┈┈••✾❀🕊💚🕊❀✾••┈┈
💢
#اعراب و نقش آنان در
#دوران ظهور
#ادامه👆👆
💠و از آن جمله ، رواياتى است پيرامون اختلافات ميان اعراب در زمان ظهور كه منجر به نبرد 🔶مـيـان بـرخـى از آنـان مـى شـود. از امـام بـاقـر(ع) نقل شده كه فرمود:
🔰((حـضـرت قـائم قـيام نمى كند مگر در حالى كه ترسى شديد و فتنه و بلائى بر مردم فرارسد و قبل از آن گرفتار طاعون مى شوند، آنگاه شمشير برنده ميان اعراب حاكم مـى شـود و اخـتـلاف مـيـان مـردم و پـراكـنـدگـى در ديـن و دگـرگـونـى در حـال آنـان بـوجـود مـى آيد و به گونه اى كه هر كسى در اثر مشاهده درنده خوئى كه در مـيـان بـرخـى از مـردم نـسـبـت بـه بـعـض ديـگـر وجـود دارد، صـبـح و شام آرزوى مرگ مى كند.))(91)
💢و مـانـنـد ايـن ، روايـاتـى اسـت كـه به فاصله گرفتن اعراب از عقايد و ارزشهاى خود و ابـراز راءى نـمودن هر صاحب انديشه اى نسبت به انديشه خود و دعوت كردن ديگران به سوى آن ، مربوط مى شود.
و نيز از زمره همين روايات ، احاديث مربوط به اختلاف ميان عرب و عجم يعنى ايرانيان ، يا بـيـن فرمانروايان ايران و عرب است كه اين درگيرى تا ظهور حضرت مهدى (ع) همچنان ادامه مى يابد
✳️وقـتـى مـا، روايـات مـربـوط بـه حركت زمينه سازان ، ياران درفش هاى سياه و روى آوردن نـيـروهـاى آنـهـا به سوى قدس و نيز حركت خصمانه سفيانى را كه مى خواهد راه بر آنها بـبـنـدد ملاحظه كنيم ، نتيجه مى گيريم كه در ميان فرمانروايان و حكام عرب ، جو عمومى بـر ضـد يـاران درفـش هاى سياه خواهد بود، مگر جنبش يمنى كه زمينه ساز حكومت حضرت مهدى (ع) است و غير از حركت هاى اسلامى كه يارى رسان زمينه سازان ظهور آن حضرت و ياران خود وى مى باشند.
📚دسـتـه اى ديـگـر از احـاديـث ، روايـات نـبـرد حضرت مهدى (ع) با اعراب و نيز رواياتى پيرامون كارزار آن حضرت است با اندك باقيمانده هاى رژيم حجاز، بعد از آزاد سازى مكه مكرمه كه در نبردى شديد پس از آزادى مدينه منوره و چه بسا هنگام آزاد سازى آن انجام مى گـيـرد...و سـپـس نـبـردهاى متعدد آن حضرت با سفيانى در عراق و جنگ بزرگ امام (ع) با سفيانى در فلسطين مى باشد. و در برخى از آن روايات آمده است كه آن حضرت با خوارج مخالف خود در عراق مبارزه مى كند و خون هفتاد قبيله را مباح مى شمارد (گفتگو پيرامون اين جريانات در حوادث عراق و سرزمين شام خواهد آمد) از اين رو از امام صادق (ع) رسيده است :
💎((وقـتـى كـه قائم ظهور نمايد، ميان او و اعراب و قريش چيزى جز شمشير ((حاكم )) نخواهد بود.))(92)
📕و از جمله روايات ، احاديث مربوط به فرو رفتن زمين و زمين لرزه ها در جزيرة العرب و در شـام و در بـغـداد و بابل و بصره و پديدار شدن آتش در حجاز يا در شرق حجاز است كه سه يا هفت روز ادامه دارد و از جمله نشانه هاى ظهور بحساب مى آيند.
سرزمين شام و جنبش سفيانى
🔴شـام و سـرزمـيـن شـام و شـامـات ، در مـنـابـع تـاريـخ اسـلام و حـديـث شامل منطقه سوريه فعلى و لبنان كه بيابان شام و كوهستان لبنان نيز ناميده مى شود و هـم چـنـيـن شـامـل اردن و چه بسا فلسطين نيز مى گردد هر چند غالبا به تمام اين منطقه سـرزمـيـن شـام و فـلسطين اطلاق مى شود.. و شام همان موقع نام دمشق پايتخت سرزمين شام بود.
🔵روايـات مـربـوط بـه سـرزمـين شام و حوادث شخصيت هاى آن در زمان ظهور فراوان است و مـحـور اسـاسـى آن روايـات جنبش سفيانى است كه بر سرزمين شام استيلاء يافته و آن را بـطـور يـكـپـارچه تحت فرمان خود در مى آورد، لشكريان سفيانى ، نزديك ظهور حضرت مـهـدى (ع) و نـهضت ظهور وى نقش بسزايى دارند، بگونه اى كه سفيانى پس از تصفيه دشـمـنـان خـود در شـام ، دست به نبرد با تركان (روسها) در كارزار بزرگ قرقيسيا مى زنـد. و آنـگـاه در عـراق درگـير نبردهايى با ايرانيان زمينه ساز حكومت حضرت مى شود، چنانكه وى در حجاز نيز نقش داشته و مى كوشد به منظور از بين بردن قيام حضرت مهدى (ع) نـيـروهـاى خـود را به يارى فرمانروائى حجاز در آورد اما معجزه وعده داده شده (فرو رفتن در زمين ) نزديك مكه به وقوع مى پيوندد.
⬅️به طور كلى بزرگترين جنگ هاى سفيانى ، نبرد بزرگ فتح فلسطين و جنگ با حضرت مهدى (ع) است و يهوديان و رومى ها در اين نبرد، سفيانى را پشتيبانى مى كنند و غائله با شكست و كشته شدن سفيانى و پيروزى حضرت مهدى ارواحنا فداه و آزادى فلسطين توسط آن حـضـرت و ورودش به قدس پايان مى پذيرد... و ما اين حوادث را با شرحى اندك ياد مى كنيم .
📚86- خبر واحدى است كه راويان آن از سه نفر تجاوز كنند.
87- بحار ج 52 ص 11.
88- مستدرك حاكم ، ج 4، ص 239.
89- ارشاد مفيد ص 364.
90- بحار، ج 52، ص 214.
91- بحار، ج 52، ص 231.
92- بحار، ج 52، ص 355.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍