دوستان عزیزم!
سلام و شبتون به خیر
این پُست رو راجع به آقا سیدروحالله گذاشتم تا مطلبی رو عرض کنم خدمتتون.
با توکل به خدا، امشب عازم تهران هستم تا فردا صبح تحت عمل جراحی چشم قرار بگیرم.
خواستم با این پیام، هم از شما عزیزانِ همیشههمراه حلالیت بطلبم و هم التماس دعا داشته باشم.
بالأخره ماجرای بیهوشی کامل هست و اما و اگرهای فراوان.
اگر قسمت نشد که باز هم در خدمتتون باشم، این برادر کوچکتر رو حلال بفرمایید. (حالا احتیاطا کانال رو ترک نفرمایید شاید برگشتم😄)
احیانا اگر در این مدت پُست بیارزشی ارسال کردم که باعث شد وقت و اینترنتتون هدر بره، حلالم کنید. بابت روزهایی هم که منتظر بودید و نتونستم در کانال انجام وظیفه کنم، همچنین.
از بیشمار عزیزانی هم که روزهای متمادی در پیوی منتظر پاسخ بودند، جِداً حلالیت میطلبم.
عزیزانی که تا این لحظه امانتهایی در دست بنده دارند (دعاهای گشایش بخت، جلب محبت همسر، فروش خانه، و تقویم نجومی و...) امانتیهاتون تحویل خانواده شده و اِنشاءالله فردا صبح تحویل اداره پست میشه. ببخشید که در روزهای گذشته هم به علت کسالت و هم تدارک پزشکی برای مقدمات عمل جراحی نتونستم امانتیها رو ارسال کنم.
ضمنا: تا هر روزی که زنده باشم و سعادت داشته باشم، اِنشاءالله در کانال خدمت خواهم کرد. اما اگر روزی نبودم، مالکیت معنوی این کانال رو وقف امام جواد علیهالسلام میکنم.
دستبوس شیعیان امیرالمؤمنین علی علیهالسلام:
#محمد_مهرزاد