حد یقف تحریم های خصمانه ایالات متحده آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران کجاست❓
آیا با اقدامات رفع تخاصم از سوی جمهوری اسلامی ایران مثل اجرای کامل برجام، پیوستن به FATF، کنوانسیون palermo، کنوانسیون CFT برطرف خواهد شد ❓
جواب : نه داداش جان، حتی اگر اجرای کامل برجام، FATF، کنوانسیون palermo، کنوانسیون CFT اتفاق بیافته و اونها تعهد محضری بدن که ما از حسن انجام کار جمهوری اسلامی ایران رضایت صد درصدی داریم، یقینا تحریم ها با احکام قوانین زیر ایسا، کاتسا، یوترن هیچ وقت لغو نخواهد شد، بعضی ها چقدر ابله هستند که معیشت مردم رو گره به موارد سوال میزنند.
🔴⚫⚪🔴
ایسا🔴⚫⚪🔴
لایحه تحریم ایران و لیبی (انگلیسی: Iran and Libya Sanctions Act) یا ایلسا (ILSA) از لوایح کنگره بود که در سال ۱۹۹۶ تصویب شد و بر شرکتهایی که با ایران و لیبی کسب و کار کنند تحریم اقتصادی اعمال میکرد.
🔴⚫⚪🔴
کاتسا🔴⚫⚪🔴
قانون کاتسا چهارم مرداد ١٣٩۶ در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد و ١١مرداد ماه توسط ترامپ امضا شد . بر اساس این قانون دولت آمریکا موظف است ظرف ٩٠ روز این تحریمها را علیه ایران، روسیه، کره شمالی اعمال کند.
🔴⚪⚫🔴
یوترن🔴⚪⚫🔴
قبل از سال ۲۰۰۸ بانکهای ایرانی با واسطه بانکهای خارجی (مانند بانکهای سوییسی) از چرخه دلار استفاده میکردند. این نوع همکاری در نظام بانکی با عنوان «U-Turn» شناخته میشود. به عبارت دیگر بانکهای ایرانی بدون داشتن ارتباط مستقیم با سیستم بانکی آمریکا و با استفاده از بانکهای دیگر از خدمات دلاری بهره میبردند. چرا که هرگونه استفاده از دلار در نظام بانکی در هرکجای جهان نیازمند اخذ مجوز لازم از نظام بانکی آمریکاست.
اما از نوامبر ۲۰۰۸ این مقررات تغییر کرد و بر اساس مصوبه وزارت خزانهداری آمریکا استفاده بانکهای ایرانی از این خدمت ممنوع شد. اداره کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا طی یک فدرال رجیستر (Federal Register) که در تاریخ ۱۰ نوامبر ۲۰۰۸ منتشر شد، اعلام کرد که مقررات قبلی مربوط به تراکنشهای مالی ایرانی اصلاح شده و در نتیجه اختیارات قبلی مبنی بر اجازه استفاده از U-Turn لغو (revoking) میشود.
#جهادتبیین
#لطفانشرحداکثری
✍️ حامد اسمعیلے
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/DateWatch