مطالب ذیل برگرفته از کانال تلگرامی پاروتیا و مربوط به استاد گرامی سرکار خانم جعفری است.
https://t.me/parrotia_ir
مزاج باردارى
باردارى زمانى اتفاق مىافتد که يک گرمى در حضور يک ترى و حضور روح طبيعى در کنار هم باشد که در اين حرارت و رطوبت فرايند لقاح بروز مىکند که در اين واکنش خشکى و سردى هم ايجاد مىشود و چهار مخالف در کنار هم قرار مىگيرد که با نيروى طبيعى و البته اراده حق انسانى پديد آيد همان نيرو که خدا براى تمام انسانها به يک اندازه قرار مىدهد و مبين اينکه خدا مىفرمايد همه انسانها يکسان آفريده شدهاند است.
آنچه باعث تفاوت انسانها با هم مىشود
حرارت و رطوبتى است که از والدين به انسان مىرسد. روح طبيعى و حضور حرارت و رطوبت کافى باعث مىشود که تمام طول باردارى با گرمى وترى طى شود و مزاج مادر در حين باردارى نه ترى پيدا کند که تهوع لذت باردارى را بگيرد نه خشکى غالب شود که افسردگى بعد زايمان را سبب شود.
نه سردى غالب دفع پروتئین و رخوت و احتمال سقط را زياد مىکند نه گرمى غالب نسبت به مزاج مادر اضافه وزن و ديابت باردارى و زردى نوزاد به دنيا آمده را بههمراه دارد
فرزندانى که مادرشان در حين باردارى غلبهاى دارند هم با مشکلاتى به دنيا مىآيند
که مزاج مادر زاديشان مزاج رو به راهى نيست.
در کتاب الحاوى آمده است: اگر ترى به مزاج رحم غالب باشد مادر هر مزاجى داشته باشد قبل از پنج ماهگى سقط مىشود وفقط با تدابير پاکسازى ترى در ماههاى اول مىتوان جنين را زنده نگه داشت. ترى عامل رشد است در حضور گرمى بايد يک گرمى وجودى در اين جنين باشد که بتواند رشد کند و سالم بدنيا بيايد.
حال اگر اين گرمى عارضى باشد اين جنين فردى مىشود با مزاج گرم و تر که نه بر گرمى خود تسلط دارد نه بر ترى خود.
نه به قول خود پايبند است نه بر تصميم خود راسخ.
اگر تدابير زندگى با مزاج اين فرد همراه باشد
اين جنين فردى مىشود که راضى به داشتههاى خود است
حال اگر فردى بد قول هستيد 😎يا در مسير زندگى از شاخهاى به شاخهاى مىپريد 😎
يا هميشه و در همهحال ناراضى هستيد و عيب هر چيزى را زودتر از حسن آن پيدا میکنيد ريشه در دوران جنينى دارد و شما مقصر نيستيد. فقط مىتوانيد اين خصوصيات را با تدابير رفتارى وخوراکى تعادل کنيد.
بچههايى که هميشه دنبال يک خوراکى خوشمزه مىگردند و پيدا هم نمىکنند
اين ترى دوران جنينى در مغز و در طحال گير افتاده و آزار دهندهترين خاطره دوران کودکى مىشود.
پس اينجا به اين نکته که نوزادان را شکر قرمز، ترنجبين و ... بدهيد واقف شديم که حذف ترى اضافى در نوزادان مىتواند در معاملات اقتصادى اين فرد در آينده اثر بگذارد.
حساب و کتاب و شمّ اقتصادى احتياج به گرمى گذر کننده دارد که در حضور ترى رسوب شده اين حرکت اتفاق نمىافتد و فرد اگر ثروت قارون را هم ارث ببرد چيزى از آن نمىماند.
سعادت وسلامت شما را از خداى منان خواهانم (استاد جعفرى)
عضویت در کانال دانایی👇🏻
┏⊰✾🌹✾⊱━━━─━━┓
@Danaie_MH
┗━━─━━━⊰✾🌹✾⊱┛
https://eitaa.com/Danaie_MH