🔹 دکتر ابراهیم رضائی در یادداشت هفتگی خود (از ۶ دی تا ۱۲ بهمن ۱۴۰۳) نوشت: روز شنبه (ششم بهمن) در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با موضوع توسعه جزیره بوموسی شرکت کردم، در مورد این جزیره استراتژیک کوتاهی کردهایم. جلسه کوتاهی با معاون وزیر جهاد در مورد پرداخت مطالبات تولیدکنندگان بذر گندم داشتم و خواستار تسریع در حل مشکل شدم. به دفتر آمدم و چند ملاقات داشتم. بعد از مغرب به همراه تعدادی از نمایندگان جوان مجلس در دفتر رئیس مجلس با آقای قالیباف پیرامون مسائل کشور جلسه داشتیم، بنده در صحبتم گفتم که بزرگترین چالش امروز سرمایه اجتماعی است که ناشی از ناکارآمدیها و غفلت از فرهنگ و جنگ فرهنگی دشمن است، از بیبرنامهگی مجلس انتقاد کردم و گفتم که اولین مسئول برنامهریزی مجلس شخص رئیس مجلس است و او باید پای کار بیاید. با معاون عمرانی استاندار در مورد پروژهها و اولویتهای سفر رئیسجمهور به استان گفتگو کردم، قرار شد که از سازمان برنامه و ریاستجمهوری پیگیری کنیم. با مدیرعامل صندوق بیمه محصولات کشاورزی در مورد پرداخت مطالبات استان گفتگو کردم، قرار شد که بزودی پرداخت کنند.
🔹 اول صبح یکشنبه (هفتم بهمن) در جلسه هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی شرکت کردم، برای هفته بعد برنامهریزی کردیم. در صحن مجلس با رای نمایندگان، دوره ششم شوراها به مدت ۶ ماه تمدید شد، بدین ترتیب و در صورت تایید شورای نگهبان، به جای خردادماه، انتخابات آینده شوراها باید در نیمه دوم سال آینده برگزار شود، بنده به این پیشنهاد رای مثبت دادم چرا که اولاً طبق قانون فعلی، انتخابات دوره هشتم شوراها باید در خرداد سال ۱۴۰۷ برگزار شود و با توجه به اینکه نظارت بر انتخابات شوراها بر عهده مجلس است و مجلس بعدی هم در خرداد ۴۰۷ تازه شروع بکار میکند عملاً امکان نظارت مجلس و برگزاری انتخابات در این تاریخ وجود ندارد لذا باید فرصتی (حداقل ۶ ماهه) در نظر گرفت تا امکان برگزاری انتخابات و نظارت مجلس میسر شود، ثانیاً تعویق ششماهه موجب میشود که در حوزههایی که فاقد نماینده مجلس هستند انتخابات میاندورهای برگزار شود و آنها هم در همین دوره صاحب نماینده شوند. شهادت شهید رئیسی یک سال انتخابات ریاستجمهوری را به جلو انداخت و برگزاری همزمان انتخابات ریاستجمهوری با شوراها را بسیار سخت کرد. ظهر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس جلسه مشترک داشتند، موضوع جلسه ترور دو قاضی انقلابی و شجاع بود، ابعاد حادثه و علل و عوامل آن تشریح شد، احتمال نفوذ نفاق وجود دارد. در ادامه جلسه کمیسیون معاونان سیاسی و بینالملل وزارت امور خارجه از مذاکرات اخیر خود با تروئیکای اروپایی گزارش دادند، دغدغه همه نمایندگان رعایت خطوط قرمز ترسیمی رهبر انقلاب در مذاکرات بود. بخش سوم جلسه کمیسیون بررسی لایحه حمل سلاح توسط مامورین بود که بالاخره به اتمام رسید. به همراه شهردار وحدتیه جهت رفع مشکل معدن آنها با معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت ملاقات کردیم، در ادامه نیز با معاون امور معدنی و نیز معاون حقوقی وزیر صنعت جلسه داشتم، قول دادند که رفع مشکل کنند. گفتگوهایی هم با معاونان وزرای نفت، بهداشت و اقتصاد راجع به مسائل مردم داشتم. به دفتر آمدم و چند ملاقات داشتم. در تماس با معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور راجع به سفر رئیس جمهور به استان و تقویت چند پروژه مهم گفتگو کردم، اول اهمیت سد دالکی را تشریح کردم و بعد هم در مورد اتمام بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان تاکید کردم، پروژه مهم بعدی بزرگراه دالکی کنارتخته بود، آقای پورمحمدی قول دادند که در مصوبات سفر رئیسجمهور پروژههای اصلی دشتستان را تقویت کنند.
🔹 صبح دوشنبه (هشتم بهمن) جلسهای در قوه قضائیه داشتم، راجع به موضوع انتصاب غیرقانونی معاون راهبردی رئیس جمهور گفتگو و همفکری کردیم و راههای حقوقی و قانونی مواجهه با این مساله را بررسی کردیم، کاش آقای ظریف بیشتر از این برای دولت و رئیس جمهور تولید هزینه نمیکرد، هرچه مینگرم شخص دلسوزی اطراف رئیس جمهور نمیبینم. به مجلس آمدم، در صحن و در جریان بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه بودجه سال آینده، مجلس بر مصوبه خود در مورد کاهش تعرفه واردات خودروهای نو و کارکرده اصرار کرد. بر اساس مصوبه مجلس بانک مرکزی مکلف است حداقل ۳.۳ میلیارد یورو برای واردات خودروهای نو و کارکرده در سال ۱۴۰۴ اختصاص بدهد. انصافاً اکثریت نمایندگان مجلس برای حل معضل خودرو و پاسخ به مطالبات مردم در این زمینه ایستادهاند، متاسفانه دولت همراهی نمیکند که اگر همراه بود زودتر از اینها به نتیجه رسیده بود. سئوالی را در سامانه مجلس از وزیر بهداشت در مورد بلاتکلیفی بیمارستان شبانکاره و آغاز نشدن عملیات اجرایی آن ثبت کردم، بدین ترتیب وزیر بهداشت باید در مجلس پاسخگو باشد.
تلگرام 🔻
https://t.me/+OJ8oAdLG5mVmNTk8