#فاج_ماربلد_پرتقالي
كره ١٧٠ گرم
شکر دانه ریز ۶٠٠ گرم (٣ پیمانه)
خامه صبحانه ١٨٠ میلی لیتر (٣/۴ پیمانه)
شکلات چیپسی سفید ٢٨٠ گرم
مارشمالو ٢٠٠ گرم
اسانس پرتقال ١ قاشق مرباخوری ( اگر اسانستون تلخ نیست میتونید بیشتر بریزید)
رنگ خوراکی ژله ای ١/۴ قاشق چایخوری استاندارد
.
یه قالب ٢٠ در ٢٠ سانت رو چرب کنید و کفش رو کاغذ روغنی بندازین جوری که لبه های کاغذ روغنی از دیواره های قالب از هر ۴ طرف بالا بیاد.
شکر و کره و خامه رو توی یه شیرجوش بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا شکر حل بشه.
شعله رو زیاد کنید و اجازه بدید مخلوط به جوش بیاد، از لحظه ای که اولین جوش رو زد، زمان بگیرید و بذارید ۴ دقیقه بجوشه و توی این مدت مواد رو هم نزنید.
بعد از روی حرارت بردارید و سریع شکلات چیپسی و مارشمالو رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست بشن.
١ پیمانه از مواد رو جدا کنید و توی کاسه کوچک بریزید.
به بقیه مواد که توی شیرجوش هستن رنگ خوراکی رو اضافه کنید و هم بزنید.
محتوی تابه رو توی قالبی که آماده کردین بریزید و بعد موادی رو که توی کاسه نگه داشته بودین و سفید رنگ هست رو روی مواد نارنجی رنگ توی قالب بریزید و با کمک خلال دندان یا چاقو توی مواد مارپیچ حرکت بدید تا طرح بیفته.
قالب رو ٢ حداقل ٢ ساعت توی یخچال قرار بدید تا فاج سفت بشه.
بعد از یخچال بیرون بیارید و از قالب خارج کنید و با کمک چاقوی تیز به اندازه دلخواه یا ٢/۵ در ٢/۵برش بزنین.
نوش جان❤️
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano