قرارمیدیم تا پودینگ خودشرو بگیره .
برای مواد کرم هم شبر وشکر وآرد ونشاسته ذرت رو مخلوط کرده وبعد حرارت میدیم تا غلیظ بشه وبعد از حرارت برمیداریم و خامه و وانیل رو اضافه میکنیم وبعد کمی که خنک شد روی پودینگ پرتقالی که کاملا بسته به آرامی می ریزیم ودوباره وارد یخچال میکنیم تا این لایه هم ببنده.
برای آخرین لایه تمشک رو در میکسر می ریزیم تا له بشه وبعد از صافی رد میکنیم وبعد با آرد ونشاسته وشکر مخلوط کرد وحرارت میدیم وبعد غلیظ شدن از حرارت برداشته وخامه رو اضافه میکنیم و روی اون دوتا لایه می ریزیم ویک شبانه روز در یخچال می ذاریم تا کل مواد خوب ببنده وبعد در بشقاب سرو برمی گردونیم وبه دلخواه تزیین میکنیم .
💜
#آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬
@AshpaziBano ↶⃝⃡🧚♂