عقیق 7
تا آن موقع، خانه لیلا را ندیده بود. حالا هم دوست نداشت خانهشان را در این شرایط ببیند. بغضش را پشت جعبهها پنهان کرده بود. یاد وقتی افتاد که میخواست از خرمشهر بیاید اصفهان و اسباب و وسایل خانه را جمع کردند. حالا هم داشت به لیلا کمک میکرد اتاقش را در چند جعبه بزرگ خلاصه کند.
لیلا نظم خاصی در چیدن وسایلش داشت که ابوالفضل با وسواس خاصی مقید بود به رعایت آن؛ این طوری میخواست یک جوری حسن نیتش را به لیلا برساند. با کمک ابوالفضل اتاق زودتر از آن چه فکر میکردند جمع شد و ابوالفضل رفت تا به کارگرها برای جا به جایی وسایل کمک کند.
دلش میخواست به لیلا بگوید چقدر شبیه مادر است؛ طوری که دوست دارد تمام وقت نگاهش کند و هیچ کدامشان هیچ وقت تکلیف نشوند. اما گفتن این جمله، از بلند کردن جعبهها و اسباب و وسایل سختتر بود.
لیلا موقع رفتن، چادر عربی سرش کرده بود، همانها که در خرمشهر مادر بهشان عبا میگفت.
ابوالفضل میخواست هیچ چیز را از قلم نیندازد تا بتواند چند وقتی را با بازسازی تصویر خاطرات سر کند. از بالا تا پایین، ستارههای نقرهای روی چادرش لبه دوزی شده بود. روسریاش هم یاسی بود و مثل همیشه، داشت با سر انگشت چند تار موی بیرون دویده از روسری را سرجایشان بنشاند. یک کیف دستی کوچک دخترانه صورتی رنگ و یک ساک بزرگ و سنگین دستش بود؛ وزن ساک را سخت تحمل میکرد. منتظر ایستاده بود تا پدر بیاید و سوار ماشین شوند.
ابوالفضل به حرف آمد:
-خونه جدیدتون از اینجا دوره؟
-یکم.
-یعنی دیگه نمیای اینجا؟
-نمیدونم!
چند ثانیه سکوت، با صدای لیلا شکست:
-مواظب الهام جون باشیها!
ابوالفضل با غروری توام با حس مسئولیت گفت:
- معلومه که هستم!
پدر لیلا که آمد، ابوالفضل عقب رفت و کنار شوهرخالهاش ایستاد. پدر لیلا کمک کرد لیلا سوار شود و در را برایش بست.
ابوالفضل با وسواسی بی سابقه همه تصاویر را در ذهنش ثبت کرد تا وقتی ماشین لیلا در خم کوچه بپیچد.
فیروزه 7
دلش میخواست فرار کند و برود جایی که برای مدتی کسی پیدایش نکند. جایی شبیه بیابان برود، که هیچ کس نباشد. خودش هم نمیدانست چرا آن قدر بهم ریخته است؟! قبلا آن قدر مقابل مشکلات زندگی شکننده نبود. عاقلانه میاندیشید و خودش را مدیریت میکرد؛ اما حالا انگار شارژش تمام شده بود و نیاز به یک بازسازی روحی داشت. فکر میکرد باید جایی شبیه راهیان نور یا اعتکاف برود. جایی شبیه جمکران پارسال؛ اما پدر اجازه نمیداد. برای همین از درون میسوخت.
به بهانه آسیب دیروز دستش در کلاس رزمی، از ورزش معاف شد. در واقع دستش خیلی درد نمیکرد؛ میخواست تنها باشد. روی نیمکت گوشه حیاط نشست و دو دستش را داخل جیب پالتوی زیتونیاش فروبرد. هوا سرد بود اما بشری عادت نداشت به لباس گرم پوشیدن. سرما را تحمل میکرد تا عادت کند؛ پالتوی زیتونی را هم فقط به عشق رنگش پوشیده بود؛ رنگ لباسهای نظامی.
اولین بار بود که سرما اذیتش میکرد. شاید چون حس میکرد خالی شده است. سردرگم بود و نمیدانست چطور باید به هدفی که میخواهد برسد؟ اصلا شاید این کارش اشتباه بود؛ ورود به محیطی مردانه که اخلاقی مردانه میطلبید.
میترسید خطایی غیرقابل جبران باشد.
حوصله بچهها را نداشت و کسی هم جرات نمیکرد سمتش بیاید. بعد از ماجرای دفتر بسیج، همه جور دیگری از اخمهای بشری حساب میبردند. حالا هم که با همان اخم، نشسته بود روی نیمکت و به زمین خیره بود!
روی نیمکت چوبی دراز کشید. خودش را به خوابیدن روی زمین سفت عادت داده بود؛ بدون بالش و زیرانداز.
به آسمان خیره شد. شب قبل، باد همه ابرها را برده بود و حالا آسمان یک دست آبی بود. در دید بشری، توپ والیبال و بدمینتون هربار تا مرز آبی آسمان میرفتند و روی زمین برمیگشتند. با خودش فکر کرد اگر جای آن توپها بود دیگر روی زمین بر نمیگشت!
↩️
#ادامہ_دارد....
نویسنده:فاطمه شکیبا(فرات)
کپی بدون اسم نویسنده جایز نیست.❌
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─
@Dokhtarane_parva